Το Κυριακάτικο στοιχηματικό μενού είναι πλούσιο

2020-02-16 04:24

Η πιο ενδιαφέρουσα μονομαχία στην Σούπερ Λιγκ, διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο Άρης, θέλει λίγους βαθμούς ακόμα για να εξασφαλίσει μαθηματικά την συμμετοχή του στα Πλεϊ Οφ. Οι δύο σύλλογοι επίσης, έχουν προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, όπου είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν και εκεί. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα Αρης – ΑΕΚ προγνωστικα

Κουρασμένος ο Άρης

Ο Άρης είναι στην πέμπτη θέση, με 33 βαθμούς, έχοντας απόσταση ασφαλείας πέντε βαθμών και θέλει λίγους ακόμα πόντους. Στην έδρα του έχει απολογισμό επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 24-10.

Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, επιβλήθηκε με 2-0 του Πανιώνιου και πήρε τον βαθμό στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Στην Αρκαδία, προηγήθηκε με 0-1, όμως ισοφαρίστηκε άμεσα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς. Την Πέμπτη, πέρασε με 0-1 από το Περιστέρι με τον Ατρόμητο, στον επαναληπτικό του κυπέλλου Ελλάδος. Προηγήθηκε νωρίς με τον Λάρσον και σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία εντός έδρας, πέρασε στα ημιτελικά του θεσμού.

Είχε λιγότερες ώρες ξεκούρασης σε σχέση με την ΑΕΚ, που δεν είχε αγώνα κυπέλλου. O Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει στην διάθεση του τον Μπα, ενώ στην αποστολή επιστρέφουν οι Τόνσο και Μαρτίνες.

Η αποστολή, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Ideye, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης”.

Να συνεχίσει αήττητη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, είναι αρκετά βελτιωμένη με τον Καρέρα και μπορεί να κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον της. Στο πρωτάθλημα, έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση και ουσιαστικά δεν έχει στόχους. Εκτός έδρας, μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 11-10.

Είναι αρκετά σφικτή αμυντικά με τον Ιταλό και έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Την προηγούμενη Κυριακή, επιτέλους επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας σε ντέρμπι, έπειτα από 13 ντέρμπι. Άνοιξε νωρίς το σκορ, με ένα εκπληκτικό γκολ του Αραούχο, με σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής. Στην συνέχεια, έκλεισε τους χώρους και έδωσε την κατοχή στον αντίπαλο της, που μπόρεσε να την απειλήσει ουσιαστικά.

Την Τετάρτη δίνει τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό, για το κύπελλο Ελλάδος. Ο πρώτος αγώνας στο Αγρίνιο είχε λήξει 1-1 και έχει προβάδισμα με το εκτός έδρας γκολ. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι, Έλντερ Λόπες, Αντρέ Σιμόες, αλλά κι ο τραυματίας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο ανέτοιμος Νέλσον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή είναι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Χριστόπουλος.

Προϊστορία και στατιστικά Η2Η Άρης – ΑΕΚ

Κατά τις τελευταίες 27 συναντήσεις, ο Άρης Θεσσαλονίκης κέρδισε 5 φορές, υπήρξαν 9 ισοπαλίες ενώ η ΑΕΚ κέρδισε 13 φορές. Η διαφορά τερμάτων είναι 42-24 υπέρ της ΑΕΚ

Στις 5 τελευταίες συναντήσεις ο Άρης κέρδισε 1, η ΑΕΚ κέρδισε 1, 3 ισοπαλίες

Το πιο κοινό αποτέλεσμα των αγώνων μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ, όταν ο Άρης, στο Βικελίδης είναι 1-1. 6 αγώνες έχουν τελειώσει με αυτό το αποτέλεσμα

Η ΑΕΚ δεν έχει σκοράρει σε 5 από τα 11 εκτός έδρας παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ αυτή τη σεζόν

Ο Άρης έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας ματς

Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει στα 8 τελευταία παιχνίδια της

