Ξεχωρίζει το Ολλανδία -Αγγλία στο Nations League

2019-06-06 04:27

Το πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη δείχνει αρκετά «φτωχό», όμως υπάρχει ένα ματς, που κλέβει την παράσταση και έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για το ντέρμπι στο Nations League ανάμεσα στην Ολλανδία και Αγγλία, ενώ στοιχηματικά θα πάμε για τις υπόλοιπες μας επιλογές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά και τα προγνωστικα Ολλανδια – Αγγλια.

Για μια θέση στον τελικό Ολλανδία και Αγγλία

Στο γκρουπ των δυνατών ομάδων του Nations League απομένει ο ημιτελικός της Ολλανδίας με την Αγγλία, που διεξάγεται σήμερα στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Γκιμαράες. Προφανώς οι δύο ομάδες δεν θα καταστραφούν σε περίπτωση που δεν περάσουν στον τελικό της διαδικασίας, όμως αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην παρούσα φάση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Η λογική λέει ότι η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά έχουν την ποιότητα και τις δυνατότητες να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά στο παιχνίδι, ώστε να περάσει το Goal/Goal, που πληρώνει 1,75 στις στοιχηματικες ιστοδελιδες.

Περνάει στην ρεβάνς η Σάντος          

Η συνέχεια δίνεται με το κύπελλο της Βραζιλίας τα μεσάνυχτα, όπου βρισκόμαστε στον πέμπτο γύρο και έχουμε να κάνουμε με τον επαναληπτικό του 0-0 από τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στην Σάντος και την Ατλέτικο Μινέιρο. Ένα αποτέλεσμα που δίνει την δυνατότητα στην Σάντος να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού, που είναι σαφώς και από τους πρώτους της στόχους. Ανώτερη σαν ομάδα και ρόστερ, οπότε είναι στο χέρι της να φτάσει έστω και σε μια οριακή νίκη απέναντι στην υποδεέστερη Ατλέτικο Μινέιρο, πετυχαίνοντας αυτό που θέλει. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1,72 στις στοιχηματικες ιστοδελιδες.

Παίρνει μπρος η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, πολλά γκολ στη Νέα Υόρκη

Συνέχεια με την δεύτερη κατηγορία Βραζιλία, όπου η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε θέλει καλύτερες ημέρες σε σχέση με το μέτριο ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα (2-2-2). Στόχος της η άνοδος στην Serie A της χώρας, έχοντας ευκαιρία σήμερα για επιστροφή στα τρίποντα απέναντι στην Γκουαρανί. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1,70. Πάμε τέλος και στο MLS της Αμερικής. Ξεκάθαρο φαβορί σαφώς στο παιχνίδι της Νιου Γιορκ Σίτι με το Σινσινάτι η γηπεδούχος ομάδα και αν παρουσιαστεί σοβαρή τότε θα φτάσει σε ένα ακόμη τρίποντο. Το πρωτάθλημα αυτό διακρίνεται για τα πολλά γκολ και τις χαλαρές άμυνες, οπότε θα προτιμήσουμε το επίσης λογικό Over 2,5 σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες ιστοδελιδες.

προγνωστικα Ολλανδια – Αγγλια goal/goal σε απόδοση 1,75

προγνωστικά στοιχήματος Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο άσος σε απόδοση 1,72

προγνωστικά στοιχήματος Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Γκουαρανί άσος σε απόδοση 1,70

προγνωστικά στοιχήματος Νιου Γιορκ Σίτι – Σινσινάτι over 2,5 σε απόδοση 1,65