Προγνωστικα πρωταθληματων την Κυριακή

2019-10-20 04:54

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ επανέρχεται στην δράση με εύκολη αποστολή στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Λαμία, έτσι ώστε να συνεχίσει νικηφόρα στην πορεία του στην διοργάνωση. Η Λαμία θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να έχει όμως πολλές πιθανότητες. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε κατευθείαν στην ανάλυση και στα ΠΑΟΚ – Λαμια προγνωστικα.

Εύκολο τρίποντο στην Τούμπα

Ο Δικέφαλος του Βορρά, απέχει δύο πόντους από την κορυφή και τον Ολυμπιακό, έτσι μόνο οι βαθμοί της νίκης υπάρχουν στο μυαλό του. Σε έξι αναμετρήσεις, έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, με 13 γκολ ενεργητικό και εννιά παθητικό.

Οι δύο απώλειες του, ήταν στο Βικελίδης με τον Άρη εντός έδρας, ισοφαρίζοντας 2-2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ, όπου προηγήθηκε με 2-0, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς, κερδίζοντας. Πριν την διακοπή, πέρασε από την Τρίπολη, κερδίζοντας 1-2 τον Αστέρα. Ήταν αποτελεσματικός, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, κλειδώνοντας στην συνέχεια τους βαθμούς, παραδειγματισμένος από τα προηγούμενα ματς.

Αγωνίζεται επιθετικά, σκοράρει εύκολα, αλλά αμυντικά έχει κενά και η εστία του παραβιάζεται εύκολα. Μέχρι τώρα, έχει μόνο over 2,5 και γκολ γκολ στα παιχνίδια του, τρία από αυτά είχαν πάνω από τέσσερα γκολ. Σε τέσσερα ημίχρονα, βρέθηκε προηγούμενος και στα άλλα δύο ήταν ισόπαλα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτήν μετέχει για πρώτη ουσιαστικά φορά μετά τον τραυματισμό του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Αντίθετα, απουσιάζει ο Μαουρίσιο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός .Εκτός, μαζί με τον Μαουρίσιο, έχουν μείνει οι τραυματίες Καντουρί, Βαρέλα και Βέρνμπλουμ.

Την 20μελή αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σβιντέρσκι.

Για θετικό αποτέλεσμα και εμφάνιση η Λαμία

Η Λαμία, ακόμη δεν έχει γευθεί την χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Μετράει τέσσερις ισοπαλίες εντός έδρας και δύο ήττες εκτός έδρας, όπου ακόμα δεν έχει σκοράρει σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Μακριά από την έδρα της, έχει χάσει από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, δύο αναμενόμενες ήττες.

Στο γήπεδο της, είναι διαφορετική ομάδα, έχοντας σταθεί άτυχη που δεν έχει κερδίσει ακόμα. Την τελευταία αγωνιστική, δεν επιβλήθηκε του Παναιτωλικού, όντας πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας σημαντικές κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Άξιζε την νίκη, αλλά ο κίπερ των Αγρινιωτών είχε άλλη άποψη. Ότι πάρει σήμερα, στην Τούμπα, θα είναι σημαντικό και πολύ θετικό.

Μόνο ένα παιχνίδι της είχε πάνω από τρία γκολ, ενώ τρία ήταν τα γκολ γκολ. Στο ημίχρονο, πέντε ήταν ισόπαλα και σε ένα πίσω στο σκορ. Η Λαμία δεν έχει διαθέσιμους τον Καραμάνο που είναι στην Εθνική Ενόπλων, όπως και τους τραυματίες Σασί, Τσούκαλος. Αναλυτικά η αποστολή είναι: Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Ράμος, Τουράμ, Τιρόνε, Ρόμανιτς, Ανάκογλου.

ΠΑΟΚ – Λαμια προγνωστικα Super League: Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, περιμένω ο ΠΑΟΚ, να έχει ένα εύκολο απόγευμα, κατακτώντας τους βαθμούς της νίκης, με ένα τέρμα νωρίς μπορεί να ανοίξει επιπλέον το σκορ. Ο άσσος σε συνδυασμό με το ove 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,70 στις σελίδες νόμιμες στοιχημάτων

ΠΑΟΚ – Λαμια προγνωστικα @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,70

Σε μία αναμέτρηση ειδικών συνθηκών η Ξάνθη υποδέχεται τον Άρη, που θέλει να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα έπειτα από την διακοπή. Οι δύο ομάδες, έχουν δέκα βαθμούς διαφορά στην βαθμολογία, παρόλα αυτά αναμένουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Δεν θα βρεθούν φίλαθλοι του Άρη, αφού η γηπεδούχος δεν έκδωσε εισιτήρια για το παιχνίδι. Πάμε να δούμε τα Ξανθη – Αρης προγνωστικα, που έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Να συνεχίσει αήττητη εντός η Ξάνθη

Η Ξάνθη έχει εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν, εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Μετράει 15 βαθμούς , με πέντε νίκες και μόλις μία ήττα. Έχει σκοράρει 10 γκολ και δεχτεί επτά. Βρίσκεται, πάνω από τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση και θέλει να μπει στην πρώτη εξάδα της διοργάνωσης.

