Πάντερμπορν — Ντόρτμουντ, να κλειδώσουν την 2η θέση

2020-05-31 04:06

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα στην Μπουντεσλίγκα, στην μία εξ αυτών η ουραγός Πάντερμπορν υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Η διαφορά των δύο συλλόγων, είναι τεράστια και μία σοβαρή Ντόρτμουντ δεν θα έχει πρόβλημα να εξασφαλίσει το τρίποντο, από την άλλη οι ελπίδες της ουραγού είναι ελάχιστες και δεν μπορεί να ελπίζει σήμερα. Ας δούμε τα σημερινά Παντερμπορν — Ντορτμουντ προγνωστικα

Λίγες οι πιθανότητες για την Πάντερμπορν

Η γηπεδούχος Πάντερμπορν, είναι στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 19 βαθμούς, απέχοντας εννιά πόντους από την θέση των μπαράζ και δέκα από την απευθείας σωτηρία. Έχει την περισσότερες ήττες στην κατηγορία μόνο μία νίκη σε 13 εντός έδρας ματς.

Δείχνει να το παλεύει, αλλά δεν μπορεί παραπάνω, στα τρία ματς μετά την καραντίνα, μετράει τρεις ισοπαλίες. Έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τις Φορτούνα και Αουγκσμπουργκ και ενδιάμεσα με 1–1 με την Χόφενχαϊμ στο γήπεδο της. Έχει σφίξει την άμυνα της, όμως δεν μπορεί να ξεκλειδώσει την επιθετική της γραμμή και δεν παίρνει τα απαραίτητα τρίποντα για την σωτηρία της. Την επομένη πηγαίνει στην Λειψία και μετά δοκιμάζεται στην Βρέμη, με την Βέρντερ που επίσης κινδυνεύει.

Στατιστικά έχει 16 στα 28 over 2,5 και δέκα στα 14 εντός έδρας και σχεδόν μοιρασμένα αμφίσκορα. Η Πάντερμπορν θα είναι χωρίς τις υπηρεσίες του Αλβανού μέσου Κλάους Γκασούλα (22 συμ./2 γκολ) λόγω τιμωρίας, ενώ ο Λούκα Κίλιαν θα χάσει πάλι ένα ακόμα ματς με ένα πρόβλημα στο μηρό. Δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ.

Να κλειδώσει την δεύτερη θέση

Η Ντόρτμουντ μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, έχει μείνει πίσω της επτά βαθμούς και οι ελπίδες της για τον τίτλο, μειώθηκαν αισθητά. Μακριά από το Βεστφάλεν, έχει επτά νίκες σε 14 ματς και θετικό συντελεστή τερμάτων +6 γκολ.

Ξεκίνησε πάλι μετά την διακοπή με δύο νίκες, επιβλήθηκε με 0–4 της Σάλκε και 0–2 της Βόλφσμπουργκ, όμως μεσοβδόμαδα, έχασε από την Μπάγερν με 0–1 και απομακρύνθηκε από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με το εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Γιόσουα Κίμιχ και στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει, για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, είχε παθητικό ρόλο στην μονομαχία.

Μετράει 22 στα 28 over 2,5 και απόλυτα μοιρασμένα γκολ γκολ. Ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ αναμένεται να χάσει το ματς με πρόβλημα στο γόνατο που απέκτησε εναντίον της Μπάγερν. Η πιθανή απουσία του Χάαλαντ θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας στον για να ξεκινήσει ο Τζέιντον Σάντσο. Παραμένουν εκτός οι Νταν Αξέλ Ζαγκαντού, Νίκο Σουλτς και Μάρκο Ροϊς.

Πάντερμπορν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ προϊστορία και στατιστικά (h2h)

Οι Μαύροκίτρινοι είναι αήττητοι στις τελευταίες 4 συναντήσεις με την Πάντερμπορν (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), σκοράροντας 19 γκολ

Οι ομάδες είχαν μια συναρπαστική ισοπαλία 3–3 όταν συναντήθηκαν στο Signal Iduna Park νωρίτερα αυτή τη σεζόν. Η Ντόρτμουντ έχανε 3–0 στο ημίχρονο, όμως η Πάντερμπορν ανέτρεψε το σκορ.

Η τελευταία μάχη στο Ντόρτμουντ ήταν το 2014, για τον 12ο γύρο της Μπουντεσλίγκα, είχε έρθει ισόπαλο με 2–2.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες

Πάντερμπορν: Ζινγκεργκιε, Τζάνς, Χουνεμειέρ, Σχονλάου, Κολλίνς, Άντουι-Αντζέι, Βασιλειάδης, Ρίττερ, Προγκέρ, Σρμπενί, Μαμπά

Ντόρτμουντ: Μπόυρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Ακαντζί, Χακίμι, Νταχούντ, Καν, Γκερέϊρο, Σάντσο, Αζάρ, Μπράντ

