Προβλέψεις στοιχήματος Σαββάτου

2019-10-26 04:16

Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League, στον Βόλο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλο φαβορί για την αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ, έχει πάρει εισιτήρια φιλοξενουμένων και αναμένεται να έχουμε απόβαση από τους φιλάθλους, κερδίζοντας την μάχη της κερκίδας. Οι δύο ομάδες, έχουν αντίθετη φόρμα, για η πτώση του διπλού είναι σχετικά μεγάλη στις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων. Ας δούμε τα σημερινά Βολος – ΠΑΟΚ προγνωστικα.

Εκτός φόρμας ο Βόλος

Ο νεοφώτιστος Βόλος του Αχιλλέα Μπέου, ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Στα τέσσερα πρώτα ματς, έκανε τρεις νίκες, ενώ ηττήθηκε μόνο από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Στα τρία πρόσφατα, έχει κάνει τρεις ήττες, δεχόμενη από τρία τέρματα έκαστος σε αυτά τα παιχνίδια. Ηττήθηκε κατά σειρά από Ξάνθη με 3-1 και Ατρόμητο και ΑΕΚ με το ίδιο σκορ 3-2.

Τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με ΑΕΚ προηγήθηκε πρώτος, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τους βαθμούς. Με τον Ατρόμητο, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ του εξαιρετικού Τόρες, αλλά οι Περιστεριώτες βρήκαν τρόπο να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρει την νίκη. Μία από τα ίδια με την ΑΕΚ, στο ουδέτερο της Ριζούπολης, πήρε προβάδισμα πάλι με τον Τόρες, αλλά η ΑΕΚ, έφερε το ματς στα ίσια με τον Λιβάγια. Έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μουνίθ και έτσι το έργο της ΑΕΚ, έγινε πιο εύκολα, ανατρέποντας οριστικά στο σκορ, κερδίζοντας με τελικό σκορ 3-2. Μπορεί ο Τόρες να σκοράρει κατά ριπάς, η άμυνα του συλλόγου, όμως έχει αμυντικά κενά, κάτι που στοιχίζει σε αποτελέσματα.

Στατιστικά, μετράει πέντε στα επτά over 2,5 και τέσσερα στα επτά γκολ γκολ. Τέσσερα ήταν τα ισόπαλα αποτελέσματα στο ημίχρονο. Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Μουνίθ. Διαθέτει πολλούς δανεικούς από τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, μάλλον δεν θα αγωνιστούν κανονικά, διότι αυτό επιθυμούν.

Να κάνει σερί νικών ο Δικέφαλος

Ο Δικέφαλος του Βορρά, συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα, στην δεύτερη θέση, δύο πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Έχει μόνο δύο βαθμολογικές απώλειες σε επτά ματς. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 16 γκολ, ενώ αμυντικά έχει δεχτεί εννιά γκολ. Προέρχεται από δύο νίκες και απαιτείται να τις κάνεις τρεις σερί.

Έπειτα από τις ισοπαλίες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Άρης, επέστρεψε στις νίκες, περνώντας από την Τρίπολη με 1-2 και επιβλήθηκε της Λαμίας με 3-0 στην Τούμπα. Μπαίνει με ορμή στο ματς και πολύ συχνά σκοράρει νωρίς, είναι ενδεικτικό, ότι το 3-0 στο πρόσφατο ματς με την Λαμία, είχε γίνει στο 11΄λεπτό της αναμέτρησης. Βρίσκει σκορ, αλλά αμυντικά δεν είναι η περσινή ομάδα και δέχεται εύκολα γκολ.

Είναι η μοναδική ομάδα, που έχει παιχνίδια με πάνω από τρία γκολ και παράλληλα goal goal. Επίσης, μόνο σε ένα ημίχρονο δεν βρέθηκε προηγούμενος στο σκορ. Έρχεται δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα και πρέπει να πάει σε αυτά τα ματς αλώβητος βαθμολογικά. H μυϊκή κάκωση πρώτου βαθμού άφησε εκτός αποστολής τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Λέο Ζαμπά. Εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια τραυματίες.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βόλο είναι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι .

