Τεράστιο ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι

2019-12-11 04:43

Φτάσαμε πλέον στο τέλος των ομίλων του Champions League και κρίνονται όλα. Στον δεύτερο όμιλο, έχει κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση και απομένει μόνο η τρίτη θέση ανοικτή, που θα οδηγήσει στους 32 του Europa League. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας, διεκδικούν την θέση αυτή. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη, σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα περάσουν οι Σέρβοι. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά, με τα Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας προγνωστικα.

Με την δυναμική του κόσμου και του Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο και να επιβληθεί από το πρώτο λεπτό, δείχνοντας ποίος είναι το αφεντικό του ματς. Χρειάζεται μία απλή νίκη για να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς και θα συνεχίσει στον θεσμό του Europa League.

Ξεκίνησε με μία εξαιρετική εμφάνιση στον όμιλο, αλλά πήρε μόνο ένα βαθμό από την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη. Βρέθηκε, με 0-2 πίσω στο σκορ, αλλά μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση και να φέρει το ματς στα ίσια. Στα υπόλοιπα τέσσερα ματς, δεν ήταν τόσο καλός και τα έχασε όλα. Συνολικά, έχει δεχτεί διπλάσια γκολ (14) από όσα έχει σκοράρει (7). Πριν δύο εβδομάδες, στο Λονδίνο, απέναντι στην Τότεναμ, μπήκε εξαιρετικά στο γήπεδο και προηγήθηκε με 0-2. Η απόδοση του έπεσε και η αντίπαλος του, ανέτρεψε την κατάσταση, κερδίζοντας τελικά με 4-2.

Στην Super League, πηγαίνει χέρι-χέρι με τον ΠΑΟΚ, αήττητος με απολογισμό εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, με γκολ 23 υπέρ και μόνο πέντε κατά. Άφησε, πίσω του τις δύο ισοπαλίες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, και το Σάββατο, πέρασε εύκολα από το Αγρίνιο. Προηγήθηκε με 0-3, ήδη από το πρώτο μέρος, ρίχνοντας ρυθμούς στην υπόλοιπη διάρκεια. Σκόρερ, ήταν ο Ποντένσε και ο επιθετικός Ελ-Αραμπί (2)

Εκτός έμεινε Σουντανί, που εκτός ευρωπαϊκής λίστα, ο ανέτοιμος Σισέ, αλλά και ο τραυματίας Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Γκασπάρ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Γκιγιέρμε, Λοβέρα, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Για την ζημιά ο Ερυθρός Αστέρας

Οι Σέρβοι, έχουν τρεις βαθμούς, αφού είχαν κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα τους. Σε όλα τα υπόλοιπα ματς ηττήθηκαν και μάλιστα εύκολα. Διαθέτει την χειρότερη αμυντική γραμμή σε όλους του ομίλους. Έχει δεχτεί 19 τέρματα σε πέντε ματς, δηλαδή δέχεται περίπου τέσσερα γκολ ανά ματς. Στα άλλα δύο ματς που έδωσε σε Λονδίνο και Μόναχο δεν σκόραρε καθόλου. Σήμερα, του αρκεί να μην χάσουν για να συνεχίσουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε δύο ματς με την Τότεναμ δέχτηκε συνολικά εννιά γκολ, ενώ πριν 15 ημέρες, έχασε, μπροστά στο κοινό της με 0-6 από τους Γερμανούς της Μπάγερν Μονάχου. Αντίθετα, στο Σέρβικο πρωτάθλημα, είναι μόνο πρώτη με δέκα βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο, αντιμετώπισε την Σπάρτακ Σουμπότιτσα, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως άμεσα, ανέτρεψε το σκορ και πήρε την νίκη με τελικό σκορ 3-1.

Ο Ρίτσμοντ Μποάκι, δεν κατάφερε να ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό του και έμεινε στο Βελιγράδι. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός των Σέρβων πήρε μαζί του όλα του τα «όπλα» για τον «τελικό» του Καραϊσκάκη που θα κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια των δυο ομάδων.

