Τον πρώτο λόγο στους πρωτοπόρους στην Σούπερ Λιγκ

2018-01-14 00:52

Καλημέρα σε όλους σας, συνεχίζει σήμερα η δεύτερη μέρα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τέσσερις αναμετρήσεις, που αναμένονται με αρκετό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Νησί των Φαιάκων ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ, οι δύο πρωτοπόροι έτσι όπως είναι η κορυφή δεν έχουν κανένα περιθώριο για βαθμολογικές απώλειες. Πάμε κατευθείαν να δούμε τις σημερινές προτάσεις στο παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Εκμεταλλεύεται το ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Αργά το απόγευμα η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννενα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να μείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ, στην δεύτερη θέση στους 34 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό, που αγωνίζεται αύριο στο Καραϊσκάκη. Συνολικά έχει ρεκόρ δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 24 φορές και δεχτεί εννιά τέρματα. Στο ΟΑΚΑ είναι ισχυρή με έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας δεχτεί μόνο τέσσερα γκολ. Έχει 11 στα 16 under 2,5, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε εννιά παιχνίδια της. Έχει κάνει πελάτης της τον Παναιτωλικό, κερδίζοντας τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για τον κύπελλο, όπου τον απέκλεισε με δύο νίκες.

Πλην των Τσόσιτς και Σιμόες που παραμένουν τραυματίες, δεν βρίσκεται στην αποστολή, λόγω τιμωρίας και ο Γαλανόπουλος. Προπονήθηκε και τέθηκε στην διάθεση του κόουτς Χιμένεθ ο μεσοπιθετικός Μπακασέτας.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Μασούντ, Λιβάια, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην δέκατη θέση με 18 βαθμούς, επτά πάνω από τις δύο επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν την Φούτμπολ Λιγκ. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, εννιά σε 16 ματς. Ενώ στα Γιάννενα δεν έχει χάσει ακόμα, μακριά από εκεί μετράει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 7-11. Επίσης, ενώ έχει πολλά under 2,5, παράλληλα έχει περίπου τα ίδια γκολ γκολ, αφού τα περισσότερα ματς ήταν με σκορ 1-1. Για το κύπελλο, έκανε την ανατροπή, κερδίζοντας με 4-0 τον Λεβαδειακό, παίρνοντας θέση στην επόμενη φάση.

Εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Νικολιάς αλλά και ο Χαλκιαδάκης που είναι τραυματίας.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Λίλα, Καρανίκας, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Ντόλοβατς, Σολτάνι, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Μπετρά, Κόντε, Ζαχαρός, Μανθάτης, Μιχαήλ και Βιντάλ.

Παμε στοιχημα ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα: Η ΑΕΚ είναι δυνατή στο ΟΑΚΑ και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα εκεί, ο ΠΑΣ, μακριά από τα Γιάνενα χάνει πολύ από την δύναμη του, σήμερα περιμένω, έστω και δύσκολα η ΑΕΚ να πάρει την νίκη, αλλά όχι με μεγάλη διαφορά, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 είναι σε απόδοση 1,80 στις εταιρίες στοιχημάτων

 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,80

Εύκολο έργο στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

Στο νησί της Κέρκυρας, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που αναμένεται να έχει εύκολο έργο και να μείνει στις πρώτες θέσεις.

Η Κέρκυρα είναι στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς, δύο πίσω από τον Απόλλων Σμύρνης, έχοντας συνολικό απολογισμό δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννιά ήττες, με γκολ 11 υπέρ και 29 κατά. Στην έδρα της έχει μαζέψει τους οχτώ βαθμούς από τους 11 που έχει συνολικά, έχοντας παράλληλα έξι στα οχτώ under 2,5. Προέρχεται από συνεχείς ήττες, δεχόμενη τουλάχιστον τρία τέρματα στα πιο πρόσφατα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 στην Νέα Σμύρνη, από τον Πανιώνιο.

Αρκετές απουσίες θα κληθεί να διαχειριστεί ο προπονητής της Κέρκυρας, Σάκης Τσιώλης, τιμωρημένοι είναι οι Γκομές (είναι και τραυματίας), Μπαλάφας, Αρτυματάς, Σιόντης, Επστάιν ενώ νοκ-άουτ είναι και ο Νούνες.