Βολος – ΠΑΟΚ προγνωστικα Super League: Το διπλό έχει κατρακυλήσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, μη έχοντας καμία αξία. Η διαφορά των δύο είναι μεγάλη, ενώ έχουν και αντίθετες φόρμες. Αναμένω εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ. To combo bet διπλού και over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες

Βολος – ΠΑΟΚ προγνωστικα @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,75

Η αυλαία της αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ, ανοίγει στην Κρήτη, με την αναμέτρηση ΟΦΗ – Ξάνθη. Οι δύο σύλλογοι, έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν και βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας διαφορά δύο βαθμών. Θα παλέψουν για την είσοδο τους στην πρώτη εξάδα και στα Πλεϊ Οφ. Είναι αποτελεσματικές και αναμένεται ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με φάσεις και γκολ. Πάμε να δούμε την ανάλυση και τα ΟΦΗ – Ξανθη προγνωστικα.

Επιθετικό ποδόσφαιρο οι Κρητικοί

Οι Κρητικοί, είναι εντυπωσιακοί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και όλο το φίλαθλο κοινό τους παρακολουθεί με συμπάθεια και εντυπωσιασμό. Ο απολογισμός τους είναι τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 15 υπέρ και οχτώ κατά. Μετά τον ΠΑΟΚ, διαθέτει την καλύτερη επίθεση, έχοντας πετύχει ένα παραπάνω από τον Ολυμπιακό.

Στα πιο πρόσφατα ματς, ηττήθηκε άδικα στον Βόλο με 1-0, έχοντας την κατοχή και τις ευκαιρίες για γκολ. Στην συνέχεια, κέρδισε εύκολα εντός έδρας 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης και 4-1 τον Πανιώνιο. Την προηγούμενη εβδομάδα, έχασε στο Καραϊσκάκη με 2-1. Βρέθηκε πίσω με γκολ του Σουντανί, ισοφάρισε ο Ναντι με όμορφο σουτ, αλλά ο Σουντανί με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-1. Όπως, κάνει σε όλα τα παιχνίδια του, έτσι και στο Καραϊσκάκη, αγωνίστηκε ανοικτά, με το γνωστό του πρέσινγκ και επιθετικότητα, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Έχει πέντε στα επτά over 2,5 και έξι στα επτά γκολ γκολ στο πρωτάθλημα, μόνο στον Βόλο δεν βρήκε δίχτυα. Δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, σε κανένα ημίχρονο, πέντε ήταν ισόπαλα και σε δύο μπροστά στο σκορ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κουτρουμπής και στη θέση του βρίσκεται ο Ντίνας ενώ εκτός είναι και ο Δερμιτζάκης. Η αποστολή αποτελείται από τους: Σωτηρίου, Ουάλι, Μαρινάκη, Μπράουν, Γιαννούλη, Νάστο, Κοροβέση, Μεγιάδο, Σακόρ, Στάικο, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδη, Ντίνα, Βαζ, Σεμέδο, Φιγκειρέδο, Μάνο.

Ξάνθη για την εξάδα

Η Ξάνθη, είναι στην τρίτη θέση, δύο πόντους μακριά από τον ΠΑΟΚ και τέσσερις από την κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Το συνολικό ρεκόρ της, είναι πέντε νίκες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει δέκα  γκολ και δεχτεί οχτώ στην άμυνα της. Οι Ακρίτες, έχουν περάσει με διπλό τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από την ΑΕΚ, ενώ έχουν ηττηθεί στην Λάρισα και από τον Άρη εντός έδρας.

Έπειτα από το διπλό με τον Παναθηναϊκό, ηττήθηκε από τον Άρη με τελικό σκορ 0-1, με εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην συνέχεια και η ήττα ήρθε δίκαια. Έχει φανεί αρκετά τυχερή, μέχρι τώρα, κάνοντας παράλληλα ανατροπές στο σκορ, στις νίκες της.

Προέρχεται από δύο under 2,5, ενώ συνολικά έχει πέντε over 2,5 σε επτά ματς και τέσσερα γκολ γκολ. Μόνο σε ένα ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Κίκο Ραμίρεθ δεν θα έχει για δεύτερο σερί ματς στη διάθεση του τον Μπαξεβανίδη ενώ εκτός μεταξύ άλλων έμειναν και οι Πολέτο, Γκαργαλατζίδης. Αναλυτικά οι επιλογές του Ισπανού προπονητή: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Φασίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μαλεζάς, Ντίρεσταμ, Σόσα, Ντε Λούκας, Μουλέν, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Φοσέ, Ρενέλα”.