Έχει ηττηθεί μόνο από την Λάρισα εκτός έδρας, όπου μακριά από την έδρα της, έχει επιβληθεί σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Πριν την διακοπή, με την βοήθεια του VAR, (λανθασμένα), μπόρεσε να κάνει το διπλό με τον Παναθηναϊκό, με τελικό σκορ 0-1. Κακώς ακυρώθηκε τέρμα του Παναθηναϊκού, ενώ επίσης κακώς μέτρησε το δικό της γκολ, αφού ήταν οφ σαϊντ. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική και σε πολλές περιπτώσεις τυχερή.

Μόνο μία φορά, έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ενώ έχει πέντε στα έξι οver 2,5 και τέσσερα γκολ γκολ. Ο Κίκο Ραμίρεθ έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Δήμου Μπαξεβανίδη και του Κασά Καμαρά που θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Πέμπτη, μετά την κλήση του στην Εθνική Μαυριτανίας.

Νέα αρχή με τον Μίκαελ Ένινγκ

Ο Άρης με μόλις πέντε βαθμούς, δεν πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος και έτσι σήμερα θέλει να κάνει μία νέα αρχή. Στον πάγκο του θα κάτσει για πρώτη φορά ο Γερμανός Μίκαελ Ένινγκ. Έχει κερδίσει μόνο τον Παναθηναϊκό εντός έδρας και έχει ηττηθεί τρεις φορές. Έχει σκοράρει ένα γκολ παραπάνω (10) από όσα έχει δεχτεί (9).

Πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, είχε δύο ήττες, μάλιστα εντός έδρας, όπου προηγήθηκε και στα δύο ματς. Προηγήθηκε με 2-0 της Λάρισας, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-3, ενώ από τον Ολυμπιακό ηττήθηκε με 1-2, χάνοντας άμεσα το προβάδισμα που πήρε στο πρώτο μέρος. Τα αμυντικά κενά του στοιχίζουν πολύ.

Στατιστικά, προέρχεται από τέσσερα over 2,5 και τρία γκολ γκολ. Σε δύο ημίχρονα βρέθηκε πίσω στο σκορ, με ΟΦΗ και Ολυμπιακό. Ο Γερμανός τεχνικός των κίτρινων, Μίκαελ Ένινγκ, συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Εχμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεζ, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σουγκρεν, Κορχούτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μανσίνι, Μαρτίνεθ, Λούκας Σάσα, Αμού Μπα, Τόνσο, Ιντέγιε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ξανθη – Αρης προγνωστικα: Άκρως ενδιαφέρουσα μάχη χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Η Ξάνθη δεν αξίζει να είναι τόσο ψηλά, έχει σταθεί τυχερή σε πολλά ματς και σε πολλές φάσεις, ο νέος κόουτς θα δώσει νέα πνοή στον Άρη, που μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στις σελίδες νόμιμες στοιχημάτων

Ξανθη – Αρης προγνωστικα @@ 2 DNB σε απόδοση 1,62

Γεμάτη είναι η αγωνιστική ημέρα στην Ιταλική Serie A, χωρίς τους μεγάλους, αλλά με δυνατές μονομαχίες σε όλα τα επίπεδα. Στις 19:00 η Πάρμα υποδέχεται την Τζένοα, με τα δύο κλαμπ να θέλουν μία εύκολη παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Σε καλύτερη θέση, αυτή την στιγμή είναι η γηπεδούχος. Η Τζένοα έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, βρισκόμενη στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς φαβορί τα Παρμα – Τζενοα προγνωστικα.

Με φόρα η Πάρμα

Η Πάρμα είναι στη μέση της βαθμολογίας με εννέα πόντους. Έχει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες στους πρώτους επτά γύρους και είναι σαφές ότι δεν έχει βρει ακόμα συνέπεια στη φετινή σεζόν. Ωστόσο, νομίζω ότι θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Το πλεονέκτημα της έδρας είναι ένας λόγος για την επιλογή μου. Αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ένιο Ταρντίνι και οι παίκτες της Πάρμα θα έχουν μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς τους.

