Το πρόγραμμα της Κυριακής είναι άκρως ελκυστικό για το κοινό

2020-01-19 05:22

Η αγωνιστική στην Super League, ολοκληρώνεται στο Καραϊσκάκη, με την πιο ενδιαφέρουσα μονομαχία του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, με όλα τα φίλαθλα μάτια να είναι στραμμένα στο Φάληρο. Οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να μείνουν στην πρώτη θέση, ενώ οι Θεσσαλονικείς να εξασφαλίσουν την πρώτη εξάδα. Ο Άρης, θα παραταχθεί με απουσίες, όμως είναι καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο. Ας δούμε τα Ολυμπιακος – Αρης προγνωστικα.

Να συνεχίσει νικηφόρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, προηγείται έναν βαθμό του ΠΑΟΚ και δεν έχει κανένα περιθώριο για βαθμολογικές απώλειες. Στο Καραϊσκάκη, μετράει οχτώ νίκες και μία ισοπαλία, με την εστία του να έχει παραβιαστεί μόλις τρία γκολ. Η άμυνα του είναι γρανίτη, με έξι γκολ παθητικό.

Επιβλήθηκε σχετικά δύσκολα του Παναθηναϊκού στο άδειο γήπεδο του και πέρασε αέρας από την Λαμία. Υποχρέωσε την Λαμία να υποστεί την πρώτη της ήττα εντός έδρας, κερδίζοντας με 1-4. Άνοιξε νωρίς το σκορ, έφυγε το άγχος και φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά ποιότητας και φόρμας, παίρνοντας τους βαθμούς της νίκης εύκολα. Μεσοβδόμαδα, παίζοντας με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, κέρδισε πάλι την Καλαμάτα με 4-1 και βρέθηκε εύκολα στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας σε Κρήτη με ΟΦΗ και ΟΑΚΑ με ΑΕΚ.

Εξαιτίας της άμυνας του, έχει περισσότερα under 2,5 και no goal. Μία φορά, έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Εκτός, μετά από την επιστροφή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα, έμεινε ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Φορτούνης.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ομάρ, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Αβραάμ, Σισέ, Γκασπάρ, Σουντανί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουένα, Λάζαρος, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Με προβλήματα ο Άρης

Ο Άρης, ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με 26 βαθμούς με την Ξάνθη. Δεν έχει εξασφαλίσει την εξάδα και απαιτείται να είναι σε εγρήγορση συνεχώς, για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Μακριά από το Βικελίδης, έχει απολογισμό μία νίκη, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 8-10. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (8) στην κατηγορία.

Από το τέλος Οκτωβρίου έχει ηττηθεί μόνο από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Η μεγάλη νίκη επί του μισητού ΠΑΟΚ (4-2) δεν είχε ανάλογη συνέχεια, αφού έμεινε στην λευκή ισοπαλία στο ΑΕΛ Αρίνα. Με την Λάρισα, η κούραση ήταν εμφανείς και η ισοπαλία, μετά από ένα ισορροπημένο ματς, ήταν δίκαιη. Μεσοβδόμαδα, στο κύπελλο Ελλάδος, έμεινε πίσω από την Ξάνθη, όμως αντέδρασε άμεσα, ισοφάρισε και στο δεύτερο μέρος, κλείδωσε την πρόκριση στην τελική οχτάδα του θεσμού.

Έχει εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος, μόνο την ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει και αυτή εντός έδρας. Ενώ έχει μοιρασμένα over – under 2,5, τα γκολ γκολ της είναι 11 στα 18. Το ρεκόρ της στο ημίχρονο, είναι 6-9-2. Από αποστολή των “κιτρίνων”, απουσιάζουν οι τραυματίες Χούλιαν Κουέστα, Μαρτίν Τόνσο, καθώς κι οι Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα που θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ματίγια, Μαντσίνι, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Φετφατζίδης, πακούτσης, Ντιγκινί, Λάρσον, Ιντέγε, Μπαγκαλιάνης.

