Στοίχημα με Serie A και La Liga

2019-09-25 05:58

Το μεγαλύτερο μέρος της πέμπτης εμβόλιμης αγωνιστικής της Serie A, διεξάγεται σήμερα, με επτά αναμετρήσεις. Αυτή που ξεχωρίζει είναι η Ίντερ – Λάτσιο, με την πρωτοπόρο Ίντερ να χρειάζεται μόνο την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Η Λάτσιο, τώρα, θέλει βαθμούς για να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις για να διεκδικήσει ότι παραπάνω μπορεί. Τα σημερινά προγνωστικα Ιντερ – Λατσιο, δεν είναι εύκολα, αλλά θα κάνουμε παιχνίδι.

Με όπλο την έδρα και την άμυνα η Ίντερ

Η Ίντερ, έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα, έχοντας όνειρα ακόμα και για τον τίτλο. Έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές, ενώ στον πάγκο της είναι ο έμπειρος στον πρωταθλητισμό Αντόνιο Κόντε. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο των νικών μέχρι τώρα. Μετράει τέσσερις νίκες, έχοντας πετύχει εννέα τέρματα, ενώ έχε βγάλει μόλις φορά την μπάλα από τα δίχτυα της.

Κατά σειρά, έχει επιβληθεί με 4-0 της Λέτσε, 1-2 της Κάλιαρι, 1-0 της Ουντινέζε και 0-2 της Μίλαν την τελευταία αγωνιστική. Σε όλα τα παιχνίδια της, ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, μη επιτρέποντας στους αντιπάλους της να την απειλήσουν. ότι έχει δεχτεί ένα γκολ λέει πολλά. Μάλιστα, στο ματς με την Μίλαν, είχε τρία δοκάρια. Ο Ρομελού Λουκάκου είναι 1ος σκόρερ της ομάδας  με 3 γκολ. Το πόσο ανώτερη είναι την φετινή σεζόν είναι το γεγονός ότι πέρυσι ήταν στην 17η θέση στη βαθμολογία με μόνο 4 πόντους. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι το ότι δεν έχασε σε κανέναν από τους τελευταίους 8 εντός έδρας αγώνες.

Ο τεχνικός Αντόνιο Κόντε, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει στο Μεάτσα, ότι καλύτερο διαθέτει.

Να προχωρήσει θετικά η Λάτσιο

Η Λάτσιο, με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Serie A. Δεν χαρακτηρίζετε από σταθερότητα και είναι κάτι που της στοιχίζει σε βαθμούς. Ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη με 0-3 στην Σαμπντόρια, έμεινε στο 1-1 με την Ρόμα, ηττήθηκε 2-1 στην Σπαλ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε 2-0 της Πάρμα.

Πριν από την Πάρμα, άρχισε με το αριστερό στο Europa League, χάνοντας από την Ρουμάνικη Κλουζ με τελικό σκορ 2-1. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ είναι μοιρασμένα, ενώ ο επιθετικός Τσίρο Ιμόμπιλε έχει σκοράρει 4 φορές, δείχνοντας να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ούτε η Λάτσιο έχει προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί πλήρης.

Προγνωστικα Ιντερ – Λατσιο Serie A: Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές αναμετρήσεις. Η Ίντερ, απαιτείται να αποδείξει, ότι έχει αλλάξει και μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολη η αναμέτρηση για καμία ομάδα. Η Ίντερ έχει μικρό προβάδισμα νίκης. Από συνεχόμενα παιχνίδια, προέρχονται οι δύο ομάδες και θα έχουν κόπωση, έτσι αναμένω να κριθεί στις λεπτομέρειες, ο άσσος και το under 2,5 βρίσκονται σε ίδια απόδοση και θα επιλέξω τα λίγα γκολ σε απόδοση 2,00 στις αξιόπιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες

Προγνωστικα Ιντερ – Λατσιο @@ under 2,5 σε απόδοση 2,00

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές συνεχίζονται με πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη σήμερα Τετάρτη και κυρίως στην Serie A και την Λα Λίγκα στην Ισπανία. Έντονη δράση σε δεύτερη κλίμακα τόσο στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας, αλλά και τα παιχνίδια στο Σαμπιονά, που γεμίζουν αρκετά το σημερινό πρόγραμμα στο στοίχημα.

 «Τρένο» στο πρωτάθλημα η Ίντερ

Με αποκορύφωμα, το διπλό στο ντέρμπι επί της Μίλαν, η Ίντερ έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα και ευθύνη φέρει ο προπονητή Αντόνιο Κόντε. Πιο αποτελεσματική τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Μιλάνου και σήμερα έχει εντός έδρας ματς, με αντίπαλο την Λάτσιο. Δύσκολο εμπόδιο, αλλά με την σοβαρότητα που δείχνουν οι «νερατζούρι», ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στο 2,05. Ενδιαφέρουσα συνάντηση και στο «Ολίμπικο», όπου η Ρόμα υποδέχεται την Αταλάντα. Λόγω έδρας, το προβάδισμα πάει στους γηπεδούχους. Στα υπόλοιπα, λογικά η Νάπολι δεν θα συναντήσει προβλήματα απέναντι στην Κάλιαρι, ενώ η Φιορεντίνα μπορεί να βγάλει τον άσο απέναντι στην Σαμπντόρια σε απόδοση 1,87 στις αξιόπιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες

Εύκολα οι «μεγάλοι» στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

Ο τρίτος γύρος στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη, όπου την σκυτάλη παίρνουν ακόμη μερικά φαβορί. Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της ΜΚ Ντόνς, ενώ λογικά δεν θα συναντήσει προβλήματα τόσο η Τσέλσι με αντίπαλο την Γκρίμσμπι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ρότσντεϊλ. Από τις επιλογές, που αξίζει να παιχθούν είναι το διπλό της ανεβασμένης Μπόρνμουθ στην έδρα της Μπέρτον στο 1,75, ενώ το προβάδισμα για τον άσο έχει η Γουλβς, που παίζει στο γήπεδο της, με αντίπαλο την Ρέντινγκ.

Νίκες για τα φαβορί στην Ισπανία

Με τέσσερις αναμετρήσεις το πρόγραμμα στην Λα Λίγκα σήμερα και αρχικά, η Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίζεται στο γήπεδο της Μαγιόρκα. Ώρα να κάνει ένα καλό ματς μετά από καιρό η ομάδα του Σιμεόνε και το διπλό πληρώνει 1,70. Πολύ δυνατή κόντρα το Λεγκανές – Μπιλμπάο και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ενώ στην συνέχεια, η Βαλένθια λόγω έδρας έχει το προβάδισμα απέναντι στην Χετάφε, χωρίς το παιχνίδι να αποτελεί εύκολη υπόθεση. Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Οσασούνα και αν αξίζει κάτι στοιχηματικά είναι ο συνδυασμός 1 & Over 2,5 σε απόδοση 1,67 στις αξιόπιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες

προγνωστικά στοίχημα Ίντερ – Λάτσιο άσος σε απόδοση 2,05

προγνωστικά στοίχημα Φιορεντίνα – Σαμπντόρια άσος σε απόδοση 1,87

προγνωστικά στοίχημα Μπέρτον – Μπόρνμουθ διπλό σε απόδοση 1,75

προγνωστικά στοίχημα Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης διπλό σε απόδοση 1,70

προγνωστικά στοίχημα Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 1 & Over 2,5 σε απόδοση 1,67