Παντερμπορν — Ντορτμουντ προγνωστικα Bundesliga: Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα νίκη, περιμένω οι Κίτρινοι να έχουν μία εύκολη ημέρα και να πάρουν εύκολα τους βαθμούς της νίκης. Το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικες πλατφόρμες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Παντερμπορν — Ντορτμουντ προγνωστικα @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,80

Στο Μπορούσια Παρκ, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Η Γκλάντμπαχ παλεύει για μία θέση στην πρώτη τετράδα, ενώ η Ουνιόν για να ξεφύγει από τις τελευταίες και επικίνδυνες θέσεις. Περιμένουμε μία πολύ δυνατή και σκληρή μάχη, που έχει φαβορί την γηπεδούχο. Μην χάσουμε άλλο χρόνο, πάμε στα σημερινά Γκλαντμπαχ — Ουνιον προγνωστικα

Να επανέλθει στα τρίποντα η Γκλάντμπαχ

Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ, διεκδικεί μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις που θα της δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο επόμενο Champions League. Είναι στην πέμπτη θέση με 53 βαθμούς δύο πίσω από την Λειψία και τρεις από την Μπάγερν Λεβερκούζεν που έχει ένα παιχνίδι παραπάνω. Εντός έδρας έχει κερδίσει εννιά φορές σε 14 παιχνίδια και γκολ 31 υπέρ και 19 κατά.

Ενώ ξεκίνησε με τρίποντο μετά την διακοπή για τον Κορονοϊο, στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια πήρε μόνο έναν βαθμό. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε της Αίντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 1–3, στην συνέχεια έχασε από την Λεβερκούζεν με το ίδιο σκορ, ενώ μεσοβδόμαδα έμεινε ισόπαλη με την Βέρντερ Βρέμης. Είναι αναγκαίο σήμερα να κερδίσει για να μην χάσει επαφή με την προνομιούχα τετράδα.

Στατιστικά έχει 19 στα 28 over 2,5 και 11 στα 14 εντός έδρας, τα ίδια αποτελέσματα έχει στα αμφίσκορα. Η Γκλάντμπαχ θα είναι χωρίς τις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού Τόνι Γιάντσκε (14 συμ.) λόγω τιμωρίας, ενώ οι Φάμπιαν Τζόνσον (6 συμ.), Ντενί Ζακαριά (23 συμ./2 γκολ/2 ασίστ) και Τομπίας Στρομπλ (10 συμ.) αναμένεται επίσης να χάσουν την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού. Ο Μπρέελ Εμπολό (24 συμ./ 7 γκολ/5 ασίστ) είναι επίσης απίθανο να εμφανιστεί.

Χωρίς φόρμα ακόμα η Ουνιόν

Η Ουνιόν Βερολίνου με 31 βαθμούς, απέχει τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη 16η θέση και δεν πρέπει να αισθάνεται άνετη όσον αφορά την παραμονή της. Μακριά από την έδρα της, έχει ηττηθεί εννιά φορές σε 14 παιχνίδια με αρνητικό συντελεστή τερμάτων -15 τερμάτων.

Μόνο ένα πόντο έχει στις τρεις αγωνιστικές μετά την διακοπή. Αρχικά ηττήθηκε από τις Μπάγερν Μονάχου και Χέρτα, δεχόμενη έξι γκολ σε αυτά τα δύο ματς, ενώ μεσοβδόμαδα, έμεινε ισόπαλη με την με την Μαϊντζ, με τελικό σκορ 1–1. Μόλις ισοφάρισε, έμεινε με δέκα παίκτες και δεν μπόρεσε να ανατρέψει εντελώς την κατάσταση.Έχει σχετικά εύκολα πρόγραμμα και λογικά θα μπορέσει να σωθεί.

Σχεδόν μοιρασμένα τα στατιστικά στα σύνολο γκολ. Ο Ρόμπερτ Αντρίχτ (27 συμ. ) δέχτηκε κόκκινη κάρτα του εναντίον της Μαϊντζ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σήμερα. Οι Σεράλντο Μπέκερ (12 συμ. ) και Ακάκι Γκογκία είναι και οι δύο τραυματίες, δεν αναμένεται να υπάρξουν πολλές αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες

Γκλάντμπαχ: Σόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνι, Κράμερ, Ναουναούς, Χόφμαν, Στιντλ, Τουράμ, Πλέα

Ουνιόν Βερολίνου: Γκικιέβιτς, Σούμποτιτς, Σλοτερμπέκ, Φριεντριχ, Τρίμελ, Γκέντνερ, Μις, Ραερσον, Μπούλτερ, Άντερσον, Ινγκβαρτσεν

Γκλαντμπαχ — Ουνιον προγνωστικα Bundesliga: Η Γκλάντμπαχ, έχει ανάγκη τους βαθμούς και μέσα στην έδρα της, έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Η Ουνιόν χάνει δυναμική μακριά από το κοινό της και δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο Μπορούσια Πάρκ. Θα ποντάρω στον άσσο και θα τον συνδυάσω με το over 1,5 σε απόδοση 1,75 στις στοιχηματικες πλατφόρμες

Γκλαντμπαχ — Ουνιον προγνωστικα @@ 1 & over 1,5