Ολυμπιακος – Αρης προγνωστικα Super League: Ο Ολυμπιακός σίγουρα στην έδρα του και με τις απουσίες του Άρη είναι μεγάλο φαβορί. Οι αποδόσεις όμως στις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες, είναι κάτω από 1,20 και σίγουρα δεν υπάρχει καμία αξία. Θα πάω με τα γκολ, όπου περιμένω ανοικτό παιχνίδι με γκολ και φάσεις, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,85 στην ιστοσελίδα Στοιχημαν

Ολυμπιακος – Αρης προγνωστικα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,85

Στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με στόχο άλλη μία παράσταση, μπροστά στο κοινό της. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι δεδομένη, ο ΠΑΟΚ αποκτά δυναμική στην Τούμπα, ενώ ο Αστέρας χάνει δυναμική μακριά από το στάδιο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Ισχυρό φαβορί ο ΠΑΟΚ, που όμως πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Πάμε κατευθείαν στα ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης προγνωστικα

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του

Ο ΠΑΟΚ, είναι έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και δεν έχει άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Στην Τούμπα, είναι αήττητη, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, με γκολ 20 υπέρ και επτά κατά. Διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση με 38 γκολ ενεργητικό και συντελεστή τερμάτων +21 γκολ.

Διδάχτηκε από την ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης και στην επόμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε της ΑΕΚ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ, είχε κλείσει τους χώρους και τον δυσκόλεψε αρκετά, όμως με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού Άντρε Βιεϊρίνια, ξεκλείδωσε την άμυνα της ΑΕΚ και τελικά πήρε το ντέρμπι. Μεσοβδόμαδα, είχε εύκολο έργο απέναντι στον ΟΦΗ, που είχε κερδίσει με 0-3 στην Κρήτη, διπλασίασε τις νίκες του, αγωνιζόμενος με αλλαγές στην αρχική του σύνθεση.

Στατιστικά, μετράει 11 στα 18 over 2,5 και 10 στα 18 γκολ γκολ. 11 φορές έχει βρεθεί μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Οι Κρέσπο και Καντουρί κρίθηκαν ανέτοιμοι και χάνουν ένα ακόμη παιχνίδι. Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Δημήτρης Γιαννούλης.

Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μάτος, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Πέλκας, Στοχ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι, Άκπομ και Γαϊτανίδης που επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του σε αποστολή.

Χάνεται μακριά από την Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης, είναι πάνω μόνο από Παναιτωλικό και Πανιώνιο, αλλά με διαφορά δέκα πόντων. Ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League. Εκτός έδρας, έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και επτά ήττες, έχοντας σκοράρει επτά φορές και δεχτεί διπλάσια γκολ.

Δύο νίκες και μία ήττα μετράει στα πρόσφατα ματς. Επιβλήθηκε της Ξάνθη με 5-0, έχασε στο τελευταίο λεπτό στο Περιστέρι και κέρδισε τον ΟΦΗ με τελικό σκορ 2-0. Ήταν καλύτερος του ΟΦΗ και με την βοήθεια της έδρας του, κέρδισε δύο πέναλτι και ο επιθετικός Χερόνιμο Μπαράλες, ευστόχησε και τις δύο φορές από την άσπρη βούλα. Την Πέμπτη αντιμετώπισε την ΑΕΚ, για το πρώτο ματς του κυπέλλου Ελλάδος, μένοντας στο 1-1 και έχει ανοικτούς λογαριασμούς στον επαναληπτικό. Προηγήθηκε πρώτη, η ΑΕΚ έφερε το ματς στα ίσια λίγο αργότερα. Στο δεύτερο μέρος, έχασε πέναλτι για να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.

Στατιστικά έχει 11 στα 18 over 2,5 και γκολ γκολ. Στο ημίχρονο έχει ρεκόρ 5-5-7. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Χερόνιμο Μπαράλες και Χουάν Μουνάφο.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Άνχελ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντες, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Χαουρέγκι.

