Συνεχίζονται οι μάχες στα προκριματικά

2019-10-13 05:37

Στο πέμπτο γκρούπ των προκριματικών, είναι ανοικτές οι θέσεις πρόκρισης, με τέσσερις Εθνικές ομάδες, να παλεύουν για τις δύο πρώτες θέσεις, βρισκόμενες πολύ κοντά στην βαθμολογία. Σήμερα, για τον όμιλο η Ουαλία την Κροατία, όπου η γηπεδούχος θέλει την νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ η Κροατία να παραμείνει στην πρώτη θέση και να κλειδώσει την πρόκριση στις επόμενες αναμετρήσεις. Μην μείνουμε άλλο εδώ, ας δούμε τα Ουαλια – Κροατια προγνωστικα.

Καίγονται οι Ουαλοί

Η Ουαλία θα φιλοξενήσει την Κροατία στο Millennium Stadium στο Κάρντιφ. Οι Ουαλοί είναι στην τέταρτη θέση στον Ε όμιλο με επτά πόντους, αλλά εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση, καθώς η Σλοβακία έχει 10. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Ουαλία έχει έναν αγώνα, αλλά και την διαφορά τερμάτων απέναντι στη Σλοβακία.

Μέχρι τώρα, έχει σχεδόν μοιρασμένα αποτελέσματα και γκολ συνολικά. Δείχνει σε καλή κατάσταση, έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία στους δύο τελευταίους αγώνες. Οι παίκτες του Ράιαν Γκιγκς κέρδισαν το Αζερμπαϊτζάν με 2-1 και έμειναν ισόπαλοι 1-1 με την Σλοβακία. Ο Γκάρεθ Μπέιλ εξασφάλισε τη νίκη εναντίον του Αζερμπαϊτζάν έξι λεπτά, πριν την λήξη, ενώ ο Κίφερ Μουρ της Γουϊγκαν σκόραρε εναντίον της Σλοβακία. Παρά το γκολ του, ο Μουρ μπορεί να επιστρέψει στον πάγκο για την επιστροφή του Χάρι Γουίλσον. Ερωτηματικό υπάρχει για τον Ίθαν Αμπάντου, αν είναι αρκετά ικανός να παίξει δεύτερο αγώνα σε τρεις ημέρες γνωρίζοντας ότι δεν είναι τακτική της Λειψίας αυτή τη σεζόν.

Να μείνουν στην κορυφή η Κροατία

Η Κροατία οδηγεί τον Ε όμιλο με 13 πόντους και πιθανότατα θα τερματίσει σε αυτή την θέση, αν είναι σοβαρή μέχρι το τέλος. Οι φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου νίκησαν την Ουγγαρία με σκορ 3-0. Ο αγώνας κρίθηκε στα πρώτα 45 λεπτά όταν ο Λούκα Μόντριτς άνοιξε το σκορ και ο Μπρούνο Πέτκοβιτς να βρίσκει δύο φορές δίχτυα. Ήταν μια πλήρη εκδίκηση για την ήττα που υπέστη στην Ουγγαρία τον Μάρτιο.

Ο Πέτκοβιτς έδειξε την ποιότητα του, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε έξι εξόδους, με την εθνική του ομάδα. Οι παίκτες θα είναι και πάλι πλήρως ενθουσιασμένοι, καθώς η νίκη σήμερα θα εξασφαλίσει τη θέση τους στο Euro το επόμενο έτος, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς θα μπορούσε να ξεκινήσει τους 11 ίδιους που ξεκίνησαν τον αγώνα με την Ουγγαρία. Παρ ‘όλα αυτά, ο Ντάλιτς έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες στον πάγκο, όπως ο Ματέο Κοβατσίτς από την Τσέλσι και ο Νίκολα Βλάσιτς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κάποιοι από αυτούς θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αν ο Ντάλιτς αποφασίσει να προσθέσει κάποια νέα επιλογή στην αρχική σύνθεση.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες                                      

