Βραζιλία, Σερβία και Ελβετία για δύο θέσεις στον όμιλο

2018-06-27 03:01

Καλημέρα σας, έχουν βγει τα τέσσερα πρώτα ζευγάρια, μετά τους ομίλους, όπου σε αυτά υπάρχει η Αργεντινή, που χτες τα κατάφερε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στον πέμπτο όμιλο, γίνεται μάχη μεταξύ τριών ομάδων, για δύο θέσεις και αναμένεται να γίνουν δύο σημαντικές μάχες. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τις σημερινές προτασεις παμε στοιχημα Μουντιαλ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Τελικός για Σερβία και Βραζιλία

Στον πέμπτο η Βραζιλία και η Ελβετία έχουν από τέσσερις βαθμούς, με την πρώτη να έχει ένα παραπάνω γκολ στην διαφορά τερμάτων, ενώ η Σερβία έχει τρεις βαθμούς και μηδέν η Κόστα Ρίκα. Το ματς Σερβία – Βραζιλία, είναι τελικός, όποια ομάδα κερδίσει περνάει στην επόμενη φάση, με ισοπαλία περνάει η Βραζιλία. Η πρωτιά θα κριθεί και από δύο αποτελέσματα του ομίλου.

Η Σερβία στην πρεμιέρα κέρδισε την Κόστα Ρίκα, που έχει παθητικό ρόλο στα ματς του ομίλου. Στο ματς με την Ελβετία, προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να κρατήσει το αποτέλεσμα. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, έγινε το 1-1 και στο 90′ το 1-2 για την Ελβετία, με γκολ του Σακίρι.

Η Βραζιλία, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, στην πρεμιέρα με την Ελβετία, προηγήθηκε με τον Κουτίνιο, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1, αφού ισοφαρίστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο δεύτερο ματς, με την Κόστα Ρίκα, κέρδισε με 2-0, αλλά η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, αρχικά με τον Κουτίνιο και στην συνέχεια με τον Νεϊμαρ, που έκανε το τελικό σκορ 2-0.

Προτασεις παμε στοιχημα Μουντιαλ Σερβία – Βραζιλία: Ματς πρόκρισης, όποια ομάδα χάσει χάνεται, αναμένω οι δύο ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές και να μην πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, άλλωστε και οι δύο ομάδες, δεν έχουν δείξει σταθερότητα στα δύο παιχνίδια του ομίλου. Περιμένω παιχνίδι υπομονής, με λίγες φάσεις και γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,97 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις), μία απόδοση με αξία.

Σερβία – Βραζιλία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,97

Αρκεί ο βαθμός στην Ελβετία

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κόστα Ρίκα είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ η Ελβετία θέλει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να είναι σίγουρη.  Η μόνη περίπτωση να μείνουν εκτός οι Ελβετοί, είναι να έρθει ισοπαλία το Σερβία – Βραζιλία και να ηττηθούν με δύο γκολ διαφορά (και πάνω) από τους Κοσταρικανούς.

Η Ελβετία, μετά την ισοπαλία που πήρε από την Βραζιλία, έκανε την ανατροπή με τους Σέρβους, από 1-0, σε 1-2, μπαίνοντας δυνατά στην μάχη της πρόκρισης και όλα είναι στο χέρι της. Αν κερδίσει και καλύψει την διαφορά τερμάτων από την Βραζιλία, μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση.

Η Κόστα Ρίκα, είχε παθητικό ρόλο και στα δύο ματς και δίκαια ηττήθηκε με 1-0 από την Σερβία και 2-0 από την Βραζιλία. Επιθετικά, δεν έχει να επιδείξει τίποτα σημαντικό.

Προτασεις παμε στοιχημα Μουντιαλ Ελβετία – Κόστα Ρίκα: Η Ελβετία είναι μία σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα και δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Κόστα Ρίκα. Περιμένω να έχει υπομονή και αν μην ρισκάρει, μπορεί να κερδίσει, αλλά αυτό θα γίνει με λίγα γκολ, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 είναι σε απόδοση 2,15 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες

Ελβετία – Κόστα Ρίκα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,15

Προτασεις παμε στοιχημα Μουντιαλ Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018