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης προγνωστικα Super League: Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη, ο ΠΑΟΚ πρέπει αν είναι σοβαρός και επιθετικός για να πάρει την νίκη. Η απόδοση είναι πολύ μικρή στον άσσο και δεν υπάρχει καμία αξία. Θα ποντάρω στο Combo Bet του άσσου και του over 2,5 σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, ενώ στο σκορ μπορεί να βοηθήσει και ο Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΟΚ – Αστερας Τριπολης προγνωστικα @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,80

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται την Λάρισα, σε ένα ενδιαφέρον ματς, με τους δύο συλλόγους να θέλουν την βαθμούς με καλή εμφάνιση. Η Λάρισα, θα κατέβει στην Αθήνα, με στόχο την έκπληξη, ώστε να αποκτήσει ελπίδες για την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ, εκτός από την νίκη θέλει και μία καλή εμφάνιση για να αποζημιώσει τους φιλάθλους της. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε την ανάλυση και τα ΑΕΚ – Λαρισα προγνωστικα.

Με την αύρα του φαβορί

Η ΑΕΚ, λογικά δεν απειλεί, ούτε απειλείται για την τρίτη θέση, αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Μπροστά στο κοινό της, είναι εξαιρετική με απολογισμό έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 22 γκολ και δεχτεί 11 τέρματα.

Το αήττητο σερί πέντε αγώνων, διακόπηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα, όπου έχασε με 1-0. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι του Βιεϊρίνια, στο δεύτερο μέρος. Προσπάθησε να επιτεθεί στην συνέχεια, όμως δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη. Στόχος της να επιστρέψει στις νίκες σήμερα, με αντίπαλο την ΑΕΛ. Την Πέμπτη πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην Τρίπολη, με 1-1 από τον Αστέρα. Ισοφάρισε το τέρμα που δέχτηκε και στάθηκε τυχερή, στην εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες, που αστόχησε.

Απόλυτα μοιρασμένα τα στατιστικά στα σύνολο γκολ, ενώ στο ημίχρονο, μετράει δέκα ισόπαλα αποτελέσματα, μέχρι τώρα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίκλας Χουλτ, Παουλίνιο, ο ανέτοιμος Ντάμιαν Σιμάνσκι, καθώς και ο Μάρκο Λιβάγια που εκτίει τη μία από τις δύο αγωνιστικές λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή είναι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

Για την ζημιά η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ

Η Λάρισα, έχει πέσει στην ένατη θέση με 23 βαθμούς, απέχοντας από την έκτη θέση τρεις βαθμούς, έτσι χρειάζεται πόντους, αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις την εξάδα. Εκτός Λάρισας, έχει ρεκόρ δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 11-15.

Μόνο τον αδύναμο Πανιώνιο έχει κερδίσει στα έξι πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Άρη, στο ΑΕΛ Αρίνα. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Τα επόμενα δύο παιχνίδια της είναι στην έδρα της με Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό.. Δεν είχε υποχρεώσεις στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Συνολικά έχει δύο παραπάνω over 2,5 και γκολ γκολ. Μόνο τρεις φορές έχει πάρει προβάδισμα στο ημίχρονο. Πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, με αποχωρήσεις και μεταγραφές. Λύθηκε η συνεργασία με τον επιθετικό Αμπιόλα Ντάουντα, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλί Γκαζάλ, Ματέο Μούζεκ και τον 26χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Βινίσιους

ΑΕΚ – Λαρισα προγνωστικα Super League: Η ΑΕΚ, είναι βελτιωμένη με τον Καρέρα, έχει δυναμώσει αμυντικά και η ποιοτική της επιθετική γραμμή της, δίνει λύσεις. Η Λάρισα, είναι σε πτώση και θα είναι μπερδεμένη, από τις αλλαγές στο ρόστερ. Περιμένω η ΑΕΚ, να δείξει την ανωτερότητα της και πάρει τους βαθμούς της νίκης. Θα ποντάρω στον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 1,90 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια στην σελίδα Betshop.gr

