Πληρώνει καλά η Σούπερ Λιγκ την Δευτέρα

2018-09-03 01:40

Σε διαφορετική περίπτωση την Δευτέρα δεν θα έλειπαν μεγάλα παιχνίδια, όμως επειδή έρχονται οι εθνικές ομάδες, τα περισσότερα πρωταθλήματα δεν έχουν αγώνες σήμερα. Πάντως το ενδιαφέρον δεν λείπει σήμερα, με δύο ματς από την Σούπερ Λιγκ και μερικά ακόμη σε κάποιες Λίγκες της Ευρώπης για τα παμε στοιχημα προγνωστικα.

Ισορροπημένα ζευγάρια σε Αγρίνιο και Λιβαδειά

Με δύο αναμετρήσεις κλείνει η δεύτερη αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ και ομολογουμένως είναι αρκετά αμφίρροπες. Αμφότερες έχουν ίδια ώρα έναρξης στις 21.30 και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας από τον Ατρόμητο. Προβάδισμα στον άσο σε απόδοση 2,30 στις εταιρειες στοιχηματων. Επίσης, ο Λεβαδειακός παίζει με τον Απόλλων Σμύρνης σε ένα ματς που τίποτα δεν αποκλείεται. Ο προπονητής Ισμαέλ έφυγε από τους φιλοξενούμενους και μάλλον η ισοπαλία δεν θα κακοπέσει σε καμία από τις δύο ομάδες.

Με την δύναμη της έδρας της η Κίελ

Στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας υπάρχει το ματς της Χόλσταϊν Κίελ απέναντι στο Μαγδεμβούργο και προκύπτει επιλογή. Δυνατοί και φέτος οι γηπεδούχοι, που θα προσπαθήσουν σε πρώτη φάση να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα για να βρεθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έστω και δύσκολα μπορούν να προσπεράσουν αυτό το εμπόδιο του Μαγδεμβούργου και να βγάλουν τον άσο στο 1,95.

Άλμα ανόδου στην Εσκιλστούνα, νίκη για Λοριάν

Δεν λείπει η Σκανδιναβία από το πρόγραμμα μας σήμερα και η δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας μας δίνει επιλογή. Πρόκειται για την ΑΦΚ Εσκιλστούνα, που τα δίνει όλα για την άνοδο και το εμπόδιο της Γκάις δεν την τρομάζει. Ο άσος παίζεται στο 1,73 σε ένα πρωτάθλημα που έχει προχωρήσει ήδη πολύ. Αργότερα, το βράδυ έχουμε κλασικά παιχνίδι για την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, με την Λοριάν να υποδέχεται σε ουδέτερο την Γκρενόμπλ. Η ομάδα της Βρετάνης έχει το ρόστερ και την εμπειρία να πάρει αυτό που θέλει και θα κρατήσουμε τον άσο στο 1,95 στις εταιρειες στοιχηματων.

Δύσκολη έξοδος της Μάλαγα με Αλμερία

Στο πρόγραμμα και η Σεγούντα Ντιβιζιόν, με την δυνατή μάχη της Αλμερία εναντίον της Μάλαγα. Όπως είναι λογικό, οι φιλοξενούμενοι είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο, όμως είναι ακόμη νωρίς στην σεζόν για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ποιοτικές οι δύο ομάδες και το καλοπληρωμένο Goal/Goal στο 2,10 στις εταιρειες στοιχηματων είναι μια χαρά.

Παμε στοιχημα προγνωστικα Παναιτωλικός – ΟΦΗ άσος σε απόδοση 2,30

Παμε στοιχημα προγνωστικα Χόλσταϊν Κίελ – Μαγδεμβούργο άσος σε απόδοση 1,95

Παμε στοιχημα προγνωστικα Λοριάν – Γκρενόμπλ άσος σε απόδοση 1,95

Παμε στοιχημα προγνωστικα Αλμερία – Μάλαγα goal/goal σε απόδοση 2,10