Ουαλία: Χενεσι; Ρόμπερτς, Λόκυερ, Ρόντον, Ντάβις; Αμπαντου, Άλλεν; Γουϊλσον, Γουϊλαμς, Τζεϊμς;  Μπεϊλ

Κροατία: Λιβάκοβιτς; Γεντβάι, Λόβρεν, Βίντα, Μπάρισιτς; Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Ρίκιτιτς; Περίσιτς, Ρέβιτς, Πέτκοβιτς

Ουαλια – Κροατια προγνωστικα Euro 2020: Η ποιότητα είναι με την Κροατική πλευρά, οι Μόντριτς, Ρίκιτιτς και Περίσιτς είναι κορυφαίοι παίκτες. Ωστόσο, η Ουαλία έχει μέγιστο ιστορικό ρεκόρ μέχρι στιγμής – δύο νίκες από δύο αγώνες. Έχει καταγράψει τρεις νίκες με 1 – 0 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας. Τα παιχνίδια της Ουαλίας τείνουν να έχουν χαμηλά σκορ, έτσι περιμένω όχι περισσότερα από δύο γκολ στο Κάρντιφ. Το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στις νομιμες σελιδες στοιχηματος

Ουαλια – Κροατια προγνωστικα @@ Κάτω από 2.5 γκολ @ 1.62

Συνεχίζονται οι μάχες στα προκριματικά του Euro 2020, σε όλους τους ομίλους υπάρχουν ανοικτές θέσεις με ομάδες να τις διεκδικούν με αξιώσεις. Στον τρίτο όμιλο, τρεις ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις, Γερμανία, Ολλανδία και Βόρειος Ιρλανδία, έχουν από 12 βαθμούς, οι δύο πρώτες όμως έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και δικαίως θεωρούνται φαβορί, ώστε να βρεθούν στην τελική φάση του Euro. Η Ολλανδία πηγαίνει στην Λευκορωσία, για να πάρει το τρίποντο και να κάνει ένα ακόμα βήμα πρόκρισης. Εύκολη επιλογή στα Λευκορωσια – Ολλανδια προγνωστικα.

Χωρίς ελπίδες οι γηπεδούχοι

Η Λευκορωσία θα φιλοξενήσει την Ολλανδία στο Μινσκ σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Με μόνο τέσσερις πόντους δεν έχουν καμία πιθανότητα να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στο Euro. Έχουν σημειώσει μόνο τρία γκολ, ενώ έχουν δεχτεί δέκα στην άμυνα τους. Η Λευκορωσία δεν έχει βρεθεί ποτέ στην τελική φάση ενός μεγάλου γεγονότος όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο ή το Euro.

Η Λευκορωσία ξεκίνησε με ήττα 4 – 0 στην Ολλανδία πριν χάσει δύο φορές από την Βόρεια Ιρλανδία (1 – 0 εντός και 2 – 1 εκτός έδρας) και υπέστη άλλη μία ήττα με 2 – 0 στην Γερμανία. Οι πόντοι της λήφθηκαν κατά της χειρότερης ομάδας στον όμιλο, την Εσθονία. Η Λευκορωσία κέρδισε 2 – 1 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Νικίτα Ναούμοβ και Μακσίμ Σκάβις, ενώ στην αντίστροφη έδρα, έμεινα στην λευκή ισοπαλία. Η φιλική ήττα με 1 – 0 του περασμένου μήνα στην Ουαλία ήταν μια συνέχεια και περαιτέρω απογοήτευση. Οι επόμενοι δύο αντίπαλοι είναι δύσκολοι καθώς θα αντιμετωπίσουν και την Γερμανία, μετά την Ολλανδία. Ο προπονητής Μαρκχέλ δεν έχει νέες ανησυχίες με τραυματισμούς, αλλά αναμένονται αλλαγές από την ομάδα που ξεκίνησε στην ισοπαλία με την Εσθονία την Πέμπτη το βράδυ. Ο Μακσίμ Σκάβις, ο οποίος έχει δύο τέρματα,  πρέπει να οδηγήσει την επίθεση για άλλη μια φορά.