Σερβία – Βραζιλία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,97

Ελβετία – Κόστα Ρίκα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,15

 Καλημέρα σας, σήμερα θα βγουν άλλα τέσσερα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν για μία θέση στην τελική οχτάδα. Στον έκτο όμιλο, τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά, όπου ακόμα και η Νότιος Κορέα που δεν έχει βαθμό, έχει ελπίδες πρόκρισης, ελάχιστες πάντως. Στο Μεξικό – Σουηδία, όποια ομάδα χάσει, χάνεται ενώ η Γερμανία φαίνεται να έχει εύκολο απέναντι στην Ν. Κορέα. Ας δούμε τα στοιχημα προγνωστικα Μουντιαλ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Εύκολο έργο για την Γερμανία

Στον έκτο όμιλο, το Μεξικό έχει έξι βαθμούς, τρεις Γερμανία και Σουηδία, ενώ μηδέν η Νότιος Κορέα. Μπορεί να προκύψει τριπλή ισοβαθμία στους έξι βαθμούς και θα κριθεί στην διαφορά τερμάτων και στα γκολ που θα πετύχουν στα σημερινά ματς. Η Γερμανία θέλει σίγουρα μόνο νίκη, αφού με ισοπαλία θα περιμένει νίκη του Μεξικού.

Ένα ακόμη σενάριο είναι να κερδίσει η Ν. Κορέα τη Γερμανία 1-0 και να χάσει η Σουηδία από το Μεξικό με 1-0. Τότε Γερμανία, Σουηδία και Ν. Κορέα θα ισοβαθμίσουν στους τρεις βαθμούς και επίσης θα έχουν τα ίδια έξι πρώτα κριτήρια της FIFA και θα κριθεί στο Fair Play.

Η Γερμανία δεν ήταν καλή στην πρεμιέρα, με το Μεξικό, όπου έχασε με 1-0. Δημιούργησε φάσεις, αλλά μπόρεσε να τις τελειώσει. Την δεύτερη αγωνιστική, βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Σουηδία, αλλά ισοφάρισε με την έναρξη του δεύτερου μέρους, για να κερδίσει χρειάστηκε ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση πέναλτι του Τόνι Κρόος, στις καθυστερήσεις του ματς.

Η Νότιος Κορέα εκτός από την αμυντική της συνοχή, δεν έχει δείξει κάτι άλλο. Είναι μαχητική, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει επιθετικά. Δίκαια ηττήθηκε με 1-0 από την Σουηδία και 2-1 από το Μεξικό.

Στοιχημα προγνωστικα Μουντιαλ Νότια Κορέα – Γερμανία: Η Γερμανία είναι ποιοτικότερη ομάδα και έχει ψυχολογία από την νίκη επί της Σουηδίας. Αναμένω να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πάρει μία εύκολη νίκη, το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,62 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες

Νότια Κορέα – Γερμανία @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,62

Μάχη πρόκρισης το Μεξικό – Σουηδία

Το παιχνίδια Μεξικό – Σουηδία είναι μονομαχία πρόκρισης, η Σουηδία θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί σίγουρα στην επόμενη φάση, ενώ το Μεξικό θέλει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για την πρόκριση.

Το Μεξικό έχει κάνει δύο πολύ καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας την Γερμανία με 1-0 και την Νότιο Κορέα με τελικό σκορ 2-1. Διαθέτει πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή που μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε άμυνα.

Η Σουηδία, στην πρεμιέρα κέρδισε την αδύναμη Νότιο Κορέα με σκορ 1-0, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Γερμανία, στις καθυστερήσεις, με στημένη φάση. Θα παραταχθεί με κακή ψυχολογία, λόγω του τρόπου της ήττας από την Γερμανία.

Στοιχημα προγνωστικα Μουντιαλ Μεξικό – Σουηδία: Σημαντικό αγώνας για τις δύο ομάδες, θα δώσω προβάδισμα στο Μεξικό, που πιστεύω ότι είναι ποιοτικότερο και μπορεί να την βγάλει στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,65 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες. Μία πρόταση με ρίσκο, είναι ο συνδυασμός άσσου και under 2,5 σε απόδοση 4,50.

Μεξικό – Σουηδία @@ 1 DNB σε απόδοση 1,65

Στοιχημα προγνωστικα Μουντιαλ Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018

Νότια Κορέα – Γερμανία @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,62

Μεξικό – Σουηδία @@ 1 DNB σε απόδοση 1,65