Η αποστολή των Φαιάκων αποτελείται από τους: Κουτζαβασίλη, Γιαννακόπουλο, Αναστασίου, Σπίνουλα, Γκράσι, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Κρητικό, Κόντο, Γεωργίου, Ρόλε, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Ζορμπά, Τουράμ, Γεωργακόπουλο, Παμλίδη και Μυτίδη.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι στην δεύτερη θέση, έναν πίσω από τον Ολυμπιακό, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ. Συνολικά έχει ρεκόρ δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει 29 γκολ και δεχτεί επτά τέρματα. Η άμυνα του είναι η καλύτερη στην κατηγορία. Μακριά από την Τούμπα, έχει δύο νίκες, δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, με γκολ 7-5. Προέρχεται από έξι νίκες, μαζί με τα δύο ματς, σκοράροντας κατά βούληση σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια.

Εκτός μάχης για το σημερινό παιχνίδι θα μείνουν οι τραυματίες Κάνιας και Ελ Καντουρί που δούλεψαν ατομικά και ο ανέτοιμος Μάρσιο Αζεβέδο που προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο νησί των Φαιάκων είναι οι εξής:Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Δεληγιαννίδης , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαουρίσιο , Τσίμιροτ , Σάκχοφ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Μακ , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης.

Παμε στοιχημα Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Η Κέρκυρα, δεν έχει τόσο ποιοτικό ρόστερ να διαχειριστεί πέντε απουσίες βασικών παικτών της, ο ΠΑΟΚ, δείχνει σε συνεχή και σταθερή άνοδο στα τελευταία ματς και δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα σήμερα, να πάρει τους βαθμούς της νίκης, το διπλό σε συνδυασμό με το να μην δεχτεί γκολ είναι σε απόδοση 1,65 στις εταιρίες στοιχημάτων στο παμε στοιχημα.

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα @@ 2 & no goal σε απόδοση 1,65

Ματς με γκολ στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται την Λάρισα, με τις δύο ομάδες να είναι ανεβασμένες και να διεκδικήσουν στην είσοδο τους στην πρώτη πεντάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην έβδομη θέση με 23 βαθμούς, έναν πίσω από την Ξάνθη και τρεις πίσω από τον Πανιώνιο, που έχουν όμως ένα περισσότερο. Συνολικά μετράει μία παραπάνω νίκη, έξι και πέντε ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 19 υπέρ και 12 κατά. Στην Τρίπολη έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, με γκολ 11-6. Μετά από τέσσερις νίκες, στα δύο τελευταία έχει μείνει στην λευκή ισοπαλία με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννενα. Μόνο σε έξι ματς δεν δέχτηκε γκολ.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει στη διάθεση του, πλην των τραυματιών Καλτσά και Δουβίκα και τους Σελίν, Τσιλιανίδη που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν τη ποινή τους στο παιχνίδι με τους “βυσσινί”. Μάλιστα αν σε αυτές τις τέσσερις απουσίες προσθέσουμε και την απουσία του Ίγκορ που παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό μιλάμε για πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές που είναι απόντες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του Αστέρα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Τσιφτσή, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Μπέρτο, Κώτσιρα, Αντζουλά, Χριστόπουλο, Κυριακόπουλο, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλδο, Μαντιντά, Ιγκλέσιας, Γλέζο, Γκοντό και Μανιά.

Η Λάρισα είναι στην όγδοη θέση με 20 βαθμούς, έχοντας μία παραπάνω ήττα και πέντε νίκες και ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 14 γκολ και δεχτεί 24 γκολ. Τα μισά παιχνίδια της ήταν με γκολ γκολ. Μακριά από την Λάρισα, έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες με γκολ 8-18. Διακόπηκε το θετικό της σερί, αφού μετά από τον Ολυμπιακό, έχασε και από την Ξάνθη με σκορ 2-0.

Τιμωρημένοι είναι οι Φατιόν, Ντέλετιτς και Καρατάσιο, αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Νεμάνια Μλαντένοβιτς, αλλά και οι Μπόζοβιτς, Γκόλιας, Μασούρας, Αγκάνοβιτς που πήραν ανάσες στο κύπελλο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Δερμιτζάκης, Λεοζίνιο, Ναζλίδης και Κρίζμαν.