Επιπλέον, κέρδισε τα δύο τελευταία ματς στο σπίτι της και η μίνι-φόρμα πρέπει να συνεχιστεί. Η Πάρμα κατάφερε να νικήσει την Σασσουόλο με 1 – 0 και Τορίνο με 3 – 2. Την πρώτη την κέρδισε με ένα αυτογκόλ, ενώ οι Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, Αντρέας Κορνέλιους και Ρομπέρτο Ινγκλέζε ήταν οι σκόρερ εναντίον της Τορίνο. Ο προπονητής Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα θα ζητήσει και πάλι το μέγιστο από τους παίκτες του, αναζητώντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο σπίτι τους. Μετά από αυτές τις δύο νίκες, ηττήθηκε εκτός έδρας από την Σπαλ με σκορ 1 – 0.

Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στο ημίχρονο, ενώ στα έχει τέσσερα στα επτά under 2,5 και όχι γκολ. Οι περισσότεροι από τους παίκτες είναι έτοιμοι για τον αγώνα, μόνο ο Βίνσέντ Λαουρίνι είναι τραυματίας. Ο Ντ’ Αβέρσα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο στην επίθεση καθώς πέντε παίκτες διεκδικούν για τρεις θέσεις.

Πολλά προβλήματα για τους Γενοβέζους

Η Τζένοα είναι στην προτελευταία θέση με μόνο πέντε πόντους. Η κατάσταση φαίνεται κρίσιμη και η επόμενη περίοδος μπορεί να είναι καθοριστική. Ωστόσο, η φόρμα της είναι κάκιστη – έχει τέσσερις ήττες στους τελευταίους πέντε αγώνες στην Serie A, σημειώνοντας μόλις τρία γκολ σε αυτή την διαδικασία. Έχασε από την Αταλάντα, την Κάλιαρι, την Λάτσιο και την Μίλαν, ενώ μοιράστηκε τους βαθμούς με τη Μπολόνια. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι κακή, ενώ η ψυχολογία των παικτών είναι χαμηλή. Δέχεται εύκολα γκολ, μετράει 15 σε επτά αγωνιστικές, δηλαδή πάνω από δύο μέσο όρο ανα ματς. Μόνο ένα παιχνίδι, ήταν με κάτω από τρία γκολ, ενώ πέντε ήταν με γκολ γκολ.

Ο προπονητής Αουρέλιο Αντρεατσόλι βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση. Ο Πρόεδρος Ενρίκο Πρετσιόζι έχει επικρίνει το στυλ ποδοσφαίρου του και τα κακά αποτελέσματα του συλλόγου. Είχε συνομιλίες με τον Τζενάρο Γκατούζο, αλλά ο πρώην τεχνικός της Μίλαν απέρριψε την πρόταση, όπως και ο βετεράνος προπονητής Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Μέχρι στιγμής, παραμένει στη θέση, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Έχει κάποια επιπλέον ζητήματα απουσιών για αυτόν τον αγώνα. Τρεις παίκτες θα χάσουν τον αγώνα λόγω τιμωρίας – οι αμυντικοί Κρίστιαν Ρομέρο και Νταβίντε Μπιρασκί και ο επιθετικός Ρικάρντο Σαπονάρα. Δεν μόνο αυτά, καθώς ο αμυντικός Ντομένικο Κρισίτο υπέστη τραυματισμό στο μηρό στην ήττα της με την Μίλαν Μιλάνο πριν από το διάλειμμα των Εθνικών. Ο 32χρόνος θα απουσιάσει τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Ο Στέφανο Στουράρο παραμένει τραυματισμένος.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Πάρμα: Σέπε, Άλβες, Ιακοπόνι, Γκαγκλιολο, Πεζέλλα, Μπαρίλα, Κούκα, Ερνάνι, Κολουσέφσκι, Ζερβίνιο, Κορνέλιους

Τζένοα: Ραντού; Γκολντανίγκα, Ζαπάτα, Ελ Γιαμίκ; Γκιγκλιονε, Λάσε Σένε, Ραντοβανοβιτς, Λεραγκερ, Μπαρρέκα; Κουάμε, Πιναμόντι

Παρμα – Τζενοα προγνωστικα Serie A: Όπως έχω ήδη γράψει παραπάνω, η Πάρμα πρέπει να κερδίσει αυτόν τον αγώνα.Έχει δυναμική στο σπίτι της, κερδίζοντας τους τελευταίους δύο αγώνες στο Ταρντίνι. Επιπλέον, η Τζένοα είναι σε κακή κατάσταση και σε πολύ μειονεκτική θέση. Ο προπονητής Αντρεατσόλι έχει τρεις βασικούς ανασταλτικούς παίκτες μη διαθέσιμους. Η Πάρμα πρέπει να επωφεληθεί από την κατάσταση και να πάρει με κάθε τρόπο την νίκη. Ο άσσος μας προσφέρεται σε απόδοση 2,50 στις σελίδες νόμιμες στοιχημάτων

Παρμα – Τζενοα προγνωστικα @@ 1 σε απόδοση 2,50

Σημαντική δράση και στο πρόγραμμα της Κυριακής, κυρίως λόγω του ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ. Αρκετά παιχνίδια και στα υπόλοιπα προγνωστικα πρωταθληματων, αφού μας δίνουν επίσης επιλογής η Serie A, η Μπουντεσλίγκα και η Λα Λίγκα.

