Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018

2017-10-10 04:04

Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου κυπέλλου 2018, όπου θα σφραγιστούν τα τελευταία εισιτήρια για την Ρωσία και θα μένουν τα μπαράζ για να συμπληρωθεί το παζλ. Μάχες αναμένονται τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Λατινική Αμερική, όπου γίνεται ένας πραγματικός χαμός. Με το ματς της Εθνικής μας, δεν αξίζει να ασχοληθούμε, διότι οι αποδόσεις είναι ελάχιστες, μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε τις σημερινές αναλύσεις στοιχήματος Μουντιάλ 2018, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Σε κίνδυνο η Αργεντινή

Στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής γίνεται ένας πραγματικός χαμός, όσον αφορά την απευθείας πρόκριση, όσο και την θέση του μπαράζ, επομένως η τελευταία αγωνιστική έχει έντονο ενδιαφέρον, ειδικά για την Αργεντινή που κινδυνεύει να μείνει εκτός παγκοσμίου κυπέλλου. Η βαθμολογία μέχρι την έβδομη θέση είναι η εξής,

1 Βραζιλία 38β.  11-5-1 38-11 +27 ΔΤ

2 Ουρουγουάη 28β. 8-4-5 28-18 +10 ΔΤ

3 Χιλή 26β. 8-2-7 26-24 +2 ΔΤ

4 Κολομβία 26β. 7-5-5 20-8 +2 ΔΤ

5 Περού 25β. 7-4-6 26-25 +1 ΔΤ

6 Αργεντινή 25β. 6-7-4 16-15 +1 ΔΤ

7 Παραγουάη 24β. 7-3-7 19-24 -5 ΔΤ

Η Βραζιλία είναι σίγουρα πρώτη, η Ουρουγουάη που παίζει εντός με την αδύναμη Βολιβία, δεν θα έχει πρόβλημα, πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να πέσει στην πέμπτη θέση. Η Χιλή με νίκη, προκρίνεται σίγουρα, με ισοπαλία, προκρίνεται πάλι αφού Περού και Κολομβία παίζουν μεταξύ τους και υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Κολομβία.

 

Κολομβία και Περού, που κοντράρονται μεταξύ τους, η ισοπαλία βολεύει μόνο την Κολομβία, το Περού αν πάρει έναν βαθμό, μπορεί Αργεντινή και Παραγουάη με νίκη να το προσπεράσουν.

Η Αργεντινή θέλει νίκη, για να προσπεράσει μία εκ των Κολομβία και Περού ή την Χιλή σε περίπτωση ήττα της, σε περίπτωση ισοπαλίας θέλει ήττα του Περού, μη νίκη της Παραγουάη, για να βρεθεί στην πέμπτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Η Παραγουάη θέλει μόνο νίκη και γκέλα της Αργεντινής και ήττα της Χιλής.

Αναλύσεις στοιχήματος Μουντιάλ 2018 Λατινικής Αμερικής: Για αυτά τα ματς δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, μετράει το πάθος, το ισχυρό κίνητρο και οι καλές δημόσιες σχέσεις, έτσι θα πάνω με το κίνητρο και θα προτείνω το διπλό της Αργεντινής, τον άσσο της Παραγουάη και τα λίγα γκολ στην ματσάρα Περού – Κολομβία, με μικρές αποδόσεις, αλλά πολλές πιθανότητες επαλήθευσης στις στοιχηματικες εταιριες.

Ισημερινός – Αργεντινή @@ 2 σε απόδοση 1,45

Παραγουάη – Βενεζουέλα @@ 1 σε απόδοση 1,36

Περού – Κολομβία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75

Κρίνεται η απευθείας πρόκριση μεταξύ Πορτογαλίας και Ελβετίας

Ο δεύτερος όμιλος είναι κούρσα για δύο, Πορτογαλία και Ελβετία, έχουν μία νίκη διαφορά και διεκδικούν την πρώτη θέση, με την άλλη ομάδα συνεπώς να παίρνει την δεύτερη θέση και να αγωνίζεται στα μπαράζ πρόκρισης στην ζώνη της Ευρώπης.

Η Ελβετία έχει το απόλυτο των νικών με εννιά στις εννιά νίκες, ενώ η Πορτογαλία έχει οχτώ νίκες και μία ήττα από την σημερινή αντίπαλο της, την πρώτη αγωνιστική στην Ελβετία. Η Πορτογαλία θέλει μόνο νίκη για την πρώτη θέση, έχει διαφορά τερμάτων 26 τερμάτων, ενώ η Ελβετία έχει 18 γκολ, οπότε η Πορτογαλία υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Αναλύσεις στοιχήματος Μουντιάλ 2018 Πορτογαλία – Ελβετία: Η Πορτογαλία τα τελευταία χρόνια έχει γαλουχηθεί στα μεγάλα ματς, ειδικά στα νοκ άουτ, δεν πήρε τυχαία το Euro του 2016, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, την ποιότητα και την εμπειρία της και να πάρει την πολύτιμη νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιριες, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Πορτογαλία – Ελβετία @@ 1 σε απόδοση 1,65

Διεκδικεί την πρώτη θέση η Σουηδία, εκτός για άλλη μία φορά η Ολλανδία

Στον πρώτο όμιλο Γαλλία και Σουηδία είναι οι δύο πρώτες ομάδες, διότι η Σουηδία έχει δώδεκα γκολ περισσότερα στην διαφορά τερμάτων από την Ολλανδία και για να μείνει εκτός πρέπει να χάσει με επτά διαφορά, κάτι εξαιρετικά και απίθανο σενάριο. Η Γαλλία και η Σουηδία έχουν έναν βαθμό διαφορά, όμως η Γαλλία υποδέχεται την αδύναμη Λευκορωσία, όπου πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην κερδίσει, ουσιαστικά, για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα.

Η Ολλανδία έχει έξι στα εννιά over 2,5, ενώ η Σουηδία έχει επτά στα εννιά over 2,5.

Αναλύσεις στοιχήματος Μουντιάλ 2018 Ολλανδία – Σουηδία: Ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι, οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, αναμένω ανοικτό και ελεύθερο από τους δύο αντιπάλους, περιμένω πολλά γκολ, το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,53 στις στοιχηματικες εταιριες

Ολλανδία – Σουηδία @@ over 2,5 σε απόδοση 1,53

Αναλύσεις στοιχήματος Μουντιάλ 2018

Ισημερινός – Αργεντινή @@ 2 σε απόδοση 1,45

Παραγουάη – Βενεζουέλα @@ 1 σε απόδοση 1,36

Περού – Κολομβία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75

Πορτογαλία – Ελβετία @@ 1 σε απόδοση 1,65

Ολλανδία – Σουηδία @@ over 2,5 σε απόδοση 1,53