Παμε στοιχημα Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα: Είναι εμφανώς λίγο πεσμένες οι δύο ομάδες, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, σήμερα έχουν απουσίες, θα τα δώσουν όλα για την νίκη, μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ σε απόδοση 2,40 στις εταιρίες στοιχημάτων, μία απόδοση με αξία

Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,40

Επιστροφή Δέλλα στο Περιστέρι

Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό, που θέλει να κάνει μία νέα αρχή, εμ τον νέο τεχνικό που θα έχει στον πάγκο του.

Ο Ατρόμητος, συνεχίζει να είναι κοντά στην κορυφή, είναι στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς, έναν πίσω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και δύο πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό. Συνολικά μέχρι τώρα έχει εννιά νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας 23 γκολ υπέρ και οχτώ κατά. Μαζί με τον ΠΑΟΚ, διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή. Στο Περιστέρι, δεν έχει ήττα ακόμα, αλλά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί μόλις δύο τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια. Συνολικά έχει 11 στα 16 under 2,5. Προέρχεται από έξι συνεχείς νίκες, στο κύπελλο απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολη με δύο νίκες, με σκορ 1-0.

Χωρίς τους Παύλο Κυριακίδη και Γιώργο Μανούσο θα παραταχθεί σήμερα.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μενσά, Ουάρντα, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Ο Παναιτωλικός έχει πέσει στην 13η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, μόλις τέσσερις πάνω από την προτελευταία θέση. Ο Μάκης Χάβος, πλήρωσε την κακή πορεία και απολύθηκε, στην θέση θα βρεθεί ο Δέλλας, ο οποίος είχε περάσει και από τον πάγκο του Ατρομήτου. Ηττήθηκε τρεις φορές από την ΑΕΚ, δύο για το κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα. Εκτός έδρας, μετράει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 7-8 και έξι στα οχτώ under 2,5.

O Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ρότσα και των τραυματιών, Μπράβο, Παρρά και Κυριακίδη. Επιπλέον, για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός οι Τσέναμο και Μόρας.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέσιο, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας.

Παμε στοιχημα Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ότι μία πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, είναι πολύ καλέ αμυντικά, ο Παναιτωλικός με τον νέο κόουτς θέλει να κάνει μία καινούργια αρχή, δεν βλέπω ανοικτό ματς και γκολ, πιστεύω να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές και θα δούμε ένα μικτό σκορ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιρίες στοιχημάτων στο Παμε στοιχημα

Ατρόμητος – Παναιτωλικός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55

Παμε στοιχημα προτάσεις Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,80

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα @@ 2 & no goal σε απόδοση 1,65

Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,40

Ατρόμητος – Παναιτωλικός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55

Γεία χαρά σε όλους σας, συνεχίζετε σήμερα χωρίς διακοπή το αγωνιστικό πρόγραμμα σε όλα τα πρωταθλήματα και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Πολλά και σημαντικά παιχνίδια, διεξάγονται σήμερα, επομένως υπάρχουν πολλές επιλογές στα σημερινα προγνωστικα. Θα ασχοληθώ με το ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και τα ματς της Ντόρτμουντ και της Μπαρτσελόνα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Πολλά τέρματα στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, όπου αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 44 βαθμούς, με νίκη σήμερα θα προσπεράσει την Τσέλσι που έχει 46 βαθμούς. Μέχρι τώρα έχει απολογισμό 12 νίκες, οχτώ ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει 50 γκολ και δεχτεί 25 τέρματα. Στο γήπεδο της παραμένει αήττητη με έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες με γκολ 21-4. Συνολικά έχει 15 στα 22 over 2,5 και 12 γκολ γκολ μέχρι τώρα. Προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες και αήττητο σερί 13 αγώνων. Σκοράρει πάνω από δύο γκολ μέσο όρο ανά ματς.

Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι είναι ασταμάτητη, έχει αποκτήσει διαφορά 15 βαθμών από την δεύτερη Γιουνάϊτεντ και μόνο με αυτοκτονία θα χάσει τον φετινό τίτλο. Σε 22 ματς έχει 20 νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 64 γκολ δεχτεί 13 τέρματα. Συνολικά μετράει 16 στα 22 over 2,5, με τα μισά να είναι με γκολ γκολ. Σκοράρει κατά βούληση, πετυχαίνει περίπου τρία γκολ ανά ματς μέσο όρο.

