Το βάρος στις εθνικές ομάδες την Παρασκευή

2018-09-07 00:49

Από την στιγμή που μπήκαμε στην Παρασκευή, πέρα από το Nations League, που κλέβει την παράσταση αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν και ματς πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα η Σεγούντα Ντιβιζιόν, που θα μας απασχολήσει. Σαφώς, όμως το περισσότερο βάρος στοιχηματικά πέφτει στις εθνικές ομάδες, όπου υπάρχουν επιλογές και πληρώνουν ικανοποιητικά στις προτάσεις στοιχήματος.

Με το… δεξί στο Nations League η Ιταλία

Μια νέα αρχή κάνουν στην Ιταλία, μετά το κάζο της μη πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ως πρώτο μέτρο προσέλαβαν στην τεχνική ηγεσία τον Ρομπέρτο Μανσίνι. Δεν λείπει το καλό ρόστερ και το ταλέντο από πλευράς «σκουάντρα ατζούρα» και καλείται για πολλούς λόγους να μπει με νίκη στο Nations League, κερδίζοντας την πάντα υπολογίσιμη Πολωνία, που έχει και αυτή νέο προπονητή. Χωρίς σημαντικές απουσίες η Ιταλία και με «όπλο» την έδρα, αφού το παιχνίδι γίνεται στο Νταλ’ Άρα της Μπολόνια, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στο 1,70 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος.

Στις λεπτομέρειες το Τουρκία – Ρωσία               

Ένα από τα πλέον ισορροπημένα ζευγάρια της βραδιάς είναι το συγκεκριμένο ανάμεσα στην Τουρκία και την Ρωσία, αφού οι δύο ομάδες είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο. Σαφώς και η έδρα μπορεί να παίξει τον ρόλο της στο παιχνίδι, αλλά και η Ρωσία είναι πάντα μια δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα, που θα κάνει δύσκολη την ζωή των Τούρκων. Λογικά αμφότερες δεν θα πάρουν ιδιαίτερο ρίσκο στο εναρκτήριο ματς για το Nations League και ειδικά όσο περνά η ώρα στο παιχνίδι. Αρχή είναι ακόμη και ίσως οι δύο ομάδες να αρκεστούν στο τέλος στον πόντο της ισοπαλίας. Στο 3,40 η εν λόγω επιλογή.

Το πάνω χέρι η Σερβία, όλα πιθανά στην Αλβανία

Με οδηγό την θετική πορεία στο Μουντιάλ, η Σερβία θέλει να συνεχίσει να είναι αποτελεσματική και σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Λιθουανία. Από τις διαθέσεις θα κριθεί η αναμέτρηση και το διπλό έχει τον πρώτο λόγο αν και θα έπρεπε να πληρώνει λίγο περισσότερο. Στα υπόλοιπα αρκετά αμφίρροπο δείχνει το Αλβανία – Ισραήλ και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. ενώ φαβορί δίνεται η Ρουμανία απέναντι στο Μαυροβούνιο και ο άσος δίνεται στο 1,95 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος.. Όλα πιθανά στο Αζερμπαϊτζάν – Κόσοβο, που γίνεται νωρίς, ενώ τον πρώτο λόγο για τον άσο έχουν οι Νήσοι Φερόες στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μάλτα.

Για μεγάλο σκορ η Λας Πάλμας του Χιμένεθ

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει σήμερα Παρασκευή και η Σεγούντα Ντιβιζιόν, αφού τα δύο παιχνίδια μας δίνουν επιλογές. Αρχικά, η Λας Πάλμας του Χιμένεθ υποδέχεται την απογοητευτική Ταραγόνα και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα με εύκολο τρόπο. Στο χέρι της είναι να κάνει ένα καλό παιχνίδι με πολλά τέρματα και έχει αξία το Over 2,5 στο 2,05 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος. Αργότερα θα συναντήσουμε την ισορροπημένη αναμέτρηση της Μαγιόρκα με την Κάντιθ και με τα όσα μας έχουν δείξει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος το Goal/Goal φαντάζει πιθανό.

προτάσεις στοιχήματος Ιταλία – Πολωνία άσος σε απόδοση 1,70

προτάσεις στοιχήματος Τουρκία – Ρωσία ισοπαλία σε απόδοση 3,45

προτάσεις στοιχήματος Ρουμανια – Μαυροβούνιο άσος σε απόδοση 1,95

προτάσεις στοιχήματος Λας Πάλμας – Ταραγόνα over 2,5 σε απόδοση 2,05