Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Παρασκευής

2017-11-24 01:46

Καλημέρα σας, μετά την πανδαισία ποδοσφαίρου και γκολ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις το Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, το προηγούμενο τριήμερο, ξεκινούν σήμερα οι εγχώριες διοργανώσεις των πρωταθλημάτων, που πλέον φτάνουν να κλείσουν το πρώτο μισό. Σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι το κλασσικό, με χαμηλή ποιότητα όμως, που κάνει τις προβλέψεις στο πάμε στοίχημα αρκετές δύσκολες και απαιτείται περισσότερη προσοχή, πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

Σε φόρμα η Αλκμααρ έναντι στην Τβέντε

Για την 13η αγωνιστική της Ολλανδίας η Αλκμααρ υποδέχεται την ντεφορμέ Τβέντε, έχοντας τον πρώτο λόγο για την νίκη για συνεχόμενη φορά.

Η Αλκμααρ βρίσκεται στην τρίτη θέση, ισοβαθμώντας με τον Άγιαξ στους 25 βαθμούς και απολογισμό οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 20 φορές και δεχτεί 15 γκολ. Στο γήπεδο της έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες, με τα τέσσερα ματς να είναι με πάνω από τρία γκολ. Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες και πέντε ματς χωρίς ήττα, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Συνολικά έχει επτά στα 12 over 2,5, με τα έξι να είναι με γκολ γκολ.

Η Τβέντε είναι στην 16η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής με εννιά βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες και εννιά ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 23 κατά. Μακριά από την έδρα της έχει μετράει μόνο ήττες, με έξι στα έξι, έχοντας σκοράρει πέντε φορές και δεχτεί 13 γκολ. Προέρχεται από έξι συνεχόμενα over 2,5 και επτά στα οχτώ πιο πρόσφατα, επίσης μετράει τρεις συνεχείς ήττες και τέσσερις στα πέντε τελευταία, κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Ρόντα ενδιάμεσα. Συνολικά έχει εννιά στα 12 over 2,5.

Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Αλκμααρ – Τβέντε: Η Αλκμααρ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σε αντίθεση με την Τβέντε που δείχνει ότι θα παλέψει για την παραμονή της και ειδικά εκτός έδρας χάνεται, αναμένω η Αλκμααρ να έχει ένα εύκολο βράδυ, ο άσσο σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,62 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλάδα

Αλκμααρ – Τβέντε @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,62

Σκοράρουν στο Σεντ Ετιέν – Στρασβούργο

Η 14η αγωνιστική της Λιγκ 1 Γαλλίας ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν – Στρασβούργο, όπου οι δύο ομάδες είναι μακριά στην βαθμολογία αλλά κοντά στην βαθμολογική διαφορά που είναι στους πέντε βαθμούς.

Η Σεντ Ετιέν είναι στην έβδομη θέση με 18 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 14 γκολ υπέρ και 18 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της εντός και εκτός έδρας. Προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, έχοντας σε αυτά μόλις έναν βαθμό, ενώ έχει δύο νίκες στα οχτώ τελευταία. Επίσης μετράει πέντε στα επτά over 2,5 στα πρόσφατα και επτά στα 13 συνολικά.

Το Στρασβούργο είναι στην 13η θέση, την θέση των μπαράζ, με 13 βαθμούς και ρεκόρ τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει 15 φορές και δεχτεί 24 τέρματα. Εκτός έδρας, έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας μόνο τέσσερα γκολ και δεχτεί 15. Συνολικά έχει εννιά στα 13 over 2,5, ενώ προέρχεται από πέντε συνεχόμενα over 2,5 και επτά στα οχτώ over 2,5 στα τελευταία ματς.

Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Σεντ Ετιέν – Στρασβούργο: Οι δύο ομάδες, δεν είναι καλά στα τελευταία ματς και αντιμετωπίζουν θέματα στο γήπεδο και δυσκολεύονται να παίρνουν τα αποτελέσματα, παρόλα αυτά σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, θα προτείνω το γκολ γκολ σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλάδα

Σεντ Ετιέν – Στρασβούργο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80

Καλύτερη επίθεση εναντίον χειρότερης άμυνας στην Λιγκ 2

Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Νιμ υποδέχεται την Μπουργκ Περονάζ, μία σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες που παλεύουν για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η Νιμ είναι στην τρίτη θέση με 28 βαθμούς, έναν πίσω από δεύτερη θέση και τέσσερις πίσω από την κορυφή, ο συνολικός απολογισμός της είναι εννιά νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει 31 γκολ και δεχτεί 16. Στην έδρα της έχει πέντε νίκες σε οχτώ ματς. Συνολικά έχει 11 στα 15 over 2,5 και πέντε στα οχτώ εντός έδρας. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή στην κατηγορία, έτσι μετράει οχτώ συνεχόμενα over 2,5 στα πρόσφατα ματς και έξι στα οχτώ γκολ γκολ στα ίδια ματς.

Από την άλλη η Μπουργκ Περονάζ είναι στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς και ρεκόρ τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δέκα ήττες με γκολ 18 υπέρ και 32 κατά. Μακριά από την έδρα της έχει μία νίκη και επτά ήττες, έχοντας δεχτεί 19 γκολ σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει 10 στα 15 over 2,5 και πέντε στα οχτώ εκτός έδρας. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 32 γκολ παθητικό. Προέρχεται από πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία και από δύο over 2,5 και τρία γκολ γκολ.

betcatalog πάμε στοίχημα Νιμ – Μπουργκ Περονάζ: Φόρμα εναντίον ντεφορμέ, καλύτερη επίθεση εναντίον χειρότερης άμυνας, αναμένω η Νιμ να έχει ένα εύκολο ματς με νίκη με πολλά γκολ, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,90 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλάδα

Νιμ – Μπουργκ Περονάζ @@ 1 @ over 2,5 σε απόδοση 1,90

Προβλέψεις στο πάμε στοίχημα Παρασκευής

Αλκμααρ – Τβέντε @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,62

Σεντ Ετιέν – Στρασβούργο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,80

Νιμ – Μπουργκ Περονάζ @@ 1 @ over 2,5 σε απόδοση 1,90