Σε φόρμα οι Οράνιε

Οι Ολλανδοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου C με τέσσερις νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής. Η μόνη ήττα που υπέστη ήταν από την Γερμανία στην χώρα της. Στους υπόλοιπους αγώνες οι Οράνιε έκαναν τέσσερις νίκες. Κέρδισαν τη Λευκορωσία με 4 – 0 στον πρώτο γύρο, κατέγραψε μια νίκη 4 – 2 στην Γερμανία και επιβλήθηκε της Εσθονία 4 – 0.

Στο τελευταίο παιχνίδι η Ολλανδία κέρδισε 3 – 1 με τη Βόρεια Ιρλανδία. Ήταν μια δύσκολη νίκη, καθώς η αντίπαλο της, είχε πλεονέκτημα ενός τέρματος μέχρι το 80ο λεπτό. Παρ ‘όλα αυτά, οι Μέμφις Ντεπάι και Λουκ ντε Γιονγκ, είχαν διαφορετική άποψη και με γκολ τους εξασφάλισαν τους βαθμούς της νίκης για την Ολλανδική εθνική ομάδα. Η Ολλανδία δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο τουρνουά του Euro 2016 και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, αλλά τώρα είναι σε καλή θέση, ώστε να επιστρέψει σε μία μεγάλη διοργάνωση, ξεκινώντας από την Ευρωπαϊκή διοργάνωση του 2020.

Έχει σημειώσει έντεκα γκολ στους τελευταίους τρεις αγώνες και η εμπιστοσύνη των παικτών είναι πολύ υψηλή. Ο προπονητής Ρόναλτ Κούμαν έχει τους βασικούς παίκτες διαθέσιμους για αυτόν τον αγώνα. Παρ ‘όλα αυτά, είναι δυνατές κάποιες αλλαγές καθώς κάποιοι παίκτες μπορεί να κουραστούν.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:         

Λευκορωσία: Γκούτορ; Πολυάκοφ, Παλίτσεβιτς, Μαρτίνοβιτς, Ματσβέιτσικ; Μαέφσκι, Γιαβλόνσκι; Στασεβιτς, Ντραγκουν, Σαβίτσκι; Σκάβις

Ολλανδία: Σίλεσσεν; Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Βαν Νταϊκ, Μπλίντ; Ντε Γιονγκ, Ντε Τοον, Βαϊνάλντουμ; Μάλεν, Μέμφις, Μπέρχβαϊν

Λευκορωσια – Ολλανδια προγνωστικα Euro 2020: Η Ολλανδία, ισοβαθμεί στους 12 βαθμούς και έτσι χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης. Οι Οράνιε χρειάζονται το τρίποντο από αυτόν τον αγώνα και πιστεύω ότι θα κερδίσουν. Η ποιότητα είναι στην πλευρά τους, έτσι οι παίκτες του Ρόναλντ Κοέμαν μπορούν να κερδίσουν με τουλάχιστον δύο γκολ. Ο άσσος με διαφορά πάνω από ένα γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στις νομιμες σελιδες στοιχηματος

Λευκορωσια – Ολλανδια προγνωστικα @@ Ολλανδία -1,5 AH @ 1,65

Τα προκριματικά του Euro 2020 συνεχίζονται κανονικά και σήμερα Κυριακή, όπου δεν λείπουν οι χαμηλές αποδόσεις στα φαβορί, αλλά και κάποιοι σπουδαίοι αγώνες, όπως στην Σλοβενία και την Ουαλία. Στο πρόγραμμα και η Σεγούντα Ντιβιζιόν, που μας δίνει επίσης επιλογές στις προβλέψεις στοιχήματος.

