Βάρος σε Αγγλία και Βραζιλία την Τρίτη

2018-10-09 04:22

Οι ρυθμοί πέφτουν πλέον αυτές τις ημέρες και ειδικά σήμερα Τρίτη, αφού αυτό που ξεχωρίζει είναι το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, που ευτυχώς περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις στα προγνωστικά στοίχημα. Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων ένα ματς για την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και πρωταθλήματα για τις δύο κορυφαίες Λίγκες της Βραζιλίας.

Ανοίγει τον ρυθμό η Σάντερλαντ

Πολλά τα παιχνίδια στο Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας και ξεχωρίζουν κάποιες επιλογές. Στα ζευγάρια που ξεχωρίζουν, η Σάντερλαντ υποδέχεται την Καρλάιλ και με λίγη τύχη το σκορ θα ξεφύγει, ώστε να επιβεβαιωθεί το over 2,5 στο 1,75. Από εκεί και πέρα θα συναντήσουμε αρκετά φαβορί και αν περάσουν τα περισσότερα θα είμαστε κερδισμένοι. Όπως για παράδειγμα ο άσος της Άκρινγκτον με την Μάκλσφιλντ, αλλά και της Σριούσμπερι με την Τρανμίρ. Στο Πλίμουθ – Σουνίντον πιθανό δείχνει το goal/goal, ενώ πιθανότητες να περάσει έχει και το διπλό της Πόρτσμουθ στην έδρα της Κρόουλι σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχηματων. Διπλό ρίσκου για την Τσάρλτον στο παιχνίδι της με την Στίβενεϊτ και είναι επίσης από τις επιλογές που θα μας απασχολήσουν.

Για το γόητρο Έργκριτε και Ντέγκερφορς στην Σουηδία

Πέρα από την μπόλικη Αγγλία που υπάρχει σήμερα, νωρίτερα στις 20.00 διεξάγεται η αναμέτρηση της Έργκριτε με την Ντέγκερφορς για την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Μπορεί να μην υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες, καθώς η τριάδα απέχει αρκετά πλέον, αλλά οι επιθετικές δυνατότητες που έχουν θα μας οδηγήσει σε μαι άλλη επιλογή. Οι βλέψεις κυρίως της Έργκριτε στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν υψηλότερες και πλέον στις αγωνιστικές που απομένουν θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Στον αντίποδα η Ντέγκερφορς είναι πάντα μια επικίνδυνη ομάδα και ο συνδυασμός όλων αυτών μπορεί να επιφέρει το goal/goal σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματων.

Μοιρασμένο το Μποταφόγκο – Βάσκο, νίκη για Παϊσαντού

Το δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια στην Βραζιλία τα ξημερώματα, αφού οι αγωνιστικές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και το βαθμολογικό κίνητρο μεγάλο. Όπως στο ματς της μεγάλης κατηγορίας ανάμεσα στην Μποταφόγκο και την Βάσκο Ντα Γκάμα, όπου οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Αρκετά πιθανή η ισοπαλία στο 3,20 στις εταιριες στοιχηματων, που ίσως να μην δυσαρεστήσει καμία. Στο πρόγραμμα και δύο παιχνίδια για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, όπου ξεχωρίζουν ισάριθμοι άσοι. Συγκεκριμένα στο Παϊσαντού – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, ενώ λίγο αργότερα την ίδια κατάληξη μπορεί να έχει και το παιχνίδι της Κρισιούμα, με αντίπαλο την Πελότας.

προγνωστικά στοίχημα Σάντερλαντ – Καρλάιλ over 2,5 σε απόδοση 1,75

προγνωστικά στοίχημα Κρόουλι – Πόρτσμουθ διπλό σε απόδοση 1,80

προγνωστικά στοίχημα Έργκριτε – Ντέγκερφορς goal/goal σε απόδοση 1,70

προγνωστικά στοίχημα Μποταφόγκο – Βάσκο Ντα Γκάμα ισοπαλία σε απόδοση 3,20