Αρης – ΑΕΚ προγνωστικα Super League: Αν έχει υπομονή η ΑΕΚ και δείξει την ίδια αμυντική προσήλωση θα πάρει αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη. Ο Άρης, φάνηκε κουρασμένος στο Περιστέρι,σ το δεύτερο ημίχρονο και η ποιότητα της ΑΕΚ, στη επίθεση μπορεί να φανεί. Θα ρισκάρω και θα ποντάρω  στο διπλό σε απόδοση 2,60 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Αρης – ΑΕΚ προγνωστικα @@ 2 σε απόδοση 2,60

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική της Premier League σήμερα Κυριακή. Συγκεκριμένα, η Αστον Βίλλα υποδέχεται την Τότεναμ, σε μία αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ η Τότεναμ να πιάσει την τέταρτη θέση για το εισιτήριο του Champions League. Πάμε να δούμε τα Αστον Βιλλα – Τοτεναμ προγνωστικα.

Με την δύναμη του Villa Park

Η Άστον Βίλλα υποδέχεται την Τότεναμ στο Villa Park στο Μπέρμιγχαμ. Οι Χωριάτες βρίσκονται στην 17η θέση της  βαθμολογίας με 25 πόντους, μόνο ένα σημείο και έναν πόντο από τη ζώνη πτώσης της κατηγορίας. Η κατάσταση είναι περίπλοκη και γι ‘αυτό ο αγώνας αυτός είναι εξαιρετικά σημαντικός.

Η πραγματική φόρμα της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μέτρια. Έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της Premier League. Η Άστον Βίλα νίκησε τον Γουότφορντ, μοιράστηκε τους βαθμούς με την Μπράιτον, ενώ η ήττα που αναφέρθηκε ήρθε στον αγώνα του τελευταίου γύρου με την Μπόρνμουθ. Ήταν μια άμεση μάχη υποβιβασμού και η Βίλα έχασε. Τα παιχνίδια μακριά από το σπίτι της είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους Χωριάτες.

Παραμένουν η μοναδική ομάδα της Premier League αυτή τη σεζόν, που έχει δεχτεί κάποιο τέρμα στα εκτός έδρας ματς. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ η εμπιστοσύνη των παικτών είναι αμφισβητήσιμη. Το θετικό είναι ότι εξασφάλισαν να αγωνιστούν στον τελικό του Λιγκ Καπ, κερδίζοντας την Λέστερ στους ημιτελικούς. Η Άστον Βίλλα θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ στο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την πρώτη μέρα του Μαρτίου.

Ο τεχνικός Ντιν Σμιθ  έχει πολλές ανησυχίες. Ο Εζρι Κόνσα είναι η μεγαλύτερη καθώς είναι αμφίβολη με μυϊκό τραυματισμό. Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ και ο Κεϊναν Ντεβίς είναι επίσης αμφίβολοι με τραυματισμό, ενώ οι Γουέσλει, Χίτον και ΜακΓκίν είναι σίγουρα τραυματίες.

Με το βλέμμα στην 4η θέση

Η Τότεναμ είναι επί του παρόντος έκτη στην βαθμολογία. Είναι ακόμα έξω από τις θέσεις του Champions League, αλλά η διαφορά είναι στους τέσσερις πόντους. Τα Σπιρούνια προε΄ρχονται από δύο νίκες στην Premier League. Αρχικά νίκησαν τη Νόριτς με 2-1 χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Ντέλε Άλι και ο Σον. Στον τελευταίο αγωνιστικό γύρο η Τότεναμ κέρδισε 2-0 τους πρωταθλητές της Μάντσεστερ Σίτι.

Ήταν η πρώτη νίκη τους με τους πολίτες από τον Οκτώβριο του 2016. Ο Στίβεν Μπέρχβαϊν σημείωσε στο ντεμπούτο του με ένα υπέροχο γκολ στο 63ο λεπτό. Έγινε ο 13ος Ολλανδός που σκοράρει στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Σοιιν στο 71ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας Ουγκό Λιορίς πρέπει επίσης να αναφερθεί, καθώς έσωσε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι τώρα υψηλότερη.