ΑΕΚ – Λαρισα προγνωστικα @@ 1& under 3,5 σε απόδοση 1,90

Το… άλλοτε μεγάλο ντέρμπι του Αγγλικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί απόψε στο «Ανφιλντ», με την Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, για την 23η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ οδεύουν σε μία εύκολη κατάκτηση πρωταθλήματος, τη στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σόλτσκιερ παλεύουν για μία θέση στην πρώτη τετράδα! Πάμε κατευθείαν στα Λιβερπουλ – Μαντσεστερ Γιουναιτεντ προγνωστικα για σήμερα.

Και το σερί… συνεχίζεται!

Οριακά πήρε τις νίκες στα δύο τελευταία ματς η Λίβερπουλ, αφού επικράτησε της Έβερτον και της Τότεναμ για Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα με το ίδιο σκορ, με 1-0. Στο εκτός έδρας με την Τότεναμ το τελικό σκορ ίσως να αδικεί την αντίπαλο, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να κόψει το νικηφόρο σερί της ομάδας του Κλοπ. Ωστόσο το γκολ του Φιρμίνιο στο 37’ ήταν αρκετό για τη Λίβερπουλ, που συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία τη φετινή σεζόν.

Έχει αποκτήσει απόσταση ασφαλείας (+14) από την Μάντσεστερ Σίτι και έχει και ένα ματς λιγότερο. Εντός έδρας έχει 11/11 νίκες στο πρωτάθλημα με 29-9 συντελεστή στα γκολ και μοιάζει πανίσχυρη. Ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να επιβεβαιώσουν την καλή παράδοση που έχουν απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα εκτός θα είναι οι Κλάϊν, Κεϊτά, Μίλνερ και Λοβέρν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φαμπίνιο και Μάτιπ.

Ανεβασμένη η Γιουνάϊτεντ

Ξεκίνησε τη νέα χρονιά με δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Άρσεναλ και Σίτι, αλλά στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 4-0 της Νόριτς. Η επίθεσή της λειτούργησε εξαιρετικά, ενώ και αμυντικά ήταν σταθερή και ενέπνεε εμπιστοσύνη. Η Γιουνάϊτεντ πανηγύρισε μεσοβδόμαδα και την πρόκριση απέναντι στην Γουλβς για το Κύπελλο, αφού επικράτησε με 1-0 με γκολ του Μάτα. Σε ακόμα ένα ματς έδειξε αμυντική σταθερότητα και χτύπησε με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στο 67’ και έκτοτε απειλήθηκε ελάχιστα.

Πλέον έχει βρεθεί στην 5η θέση της κατάταξης, στο -5 από την 4η θέση και κάθε απώλεια βαθμών θα την απομακρύνει από τον βασικό της στόχο, που είναι να πάρει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σόλτσκιερ δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Μακ Τόμινι, Πογκμπά, Ρόγιο και Τουανζεμπε, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ράσφορντ και Σο.

Λιβερπουλ – Μαντσεστερ Γιουναιτεντ προγνωστικα Premier League:  Λογικό φαβορί η Λίβερπουλ, αλλά στις αποδόσεις που παίζει ο άσσος είναι απλησίαστος. Έχει ανέβει αμυντικά η Γιουνάϊτεντ και εκτός έδρας αναμένεται να κλείσει ακόμα περισσότερο τους χώρους. Περιμένω το ματς να κινηθεί μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο γκολ και γι αυτό θα επιλέξω το 2-4 γκολ σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια

Λιβερπουλ – Μαντσεστερ Γιουναιτεντ προγνωστικα @@ 2-4 goal σε απόδοση 1,55

Η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα, ξεκινά στα Πηγάδια, με την αναμέτρηση Ξάνθη – Παναθηναϊκός. Οι δύο σύλλογοι, έχουν έναν βαθμό διαφορά και δίνουν αγώνα για να μπουν στην εξάδα και τα Πλεϊ Οφ της Super League. Θα γίνει μία ενδιαφέρουσα και σκληρή μάχη, όπως συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Οι Πράσινοι, πηγαίνουν με ψυχολογία από την πρόκριση του κυπέλλου και θα πάει στην Θράκη, για το διπλό και μόνο. Ανοικτά σε κάθε περίπτωση τα Ξανθη – Παναθηναικος προγνωστικα