Σημερινα προγνωστικα Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Ντέρμπι που θα τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του, κοντράρονται οι δύο καλύτερες επιθετικές γραμμές στην κατηγορία, σκοράροντας κατά βούληση, οπότε δεν γίνει να μην ποντάρω στα πολλά γκολ το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50

Ασταμάτητη η Μπαρτσελόνα

Για την 19η αγωνιστική της Λα Λιγκα η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την ασταμάτητη Μπαρτσελόνα που θέλει να κρατήσει την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες στην βαθμολογία.

Η Σοσιεδάδ είναι στην 13η θέση με 23 βαθμούς, έχοντας απόσταση οχτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Ο συνολικός απολογισμός της είναι έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, με γκολ 31 υπέρ και 30 κατά. Μπροστά στο κοινό της έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα με τρία από όλα και γκολ 13-12. Συνολικά έχει 12 στα 18 over 2,5 και γκολ γκολ, ενώ εντός έδρας έχει επτά στα εννιά over 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα γκολ γκολ. Μόνο σε τρία παιχνίδια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε, σχετικά δύσκολα από την Λεγκανές με τελικό σκορ 1-0.

Η Μπαρτσελόνα, δείχνει να είναι ασταμάτητη, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς, έξι πάνω από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που έπαιξε χτες. Παραμένει αήττητη με 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 48 γκολ και δεχτεί μόνο επτά τέρματα. Μακριά από το Καμπ Νου, σε εννιά ματς έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ. Συνολικά έχει 11 στα 18 over 2,5. Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της. Μεσοβδόμαδα, διέλυσε την Θέλτα και πέρασε στην επόμενη φάση του Κόπα Ντελ Ρεϊ. Σκοράρει, λίγο πάνω από 2,5 γκολ ανά ματς μέσο όρο/

Σημερινα προγνωστικα Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της,  είναι ασταμάτητη και δύσκολα μπορεί κάποιος να της βάλει εμπόδια, περιμένω σήμερα να κάνει άλλη μία εύκολη νίκη, με διαφορά τερμάτων, το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,90 στις εταιρίες στοιχημάτων

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,90

Εξαιρετική στην επίθεση η Ντόρτμουντ

Για την Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Βολφσμπουργκ, με μοναδικό στόχο την νίκη για να μείνει κοντά στη κορυφή της κατηγορίας.

Η Ντόρτμουντ είναι στην τρίτη θέση με 28 βαθμούς, μαζί με άλλες τρεις ομάδες και σήμερα θέλει τους βαθμούς για να σταθεροποιηθεί στην δεύτερη θέση. Συνολικά μετράει οχτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας πετύχει 39 γκολ και δεχτεί 24 τέρματα. Στην έδρα της, έχει μοιρασμένα αποτελέσματα, με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες σε οχτώ ματς και γκολ 23-14. Έκλεισε τον πρώτο γύρο με δύο νίκες, αλλά ηττήθηκε με 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου για τον θεσμό το κυπέλλου. Συνολικά έχει 13 στα 17 over 2,5, με 11 να είναι με γκολ γκολ. Στο γήπεδο της μόνο ένα παιχνίδια ήταν με κάτω από τρία γκολ.

Η Βόλφσμπουργκ είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, μόλις τρεις πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες, 10 τον αριθμό και τρεις νίκες και τέσσερις ήττες, με γκολ 21 υπέρ και 21 κατά. Εκτός έδρας έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 7-9. Συνολικά έχει 11 στα 17 γκολ γκολ. Μονό σε τρία παιχνίδια δεν δέχτηκε κάποιο γκολ. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς, έκλεισε τον πρώτο γύρο.

Σημερινα προγνωστικα Ντόρτμουντ – Βολφσμπουργκ: Η Ντόρτμουντ, πήρε ανάσες από την διακοπή και πλέον είναι έτοιμη να κάνει την αντεπίθεση της, η Βολφσμπουργκ έχει περιορισμένες δυνατότητες και δεν πιστεύω ότι μπορεί να αντισταθεί στην αντίπαλο της, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 βρίσκεται σε απόδοση 2,00 στις εταιρίες στοιχημάτων

Ντόρτμουντ – Βολφσμπουργκ @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,00

Σημερινα προγνωστικα Κυριακής

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,90

Ντόρτμουντ – Βολφσμπουργκ @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,00