Η αποχώρηση του Κρίστιαν Έρικσεν φαίνεται ότι δεν επηρέασε την ομάδα του Μουρίνιο. Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Δανός μέσος πήγε στην Ίντερ για £ 16,9 εκατομμύρια τον περασμένο μήνα, μετά από 6,5 χρόνια στο Λονδίνο. Έπαιξε 305 αγώνες  και σημείωσε 69 γκολ. Για αυτόν τον αγώνα ο Μουρίνιο έχει πέντε προβλήματα τραυματισμού. Ο Χάρι Κεϊν παραμένει εκτός και η απουσία του είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα. Ο Μούσα Σισσοκό είναι επίσης τραυματισμένος, ενώ οι Τζιοβάνο Λο Σέλσο, Μπεν Ντεϊβις και Έρικ Λαμέλα είναι ως αμφίβολοι.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Άστον Βίλλα: Ρεϊνα, Έβγκελς, Μίνγκς, Χαούζ, Γκουιλμπέρτ, Λουϊζ, Νκαμπα, Τάργκετ, Ελ Χάζι, Σαμάτα, Γκιλίζ

Τότεναμ: Λιορίς. Αουριέρ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Τανγκανγκα, Φερνάντεζ, Γουίνκς, Σον, Άλλι, Μπέργκουινν, Μόουρα

Αστον Βιλλα – Τοτεναμ προγνωστικα Premier League:  H Τότεναμ είναι πιο κοντά στη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Οι Spurs είναι σε σειρά δύο νικών στην Premier League, συν ένα στο FA Cup. Η εμπιστοσύνη των παικτών είναι υψηλότερη και αυτό το γεγονός δεν πρέπει να υποτιμάται. Η Βίλλα είναι μόνο ένα βαθμό από τη ζώνη πτώσης και οι παίκτες βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση. Δεν νομίζω ότι θα ξεφύγουν από την ήττα. Το διπλό μας προσφέρεται σε απόδοση 1,90 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Αστον Βιλλα – Τοτεναμ προγνωστικα @@ 2 σε απόδοση 1,90

Η αγωνιστική ημέρα στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ, ξεκινά στο ΟΑΚΑ, με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ιδιαίτερους στόχους και ουσιαστικά περιμένουν να ξεκινήσουν τα Πλεϊ Οφ και Άουτ. Οι Πράσινοι, θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, ενώ ο Παναιτωλικός, να προσπαθήσει μέσω των Πλεϊ Άουτ να αποφύγει την προτελευταία θέση και να σωθεί απευθείας. Πάμε να δούμε τα Παναθηναικος – Παναιτωλικος προγνωστικα

Με καθαρό μυαλό στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός μετά τα ντέρμπι και τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος, απαιτείται να καθαρίσει το μυαλό του και αν επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις εύκολες νίκες με τις μικρές ομάδες στο πρωτάθλημα.

Θα τερματίσει στην τέταρτη θέση, ενώ μέχρι τώρα μετράει δέκα νίκες σε 23 παιχνίδια και έξι εντός έδρας σε 11 ματς. Προέρχεται από τρεις ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ηττήθηκε δύο φορές από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε δίκαια από την συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου. Την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε στην κοινή έδρα από την ΑΕΚ, με 0-1. Έμεινε πίσω στο σκορ πριν το δεκάλεπτο, με όμορφη ενέργεια του Αραούχο και στην υπόλοιπη διάρκεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει, παρά την υπεροχή στην κατοχή που είχε.

Στα δύο τελευταία, πηγαίνει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα και την τελευταία υποδέχεται τον Βόλο. Ο Αργεντινός μπακ Ινσούα είναι τραυματίας, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο, ενώ οι Σένκεφελντ και Γιόχανσον είναι τιμωρημένοι.