Με όπλο το γήπεδο της η Ξάνθη

Η Ξάνθη, είναι στην πέμπτη θέση με 26 πόντους, όσους έχει και ο Άρης που παίζει στο Καραϊσκάκη. Η γηπεδούχος Ξάνθη, έχει κερδίσει, όσες φορές έχει χάσει, μαζί με δύο ισοπαλίες, έχοντας αρνητικό συντελεστή -6 τερμάτων. Στην έδρα της, μετράει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 9-7.

Προέρχεται από δύο νίκες με Λάρισα 2-0 και Βόλο με 1-3. Με την Λάρισα, πρωταγωνιστής ήταν ο Γάλλος Φοσέρ, που πέτυχε τα δυο γκολ της ομάδας του. Στο Βόλο, έκανε μεγάλο διπλό, στο 1-1, ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες και στα τελευταία λεπτά, βρήκε δίχτυα δύο φορές, παίρνοντας ένα σημαντικό διπλό. Οι δύο νίκες αυτές της επέτρεψαν να μείνει στις πρώτες θέσεις,σ τον στόχο που έχει για τα Πλεϊ Οφ. Στο κύπελλο Ελλάδας, αποκλείστηκε από τον Άρη, προηγήθηκε στο Βικελίδης, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ πρόκρισης, αφού ο Άρης, ανέτρεψε το σκορ, παίρνοντας την πρόκριση.

Μοιρασμένα τα over – under 2,5, όμως τα γκολ γκολ της είναι επτά σε 18 ματς. Στο ημίχρονο, μετράει 12 ισόπαλα αποτελέσματα. Χωρίς τον τιμωρημένο Χρήστο Λισγάρα και τον ανέτοιμο Ντίρεσταμ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό η Ξάνθη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές στην αποστολή είναι: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Θυμιάνης, Κασάδο, Σόσα, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Ντε Λούκας, Μουλέν, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς, Στάρτζεον, Μπαριέντος, Φοσέ, Κάστρο.

Με φόρα και ψυχολογία στα Πηγάδια

Ο Παναθηναϊκός, δείχνει στα τελευταία ματς, ότι είναι σε άνοδο. Βρίσκει πρωταγωνιστές και γκολ που του επιτρέπουν να κερδίζει και να παίρνει ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μακριά από το ΟΑΚΑ, ούτε χάνει, ούτε κερδίζει, μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και πέντε ισοπαλίες με γκολ επτά υπέρ και 10 κατά.

Έπειτα από την ήττα στο Καραϊσκάκη με καλή εμφάνιση και έντονες διαμαρτυρίες για δύο πέναλτι που δεν του καταλογίστηκαν, επιβλήθηκε εύκολα του Πανιωνίου και πήρε την πρόκριση στην οχτάδα του κυπέλλου Ελλάδος. Προηγήθηκε νωρίς του Πανιωνίου και δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με 3-0, χάνοντας και μάλιστα πέναλτι. Την Τετάρτη, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ο ΠΑΣ Γιάννενα, προηγήθηκε με 0-1 στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι, αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχαν τρία γκολ και πήραν μία μεγάλη πρόκριση. Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Δώνης, ξέσπασε σε κλάματα, από την πίεση που ένιωθε.

