Προγνωστικα στοιχηματος ομιλων Μουντιαλ 2018

2018-06-10 02:44

Καλημέρα σας, λίγες μέρες απέμειναν για να ξεκινήσει η μεγάλη διοργάνωση του Παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Όλο το φίλαθλο κοινό αναμένει με αγωνία το Μουντιάλ για να απολαύσει το παιχνίδι, με την συνοδεία καλής παρέας και όλων των παρεκλόμενων. Σε μία τέτοια διοργάνωση, δεν γίνεται να μην ποντάρουμε, έστω λίγο στα ματς ή σε μακροχρόνια στοιχήματα. Σήμερα, θα προσπαθήσω να προσεγγίσω κάποια προγνωστικα ομιλων Μουντιαλ, σχεδόν από όλους τους ομίλους, αφού μπορεί να προκύψουν κάποια ενδιαφέροντα και με αξία σημεία για ποντάρισμα, ας τα δούμε, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Ουρουγουάη στον πρώτο όμιλο, μάχη για δύο στον δεύτερο όμιλο

Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν η διοργανώτρια Ρωσία, η Ουρουγουάη, η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία. Η Ρωσία, δεν έχει την ποιότητα να κάνει μία εύκολη πορεία στον όμιλο, δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη, έτσι θα ποντάρω η Ουρουγουάη να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, με απόδοση 1,75 στον Stoiximan. Είναι σκληρή ομάδα η Ουρουγουάη, δεχόμενη πολύ δύσκολα το γκολ, ενώ επιθετικά έχει ποιότητα να κερδίσει τα εύκολα ματς. Επίσης, αναμένω να κάνει δύο νίκες με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο, έτσι να συγκεντρώσει έξι βαθμούς είναι σε απόδοση 4,00, ενώ οι επτά βαθμοί είναι σε απόδοση 3,75 στα προγνωστικα ομιλων Μουντιαλ.

Ο δεύτερος όμιλος είναι κούρσα για δύο αφού Ισπανία και Πορτογαλία, δεν μπορούν να απειληθούν από Ιραν και Μαρόκο. Να βγει πρώτη η Ισπανία και δεύτερη η Πορτογαλία είναι σε απόδοση 2,20 στον Stoiximan και αξίζει να παιχτεί. Οι επτά συνολικά βαθμοί είναι σε απόδοση 3,00 και οι εννιά σε απόδοση 3,75.

Γαλλία και Αργεντινή φαβορί στον τρίτο και τέταρτο όμιλο

Στον τρίτο όμιλο, η Γαλλία είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου και αναμένω σχετικά εύκολα να πάρει την πρώτη θέση. Για την δεύτερη θέση, θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Περού και Δανία. Εμπιστεύομαι περισσότερο το Περού και θα ποντάρω να πάρει την πρόκριση σε απόδοση 2,75 στην Mybet. Να τερματίσει πρώτη η Γαλλία και δεύτερο το Περού μας δίνεται σε απόδοση 4,25 στα προγνωστικα ομιλων Μουντιαλ.

Στο τέταρτο όμιλο η Αργεντινή αν είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα, απέναντι στην Κροατία, την Νιγηρία και την Ισλανδία, μόνο η πρώτη μπορεί να την απειλήσει. Να βγει πρώτη η Αργεντινή είναι σε απόδοση 1,60 στην Vistabet. Να μαζέψει πάνω από 6,5 βαθμούς στον όμιλο, μας προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στην ίδια στοιχηματική εταιρία. Από τις υπόλοιπες τρεις, δίνω περισσότερη τύχη στην Κροατία, που έχει ταλέντο και με την πρόκριση να δίνεται σε απόδοση 1,50.

Μάχη στον πέμπτο όμιλο, Γερμανία στον έκτο

Ο πέμπτος όμιλος έχει καλές ομάδες και δεν θα είναι εύκολος στα προγνωστικα ομιλων μουντιαλ, η Βραζιλία είναι μεν το φαβορί, αλλά Ελβετία, Σερβία και Κόστα Ρίκα, μπορούν να διεκδικήσουν θέση στην επόμενη φάση.Δεν πιστεύω ότι η Κόστα Ρίκα θα τελειώσει χωρίς βαθμούς στον όμιλο, έτσι ο ένας βαθμός είναι σε απόδοση 3,50 στην Sportingbet, οι δύο βαθμοί είναι σε απόδοση 9,00, ενώ οι τρεις σε απόδοση 4,50. Μία πρόταση με ρίσκο είναι να προκριθούν Βραζιλία και Κόστα Ρίκα, είναι σε απόδοση 5,00.

Στον έκτο όμιλο, δεν πιστεύω ότι η Γερμανία θα έχει πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, για αυτό το λόγο δίνεται σε μικρή απόδοση, στο 1,30 στην Betshop. Από εκεί και πέρα, θα γίνει μάχη ανάμεσα στην Σουηδία και το Μεξικό, αφού η Νότιος Κορέα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να κοντράρει τις υπόλοιπες ομάδες. Θα δώσω περισσότερη τύχη στο Μεξικό, που διαθέτει ποιότητα, έτσι να προκριθούν Γερμανία και Μεξικό, μας προσφέρεται σε απόδοση 2,25, ενώ το Μεξικό να τερματίσει στην δεύτερη θέση είναι σε απόδοση 2,75. Αξία υπάρχει και στο κάνει πάνω από 3,5 πόντους στον όμιλο το Μεξικό.

Βέλγιο και Αγγλία στον έβδομο όμιλο, τα πάντα ανοικτά στον όμιλο

Ο έβδομος όμιλος είναι κούρσα για δύο, Βέλγιο και Αγγλία είναι πολύ καλές ομάδες, ενώ Τυνησία και Παναμάς θα έχουν ρόλο κομπάρσου. Λογικά η πρώτη θέση θα παιχτεί στο μεταξύ τους παιχνίδι, έτσι θα ποντάρουμε σε αυτό ματς, όταν έρθει η ώρα. Θα δώσω λίγο περισσότερη τύχη στο Βέλγιο, έτσι θα κάνει δύο εύκολες νίκες με Τυνησία και Παναμά, επομένως μπορεί να κάνει πάνω από 6,5 πόντους στον όμιλο σε απόδοση 1,85 στην Goalbet.gr. Το Βέλγιο, έχει πολύ ποιοτική ομάδα, με εξαιρετική επιθετική γραμμή, έτσι μπορεί να σκοράρει πάνω από επτά γκολ στον όμιλο, σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

Τέλος, ο όγδοος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος και πιο αμφίρροπος σε κάθε πρόβλεψη. Κολομβία, Πολωνία, Σενεγάλη και Ιαπωνία έχουν πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση, με τις δύο πρώτες να έχουν λίγες περισσότερες. Να προκριθεί η Πολωνία είναι σε απόδοση 1,55 στην Interwetten, αφού έχει ποιότητα και μπορεί έστω και δύσκολα να προκριθεί. Δεν θα ποντάρω κάτι άλλο στα προγνωστικα ομιλων Μουντιαλ, λόγω της δυσκολίας του ομίλου