Από εκεί και πέρα ο Κουρμπέλης έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αλλά είναι κανονικά στην αποστολή.

Βρίσκονται στην αποστολή οι Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης, Καμπετσής.

Σε άνοδο ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός είναι στην προτελευταία θέση και θα παλέψει στα Πλεϊ Αουτ για να παραμείνει στην κατηγορία, χωρίς να δώσει μπαράζ παραμονής. Ακόμα εκτός έδρας δεν έχει γευθεί την χαρά της νίκης, αλλά μετράει τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες, με γκολ 8-22.

Έχει σταθεί πολύ άτυχος στα δύο τελευταία πρωταθλήματος, στην Τρίπολη, έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Τρίπολη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Την προηγούμενη Δευτέρα, έχασες την νίκη μέσα από τα χέρια του, επί του Βόλου, ο οποίος ισοφάρισε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ενδιάμεσα για το κύπελλο Ελλάδος, έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ. Την Τετάρτη, στο ίδιο γήπεδο, δίνει τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, όπου πρέπει να κερδίσει ή να έρθει ισοπαλία με πάνω από δύο γκολ για να προκριθεί στο κύπελλο.

Σημαντικές είναι απουσίες για τον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντίας και στους τραυματίες Αριγίμπι, Λιάβα, Λουσέρο, Κνετ, Παρρά και Γιαννιώτη, ενώ οι Μαρσιάλ και Τζανακάκης δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Αναλυτικά η αποστολή: Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Καββαδίας, Κέβιν, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Προϊστορία και στατιστικά Η2Η Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 17 συναντήσεων, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει 11 φορές, υπήρξαν 4 ισοπαλίες ενώ ο Παναϊτωλικός κέρδισε 2 φορές. Η διαφορά τέρματος είναι 28-8 υπέρ του Παναθηναϊκού

Στις 5 τελευταίες συναντήσεις ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3 φορές και υπήρξαν 2 ισοπαλίες

16 στα 23 under 2,5, ο Παναθηναϊκός, με 15 no goal

Ο Παναϊτωλικός δεν έχει σκοράρει σε 5 από τους 11 εκτός αγώνες του Super League αυτή τη σεζόν

Ο Παναϊτωλικός σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ για 7 συνεχόμενους αγώνες

Ο Παναϊτωλικός έλαβε 7 κόκκινες κάρτες αυτή τη σεζόν. Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός στον Super League

Ο Παναθηναϊκός Αθηνών δεν έχει σκοράρει σε 1 από τους 10 εντός έδρας αγώνες του Super League αυτή τη σεζόν

Παναθηναικος – Παναιτωλικος προγνωστικα Σούπερ Λιγκ: Οι δύο ομάδες έχουν απουσίες βασικών παικτών τους. Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του αναμένω να βρει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες, ο Παναιτωλικός έχει αρκετές αδυναμίες και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό στο ΟΑΚΑ. Ο άσσος είναι μικρός και θα ρισκάρω να τον συνδυάσω με το γκολ γκολ, σε απόδοση 4,00 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, μία απόδοση με αξία.

Παναθηναικος – Παναιτωλικος προγνωστικα @@ 1 & γκολ γκολ σε απόδοση 4,00

Η 24η αγωνιστική της Serie A, πραγματοποιείται μία πολύ σημαντική αναμέτρηση στο Στάδιο Ολίμπικο ανάμεσα στην Λάτσιο και την Ίντερ. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας πόντος και μαζί με την Γιουβέντους διεκδικούν το φετινό Σκουντέτο. Θα γίνει μία πραγματική μάχη και η νικήτρια ομάδα εκτός από βαθμολογικό πλεονέκτημα θα αποκτήσει και ψυχολογικό προβάδισμα. Ας αφήσουμε τα πολλά λόγια, ας δούμε τα Λατσιο – Ιντερ προγνωστικα

Στο παιχνίδι για τον τίτλο η Λάτσιο

Η Λάτσιο έχει μπει για τα καλά στην μάχη του τίτλου, με 53 βαθμούς είναι μόλις ένα πόντο πίσω από Ίντερ και Γιουβέντους. Με νίκη σήμερα στην έδρα της θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα, ώστε να το διεκδικήσει μέχρι τέλους.

