Πάμε στοίχημα: Oρεκτικό για το κουπόνι που έρχεται

2019-11-29 06:27

Στο Στάδιο Βελοντρόμ ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Ligue 1. Η Μαρσεϊγ υποδέχεται την Μπρεστ, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που μπορεί να μα προσφέρει όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές. Οι δύο ομάδες έχουν αντίθετες φόρμες και η Μαρσεϊγ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά να είναι είναι προσεκτική, αφού η Μπρέστ είναι επικίνδυνη. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει στα Μαρσειγ – Μπρεστ προγνωστικα.

Να μείνει ψηλά στην βαθμολογία η Μαρσεϊγ

Στην Γαλλία γίνεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, η διαφορά της δεύτερης θέσης και την τελευταίας είναι μόνο 14 βαθμούς. Η Μαρσεϊγ, είναι μόνο δεύτερη με 25 βαθμούς, οχτώ βαθμούς πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο γήπεδο της έχει ρεκόρ τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ εννιά υπέρ και έξι κατά.

Είναι σε άνοδο, στα πέντε πρόσφατα, έχει τέσσερις νίκες και μία από την πρωτοπόρο Παρί. Προέρχεται από τρεις νίκες, με καλές εμφανίσεις. Επιβλήθηκε εντός έδρας της Λιλ και της Λυών με το ίδιο σκορ 2-1, δείχνοντας ότι αξίζει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Την προηγούμενη εβδομάδα, πέρασε από την Τουλούζ. Εκμεταλλεύτηκε ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω και με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών, πήρε τρίτο διαδοχικό τρίποντο. Σκόρερ οι Νταρίο Μπενεντέτο και Νεμάνια Ράντονιτς.

Τα γκολ της είναι 18 υπέρ και 17 κατά, κάνοντας μικρά σκορ. Συνολικά έχει δύο παραπάνω under 2,5 και πέντε στα επτά εντός έδρας. Μοιρασμένα τα αμφίσκορα και τα αποτελέσματα της στο ημίχρονο. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Άλβαρο Γκονθάλεθ Σομπερόν (7 συμ.) ενώ τραυματίας είναι ο αναπληρωματικός Φλοριάν Τοβάν.

Σε πτώση η Μπρεστ

Η Μπρεστ, δεν είναι στα καλύτερα της και έχει υποχωρήσει στην 13η θέση του πρωταθλήματος. Μακριά από το γήπεδο της, χάνει δυναμική με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 5-11. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες μέχρι τώρα, με έξι ισόπαλα αποτελέσματα σε 14 ματς.

Ένα βαθμό έχει καταφέρει να πάρει στα τρία τελευταία παιχνίδια. Έχασε στην Αμιάν με τελικό σκορ 1-0, το πάλεψε με την Παρί Σεν Ζερμέν, ισοφάρισε στο 75΄λεπτό το γκολ του Ντι Μαρία, όμως ο Μάουρο Ικάρντι, με γκολ πέντε λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας, έδωσε άλλη μία νίκη στην ομάδα του. Την προηγούμενη αγωνιστική, έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, με την Ναντ, ισοφαρίζοντας στο 68΄λεπτό της αναμέτρησης.

Στατιστικά μετράει εννιά στα 14 under 2,5 και επτά γκολ γκολ. Τίποτα αξιοσημείωτο στο πρώτο ημίχρονο, με παραπάνω ήττες. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Ρομέν Περό (11 συμ.) και ο σημαντικός μέσος Γιοάν Κόρτ (12 συμ./2 γκολ/ 7 ασίστ). Αμφίβολοι είναι οι μέσοι Αρίς Μπελκεμπλά (13 συμ.) και Κριστιάν Μπαοτοτσίο (10 συμ.).

Μαρσειγ – Μπρεστ προγνωστικα Ligue 1: Νομίζω ότι η Μαρσεϊγ, έχει αρχίσει να βρίσκει σταθερές στο παιχνίδι της και αν είναι σε άνοδο. Στο γήπεδο της πάντα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Οι δύο ομάδες δεν ανοίγουν τα σκορ τους, για αυτό το λόγο έχουν περισσότερα under 2,5. Θα ποντάρω στην νίκη της Μαρσεϊγ και στα λίγα γκολ. Το combo bet άσσου και under 4,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στην ιστοσελίδα Στοιχιμαν

Μαρσειγ – Μπρεστ προγνωστικα @@ 1 & Under 4,5 σε απόδοση 1,75

Οι μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις των ομάδων για το Champions League και το Europa League ανήκουν πια στο παρελθόν και οι παίκτες του στοιχήματος στρέφουν την προσοχή τους στις αναμετρήσεις που έπονται. Σήμερα Παρασκευή το πρόγραμμα έχει σαφώς μικρότερο ενδιαφέρον, αλλά μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει το ορεκτικό για το κουπόνι που έρχεται. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει στο πάμε στοίχημα:

Παιχνίδι με γκολ στην Γερμανία

Σάλκε – Ουνιόν Βερολίνου: Όσο αποδοτική είναι εκτός έδρα η Σάλκε, τόσο προβληματική είναι η εικόνα της στα εντός έδρας, όπου έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες. Με 22 βαθμούς είναι στο -3 από την κορυφή, αλά θα μπορούσε με λίγη προσοχή να είναι ακόμα ψηλότερα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην καλύτερη κατάστασή τους φέτος και έρχονται από πέντε σερί νίκες σε ισάριθμα ματς. Εκτός έδρας κέρδισε Μάϊντζ και Φράιμπουργκ στα δύο τελευταία και δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά. Αμφότερες οι ομάδες έχουν το εύκολο γκολ και θεωρώ ότι το over 2,5 (1,80) έχει καλές πιθανότητες στις στοιχηματικές πλατφόρμες

 

Όσναμπρικ – Αμβούργο: Οι φιλοξενούμενοι μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας με την Μπίλεφελντ, αλλά εκτός έδρας δυσκολεύονται πολύ τη φετινή σεζόν. Μετρούν έξι ισοπαλίες στα τελευταία επτά ματς και απέναντι στην σκληροτράχηλη άμυνα της Όσναμπρικ, μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα σερί under στα τελευταία πέντε και απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας έχουν πάντα ως πρώτο στόχο το μηδέν. Θεωρώ φαβορί τους φιλοξενούμενους, αλλά νομίζω ότι το under 2,5 (1,97) είναι value for bet.

Γεμάτα δίχτυα στην Δανία

Λίνγκμπι – Νόρτζελαντ: Οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα, αλλά και οι δύο προς το παρών βρίσκονται εκτός της πρώτης εξάδας. Η Λίγκμπι έχει δύο νίκες εντός έδρας στα δύο τελευταία και δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Έχει το εύκολο γκολ, αλλά οι αμυντική ανισοροπία παραμένει το σημαντικότερο πρόβλημά της. Η Νόρτζελαντ έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά δείχνει να έχει αφήσει πίσω της μία κακή περίοδο. Από πέντε Over έρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ 4/5 έχουν επιβεβαιώσει οι φιλοξενούμενοι. Θεωρώ το αμφίσκορο μαζί με το Over 2,5 ως την πιο συμφέρουσα επιλογή. G/G και Over 2,5, 1,70 στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Συνοπτικά

Απόδοση τριάδας στο πάμε στοίχημα (6,02)

Όσναμπρικ – Αμβούργο: Under 2,5 (1,97)

Σάλκε – Ουνιόν Βερολίνου: Οver 2,5 (1,80)

Λίνγκμπι – Νόρτζελαντ: G/G και Over 2,5 (1,70)