ΟΦΗ – Ξανθη προγνωστικα Σούπερ Λιγκ: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Ξάνθη, μπορεί να είναι ψηλά στην βαθμολογία, αλλά είναι τυχερή. Ο ΟΦΗ είναι εντυπωσιακός, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, με πολλή επιθετικότητα, δημιουργώντας πολλές τελικές προσπάθειες για γκολ. Θα πάω με την ορμή του ΟΦΗ και την έδρα, για να αυξήσω την απόδοση, θα ποντάρω στον άσσο σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 2,25 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες

ΟΦΗ – Ξανθη προγνωστικα @@ 1 & Over 1,5 σε απόδοση

Η πιο ενδιαφέρουσα, ίσως αναμέτρηση της αγωνιστικής ημέρας στην Λα Λιγκα, διεξάγεται στην Μαδρίτη. Η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπιλμπάο, με τις δύο ομάδες να έχουν καιρό να κερδίσουν και να επιθυμούν την επιστροφή στα τρίποντα. Είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και απαιτείται να αρχίσουν τα τρίποντα από σήμερα. Η χαμένη ομάδα, θα έχει θέματα στην δύσκολη συνέχεια. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε στα σημερινά Ατλετικο Μαδριτης – Αθλετικ Μπιλμπαο προγνωστικα.

Επιπλέον κούραση για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο, με 16 βαθμούς, είναι στην πέμπτη θέση, αλλά απέχει από την κορυφή του πρωταθλήματος, μόνο τρεις πόντους. Το ρεκόρ της είναι τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ οχτώ υπέρ και πέντε κατά. Δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος, αλλά έχει όλα τα φόντα να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο της.

Προέρχεται από τρεις ισοπαλίες με Ρεάλ, Βαγιαδολίδ και Βαλένθια, ενώ έχει τέσσερις στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η άμυνα της, συνεχίζει να είναι στιβαρή και σκληρή, επιθετικά όμως δεν βρίσκει εύκολα τέρματα, για αυτό το λόγο, δεν κερδίζει με ευκολία. Αντίθετα, στο Champions League, έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία με την Γιουβέντους και έχει προβάδισμα για την πρόκριση. Την Τρίτη, επιβλήθηκε με 1-0 της Μπάγερν Λεβερκούζεν, χωρίς να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μοράτα στο 78′ λεπτό. Ο Ρενάν Λόντι το έκανε πολύ απλό για τον Αλβάρο Μοράτα αφού η σέντρα του εξουδετέρωσε τον τερματοφύλακα, και αυτός δεν έκανε λάθος αφού έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στην αριστερή πλευρά της εστίας.

Στατιστικά, τι άλλο; έχει οχτώ στα εννιά ματς κάτω από τρία γκολ, με πέντε συνεχόμενα πρόσφατα. Μόνο δύο γκολ γκολ σε εννιά ματς, ενώ μόνο σε ένα ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Για αποτέλεσμα στην Μαδρίτη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι στην όγδοη θέση, με απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας τα ίδια γκολ με την αντίπαλο της (8-5). Προέρχεται από αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, χωρίς τρίποντο. Μετά τις ήττες με Βαλένθια και Θέλτα, έμεινε ισόπαλη με την Βιγιαδολίδ, με τελικό σκορ 1-1, την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε 1-0 με τον Ινιάκι Γουίλιαμς, που διέσπασε την άμυνα μέσα στην περιοχή και σούταρε προς το τέρμα. Το αυτογκολ όμως του αμυντικού Ινίγο Μαρτίνεθ, της στέρησε τους βαθμούς της νίκης.

Η Μπιλμπάο, δεν έχει παιχνίδι με πάνω από τρία γκολ, ενώ τα έξι από τα εννιά ήταν με no goal. Πέντε Χ στο ημίχρονο, ενώ σε ένα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ατλετικο Μαδριτης – Αθλετικ Μπιλμπαο προγνωστικα La Liga: Δύσκολα προκύπτει κάποιο προγνωστικό για το τελικό αποτέλεσμα, κανένα κλαμπ δεν δεν έχει φόρμα για νίκη. Το under 2,5, έχει τον πρώτο λόγο και μάλλον τον τελευταίο. Κοντράρονται, οι δύο καλύτερες άμυνες (5) στην κατηγορία και από τις χειρότερες επιθετικές γραμμές (8), δεν γίνεται να παίξει κάτι άλλο εκτός από το under 2,5. Τα λίγα γκολ μας προσφέρονται σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες

Ατλετικο Μαδριτης – Αθλετικ Μπιλμπαο προγνωστικα @@ Unde 2,5 σε απόδοση 1,55

Τα πρωταθλήματα συνεχίζονται αυτό το διήμερο και ειδικά σήμερα Σάββατο, το πρόγραμμα είναι μεγάλο σε όλη την Ευρώπη. Το επίκεντρο είναι η Μπουντεσλίγκα για το ντέρμπι ανάμεσα στην Σάλκε και τη Ντόρτμουντ, ενώ σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και σε Ιταλία, αλλά και Λα Λίγκα για προβλεψεις στοιχηματος.