Σε 23 παιχνίδια, έχει υποστεί μόλις δύο ήττες, μετά την Αταλάντα έχει καλύτερη επίθεση με 53 γκολ και την καλύτερη άμυνα, μαζί με την Ίντερ, με 20 γκολ παθητικό. Μπροστά στο κοινό της, είναι αήττητη, έχοντας τρεις βαθμολογικές απώλειες σε 12 ματς. Πρόσφατα δεν είναι η ομάδα που διαλύει όποια ομάδα βρεθεί στο διάβα της. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετράει στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Έχασε από την Νάπολι εκτός έδρας, έμεινε ισόπαλη με την Ρόμα, κέρδισε την Σπαλ εύκολα, έμεινε ισοπάλη με την Βερόνα και την τελευταία αγωνιστική πέρασε από την έδρα της Πάρμα με τελικό σκορ 0-1.

Στην συνέχεια το πρόγραμμα της γίνεται πιο βατό και έχει ευκαιρία να μείνει κοντά στην κορυφή ή να πατήσει σε αυτή. Κάνει μεγάλα σκορ και γκολ γκολ στο πρωτάθλημα. Μοναδικός απόντας από την αναμέτρηση είναι ο μέσος Σέναντ Λούλιτς (20 συμ.)

Διπλό τίτλου για την Ίντερ

Η Ίντερ, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Γιούβε και την έφτασε στους 54 βαθμούς, πάτησε στην κορυφή, έχοντας την ισοβαθμία. Μόνο από την Μεγάλη Κυρία έχει χάσει μέχρι τώρα, ενώ μακριά από την έδρα της παραμένει αήττητη, με εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες. Αμυντικά είναι αρκετά δυνατή, με 20 γκολ παθητικό.

Στο πρωτάθλημα, τρέχει ένα μίνι σερί τριών νικών. Επιβλήθηκε των Φιορεντίνα, Ουντινέζε και Μίλαν. Οχτώ τέρματα πέτυχε σε αυτά τα παιχνίδια και δέχτηκε τρία. Μεσοβδόμαδα, έχασε από την Νάπολι με 0-1 για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia και τώρα πρέπει να πάει στην Νάπολι, για να ανατρέψει στο σκορ, αν θέλει να παίξει στον τελικό του θεσμού. Επίσης, την Πέμπτη πηγαίνει στην Βουλγαρία για να αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς, στο πρώτο ματς των νοκ-αουτ της φάσης των 32 του Europa League.

Τις επόμενες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τόσο την Γιουβέντους όσο και την Νάπολι για το κύπελλο. Διαθέτει περισσότερα over 2,5 και γκολ γκολ. Απόντας ο μέσος Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι ( 11 συμ./2 γκολ/1 ασίστ), ενώ επιστρέφει ο σημαντικός επιθετικός Λαουτάρο.

Προϊστορία και στατιστικά Η2Η Λάτσιο – Ίντερ

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 60 συναντήσεων, η Λάτσιο κέρδισε 19 φορές, υπήρξαν 21 ισοπαλίες ενώ η Ίντερ κέρδισε 20 φορές. Η διαφορά τερμάτων είναι 79-74 υπέρ της Ίντερ

Η Ίντερ έχασε μόλις 1 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Serie A εναντίον της Λάτσιο

16 στα 23 over 2,5 η Λάτσιο και 14 γκολ γκολ

14 στα 23 over 2,5 η Ίντερ, με 15 γκολ γκολ

Η Λάτσιο δεν έχει σκοράρει σε 1 από τους 12 αγώνες εντός έδρας της Serie A αυτή τη σεζόν

