Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

2018-02-28 00:47

Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, που βρίσκεται λίγα ματς πριν τους μεγάλους τελικούς. Σήμερα, ασχοληθώ, με τρία από τα ματς, τον ημιτελικό στην Νέα Σμύρνη, τον επαναληπτικό ημιτελικό στο Κόππα Ιτάλια και τον προημιτελικό στο Γαλλικό κύπελλο. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά τα προγνωστικά παμε στοιχημα κυπελλα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Παίρνει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη

Για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται ενάμιση μήνα αργότερα, στην αντίθετη έδρα.

Ο Πανιώνιος αφού πέρασε εύκολα από την φάση των ομίλων, στην επόμενη φάση απέκλεισε τον ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην Φούτμπολ Λιγκ, με δύο νίκες. Στην προημιτελική φάση κληρώθηκε με την Λαμία, όπου πάλι κέρδισε δύο φορές, κάνοντας άλλη μία εύκολη πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα, ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση, μαζί με την Ξάνθη και θα δώσει μάχη για την πρώτη πεντάδα. Τα αποτελέσματα του είναι μοιρασμένα, έχοντας μία ήττα λιγότερα, σε σχέση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Δεν είναι στα καλύτερα του, στα επτά τελευταία ματς, έχει κερδίσει εντός έδρας μόνο την Λαμία. Το Σάββατο, υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης, σε μία μάχη πεντάδας και έμεινε στην λευκή ισοπαλία.

Ο ΠΑΟΚ, προκρίθηκε εύκολα από του ομίλους, στην επόμενη φάση αντιμετώπισε τα Τρίκαλα, από την μικρότερη κατηγορία, έκανε δύο εύκολες νίκες, παίζοντας με αρκετές αλλαγές. Στην προημιτελική φάση, κληρώθηκε με τον δυνατό Ατρόμητο, όπου πάλι έκανε δύο νίκες, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για τον μεγάλο τελικό.

Στο πρωτάθλημα παραμένει στην πρώτη θέση, αλλά ακόμα αυτό δεν είναι σίγουρο. Την Κυριακή, δεν ξεκίνησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω τραυματισμού του κόουτς Γκαρθία και αναμένεται να χάσει τον αγώνα και να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών. Εκεί που ήταν το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και μπορεί να μην κρατάει την τύχη στα χέρια του. Διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες σε όλη την Ευρώπη και προέρχεται από δέκα συνεχείς νίκες, όπου μόνο σε ένα ματς, παραβιάστηκε η εστία του, στα υπόλοιπα, κράτησε ο μηδέν στην άμυνα.

Παμε στοιχημα κυπελλα Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Ο Πανιώνιος δεν είναι σε ιδανική κατάσταση, έχει θέματα και κάνει αρνητικά αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ είναι σε φόρμα, με άμυνα γρανίτη και μπορεί σήμερα να πάρει την νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση, είναι ξεκούραστος και θέλει να αποδείξει κάποια πράγματα, το διπλό είναι σε απόδοση 1,91 στις στοιχηματικες εταιρειες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,91

Για μία θέση στον τελικό Λάτσιο και Μίλαν

Στο Κόπα Ιτάλια διεξάγεται ο επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν, όπου θα κρίνει ποία ομάδα θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Στο πρώτο ματς στο Μιλάνο δεν είχαμε γκολ, οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν και σήμερα είναι όλα ανοικτά.

Η Λάτσιο στην φάση των 16 απέκλεισε εύκολα την Τσιταντέλα με σκορ 4-1, στην επόμενη φάση απέκλεισε την Φιορεντίνα, με τελικό σκορ 1-0, σκοράροντας στην αρχή του ματς. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τρίτη θέση, μακριά όμως από Γιουβέντους και Νάπολι. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή στην κατηγορία, σκοράροντας κατά βούληση, έχοντας πετύχει 64 γκολ σε 26 ματς, δηλαδή πετυχαίνει περίπου 2,5 γκολ ανά ματς μέσο όρο. Άφησε πίσω της, τις τρεις ήττες που έκανε, κερδίζοντας Βερόνα και Σασσουόλο, χωρίς μάλιστα να δεχτεί κάποιο τέρμα.

Η Μίλαν, στην φάση των 16 απέκλεισε την Βερόνα με σκορ 3-0, ενώ στην επόμενη φάση άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού την δυνατή φέτος Ίντερ, σκοράροντας στην παράταση, αφού η κανονική διάρκεια έληξε χωρίς τέρματα. Στο πρωτάθλημα, έχει φτάσει την Σαμπντόρια στην έκτη θέση και διεκδικεί με αξιώσεις την Ευρωπαϊκή έξοδο. Είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, στα επτά τελευταία ματς, δεν έχει κερδίσει μόνο την Ουντινέζε εκτός έδρας. Στις τρεις τελευταίες νίκες, κράτησε ανέπαφη την εστία της και την Κυριακή, πέρασε με 0-2 από την έδρα της Ρόμα.

Παμε στοιχημα κυπελλα Λάτσιο – Μίλαν: Θα γίνει μία σκληρή μάχη για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα και θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο αυτό. Αναμένω η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες, θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές και δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα, τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικες εταιρειες

Λάτσιο – Μίλαν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80

Ένα ακόμα βήμα για τον τελικό στην Γαλλία

Στο κύπελλο Γαλλίας βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση και η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μαρσεϊγ και θα κριθεί ποία ομάδα θα κάνει ένα ακόμα βήμα για τον τελικό και την κατάκτηση του τίτλου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν στην φάση των 32 απέκλεισε την Γκινγκάμπ με σκορ 4-2, χωρίς να κινδυνεύσει σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ στην επόμενη φάση είχε πάλι εύκολο έργο, απέναντι στην Σοσό, που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία.

Στο πρωτάθλημα κάνει πλάκα, έχοντας 14 βαθμούς διαφορά από την Μονακό, δεν θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει τον τίτλο. Στην έδρα της παραμένει αήττητη, με 14 νίκες, στις οποίες έχει σκοράρει σε αυτά ματς 54 γκολ και 84 συνολικά. Την Κυριακή αντιμετώπισε πάλι την Μαρσεϊγ, όπου επιβλήθηκε εύκολα με 3-0, ήδη από το πρώτο μισό του ημιχρόνου, προηγούνταν με 2-0.

Η Μαρσεϊγ, στην φάση των 32 είχε εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη Επινάλ, ενώ στην φάση των 16 απέκλεισε την Μπουργκ Περονάζ με σκορ 0-9. Στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 565 πόντους, δύο πίσω από την δεύτερη θέση. Η ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν την Κυριακή, ήταν η πρώτη από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Παμε στοιχημα κυπελλα Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσεϊγ: Αυτή η αναμέτρηση είναι διαφορετική σε σχέση με της Κυριακής, οι δύο ομάδες σκοράρουν με άνεση και περιμένω μία μάχη για την πρόκριση, μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικες εταιρειες

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσεϊγ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60

Παμε στοιχημα κυπελλα 28 Φεβρουαρίου 2018

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,91

Λάτσιο – Μίλαν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,80

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσεϊγ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60