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης στο Γκελζενκίρχεν

Ημέρα ντέρμπι στην Μπουντεσλίγκα σήμερα και το ξακουστό στην κοιλάδα του Ρουρ ανάμεσα στην Σάλκε με τη Ντόρτμουντ. Μάλιστα, οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις φέτος αμφότερες, οπότε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η Μπορούσια δίνεται φαβορί, αλλά σε τέτοιου είδους παιχνίδια τα πάντα ανατρέπονται. Η λογική επιλογή εδώ είναι το Goal/Goal στο 1,57. Από εκεί και πέρα, η Μπάγερν λογικά θα επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, ενώ το δικό του ενδιαφέρον έχει και το Φράιμπουργκ – Λειψία, όπου το διπλό πληρώνει 1,75 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες

Πολλά γκολ στο Μάντσεστερ, δύσκολη έξοδος για Τσέλσι

Περίοδος για να «χτίσει» ένα καλό νικηφόρο σερί μοιάζει αυτή για την Μάντσεστερ Σίτι και απέναντι στην Άστον Βίλα σήμερα έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ευκαιρία για πολλά τέρματα έχει η ομάδα του Γκουαρδιόλα και το Over 3,5 δίνεται 1,60 στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες. Από εκεί και πέρα η φορμαρισμένη Τσέλσι έχει δύσκολη έξοδος στο γήπεδο της σκληροτράχηλης Τσέλσι και θα κρατήσουμε αποστάσεις. Πιθανός άσος για την Γουέστ Χαμ απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ πολλοί περιμένουν την πρώτη νίκη της σεζόν για την Γουότφορντ, που έχει απέναντι της την ομάδα της Μπόρνμουθ.

Τον πρώτο λόγο Γιουβέντους και Ίντερ στην Serie A

Τρία ματς στο πρόγραμμα του Σαββάτου σήμερα στο Καμπιονάτο και αρχικά στις 16.00, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους δοκιμάζεται στο «Βία Ντελ Μάρε» με τη νεοφώτιστη Λέτσε και αν αξίζει κάτι στοιχηματικά είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1,88. Αργότερα φαβορί είναι και η Ίντερ απέναντι στην Πάρμα, αλλά με την συχνότητα που σκοράρουν τελευταία οι δύο ομάδες θα προτιμήσουμε το Over 2,5 στο 1,60. Τέλος, κρίσιμο ματς στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας ανάμεσα στην Τζένοα και την Μπρέσια, με τους γηπεδούχους λόγω έδρας να έχουν το προβάδισμα για τον άσο.

Ντέρμπι στην Λα Λίγκα για Ατλέτικο και Μπιλμπάο

Το δικό της ντέρμπι έχει και η Λα Λίγκα στην Ισπανία, καθώς στην Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπιλμπάο. Δεν εντυπωσιάζουν είναι η αλήθεια οι «μπλαουγκράνα», αλλά στο γήπεδο τους έχουν το πάνω χέρι για τον άσο, που πληρώνει 1,70. Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, η Λεγκανές παίζει έναν τελικό απέναντι στην Μαγιόρκα και αν θέλει να μην μείνει περισσότερο πίσω βαθμολογικά θα πρέπει να βγάλει τον άσο. Όλα πιθανά ενδιάμεσα στην συνάντηση της Βαγιαδολίδ με την Εϊμπάρ, όπως θα διαπιστώσουμε άλλωστε και με το σετ των αποδόσεων στις στοιχηματικές νόμιμες πλατφόρμες

προβλεψεις στοιχηματος Σάλκε – Ντόρτμουντ goal/goal σε απόδοση 1,57

προβλεψεις στοιχηματος Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άσος σε απόδοση 2,12

προβλεψεις στοιχηματος Ίντερ – Πάρμα over 2,5 σε απόδοση 1,60

προβλεψεις στοιχηματος Λεγκανές – Μαγιόρκα άσος σε απόδοση 1,95

προβλεψεις στοιχηματος Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπιλμπάο άσος σε απόδοση 1,70