Πάμε στοίχημα με Τσέλσι και γκολ στην Μπουντεσλίγκα

2018-08-26 04:23

Καλημέρα σας, γεμάτο το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής, με επιλογές από όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, που όμως είναι ακόμα στην αρχή και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Θα είμαι επιφυλακτικός και θα ασχοληθώ με μόλις δύο ματς, που έχουν περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης. Έναν ματς θα είναι από την Πρέμιερ Λιγκ και ένα από την Μπουντεσλίγκα. Ας δούμε τις προτάσεις στο πάμε στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Συνεχίζει αήττητη η Τσέλσι

Για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Νιούκαστλ υποδέχεται την Τσέλσι, που θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και να μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Νιουκαστλ έκανε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της, με αρκετές αλλαγές, χωρίς πάντως να κάνει κάποια σημαντική προσθήκη που θα την ανεβάσει επίπεδο. Στην Πρεμιέρα ηττήθηκε από την ανώτερη Τοτεναμ με σκορ 1-2, ενώ την δεύτερη αγωνιστική έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την νεοφώτιστη Κάρντιφ.

Στην Τσέλσι επέστρεψαν πολλοί από τους δανεικούς που είχε σε άλλες ομάδες, ενώ προχώρησε σε δύο δυνατές μεταγραφές, αποκτώντας τον Κέπα Αριθαμπάλαγα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τον Ζορζίνο από την Νάπολι. Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει ιδανικά με δύο νίκες, την πρώτη αγωνιστική επιβλήθηκε εύκολα της Χάντερσφίλντ με τελικό σκορ 0-3, ενώ την δεύτερη αγωνιστική κέρδισε την Άρσεναλ με 3-2. Προηγήθηκε με 2-0, η Άρσεναλ κατάφερε ναα φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Μάρκος Αλόνσο, εννιά λεπτά πριν την λήξη, έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 3-2.

Πάμε στοίχημα Νίουκαστλ – Τσέλσι: Η γηπεδούχος Νίουκαστλ φαίνεται δεν να μην είναι ακόμα έτοιμη και δυσκολεύεται να παίρνει αποτελέσματα, από την άλλη η Τσέλσι έχει πολλή ποιότητα και μπορεί να περάσει με διπλό, το οποίο είναι ε απόδοση 1,70 στις στοιχηματικες εταιριες

Νίουκαστλ – Τσέλσι @@ 2 σε απόδοση 1,70

Πολλά γκολ στο Ντόρτμουντ

Η πρώτη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα ολοκληρώνεται στο Ντόρτμουντ όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λειψία, με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις τους, στο πρωτάθλημα.

Η Ντόρτμουντ, μπορεί να έχασε τον Παπασταθόπουλο που πήγε στην Άρσεναλ, αλλά απέκτησε τον Ντιαλό από την Μαϊντζ και τον Χακίμι δανεικό από την Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, απέκτησε τους μέσους Αξελ Βίτσελ και Μάριους Βόλφ.

Η Λειψια που την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, δεν έκανε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, πούλησε τρεις παίκτες, με σημαντικότερη την πώληση του Κεϊτα στην Λίβερπουλ και απέκτησε τους Σαράτσι, Κούνια και Μουκιελέ, από Ρίβερ Πλεϊτ, Σιόν και Μονπελιέ, αντίστοιχα.

Πάμε στοίχημα Ντόρτμουντ – Λειψία: Με νίκη επιθυμούν να ξεκινήσουν οι δύο ομάδες, έτσι θα τα δώσουν όλα για την νίκη και μπορεί να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι με γκολ και από τις δύο πλευρές, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,53 στις στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Ντόρτμουντ – Λειψία @@ over 2,5 σε απόδοση 1,53

Πάμε στοίχημα Κυριακής 26 Αυγούστου 2018

Νίουκαστλ – Τσέλσι @@ 2 σε απόδοση 1,70

Ντόρτμουντ – Λειψία @@ over 2,5 σε απόδοση 1,53

Ένα κλασικό πρόγραμμα Κυριακής με όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αλλά και παιχνίδια για την Ελληνική Σούπερ Λιγκ. Μπορεί τα μεγάλα ντέρμπι να λείπουν σήμερα από το κουπόνι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιλογές. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς τίποτα δεν λείπει από την «γκάμα» των σημείων μας στα προγνωστικά.

