Προγνωστικά ποδοσφαίρου το Σάββατο 30 Νοεμβρίου

2019-11-30 06:23

Η ημέρα στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να είναι στα καλύτερα τους και να επιθυμούν να κλείσουν τις πληγές τους. Προμήνυεται ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους δύο συλλόγους να έχουν βαθμολογική διαφορά, δύο βαθμών. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε την στοιχηματική ανάλυση και τα ΟΦΗ – ΑΕΚ προγνωστικα

Να επιστρέψουν στα δικά του στάνταρ οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση της και δίκαια βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς. Η έδρα της είναι ισχυρή με τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα. Μετά τον ΠΑΟΚ, έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 20 γκολ και 14 τέρματα παθητικό.

Διανύει μία αγωνιστική κάμψη με τρεις συνεχείς ήττες και τέσσερις ήττες στα πέντε πρόσφατα ματς. Στην Λάρισα, προηγήθηκε με 0-2, όμως τελικά ηττήθηκε με 3-2. Στην συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, χάνοντας με 0-1 με τέρμα του Μίσιτς. Την τελευταία αγωνιστική, στο Περιστέρι, έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με 2-1. Ισοφάρισε το γκολ του Μανούσο, με τον επιθετικό Αντίλ Ναμπί, όμως ο Πέτρος Γιακουμάκης στην τελευταία φάση του αγώνα να σκοράρει και να δώσει μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Ο κόουτς Σίμος, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, με επιθετικότητα, που όμως δεν αποφεύγει τα αμυντικά λάθη. Συνολικά, έχει επτά στα 11 over 2,5, ενώ οχτώ παιχνίδια έχουν λήξει με γκολ γκολ. Δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, έχει οχτώ ισόπαλα αποτελέσματα και σε τρία ματς ήταν προηγούμενος.

Εκτός πλην των Μεγιάδο και Δεληγιαννίδη έμεινε και ο Βαζ που ήταν στη διάθεση του Σίμου για το παιχνίδι που είχε προηγηθεί με τον Ατρόμητο. Η αποστολή αποτελείται από τους κάτωθι 19: Σωτηρίου, Ουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Στάικος, Κοροβέσης, Μπράουν, Σόουζα.

Εν αναμονή εξελίξεων στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, έχει μείνει πίσω εννιά πόντους από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και δεν μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση. Ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς, αναζητεί προπονητή, για να αντικαταστήσει τον Κωστένογλου. Εκτός ΟΑΚΑ, έχει κερδίσει δύο φορές σε πέντε παιχνίδια. Συνολικά έχει σκοράρει 18 γκολ και δεχτεί 16 τέρματα.

Μία νίκη μετράει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και αυτό με γκολ στις καθυστερήσεις. Έχασε, εύκολα στο Καραϊσκάκη, κέρδισε τον Ατρόμητο με 3-2 στον έξτρα χρόνο, ηττήθηκε στην κοινή έδρα του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε προηγηθεί με 0-2. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες, πήρε όμως προβάδισμα με 0-1 με τον Λάρσον. Η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού Μάνταλου στο 81΄λεπτό του ματς.

Πολλά θέματα έχει ο Δικέφαλος, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωγωνιστικά, πως γίνεται να βρουν κίνητρο οι παίκτες, όταν γνωρίζουν ότι θα έχουν νέο τεχνικό τις επόμενες μέρες. Έξι στα 11 over 2,5 και επτά στα 11 γκολ γκολ μέχρι τώρα. Στο ημίχρονο το ρεκόρ της είναι 3-6-3.

Ο Ντανιέλε Βέρντε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Νίκου Κωστένογλου. Αναλυτικά η αποστολή είναι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

ΟΦΗ – ΑΕΚ προγνωστικα Σούπερ Λιγκ: Αυτή την περίοδο δεν έχω εμπιστοσύνη σε καμία ομάδα. Χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης, για να αποφύγουν περαιτέρω εσωστρέφεια. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες και λόγω των αμυντικών κενών τους, αναμένω ένα ανοικτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

ΟΦΗ – ΑΕΚ προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,80

Το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής πραγματοποιείται στο Μόναχο, εκεί όπου η Μπάγερν Μονάχου του υπηρεσιακού Φλικ, υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αμφότερες οι ομάδες πατάνε γερά στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο διάστημα και αναμένεται μία συναρπαστική αναμέτρηση στο Μόναχο. Με τα γκολ στα Μπαγερν – Λέβερκουζεν προγνωστικα.

