Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος

2018-01-22 01:31

Καλημέρα σε όλους σας, συμπληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές, με τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλημάτων και παρόλα τα λίγα ματς, αυτά έχουν σχετική ποιότητα. Θα ασχοληθώ, με τα ματς της Λίβερπουλ, της Γιουβέντους και το Ισπανικό ματς, που έχουν ξεκάθαρα φαβορί, που μπορούν να ορίσουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Εύκολη έξοδο για την Λίβερπουλ

Η 2η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Σουόνσι – Λίβερπουλ, που έχει ξεκάθαρο φαβορί την φιλοξενούμενη Λίβερπουλ και την Σουόνσι να έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών για την σωτηρία.

Η Σουόνσι, είναι στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς, απέχοντας έξι βαθμούς αυτή την στιγμή από την σωτηρία, έχοντας 14 ήττες σε 23 ματς, έχοντας πετύχει 14 γκολ και δεχτεί 35 τέρματα. Στην έδρα της έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες, με γκολ έξι υπέρ και 17 κατά. Γενικότερα, διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, σκοράροντας, ένα γκολ ανά δύο ματς μέσο όρο. Έχει περισσότερα under 2,5 και no goal, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Μία νίκη έχει στα πρόσφατα ματς, την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Νίουκαστλ με τελικό σκορ 1-1.

Η Λίβερπουλ είναι στην τέταρτη θέση με 47 βαθμούς και με νίκη σήμερα θα πιάσει την Τσέλσι στους 50 βαθμούς. Μέχρι τώρα έχει απολογισμό 13 νίκες, οχτώ ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 54 υπέρ και 28 κατά. Ενώ εντός είναι αήττητη, εκτός έδρας έχει ρεκόρ έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 29-21. Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, σκοράροντας πάνω από δύο γκολ ανά ματς μέσο όρο. Συνολικά έχει 16 στα 23 over 2,5 και μόνο ένα under 2,5 εκτός έδρας. Για το πρωτάθλημα έχει να χάσει από τον Οκτώβριο, ενώ προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες, σκοράροντας το λιγότερο από δύο τέρματα.

Προγνωστικά στοιχήματος Σουόνσι – Λίβερπουλ: Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, η Λίβερπουλ σκοράρει κατά βούληση, η Σουόνσι θα πρέπει να ψάξει αλλού για βαθμούς, περιμένω η Λίβερπουλ να κάνει άλλη μία εύκολη νίκη, το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει την αναμέτρηση με % γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Σουόνσι – Λίβερπουλ @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,50

Να μείνει κοντά στην κορυφή η Γιουβέντους

Στην Σέριε Α η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο Τορίνο όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Τζένοα, με μοναδικό στόχο να μείνει κοντά στην Νάπολι και στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Η Γιουβέντους είναι στην δεύτερη θέση με 50 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την Νάπολι που κέρδισε χτες, και θέλει την νίκη για να πλησιάσει πάλι στον πόντο την αντίπαλο της. Μετράει 16 νίκες σε 20 ματς, έχοντας σκοράρει 49 γκολ και δεχτεί 13 τέρματα. Εντός έδρας έχει οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει 16 στα 20 over 2,5 και επτά στα δέκα over 2,5 στο γήπεδο της. Στα επτά τελευταία ματς δεν έχει κερδίσει μόνο την Ίντερ, όπου έμεινε στην ισοπαλία με 0-0.

Η Τζένοα είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, πέντε πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και απολογισμό, πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και εννιά ήττες, έχοντας 16 γκολ υπέρ και 22 κατά. Έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας, με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 5-5. Εκτός έδρας, έχει εννιά στα 10 under 2,5 και μόνο ένα γκολ γκολ. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, μάλιστα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε αυτά τα παιχνίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος Γιουβέντους – Τζένοα: Η Γιουβέντους είναι πανίσχυρη και στο γήπεδο της μπορεί να επιβληθεί σε οποιαδήποτε ομάδα, δεν νομίζω να έχει τύχη η Τζένοα, περιμένω να κερδίσει εύκολα και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αφού η Τζένοα δεν σκοράρει με ευκολία, ο άσσος σε συνδυασμό με το no goal βρίσκεται σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιρειες

Γιουβέντους – Τζένοα @@ 1 & no goal σε απόδοση 1,65

Θα δώσει μάχη η Μάλαγα

Στην Λα Λίγκα η Εϊμπαρ υποδέχεται την Μάλαγα, που πλέον είναι μόνο τελευταία στην βαθμολογία και πρέπει να δώσει μάχη για την επιβίωση της.

Η Εϊμπαρ είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, 11 πόντους πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις και είναι άνετη, προς το παρόν, βαθμολογικά. Έχει οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες, με γκολ 24-31. Στο γήπεδο της, μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας βρει 17 φορές δίχτυα και δεχτεί 11 τέρματα. Έχει μοιρασμένα αποτελέσματα στα σύνολο γκολ και επτά στα δέκα over 2,5 εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική  διακόπηκε το αήττητο σερί των επτά αγώνων, αφού ηττήθηκε με 0-1 από την δυνατή Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μάλαγα πλέον, μετά την νίκη της Λας Πάλμας είναι μόνη στην τελευταία θέση με μόλις 11 βαθμούς και γκολ 13 υπέρ και 33 κατά. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη και εννιά ήττες, έχοντας σκοράρει μόνο τέσσερα γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Λόγω της επίθεσης της, έχει 1 στα 19 no goal, και μόνο ένα γκολ γκολ εκτός έδρας. Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες, χωρίς μάλιστα να βρει στόχο στο αντίπαλο τέρμα, σε αυτά τα παιχνίδια.

Προβλεψεις στοιχημα Είμπαρ – Μάλαγα: Η Εϊμπαρ είναι μία μέτρια ομάδα, αλλά αρκετά δυνατή στο γήπεδο της, η Μάλαγα από την άλλη καίγεται για βαθμό ή βαθμούς, σήμερα θα δώσει μία μάχη για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, έτσι περιμένω κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις και γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιρειες

Εϊμπαρ – Μάλαγα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,65

Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρας 22 Ιανουαρίου 2018

Σουόνσι – Λίβερπουλ @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,50

Γιουβέντους – Τζένοα @@ 1 & no goal σε απόδοση 1,65

Εϊμπαρ – Μάλαγα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,65