Με φόρα και στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Από νωρίς δείχνει καλύτερα στοιχεία σε σχέση με πέρσι ο Ολυμπιακός, αφού μετρά τρεις νίκες στα ισάριθμα πρώτα του παιχνίδια στο Europa League, δύο απέναντι στην Λουκέρνη και την περασμένη Πέμπτη με 3-1 επί της Μπέρνλι. Επιθετικά παρουσιάζεται παραγωγικός και με την ίδια ορμή μπορεί να κερδίσει άνετα τον Λεβαδειακό. Επιλογή μας το λογικό Over 2,5. Στα άλλα δύο παιχνίδια, η Ξάνθη υποδέχεται τον προβληματικό Παναθηναϊκό, όπου ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, ενώ στο ενδιάμεσο υπάρχει το Πανιώνιος – ΟΦΗ, με τον άσο να πληρώνει 2,02 στις στοιχηματικες εταιριες

Για το 3/3 η Τσέλσι, επιλογές σε όλα της Πρέμιερ Λιγκ

Αρχικά βάσει ώρας θα συναντήσουμε το Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας και πρόκειται αναμφίβολα για δύο ευχάριστες παρουσίες και ειδικά αυτή των γηπεδούχων. Μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετκά και καλοπληρωμένο το Goal/Goal στο 1,80. Στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μπέρνλι, οι γηπεδούχοι καλούνται να εκμεταλλευτούν την κούραση της δεύτερης από τους αγώνες του Europa League και να βγάλουν τον άσο. Τα φώτα βέβαια στο Νιούκαστλ – Τσέλσι, όπου οι «μπλε» είναι έτοιμοι για το 3/3 και φυσικά έχουν όλα τα φόντα να μας δώσουν το διπλό στις στοιχηματικες εταιριες.

Δυνατή μάχη στο Ντόρτμουντ, μοιρασιά στο Μάιντζ

Δύο μόλις αναμετρήσεις την Κυριακή στην Μπουντεσλίγκα, αλλά προκύπτει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το ισορροπημένο Μάιντζ – Στουτγάρδη έχει πολύ ισοπαλία μέσα και θα την κρατήσουμε στο 3,35. Περισσότερη αίγλη στο απογευματινό ματς της Ντόρτμουντ με την Λειψία, όπου η Μπορούσια λόγω έδρας, αλλά και κούρασης της αντιπάλου έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο.

Σε φόρμα η Σεβίλλη, διπλό για Ρεάλ Μαδρίτης

Τρόμαξε αρκετό κόσμο η Σεβίλλη, με το πέρασμα της από την έδρα της Βαγιεκάνο με 4-1 και δείχνει έτοιμη να κερδίσει και την μέτρια Βιγιαρεάλ. Η έδρα μας δίνει τον άσο στο 1,75. Λογικά η Ρεάλ Μαδρίτης θα περάσει νικηφόρα από το γήπεδο της Χιρόνα και το μόνο που αξίζει εδώ είναι το Over 2,5. Πιο νωρίς από όλα είναι το Εσπανιόλ – Βαλένθια και με τα όσα μας έδειξαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προκύπτει το Goal/Goal.

Πρώτο τρίποντο για Ίντερ και Φιορεντίνα

Η δεύτερη αγωνιστική στην Serie A περιλαμβάνει δύο δυνατά φαβορί, αφού παίζονται οι άσοι των Ίντερ, Φιορεντίνα απέναντι σε Τορίνο και Κιέβο αντίστοιχα, αλλά οι αποδόσεις τους δεν ξεπερνούν το 1,50. Από τα υπόλοιπα περιμένουμε την Τζένοα να μπει με το… δεξί στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη την Έμπολι και ο άσος στο 2,00 είναι μια λογική τιμή στις στοιχηματικες εταιριες. Αρκετά πιθανό και το Goal/Goal στο Κάλιαρι – Σασσουόλο, αφού έχουμε να κάνουμε με δύο επιθετικές ομάδες και με έφεση στο σκοράρισμα.

προγνωστικά στοιχήματος Πανιώνιος – ΟΦΗ άσος σε απόδοση 2,02

προγνωστικά στοιχήματος Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας goal/goal σε απόδοση 1,80

προγνωστικά στοιχήματος Μάιντζ – Στουτγάρδη ισοπαλία σε απόδοση 3,35

προγνωστικά στοιχήματος Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ άσος σε απόδοση 1,75

προγνωστικά στοιχήματος Τζένοα – Έμπολι άσος σε απόδοση 2,00