Η μισή πρόκριση για Σλοβενία και Αυστρία, άνετα οι «μεγάλοι»

Η διαδικασία των προκριματικών έχει προχωρήσει πλέον αρκετά και πλέον κρίνονται σχεδόν στα πάντα. Όπως και για την Σλοβενία, με την Αυστρία, που κοντράρονται μεταξύ τους σε μια σπουδαία μάχη. Οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορούν να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 1,95. Δεν πάει και πολύ πίσω σε κρισιμότητα το Πολωνία – Σκόπια, αλλά κακά τα ψέματα, η παρέα του Λεβαντόφσκι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη. Στον τρίτο όμιλο δεν προκύπτουν πολλά, καθώς η Λευκορωσία υποδέχεται την Ολλανδία και αναμένεται εύκολο έργο για τους «οράνιε», ενώ στις δυνατότητες τους είναι και το Over 3,5 στις νομιμες σελιδες στοιχηματος. Ανάξιο σχολιασμού επίσης και το Εσθονία – Γερμανία, αφου η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια.

Τα δίνουν όλα Ουαλία και Κροατία

Από τους πλέον δυνατούς και αμφίρροπους ομίλους ο πέμπτος, καθώς τα πάντα παραμένουν ακόμη ανοιχτά. Νωρίς υπάρχει το Ουγγαρία – Αζερμπαϊτζάν και ένα τέρμα νωρίς μπορεί να δώσει την λύση και να ανοίξει σε ρυθμό η αναμέτρηση. Αν αξίζει κάτι στοιχηματικά εδώ είναι το Over 2,5 στο 1,75. Όλα τα λεφτά όμως είναι το Ουαλία – Κροατία, καθώς οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για την πρόκριση και σαφώς δεν απέχει πολύ η μία από την άλλη. Λίγο πιο ποιοτική η Κροατία, αλλά οι γηπεδούχοι θα πάνε το ματς στην δύναμη, ενώ έχουν στις τάξεις τους και τον φορμαρισμένο Μπέιλ. Με ρίσκο στην ισοπαλία και το 3,30.

Ντέρμπι στην Πάλμα, διπλό για Σαραγόσα

Ενδιαφέρουσα δράση την Κυριακή και στην Σεγούντα Ντιβιζιόν στην Ισπανία, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Αρχικά στις 13.00 θα προσπεράσουμε το Μιραντές – Φουενλαμπράδα, αλλά στην συνέχεια θα στηρίξουμε την φανέλα της Σαραγόσα στο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τη Νουμάνθια. Ρίσκο στο διπλό, που πληρώνει 2,35. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στο Αλμπαθέτε – Οβιέδο, ενώ λογικός φαντάζει ο άσος της Ουέσκα, με αντίπαλο την Σανταντέρ. Για το τέλος στις 22.00 υπάρχει μεγάλο παιχνίδι, αφού η Λας Πάλμας υποδέχεται την Λα Κορούνια, ομάδες που τις έχουμε συνηθίσει στην Λα Λίγκα. Ανάξιες εμπιστοσύνης πάντως μέχρι στιγμής, αλλά προκύπτει το Goal/Goal σε απόδοση 1,97 στις νομιμες σελιδες στοιχηματος

προβλέψεις στοιχήματος Σλοβενία – Αυστρία goal/goal σε απόδοση 1,95

προβλέψεις στοιχήματος Λευκορωσία – Ολλανδία over 3,5 σε απόδοση 2,02

προβλέψεις στοιχήματος Ουαλία – Κροατία ισοπαλία σε απόδοση 3,30

προβλέψεις στοιχήματος Νουμάνθια – Σαραγόσα διπλό σε απόδοση 2,35

προβλέψεις στοιχήματος Λας Πάλμας – Λα Κορούνια goal/goal σε απόδοση 1,97