Παραμένει πάντα ντέρμπι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Σχεδόν όλη η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν χθες, αλλά σήμερα υπάρχει μονάχα το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ». Σε όποια κατάσταση και να είναι οι ομάδα, αυτό το ματς είναι ιδιαίτερο και στην προκειμένη περίπτωση οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που προβληματίζουν. Από την άλλη πλευρά η πρωτοπόρος Λίβερπουλ μετρά το απόλυτο των νικών στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές και το σερί της σαφώς και κινδυνεύει. Το διπλό έχει το προβάδισμα, αλλά προτιμότερο δείχνει το Goal/Goal στο 1,75 στις σελίδες νόμιμες στοιχημάτων

Επιστρέφει στις νίκες η Ίντερ, ντεμπούτο Πιόλι στην Μίλαν

Πολλά παιχνίδια όπως κάθε Κυριακή στην Serie A και χρονικά προηγείται νωρίς το Σασσουόλο – Ίντερ. Η «νερατζούρι» ψάχνουν απάντηση για την ήττα στο ντέρμπι από την Γιουβέντους με 2-1 και φέτος έχουν την σοβαρότητα να κερδίζουν αντιπάλους όπως η σημερινή. Το διπλό στο 1,70. Από εκεί και πέρα η Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Σαμπντόρια και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το «Ολίμπικο». Η αξία και εδώ στο διπλό, που πληρώνει 2,17 στις σελίδες νόμιμες στοιχημάτων. Το βράδυ η Μίλαν με Πιόλι πλέον στον πάγκο της υποδέχεται την Λέτσε και έχει τον πρώτο λόγο για τον χαμηλό άσο.

Διπλή μάχη στην Μπουντεσλίγκα           

Κλασικά δύο ματς στην Μπουντεσλίγκα σήμερα, όπου οι νεοφώτιστες Κολωνία και Πάντερμπορν διασταυρώνουν τα… ξίφη τους σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Η έδρα και η φανέλα γέρνει την πλάστιγγα προς τα αριστερά και τον άσο στο 1,67. Αρκετά πιο ισορροπημένο σύμφωνα με τις αποδόσεις το Χόφενχαϊμ – Σάλκε λίγο αργότερα, αφού οι δύο ομάδες δείχνουν καλά και ικανές για όλα. Ειδικά μεσοεπιθετικά βγάζουν συνεχώς φάσεις, οπότε δεν αποκλείεται να σκοράρουν από μία φορά στην μεταξύ τους συνάντηση και να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 1,55.

Οι έδρες τον πρώτο λόγο στην Λα Λίγκα

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική στην Λα Λίγκα και αρχικά τριπλή φαντάζει το παιχνίδι της Αλαβές με την Θέλτα. Λόγω έδρας η Σοσιεδάδ έχει τον πρώτο λόγο με την Μπέτις, ενώ αποστάσεις θα κρατήσουμε και από το ματς της Εσπανιόλ με την Βιγιαρεάλ. Ευκαιρία νίκης λίγο αργότερα για την Μπιλμπάο απέναντι στην Βαγιαδολίδ και ο άσος πληρώνει 1,67 στις σελίδες νόμιμες στοιχημάτων. Προβάδισμα στην έδρα και στο Σεβίλλη – Λεβάντε, μόνο που τα 1,35 του άσου δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ενώ μην ξεχνάμε πως έχει μεσολαβήσει και η διακοπή.

προγνωστικα πρωταθληματων Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ – Λίβερπουλ goal/goal σε απόδοση 1,75

προγνωστικα πρωταθληματων Σασσουόλο – Ίντερ διπλό σε απόδοση 1,70

προγνωστικα πρωταθληματων Σαμπντόρια – Ρόμα διπλό σε απόδοση 2,17

προγνωστικα πρωταθληματων Κολωνία – Πάντερμπορν άσος σε απόδοση 1,67

προγνωστικα πρωταθληματων Μπιλμπάο – Βαγιαδολίδ άσος σε απόδοση 1,57