 «Μονιμοποιείται» ο Φλικ

Δεν την επηρέασε στο ελάχιστο το μίνι rotation που έκανε ο προπονητής της στο εκτός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, στα πλαίσια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επικράτησε με 6-0. Ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε το πιο γρήγορο καρέ τερμάτων στην καριέρα του και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά την απομάκρυνση του Κόβατς. Άπαντες στο στρατόπεδο της Μπάγερν βλέπουν την ομάδα να έχει ελευθερωθεί υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Φλικ και δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί στην Μπάγερν μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα, όπου μετρούν 4 νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζουν εκτός οι Ζίλε και Ερναντές, ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Αλάμπα.

Βρίσκουν ρυθμό οι «ασπιρίνες»

Μεγάλη νίκη πέτυχε την Τρίτη η Λεβερκούζεν, μέσα στην Μόσχα από την Λοκομοτίβ και απέδειξε ότι και καλύτερη ομάδα είναι και εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και βρίσκεται στην καλύτερή της φάση στην σεζόν. Όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις της, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία επτά ματς, από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ και μέτρησε τέσσερις νίκες σε αυτά. Παραδοσιακά το Μόναχο δεν είναι φιλόξενο για τις «ασπιρίνες», που έχουν 8 ήττες και μόλις μία νίκη τα τελευταία χρόνια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κάι Χάρβετς.

Μπαγερν – Λέβερκουζεν προγνωστικα Bundesliga: Τόσο η Μπάγερν, όσο και η Λεβερκούζεν βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τις τιμές στον άσσο να θεωρούνται αστείες. Αμφότερες έχουν ταλέντο μεσοεπιθετικά και περιμένω ένα ανοιχτό ματς στο Μόναχο, με το Over 3,5 να έχει το πρώτο λόγο, σε απόδοση 1,80 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Μπαγερν – Λέβερκουζεν προγνωστικα @@ Over 3,5 σε απόδοση 1,80

Η αγωνιστική στην Super League, περιλαμβάνει ένα ντέρμπι κορυφής και ένα ντέρμπι ουραγών. Στην Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς εξ’ ορισμού εξάποντο, με τους δύο αντιπάλους να είναι στον πάτο της βαθμολογίας, με διαφορά ενός πόντου. Το τρίποντο θα δώσει προβάδισμα παραμονής στην ομάδα που θα την κατακτήσει. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε την ανάλυση του αγώνα και τα Πανιωνιος – Παναιτωλικος προγνωστικα για σήμερα

Σε συνεχή άνοδο ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος, έχει τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση, λόγω της τιμωρίας -6 βαθμών, λόγω μη αδειοδότησης. Έχει δεχτεί 18 γκολ, όσα η σημερινή αντίπαλο της, με δύο νίκες και έξι ήττες σε 11 παιχνίδια.

Έχουν αναπτερώσει οι ελπίδες του Πανιώνιου, μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα για παραμονή στην κατηγορία. Στα τρία τελευταία ματς, έχει συλλέξει πέντε βαθμούς σε ένα δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα. Εντός έδρας με τον Άρη, έμεινε με δέκα παίκτες, προηγήθηκε όμως και έχασε την νίκη, στο 85΄λεπτό του ματς με γκολ του Λίντσεϊ Ρόουζ. Έπειτα, πήρε μεγάλο τρίποντο στην Ξάνθη με δύο γκολ του Γεωργιανού επιθετικού Μπατσάνα Αραμπούλι. Το Σάββατο, συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα, κλέβοντας τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ολυμπιακό. Είχε παθητικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε πίσω στο σκορ και σε μία αντεπίθεση εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, έφερε το ματς στα ίσια, στο 88΄λεπτό.

Βασίζεται στην σκληρή άμυνα του, για αυτό το λόγο έχει πέντε στα έξι under 2,5 εντός έδρας. 7 στα 11 τα γκολ γκολ του. Δεν έχει προηγηθεί σε κανένα ημίχρονο μέχρι τώρα, ενώ έχει βρεθεί πίσω σε πέντε ματς. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι τον Μιλόγεβιτς που εξέτισε την τιμωρία του αλλά και τον Ρέντζα. Σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό έχει μείνει εκτός ο Δούμτσιος και ο Γρίβας.

Αυτοί είναι οι 18 της αποστολής: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Άρσε, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι”.

