«Ζέσταμα» με τα πρωταθλήματα της Παρασκευής

2018-10-05 00:58

Οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας άφησαν, αλλά τα πρωταθλήματα είναι και πάλι στην διάθεση μας από σήμερα Παρασκευή. Ένα αρκετά μεγάλο κουπόνι με παιχνίδια από την Ευρώπη και οι αγωνιστικές ανοίγουν για να αποτελέσουν ένα καλό «ζέσταμα» για ότι θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο στο στοιχημα προγνωστικα.

Δυνατή μάχη στο Μπράιτον – Γουέστ Χαμ

Με την αναμέτρηση της Μπράιτον απέναντι στην Γουέστ Χαμ ξεκινά η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας και όλα δείχνουν πιθανά. Μπορεί τα «σφυριά» να έχουν μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους, όμως η Μπράιτον εμφανίζεται αρκετά αξιόμαχη και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Επίσης και ο παράγοντας έδρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ζευγαριού. Πάντως, οι δύο ομάδες έχουν καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και αν κάτι δείχνει πιο πιθανό στοιχηματικά είναι το goal/goal σε απόδοση 1,80.

Να μείνει ψηλά θέλει η Βέρντερ Βρέμης

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν στο ποδόσφαιρο, με την Βέρντερ Βρέμης να γνωρίζει την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 2-1 στην Στουτγάρδη. Ωστόσο διαθέτει τον ενθουσιασμό και το μομέντουμ στο ξεκίνημα της σεζόν στην Μπουντεσλίγκα και θέλει να παραμείνει ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Αντίπαλος της η επίσης επικίνδυνη Βόλφσμπουργκ, που έχει και αυτή μόλις μια ήττα στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, αφού οι δύο ομάδες δείχνουν να μοιάζουν σαν στυλ, ενώ και η δυναμική τους είναι σχεδόν παρόμοια, αλλά ο παράγοντας έδρα έδρα ενδέχεται να κάνει την διαφορά. Προβάδισμα στον άσο και το 2,00 στις αδειδοτημένες εταιρίες στοιχήματος.

Ντέρμπι Βάσκων στο «Σαν Μαμές»

Δυναμικά ξεκινά η όγδοη αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας και συγκεκριμένα με το ντέρμπι των Βάσκων ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Σοσιεδάδ. Μία δυνατή κόντρα, αφού οι δύο ομάδες θέλουν να βρεθούν ψηλά φέτος και να διεκδικήσουν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κοινό τους χαρακτηριστικό η μεσοεπιθετική ποιότητα, αφού μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή, ενώ αμυντικά δεν αποτελούν και κάτι το ιδιαίτερο. Το ματς σε σημείο φαίνεται αρκετά δύσκολο, αλλά το goal/goal φαντάζει πιθανό και πληρώνει 1,83 στις αδειδοτημένες εταιρίες στοιχήματος.

Εύκολα η Τορίνο, μοιρασιά στο Σαμπιονά

Αναμέτρηση και στην Ιταλία σήμερα το βράδυ, με την Τορίνο να υποδέχεται τη νεοφώτιστη Φροζινόνε. Ξεκάθαρο προβάδισμα για την «γκρανάτα», αντιμετωπίζοντας μια πολύ αδύναμη ομάδα, που με το ζόρι έχει σκοράρει μια φορά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αναμενόμενα ο άσος δίνεται χαμηλά, αλλά δίνεται η ευκαιρία στην Τορίνο να «ξεμπουκώσει» και αξίζει το Over 2,5 στο 1,80 στις αδειδοτημένες εταιρίες στοιχήματος. Από εκεί και πέρα στην Γαλλία, η Τουλούζ υποδέχεται τη Νις σε ένα άκρως ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν στο τέλος δούμε εδώ ένα ισόπαλο αποτέλεσμα.

στοιχημα προγνωστικα Μπράιτον – Γουέστ Χαμ goal/goal σε απόδοση 1,80

στοιχημα προγνωστικα Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ άσος σε απόδοση 2,00

στοιχημα προγνωστικα Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ goal/goal σε απόδοση 1,83

στοιχημα προγνωστικα Τορίνο – Φροζινόνε over 2,5 σε απόδοση 1,80