Προβάδισμα στις έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ

2018-03-13 00:36

Καλημέρα σε όλους σας, σήμερα Τρίτη, διεξάγονται δύο παιχνίδια για την φάση των 16 του Champions League και θα μας δώσουν τις δύο προτελευταίες ομάδες της τελικής οχτάδα. Η Ρόμα υποδέχεται την Σάχταρ Ντονετσκ, με στόχο να ανατρέψει το σκορ, ενώ στο Μάντσεστερ η Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Σεβίλλη, με στόχο να κερδίσει και να βρεθεί στους προημιτελικούς. Ας δούμε πιο αναλυτικά, τις προτασεις champions league, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Ρόμα

Στην Αιώνια πόλη η Ρόμα υποδέχεται την Σάχταρ Ντόνετσκ, με μοναδικό στόχο να ανατρέψει την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο πρώτο ματς και να βρεθεί στους οχτώ καλύτερους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο ματς στην Ουκρανία, η Ρόμα κατάφερε, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου να ανοίξει το σκορ, στην επανάληψη όμως, η γηπεδούχος Σαχτάρ με δύο γκολ σε διάστημα είκοσι λεπτών να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση. Η Ρόμα με ένα τέρμα, παίρνει την πρόκριση, διαφορετικά θέλει νίκη με μεγαλύτερο σκορ από 2-1, που οδηγούμαστε σε παράταση.

Η Ρόμα, έχει ανέβει στην τρίτη θέση στην Σερίε Α, έχοντας ηττηθεί μόνο από την Μίλαν στα πιο πρόσφατα. Είναι αρκετά σταθερή στην άμυνα, δεχόμενη πολύ δύσκολα γκολ. Μετά το μεγάλο διπλό με τελικό σκορ 2-4 στην έδρα της Νάπολι, την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποίησε μία μεστή εμφάνιση και επιβλήθηκε με 3-0 της Τορίνο.

Η Σαχτάρ, στον όμιλο, μόνο την αδύναμη Φέγενορντ κατάφερε να κερδίσει, στο Μάντσεστερ και στην Νάπολι, ηττήθηκε εύκολα. Στο πρωτάθλημα της, συνεχίζει στην πρώτη θέση, με απόσταση έξι βαθμών από την δεύτερη θέση. Στα δύο ματς που έχει δώσει, μετά την επανέναρξη, έχει κάνει δύο διπλά με το ίδιο τελικό σκορ, 0-3.

Προτασεις champions league Ρόμα – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Η πρόκριση δεν είναι εύκολη για καμία ομάδα, η Σαχτάρ με μηδέν στην άμυνα, είναι εντάξει, η Ρόμα από την άλλη θέλει οπωσδήποτε σκορ, για να έχει ελπίδες, με την βοήθεια της έδρα, η Ρόμα, μπορεί να πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλαδα, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Ρόμα – Σαχτάρ @@ 1 σε απόδοση 1,70

Έμπειρη η ομάδα του Μουρίνιο

Στην άλλη αναμέτρηση η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Σεβίλλη, με τα πάντα να είναι ανοικτά ακόμα, μετά την λευκή ισοπαλία στην Ισπανία.

Πριν από 15 μέρες, στην έδρα της Σεβίλλης, πραγματοποιήθηκε ένα ματς, με σκοπιμότητες, όπου οι δύο ομάδες, ήταν πολύ προσεκτικές στον ανασταλτικό τομέα και επομένως, δίκαια, το παιχνίδι έληξε χωρίς τέρματα. Έγιναν, λίγες φάσεις και γκολ και είναι ενδεικτικό, ότι το ματς είχε δύο κίτρινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, είναι στην δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, με τέσσερις πόντους πάνω από την Τότεναμ, αλλά μακριά από την Σίτι. Έχει δεχτεί μόνο 23 γκολ σε 30 παιχνίδια μέχρι τώρα, ενώ στον όμιλο, δέχτηκε μόλις τρία γκολ. Προέρχεται από τρεις νίκες, στα πιο πρόσφατα, τα δύο ήταν με Τσέλσι και Λίβερπουλ, ενώ ενδιάμεσα, επιβλήθηκε της Κρίσταλ Πάλας, με ανατροπή στο σκορ.

Η Σεβίλλη, στον όμιλο ηττήθηκε εύκολα στην Μόσχα με 5-1, πήρε ισοπαλία με 2-2 στο Λίβερπουλ ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει την αδύναμη Μάριμπορ. Στο πρωτάθλημα, είναι στην πέμπτη θέση, έχοντας οχτώ ήττες σε 14 ματς εκτός έδρας. Το Σάββατο, έκανε άλλη μία κακή εμφάνιση, χάνοντας εύκολα με 0-2 από την Βαλένθια.

Προτασεις champions league Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Σεβίλλη: Η Σεβίλλη δεν είναι η ομάδα, που της προηγούμενες χρονιές κατακτούσε το Γιουρόπα Λιγκ, φέτος έχει πολλές αδυναμίες και δεν βλέπω να περνάει στον επόμενο γύρο, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι έμπειρη ομάδα, έχει προπονητή που γνωρίζει άριστα τον θεσμό, αναμένω με τον έναν ή άλλο τρόπο να πάρει την νίκη και παράλληλα την πρόκριση, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,62 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλαδα

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Σεβίλλη @@ 1 σε απόδοση 1,62

Προτασεις champions league Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ρόμα – Σαχτάρ @@ 1 σε απόδοση 1,70

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Σεβίλλη @@ 1 σε απόδοση 1,62