Για το πρώτο τρίποντο οι Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός ακόμα δεν έχει γευθεί την χαρά της νίκης και δίκαια κινδυνεύει με υποβιβασμό.Μετράει επτά ήττες σε 11 ματς, έχοντας παράλληλα την χειρότερη επίθεση με οχτώ γκολ στα ίδια παιχνίδια. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα και σε περίπτωση ήττας θα γίνει το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Μετράει τέσσερις ισοπαλίες στα έξι πρόσφατα ματς, με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο της, αν δεν αρχίσει να κερδίζει δεν θα παραμείνει στην Super League. Στον Βόλο, προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες, δεν άντεξε την πίεση και τελικά ηττήθηκε με 3-2. Την περασμένη Κυριακή, σε ένα ισορροπημένο ματς, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να μην απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Τα σύνολο γκολ είναι σχεδόν μοιρασμένα, δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς. Στο πρώτο ημίχρονο έχει επτά ισόπαλα αποτελέσματα και τέσσερα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην αποστολή της ομάδας του Αγρινίου επιστρέφουν οι Σιέστεντ, Μαρσιάλ και Μιμίτο.

Αναλυτικά η αποστολή είναι: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Λουσέρο, Φυτόπουλος, Σανιά, Παρράς, Γιαννιώτης, Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Πανιωνιος – Παναιτωλικος προγνωστικα Super League: Πολύ κρίσιμη μονομαχία στην Νέα Σμύρνη. Περιμένω οι δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές και να μην πάρουν ρίσκα στο ματς. Οποιαδήποτε δεχτεί γκολ, δεν έχει την ποιότητα και την ψυχολογία εκείνη την στιγμή να ανατρέψει το σκορ. Αναμένω, να κριθεί στις λεπτομέρειες και να μην μπουν πάνω από δύο γκολ στην αναμέτρηση. Το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,62 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Πανιωνιος – Παναιτωλικος προγνωστικα @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,62

Το μεσημέρι του Σαββάτου στην Χώρα των Βάσκων, στην Πόλη Βιτόρια διεξάγεται η μάχη της Αλαβές με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι περίπατος για την Βασίλισσα, αφού οι Βάσκοι δείχνουν ανεβασμένοι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα γίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, που παρόλο που υπάρχει φαβορί, δεν έχει εύκολο έργο. Δύσκολα τα σημερινά Αλαβες – Ρεαλ Μαδριτης προγνωστικα

Με όπλο το γήπεδο της η Αλαβές

Οι Βάσκοι με 18 βαθμούς, έχουν απόσταση ασφαλείας έξι βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού και πρέπει να είναι σε εγρήγορση να τα συλλέξουν βαθμούς σε κάθε αγώνα. Ενώ, μακριά από την έδρα της μετρούν πέντε ήττες σε επτά ματς, στην έδρα τους είναι εξαιρετική με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας δεχτεί σε αυτά τα επτά παιχνίδια μόλις δύο γκολ.

Προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις, συνοδευόμενες με νίκες, με μηδέν παθητικό. Επιβλήθηκε με 3-0, χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, της Βαγιαδολίδ. Την τελευταία εβδομάδα, πέρασε από το γήπεδο της Εϊμπαρ με 0-2, σκοράροντας δύο φορές ο επιθετικός Χοσέ Λουίς Σανμαρτίν Μάτο, στο 85΄λεπτό και πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συνολικά έχει εννιά στα 114 under 2,5, της άμυνα της, μπροστά στο κοινό της, έχει έξι στα επτά under 2,5. Μόνο πέντε παιχνίδια της ήταν με γκολ γκολ. Μόνο μία φορά είχε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Να μην χάσει επαφή με την κορυφή του πρωταθλήματος

Η Ρεάλ Μαδρίτης ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της Λα Λιγκα, με την Μπαρτσελόνα στους 28 βαθμούς. Από κοντά η Σεβίλλη, έναν πόντο πίσω από τις δύο. Ο συνολικός απολογισμός της είναι οχτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, με θετικό συντελεστή τερμάτων +18 γκολ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ήττα στην Μαγιόρκα, δεν κέρδισε μόνο την Μπέτις. Πέρασε σαν σίφουνας με 0-4 από το Εϊμπαρ, ενώ ανέτρεψε το σκορ, κερδίζοντας την Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τελικό σκορ 3-1. Προηγήθηκε η Σοσιεδάδ, με τεράστιο λάθος του Ράμος, ισοφάρισε με τον Μπενζεμά και στις αρχές του δεύτερου μέρους, πήρε προβάδισμα. Την νίκη κλείδωσε ο Λούκα Μόντριτς. Την Τρίτη, προηγήθηκε της Παρί Σεν Ζερμέν, με 2-0, όμως οι Γάλλοι σε τρία λεπτά, έφερε το ματς στα ίσια, για το τελικό 2-2.

Δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στα over – under και γκολ γκολ στα αποτελέσματα της. Στο ημίχρονο το ρεκόρ της είναι 6-6-1. Τραυματίες είναι οι μέσοι Βινίσιους Ζούνιορ (8 συμ./1 γκολ/1 ασίστ) και Χάμες Ροντρίγκες (7 συμ./1 γκολ/1 ασίστ) και οι επιθετικοί Εντέν Αζάρ (8 συμ./1 γκολ/1 ασίστ) και Λούκας Βάθκεθ (7 συμ./1 γκολ/1 ασίστ)

Αλαβες – Ρεαλ Μαδριτης προγνωστικα La Liga: Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ποιότητα να φύγει από την Βιτόρια. Θα το παλέψει η Αλαβές, για να κάνει ζημιά στην Ρεάλ. Η γηπεδούχος θα προσπαθήσει με μαζική άμυνα να κρατήσει μακριά από την εστία της την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ποντάρω στο δύσκολο διπλό. Αν κερδίσει η Ρεάλ, αυτό θα γίνει δύσκολα και με μικρό σκορ. Το διπλό σε συνδυασμό με το under 4,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,91 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Αλαβες – Ρεαλ Μαδριτης προγνωστικα @@ 2 & Under 4,5 σε απόδοση 1,91

Σάββατο σήμερα και το κουπόνι είναι πιο γεμάτο από ποτέ. Πληθώρα αναμετρήσεων από τα πιο γνωστά και όχι πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δεν θα μακρηγορήσουμε περισσότερο, αφού έχουν ήδη γίνει τσεκ στα παιχνίδια τα οποία έχουμε ξεχωρίσει και μπορούν να μας στείλουν στο ταμείο. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Combo Bet σε Βαλένθια και Μπρέσια

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Σε ένα από τα καλύτερα ματς του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε στο 2-2 με την Τσέλσι εντός έδρας. Ο λόγος για την Βαλένθια, που δείχνει βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ καλύτερη σε σχέση με τα εκτός και το μομέντουμ την ευνοεί. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί ήττες με 3-1 από Μαγιόρκα και Θέλτα και δείχνουν να βρίσκονται σε μία μίνι κρίση το τελευταίο διάστημα. Αμυντικά αντιμετωπίζουν θέματα και το ματς στο «Μεστάγια» μόνο εύκολο δεν θεωρείται. 1Χ κ Over 1,5, 1,83 στην ιστοσελίδα Stoiximan

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Το μεγάλο ντέρμπι της Λομβαρδίας επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στα κορυφαία σαλόνια της Ιταλίας και έχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την απογοητευτική τους πορεία στο πρωτάθλημα, όπου μετρούν πέντε σερί ήττες και βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Δύο επίπεδα πάνω σαν ομάδα η Αταλάντα, που απέκτησε ψυχολογία με την πρώτη ιστορική νίκη επί της Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επιθετικά η ομάδα πετάει φωτιές, όπου έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 31 γκολ. Διπλό κ Over 1,5, 1,67 στην σελίδα Novibet

 

Γκολ στο Στρασβούργο

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΛΥΩΝ: Στην καλύτερή του φάση βρίσκεται το Στρασβούργο, που μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς και το σημαντικότερο είναι ότι αποδίδει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Λυών προσπαθεί να ανεβάσει ηθικό και ψυχολογία με τον Γκαρσία στον πάγκο της, αλλά πρέπει να βελτιώσει και την εικόνα της στην άμυνα. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν και οι «λιονέ» πρέπει να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά το Στρασβούργο έχει τους παίκτες να την τιμωρήσει. G/G, σε απόδοση 1,73 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΝΤΑΡΤ – ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ: Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, όπως άλλωστε και οι στόχοι τους. Οι φιλοξενούμενοι βγάζουν τρομερή σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους όσο περνάει η σεζόν, κάτι που το μαρτυράει και το αήττητο των έξι τελευταίων αγωνιστικών. Ακόμα και στις πιο δύσκολες έδρες φέτος ήταν ανταγωνιστική και σήμερα έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Φορτούνα το παλεύει εντός έδρας, αλλά σήμερα θα έχει και δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Διπλό με 1,95 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Συνοπτικά προγνωστικά ποδοσφαίρου

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ: 1X κ Over 1,5 (1,83)

Μπρέσια – Αταλάντα: 2 κ Over 1,5 (1,67)

Στρασβούργο – Λυών: G/G (1,73)

Φορτούνα – Γκρόνιγκεν: 2 (1,95)