Κάνει μικρά σκορ με 12 στα 18 under 2,5 και 10 στα 18 no goal. Στο πρώτο ημίχρονο, έχει ρεκόρ 5-7-5. Ο Ινσούα μπήκε κανονικά στην αποστολή παρά τις ενοχλήσεις στη μέση, όμως εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και ο τραυματίας Μπουζούκης.  Οι νεοαποκτηθέντες Ανουάρ και Ναγκί μπήκαν στην αποστολή, με τον πρώτο να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός αντί του Κουρμπέλη.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Ναγκί, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Ξανθη – Παναθηναικος προγνωστικα Super League: Αναμένω μία σκληρή μονομαχία, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η Ξάνθη, δίνει βαρύτητα στην άμυνα και χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Ο Παναθηναϊκός, δυσκολεύεται να σκοράρει και θα προσπαθήσει να κερδίσει, με την ποιότητα του και την ψυχολογία που έχει αποκτήσει. Αναμένω ένα πολύ κλειστό ματς, με λίγα γκολ και φάσεις, το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια. Δίνω περισσότερη τύχη στο διπλό του Παναθηναϊκού, επομένως, το combo bet διπλού και over 2,5 έχει αξία σε απόδοση 4,10 στην ίδια στοιχηματική ιστοσελίδα

Ξανθη – Παναθηναικος προγνωστικα @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,50 Το πρόγραμμα της Κυριακής είναι άκρως ελκυστικό για το κοινό, αφού έχει πολλές αναμετρήσεις από πολλά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σήμερα θα δώσουμε βάση σε ομάδες που έχουν και τον ποιότητα, αλλά και το μομέντουμ για να πετύχουν κάποιες νίκες. Τα φαβορί περιμένω να επιβεβαιώσουν σε πολλές περιπτώσεις τον τίτλο τους και να πληρώσουν τους παίκτες. Πάμε όμως να αποφασίσουμε τι ξεχωρίσαμε σήμερα στα προγνωστικά και γιατί:

Λέτσε – Ίντερ: Η άσχημη πορεία της Λέτσε συνεχίζεται στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να μετράει στα τελευταία έξι ματς, πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Εντός έδρας έχει να πανηγυρίσει νίκη από τον Σεπτέμβριο και σε 9 ματς έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς. Η Ίντερ διανύει περίοδο καλής φόρμας και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Το σύνολο του Κόντε έχει σφίξει την άμυνά του στα τελευταία ματς, ενώ και επιθετικά οι Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Λουκάκου σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. 2 και Under 4,5 σε απόδοση 1,72 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια

Combo Bet σε Ιταλία και Ολλανδία

Μπενεβέντο – Πίζα: Χωρίς φρένα η γηπεδούχος, που μετράει 9 νίκες στα τελευταία 10 ματς. Δίνει σήμερα το πρώτο ματς μετά τη διακοπή και περιμένω να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Εντός έδρας έχει 9 νίκες σε 10 ματς με 23-2 συντελεστή γκολ. Η Πίζα από την πλευρά της θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά έκλεισε το 2019 με τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε. Εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά και απέναντι στην πρωτοπόρο Μπενεβέντο θα παίξει χωρίς άγχος για ότι καλύτερο. Περιμένω επαγγελματική νίκη για την γηπεδούχο, που υπερέχει σε όλες τι γραμμές του αντιπάλου της. 1 και Over 1,5 σε απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια

Φένλο – Αϊντχόβεν: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και θα παλέψουν μέχρι τέλους. Στην έδρα τους θα στηριχτούν γι’ αυτό, αλλά απέναντι σε ομάδες πρώτης γραμμής γνώρισαν ευρείες ήττες. Η Αϊντχόβεν περιμένω να γυρίσει πολύ πιο σοβαρή από την διακοπή, ενώ και η προϊστορία της στις αναμετρήσεις με την Φένλο είναι συντριπτικά υπέρ της. Αν δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. 2 και Over 1,5 σε απόδοση 1,57 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια

Συνοπτικά προγνωστικά

Λέτσε – Ίντερ: 2 και Under 4,5 (1,72)

Μπενεβέντο – Πίζα: 1 και Over 1,5 (1,65)

Φένλο – Αϊντχόβεν: 1 και Over 1,5 (1,57)