Αναλυτικά η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα: Μίλαν Μπόριαν, Ζόραν Πόποβιτς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Νεμάνια Μιλούνοβιτς, Ράντοβαν Πάβκοφ, Μίλος Ντέγκενεκ, Σαντάνα Ζάντερ, Μίλαν Ρόντιτς, Μίλος Βούλιτς, Χοσέ Κάνιας, Νιέγκος Πέτροβιτς, Μίρκο Ίβανιτς, Βέλικο Σίμιτς, Ματέο Γκαρσία, Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα, Αλέξα Βουκάνοβιτς, Μάρκο Μάριν, Μίλαν Πάβκοφ, Τομανέ.

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας προγνωστικα Chapions League:

Οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι εξαιρετικά φιλικές, στο Καραϊσκάκη θα στηθεί μία όμορφη γιορτή. Πέρα από αυτό, χρειάζεται την νίκη και απαιτείται ο Ολυμπιακός να είναι σοβαρός στον αγωνιστικό χώρο, ώστε με νίκη να συνεχίσει στο Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι, έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία στα παιχνίδια του ομίλου και περιμένω να κερδίσει σήμερα. Διαθέτει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Αστέρα και με την δύναμη του κόσμου του, θα πάρει τους βαθμούς της νίκης. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στην πλατφόρμα Στοιχημαν

Ολυμπιακος – Ερυθρος Αστερας προγνωστικα @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,85

Στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου, στην Γερμανία, ολοκληρώνεται ο όμιλος, όπου η Μπάγερ Λεβερκούζεν, υποδέχεται την αδιάφορη Γιουβέντους. Η κυρία, είναι σίγουρα πρώτη, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ισπανοί, έχουν προβάδισμα, αφού εκτός του έναν πόντου, παραπάνω που έχουν, υποδέχονται την αδιάφορη Λοκομοτίβ Μόσχας. Πάμε κατευθείαν στα σημερινά Μπαγερ Λεβερκουζεν – Γιουβεντους προγνωστικα.

Με στόχο το τρίποντο η Λεβερκούζεν

Η Γερμανική ομάδα χρειάζεται την νίκη για να έχει πιθανότητες να τερματίσει δεύτερη. Φυσικά, δεν εξαρτώνται όλα από αυτήν, καθώς θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτης να μην κερδίσει την Λοκομοτίβ Μόσχας. Με άλλα λόγια, η Λεβερκούζεν θα τερματίσει τρίτη και θα συνεχίσει στο Europa League σε οποιαδήποτε περίπτωση, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Λοκομοτίβ.

Η Μπαγερ Λεβερκούζεν ξεκίνησε με τρεις ήττες στους πρώτους τρεις αγωνιστικούς γύρους. Ηττήθηκε 1-2 στο Λοκομοτίβ, έχασε 3-0  από την Γιουβέντους στο Τορίνο και 1-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Ωστόσο, η Λεβερκούζεν κατάφερε να κερδίσει τα επόμενα δύο παιχνίδια, νικώντας την Ατλέτικο με 2-1 και του Ρώσους με 2-0. Η συνολική φόρμα της είναι εξαιρετική, έχει πέντε νίκες στους τελευταίους έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που κέρδισε. Οι παίκτες του Πέτερ Μποζ ήταν εξαιρετικοί και κέρδισαν με 2-1 στο Allianz Arena χάρη στα γκολ του Λέον Μπέιλι. Το Σάββατο νίκησαν τη Σαλκέ με 2-1, ο Λούκας Αλάριο ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων σε αυτόν τον αγώνα.

Η Λεβερκούζεν βρίσκεται στην έκτη θέση της Μπουντεσλίγκα, με μόλις έναν πόντο πίσω από την τρίτη Ντόρτμουντ. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι θετική μετά τις τελευταίες νίκες, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή. Για αυτόν τον αγώνα, ο Μποζ έχει τρεις ανησυχίες – οι Μίτσελ Βάιζερ (3 συμ.) και Γιόελ Πογιανπάλο (2 συμ.) είναι εκτός με τραυματισμούς, ενώ ο Ναντιέμ Αμίρι (4 συμ.) είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Χωρίς κίνητρο η Μεγάλη Κυρία