Η Ίντερ έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας ματς

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Λάτσιο (3-5-2): Στρακόσια, Φελίπε, Ασέρμπι, Ραντού, Λαζζάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας Λεϊβα, Λουϊς Αλμπέρτο, Τζόνι, Καισέδο, Ομόμπιλε

Ίντερ (3-5-2): Παντέλι, Σκρίνιαρ, Ντε Βριχτ, Μπαστόνι, Καντρέβα, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν, Γιάνγκ, Λαουτάρο, Λουκάκου

Λατσιο – Ιντερ προγνωστικα Serie A: Πολύ σημαντική μονομαχία, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί στις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες. Οριακό φαβορί η γηπεδούχος Λάτσιο. Θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα ποντάρω στα πολλά γκολ. Οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και περιμένω ανοικτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Λατσιο – Ιντερ προγνωστικα @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,75

Το Κυριακάτικο στοιχηματικό μενού είναι πλούσιο και οι επιλογές για το κοινό είναι πάρα πολλές. Πολλές οι δύσκολες αναμετρήσεις και πολλές παγίδες στα μάτια μας, με τους μπουκ να έχουν διαβάσει εξαιρετικά το κουπόνι. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις… ευκαιρίες, στις καλύτερες δυνατές αποδόσεις. Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα πάμε στοίχημα προγνωστικά:

Λουκέρνη – Σεν Γκάλεν: Οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος έρχονται αντιμέτωπες σήμερα. Η Λουκέρνη έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, απομακρύνθηκε αισθητά από την ζώνη, αλλά δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Σεν Γκάλεν, μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με την Γιουνγκ Μπόϊς και έχει και η ίδια τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Αμφότερες έχουν επιθετικό ταλέντο και μπορούν να επιβεβαιώσουν το Over 2,5. Άλλωστε το έχουν ξανακάνει στις περισσότερες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Over 2,5  σε απόδοση 1,65 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στον Stoiximan.gr

Πληρώνουν τα combo bet

Ζβόλε – Φέγενορντ: Βαθμολογική ανάσα πήρε η Ζβόλε με τη νίκη επί της Γκρόνιγκεν με 1-0 στο τελευταίο εντός έδρας. Ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς σκορ με την Βααλβάϊκ, με την ομάδα να καταφέρνει για πρώτη φορά φέτος να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για δύο σερί ματς. Συνεχίζει να βρίσκεται εντός της ζώνης, αλλά πλησίασε στον πόντο τις υπόλοιπες ομάδες. Η Φέγενορντ έχει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και αποδίδει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Λόγω της αναγκαιότητας για βαθμούς από την Ζβόλε θα καλύψουμε τα νώτα μας, με την Φέγενορντ πάντως να έχει το πρώτο λόγο. Χ2 και Over 1,5 σε απόδοση 1,50 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα: Δύο πρόσωπα παρουσιάζει φέτος η Μπιλμπάο, το καλό εντός έδρας και το άσχημο εκτός. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε με 1-0 της Γρανάδα και έκανε το πρώτο μισό βήμα για πρόκριση στον τελικό του Copa Del Ray. Η Οσασούνα έχει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και εκτός έδρας η εικόνα της είναι απογοητευτική. Έχει κάκιστη προϊστορία στο «Σαν Μαμές», αφού τελευταία φορά που κέρδισε ήταν το μακρινό 2007! Περιμένω σκληρή αναμέτρηση, με την έδρα να παίζει και εδώ πολύ σημαντικό ρόλο. Ελέω Κυπέλλου όμως θα καλύψουμε κι εδώ τα νώτα μας. 1X και Under 3,5 σε απόδοση 1,55 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Συνοπτικά πάμε στοίχημα προγνωστικά

Λουκέρνη – Σεν Γκάλεν: Over 2,5 (1,65)

Ζβόλε – Φέγενορντ: Χ2 και Over 1,5 (1,50)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα: 1Χ και Under 3,5 (1,55)