Τετράδα από τα ματς της Δευτέρας

2018-10-08 05:06

Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Η Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται στην Ξάνθη, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λάρισα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν βαθμούς συνεχώς στο πρωτάθλημα. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα προγνωστικα Ξανθη – Λαρισα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Δεν θα κουνηθούν τα δίχτυα στα Πηγάδια

Ξάνθη και Λάρισα κλείνουν την αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ισοβαθμώντας στους έξι βαθμούς, βρισκόμενες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ξάνθη ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό, στην συνέχεια είναι αήττητη με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ και δεχτεί δύο γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στην λευκή ισοπαλία στην Λαμία. Συνολικά έχει τέσσερα στα πέντε under 2,5 και no goal.

Ο Ράσταβατς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έτσι η αποστολή που αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Σιλλά, Μπαξεβανίδη, Κασάδο, Λισγάρα, Αλμέιδα, Μελιόπουλο, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Κοβάσεβιτς, Κίκε, Καντά, Κάστρο, Γέντρισεκ, Σουλεϊμάν και Μπρίτο.

Η Λάρισα, έχει δύο νίκες και τρεις ήττες, με γκολ τρία υπέρ και επτά κατά. Στην πρεμιέρα κέρδισε τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε με 1-0 του Παναιτωλικού. Και η Λάρισα έχει μόνο ένα over 2,5 και γκολ γκολ.

Ο Ιταλός Φέστα, δεν έχει στη διάθεση του τους Μόρα, Τριποτσέρη και Μορσί για διαφορετικούς λόγους αλλά έχει επαναφέρει στην αποστολή τους Νούνιτς και Μπαργκάν.

Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Παιτέρη, Καρανίκα, Γκόλια, Γρομητσάρη, Ζίζιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Πίτι, Ντέλετιτς, Σαχίτι, Νούνιτς, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Νούσιο και Χοτζάλι.

Προγνωστικα Ξανθη – Λαρισα: Οι δύο ομάδες, φαίνεται ότι δεν κινδυνεύσουν ιδιαίτερα, όμως χρειάζεται να είναι πάντα σε εγρήγορση και να συλλέγουν βαθμούς συνεχώς. Όσο δύσκολα σκοράρουν, τόσο δύσκολα δέχονται κάποιο γκολ, δεν βλέπω να κινούνται τα δίχτυα, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,44 στις στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

Προγνωστικα Ξανθη – Λαρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44

 Καμία σχέση δεν έχει το σημερινό πρόγραμμα της Δευτέρας, με αυτό που προηγήθηκε το διήμερο, καθώς τα ματς είναι κυρίως δεύτερων κατηγοριών λόγω και της διακοπής που υπάρχει πλέον για τις εθνικές ομάδες. Επιλογές υπάρχουν πάντως στοιχηματικά και ξεχωρίζουν μερικές καλές αναμετρήσεις στις προβλεψεις παμε στοιχημα.

«Τρένο» στην Τσβάιτε Λίγκα η Κολωνία

Έτσι όπως έπεσε μάλλον θα ανέβει στην Μπουντεσλίγκα η Κολωνία και από ότι φαίνεται είναι η καλύτερη ομάδα στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας από το ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλα έχουν τελειώσει εδώ, αφού είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα και οι ομάδες είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους στον πίνακα της βαθμολογίας. Σήμερα αντιμετωπίζει τη Ντούισμπουργκ, μια ομάδα στα μέτρα της και αν κάνει το γνωστό καλό της παιχνίδι τότε θα προσθέσει άλλους τρεις πόντους στο ενεργητικό της. Κύριο χαρακτηριστκό της το επιθετικό παιχνίδι και οι πολλές φάσεις που βγάζει, αφού σχεδόν όλες οι αναμετρήσεις της έχουν ανοίξει σε σκορ. Κάτι που μπορεί να βοηθήσει και η φιλοξενούμενη Ντούισμπουργκ. Οπότε στοιχηματικά αξίζει περισσότερο το Over 2,5 σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικες εταιρειες.

Δίνει επιλογές η Σεγούντα Ντιβιζιόν

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, κατηγορία πάντως που θα μας κρατήσει παρέα και κατά την περίοδο των εθνικών ομάδων. Αρχικά υπάρχει το παιχνίδι της νεοφώτιστης Ράγιο Μαχαδαχόντα με την Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου το φαβορί βέβαια είναι οι φιλοξενούμενοι. Οι βλέψεις τους είναι για άνοδο, ενώ οι αντίπαλοι τους σήμερα προέρχονται από τρεις σερί ήττες. Το διπλό στο 2,40 έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης στις στοιχηματικες εταιρειες. Αργότερα στις 22.00 υπάρχει το Σαραγόσα – Οσασούνα, ένα πολύ πιο εμπορικό ζευγάρι, αφού πρόκειται για δύο ομάδες που τις έχουμε συνηθίσει στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας και όχι στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Πάντως έχουν αρκετές δυνατότητες φέτος και μπορούν να φτάσουν ψηλά. Μεσοεπιθετικά είναι σε καλό… φεγγάρι και μπορούν να επιβεβαιώσουν το καλοπληρωμένο Goal/Goal, που φτάνει μέχρι τον διπλασιασμό.

Τέλος στο αρνητικό σερί για την Μετς

Εκεί που η Μετς είχε ξεκινήσει με εφτά σερί νίκες στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και όλοι την είχαν ως το νούμερο ένα φαβορί για άνοδο ήρθαν δύο απανωτές ήττες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές για να ακολουθήσει η ανώμαλη… προσγείωση στην πραγματικότητα. Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα στην έδρα της πάντα υπολογίσιμης Σοσό και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, η Μετς δείχνει ποιοτικά τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω από την σημερινή της αντίπαλο και προφανώς θέλει να ψάξει σημείο αντίδρασης και να βάλει τέλος στο σερί των δύο μαζεμένων ηττών. Δύσκολο το ματς για προβλέψεις, όμως το διπλό έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στα προγνωστικά σε απόδοση 2,30 στις στοιχηματικες εταιρειες

προβλεψεις παμε στοιχημα Κολωνία – Ντούισμπουργκ over 2,5 σε απόδοση 1,55

προβλεψεις παμε στοιχημα Ράγιο Μαχαδαχόντα – Σπόρτινγκ Χιχόν διπλό σε απόδοση 2,40

προβλεψεις παμε στοιχημα Σαραγόσα – Οσασούνα goal/goal σε απόδοση 2,00

προβλεψεις παμε στοιχημα Σοσό – Μετς διπλό σε απόδοση 2,30