Τυπική διαδικασία τα ματς σε Μαδρίτη και Μόναχο

2018-04-11 00:57

Καλημέρα σας, Ρόμα και Λίβερπουλ, είναι οι δύο πρώτες ομάδες των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα προκύψουν οι υπόλοιπες δύο. Ενώ για την Λίβερπουλ είμαστε προετοιμασμένοι, για την Ρόμα, κανείς δεν το περίμενε, ουδείς περίμενε να επιβληθεί με 3-0 και να πάρει την πρόκριση. Σήμερα, έχουμε τα δύο τελευταία ματς, όπου δεν αναμένω να υπάρξουν οι χθεσινές ανατροπές, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, είναι έμπειρες ομάδες και δεν θα κινδυνεύσουν. Πάμε να δούμε τις προτάσεις Τσαμπιονς Λιγκ παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Δεν θα απειληθεί η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Μαδρίτη, η Ρεάλ υποδέχεται την Γιουβέντους, στον επαναληπτικό του 0-3 του Τορίνο και θέλει να οριστικοποιήσει την συμμετοχή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μία εβδομάδα πριν στο Τορίνο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εντυπωσιακή και δίκαια επιβλήθηκε με 0-3 της Γιουβέντους. Μεγάλο πρωταγωνιστής ήταν ποίος άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου μόλις στο τρίτο λεπτό άνοιξε το σκορ, στο 64′ λεπτό, με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι, έκανε το 0-2. Λίγο αργότερα η Γιουβέντους, έμεινε με δέκα παίκτες, με τον Ντιβαλά να παίρνει δεύτερη κίτρινη, το τελικό 0-3 το έκανε ο Μαρσέλο, που μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Στην φάση των 16, η Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε άλλη μία μεγάλη πρόκριση, αποκλείοντας την Παρί Σεν Ζερμέν, με δύο νίκες και πλέον μετά τον αποκλεισμό Μπαρτσελόνα και Σίτι, είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού.

Η Γιουβέντους, απαιτείται να υπερβάλει εαυτόν για να αποκλείσει την Ρεάλ Μαδρίτης, έδειξε όμως στην πρώτη αναμέτρηση, ότι δεν θα έχει εύκολο έργο. Στην Ιταλία, έχει αποκτήσει διαφορά από την Νάπολι στην κούρσα του τίτλου, με την αντίπαλο της να έχει κάνει πολλές γκέλες στα τελευταία ματς.

Τσαμπιονς Λιγκ παμε στοιχημα Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους: Δεν νομίζω ότι θα απειληθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αρκετή ποιότητα να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος και κενό χώρο, η Γιουβέντους είναι αναγκασμένη να επιτεθεί και να σκοράρει, αναμένω ανοικτό ματς με πολλά γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους @@ over 2,5 σε απόδοση 1,55

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Μπάγερν Μονάχου

Στην άλλη αναμέτρηση η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Σεβίλλη, έχοντας σημαντικό προβάδισμα από το 1-2 της Ισπανίας και την δύναμη της έδρα της στο Μόναχο.

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Ισπανία η Σεβίλλη, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ήταν κατά διαστήματα καλύτερη και ευτύχησε να προηγηθεί με 1-0, λίγο μετά το ημίωρο, αυτό δεν κράτησε πολύ, διότι με αυτογκολ η Μπάγερν έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος, μέτρησε η εμπειρία της Μπάγερν, όπου με το τέρμα του Τιάγκο Αλκάνταρα, έκανε το τελικό 1-2, παίρνοντας και το προβάδισμα πρόκρισης.

Η Μπάγερν Μονάχου περιμένει την μαθηματική επιβεβαίωση για την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα. Στον Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένει αήττητη, με 12 νίκες και δύο ισοπαλίες, με τρία ματς να είναι κάτω από τρία γκολ.

Η Σεβίλλη, δεν είναι στα καλύτερα της, στην Λα Λίγκα, βρίσκεται στην έβδομη θέση και θα παλέψει για μία Ευρωπαϊκή θέση την επόμενη χρονιά. Στην προηγούμενη φάση, απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, κερδίζοντας της εκτός έδρας με 1-2, χωρίς να εντυπωσιάσει.

Τσαμπιονς Λιγκ παμε στοιχημα Μπάγερν Μονάχου – Σεβίλλη: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Σεβίλλη, δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών, η Μπάγερν Μονάχου, είναι έμπειρη και με την βοήθεια της έδρας της μπορεί να πάρει την πρόκριση, θα επιτεθεί η Σεβίλλη, δεν έχει λόγο να κλειστεί στα καρέ της, μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο είναι σε απόδοση 1,70 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος

Μπάγερν Μονάχου – Σεβίλλη @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,70

Τσαμπιονς Λιγκ παμε στοιχημα Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους @@ over 2,5 σε απόδοση 1,55

Μπάγερν Μονάχου – Σεβίλλη @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,70