Η Γιουβέντους έχει 13 πόντους μετά από πέντε αγώνες και έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Στον εναρκτήριο αγώνα έμεινε 2-2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, αν και η ισοπαλία στο Wanda Metropolitano είναι σίγουρα ένα ισχυρό επίτευγμα. Ο Χουάν Γκιγιέρμο Κουαντράδο και ο Μπλεζ Ματουιντί σημείωσαν τα γκολ σε αυτόν τον αγώνα. Η Γηραιά Κυρία κέρδισε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Ξεκίνησε με μια νίκη 3-0 εναντίον της σημερινής αντίπαλο της, στην συνέχεια επιβλήθηκε με 2-1 στην Ρωσία της Λοκομοτίβ και με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι οπαδοί είναι πεινασμένοι για μια ευρωπαϊκή επιτυχία – η Γιουβέντους κέρδισε το τελευταίο τίτλο της πριν από 24 χρόνια. Ωστόσο, η Γιουβέντους έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και ο προπονητής Σάρρι αναμένεται να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς του παίκτες. Είναι ακόμα χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες Κιελίνι, Περίν, Μάτζουκίτς και Εμρέ Καν. Ο Σάμι Κεντίρα (5 συμ.) και ο Ντόουγκλας Κόστα (1 συμ./ 1 γκολ) είναι και οι δύο εκτός με τραυματισμό στο γόνατο.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Μπαγερν Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Μπέντερ, Τα, Μπέντερ, Γουέντέλ, Αρανγκουιζ,Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Μπελαραμπί, Χάβερτς, Μπέιλι, Βόλαντ

Γιουβέντους: Μπουφόν, Κουαρδάρδο, Ρουγκανί, Ντεμιράλ, Ντε Σίγλιο, Ματουϊντί, Πιάνιτς, Ραμπιότ, Μπερναρντέσκι, Ιγκουαϊν, Ρονάλντο

Μπαγερ Λεβερκουζεν – Γιουβεντους προγνωστικα Champions League: Περιμένω και τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο Bay Arena. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, κερδίζοντας πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες. Πρέπει να παίζουν για τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα, οπότε δεν περιμένω να έχουν προσοχή στην άμυνα. Η Γιουβέντους, εν τω μεταξύ, έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Θα μπει στον αγώνα χωρίς πίεση, έτσι πιστεύω ότι θα σκοράρει. Και οι δύο πλευρές απέτυχαν να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους, στους δύο τελευταίους αγώνες στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Το γκολ γκολ μας προσφέρεται σε απόδοση 1,67 στις εταιριες στοιχηματων

Μπαγερ Λεβερκουζεν – Γιουβεντους προγνωστικα @@ Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – Ναι @ 1,67

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντονέτσκ και Αταλάντα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες στοχεύουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, σε έναν όμιλο που όλα είναι ανοιχτά, αλλά και στα Σαχταρ – Αταλαντα προγνωστικα.

Έχει την εμπειρία με το μέρος της

Κατάφερε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης με το ισόπαλο 1-1 που απέσπασε στο Μάντσεστερ από την Σίτι και πλέον χρειάζεται απλά τη νίκη σήμερα για να είναι σίγουρα δεύτερη και με αυτό τον τρόπο να πάρει την πρόκριση για τους «16». Περνάει και με ισοπαλία, αν δεν κερδίσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ στην περίπτωση που ηττηθεί και κερδίσει και η Ντιναμό, χάνει και την 3η θέση.

Οι Ουκρανοί έρχονται στην σημερινή αναμέτρηση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το 3-0 επί της Ολιμπίκ στο ντέρμπι του Ντόνετσκ, ενώ έχουν και καλές επιστροφές βασικών παικτών. Συγκεκριμένα θα επιστρέψουν οι Μάρλος και Τάϊσον, δίνοντας στην ευκαιρία στον κόουτς, Λουίς Κάστρο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Δεν είναι στο χέρι της αλλά… ελπίζει

Κατάφερε να πάρει ιστορική νίκη στο τελευταίο ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με 2-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πλέον να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στο συγκεκριμένο ματς επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πλέον θέλει νίκη δική της σήμερα στην Ουκρανία και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Σίτι στην Κροατία. Αν κερδίσουν και οι δύο μένει στην 3η θέση, ενώ σε ισοπαλία δική της και ήττα της Ντιναμό μένει εκτός Ευρώπης. Στο τελευταίο ματς επί Ιταλικού εδάφους επικράτησε με 3-2 της Βερόνα, παρατάσσοντας βασική ενδεκάδα.

