Προκύπτουν οι τελευταίες θέσεις της οχτάδας

2018-03-14 00:51

Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των 16 του Champions League, με τις δύο αναμετρήσεις, από όπου θα προκύψουν οι δύο τελευταίες θέσεις στην τελική οχτάδα του θεσμού. Ουσιαστικά η μία σημερινή θέση είναι καπαρωμένη από την Μπάγερν Μονάχου, αφού δύσκολα θα χάσει την πρόκριση, ενώ μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, με την πρώτη να έχει προβάδισμα. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τις σημερινές προτασεις στοιχηματος Champions League, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Τον πρώτο λόγο η Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου

Στο Καμπ Νου πραγματοποιείται ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, όπου θα κριθεί ποία ομάδα θα βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για τον μεγάλο τελικό.

Στο πρώτο ματς, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, στο δεύτερο μέρος, ο Γουϊλιαν έφερε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0, 13 λεπτά μετά όμως η Μπαρτσελόνα, με τον Λιονέλ Μέσι, έφερε το ματς στα ίσια, στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, δίνοντας προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, το προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Η Μπαρτσελόνα στην Λα Λιγκα, είναι αήττητη, με οχτώ βαθμούς περισσότερους από την δεύτερη θέση, αν είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο. Άφησε άμεσα πίσω της γκέλα με την Λας Πάλμας, επέστρεψε άμεσα στις νίκες, κερδίζοντας Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλαγα, κρατώντας ανέπαφη την εστία της και στα δύο αυτά ματς.

Η Τσέλσι, έχει πέσει στην πέμπτη θέση, με 56 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την τέταρτη θέση και εννιά από την δεύτερη θέση. Στα έξι πρόσφατα, έχει τέσσερις ήττες, ενώ στα τρία τελευταία ηττήθηκε από Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Σίτι, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2-1.

Προτασεις στοιχηματος Champions League Μπαρτσελόνα – Τσέλσι: Η Τσέλσι μετά το 1-1 του πρώτου ματς, είναι αναγκασμένη να επιτεθεί και να σκοράρει, αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση, έτσι η Μπαρτσελόνα, θα βρει χώρους, όσο μάλιστα περνάει ο χρόνος, οπότε περιμένω να κερδίσει σήμερα, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,46 στις στοιχηματικες εταιρειες, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0 % γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα

Μπαρτσελόνα – Τσέλσι @@ 1 σε απόδοση 1,46

Τυπική διαδικασία για την Μπάγερν Μονάχου

Στην Τουρκία η Μπεσίκτας υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, σε μία τυπικής διαδικασίας αναμέτρηση, μετά το 5-0 της πρώτης αναμέτρησης.

Στην Γερμανία, 15 μέρες πριν, η Μπάγερν Μονάχου, ήταν καταιγιστική, κερδίζοντας με 5-0 και ουσιαστικά παίρνοντας την πρόκριση στους προημιτελικούς. Η Μπεσίκτας, έχει με δέκα παίκτες από το 16΄ λεπτό, έτσι η γηπεδούχος, άνοιξε τον χορό των γκολ, δύο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ, αφού η αντίπαλος της έδειξε σημάδια κούρασης και κατάρρευσης.

Στη Μπουντεσλίγκα, θα κατακτήσει τον τίτλο εύκολα, αφού έχει αποκτήσει διαφορά 2 πόντων από την δεύτερη θέση, κάτι που δεν φαίνεται να αλλάζει μέχρι τέλους. Στα δύο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα, κέρδισε με 0-4 την Φράϊμπουργκ και 6-0 το Αμβούργο, δείχνοντας σε τρομερή κατάσταση, σκοράροντας κατά βούληση.

Η Μπεσίκτας, στην Τουρκία, είναι στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Γαλατασαραϊ. Είναι αήττητη, στο πρωτάθλημα, εδώ και καιρό, ενώ προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες, όπου στα δύο τελευταία, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Προτασεις στοιχηματος Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας: Τυπική διαδικασία η αναμέτρηση, δεν θα κινδυνεύσει η Μπάγερν, αναμένω ανοικτό και ελεύθερο παιχνίδι με φάσεις και γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,45 στις στοιχηματικες εταιρειες

Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας @@ over 2,5 σε απόδοση 1,45

Προτασεις στοιχηματος champions league Τετάρτης 14 Μαρτίου 2018

Μπαρτσελόνα – Τσέλσι @@ 1 σε απόδοση 1,46

Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας @@ over 2,5 σε απόδοση 1,45