Έχει καλή ψυχολογία και ο προπονητής της τόνισε πως θέλει την υπέρβαση από τους παίκτες του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν δεν προλάβει ο Ίλισιτς, την θέση του διεκδικούν οι Μαλινόβσκι και Πάσαλιτς, ενώ μπορεί να αγωνιστούν και οι δύο και να μείνει εκτός ο Μουριέλ, με τον Γκόμες να έρχεται από πίσω σαν δεύτερος επιθετικός. Σίγουρα εκτός ο Τολόϊ και μακροχρόνια ο Ζαπάτα.

Σαχταρ – Αταλαντα προγνωστικα Champions League: Δεν έχει άλλη επιλογή η Αταλάντα που θα παίξει για τη νίκη και θα παίξει ανοιχτά από το πρώτο λεπτό, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα φετινά ματς. Η Σαχτάρ θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και εμπειρία και να πάρει το τρίποντο, αλλά θεωρώ το ματς αμφίρροπο για επιλογή σημείου. Πιο πιθανό φαίνεται τόσο το αμφίσκορο, όσο και το Over 2.5. G/G και Over 2,5 σε απόδοση 1.73 στις εταιριες στοιχηματων

Σαχταρ – Αταλαντα προγνωστικα @@ G/G και Over 2,5 σε απόδοση 1.73

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, με τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ για την φάση των ομίλων, να κλέβουν την παράσταση. Σε πολλά παιχνίδια σήμερα παίζονται προκρίσεις, ενώ αρκετά είναι και τα σενάρια πρόκρισης. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι έχουμε ξεχωρίσει στο στοιχημα Champions League από το σημερινό πρόγραμμα:

Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ: Έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στο συγκεκριμένο όμιλο, με την Μπάγερν να περνά ως πρώτη και την Τότεναμ ως δεύτερη. Ωστόσο οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, με τους Βαυαρούς να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις δύο κολλητές ήττες στην Μπουντεσλίγκα. Οι Λονδρέζοι από την πλευρά τους θέλουν να συνεχίσουν το θετικό πρόσημο που έχει φέρει στον πάγκο τους ο Ζοσέ Μουρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι με το Πορτογάλο στον πάγκο τους έχουν σκοράρει 16 γκολ σε 5 επίσημα ματς. Η άμυνα της Μπάγερν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. G/G και Over 2,5 σε απόδοση 1,71 στην σελίδα Στοιχημαν

Αξία στα Combo Bet

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι: Πρώτη και χωρίς άγχος θα παίξει σήμερα στην Κροατία η Σίτι, που όμως θέλει να δώσει απαντήσεις για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει μόνο νίκη και ισοπαλία ή ήττα της Σαχτάρ απέναντι στην Αταλάντα για να περάσει ως δεύτερη. Οι Κροάτες θα έχουν ενθουσιασμό και θα βρουν απέναντι ένα σύνολο που έχει θέματα αμυντικά φέτος, αλλά θέλει να δώσει απαντήσεις. G/G και Over 2,5 σε απόδοση 1,71 στις εταιριες στοιχηματων

Κλαμπ Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ψιλοξεκάθαρα είναι τα πράγματα και εδώ, με την Ρεάλ να είναι σίγουρα δεύτερη. Η Κλαμπ Μπριζ θα τερματίσει Τρίτη αν κερδίσει τη Ρεάλ ή αν η Γαλατά δεν κερδίσει την Παρί εκτός έδρας. Όπως και στο ματς της Μαδρίτης (2-2) οι επιθέσεις αναμένεται να έχουν το πρώτο λόγο στο παιχνίδι, αφού ουσιαστικά οι Βέλγοι ίσως απλά να περιμένουν καλά νέα από το Παρίσι. Θεωρώ ότι και εδώ το αμφίσκορο έχει το πρώτο λόγο, όπως και το Over 2,5. G/G και Over 2,5 σε απόδοση 1,79 στις εταιριες στοιχηματων

Συνοπτικά στοιχημα Champions League

Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ: G/G και Over 2,5 (1,71)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι: G/G και Over 2,5 (1,71)

Κλαμπ Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης: G/G και Over 2,5 (1,79)