Παμε στοιχημα Champions League 4ης αγωνιστικής

2019-11-05 05:40

Για τον έκτο όμιλο στην Γερμανία, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ίντερ, σε ένα ματς που ίσως κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι δύο σύλλογοι ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς και είναι εύκολο κατανοητό, ότι ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για να βρεθεί στους 16 του Champions League. Η Μπαρτσελόνα, λογικά θα πάρει την πρώτη θέση, επομένως απομένει μία θέση για αυτές. Ανοικτά τα σημερινά Ντορτμουντ – Ιντερ προγνωστικα.

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ, έχει τέσσερις βαθμούς, έχοντας όλα τα αποτελέσματα στον όμιλο μέχρι τώρα. Στην πρεμιέρα, έμεινε στην λευκή ισοπαλία, με την Μπαρτσελόνα, στο γήπεδο της. Την δεύτερη αγωνιστική ήταν ανώτερη στην Τσεχία, κερδίζοντας με 0-2 την Σλάβια Πράγας με δύο τέρματα του Ασράφ Χακίμι, ένα σε κάθε ημίχρονο. Πριν από δύο εβδομάδες, δεν ήταν καλή και ηττήθηκε στην Ιταλία με 2-0 από την Ίντερ.

Στην Μπουντεσλίγκα, είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, τρεις πόντους μακριά από την κορυφή. Στην έδρα της μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Μία φορά έχει χάσει σε δέκα ματς, μετρά αήττητο σερί επτά αγώνων, αλλά με περισσότερες ισοπαλίες. Το Σάββατο, επιβλήθηκε της Βόλφσμπουργκ με 3-0,  σκοράροντας στο δεύτερο μέρος, με τρεις διαφορετικούς σκόρερ. Δεν είναι διαθέσιμος ο πολύτιμος Μάρκο Ρόϊς, με πέντε γκολ σε δέκα συμμετοχές.

Έχει το προβάδισμα η Ίντερ

Από την άλλη η Ίντερ, στην πρεμιέρα, έκλεψε τον βαθμό, ισοφαρίζοντας στο 20 λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας το 1-1 με την Σλάβια Πράγας με τον Νικολό Μπαρέλα. Στην Βαρκελώνη, προηγήθηκε στο τρίτο λεπτό, όμως η Μπαρτσελόνα, στο δεύτερο μέρος ανέτρεψε την κατάσταση, παίρνοντας την νίκη με 2-1. Την προηγούμενη αντίπαλο, με την ίδια αντίπαλο, επιβλήθηκε με τελικό σκορ 2-0. Ήταν λίγο καλύτερη από την Ντόρτμουντ, ήταν αποτελεσματική βρίσκοντας δύο τέρματα για να πάρει ένα μεγάλο διπλό.

Στην Serie A κάνει πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας εννιά νίκες σε 11 ματς και βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω από την Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες με Μπρέσια και Μπολόνια, με το ίδιο σκορ 1-2. Το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Ρομελού Λουκάκου, είχε άλλη άποψη και με δύο τέρματα, έκανε το 1-2.

Τραυματίες είναι ο Ασαμόα, Ντ Αμπρόσιο και Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Ντορτμουντ – Ιντερ προγνωστικα Champions League: Σημαντικό αγώνας, όποια ομάδα κερδίσει θα έχει κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ειδικά η Ίντερ, θα έχει και την ισοβαθμία. Περιμένω να τα δώσουν όλα, θα βρουν από ένα γκολ και θα επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο είναι σε απόδοση 1,65 στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες

Ντορτμουντ – Ιντερ προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,65

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του cChampions league, στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γκένκ. Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι πέντε βαθμούς, έξι έχει η Λίβερπουλ και μόνο ένα η Γκενκ. Πρακτικά με νίκη η γηπεδούχος, θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την συμμετοχή της στην επόμενη φάση. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, μαζί με τα Λιβερπουλ – Γκενκ προγνωστικα για σήμερα.

Με σπασμένα φρένα η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε την πορεία της στο Champions League με ήττα 2 – 0 στη Νάπολι. Στον δεύτερο ματς οι κόκκινοι κέρδισαν την Σάλτσμπουργκ με 4 – 3 στο Άνφιλντ. Οι Αυστριακοί πρωταθλητές έχαναν 3 – 0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά επέστρεψαν στο παιχνίδι κάνοντας το 3-3 πριν ο Σαλάχ, σκοράρει και δώσει την νίκη στην ομάδα του. Στον τρίτο γύρο, πριν από δύο εβδομάδες, η Λίβερπουλ μετά από ένα εξαιρετικό ματς, επιβλήθηκε της σημερινής αντίπαλο της με σκορ 4-1. Τα δύο πρώτα γκολ πέτυχε ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, πριν πάρουν σειρά Μανέ και Σαλάχ.

Η Λίβερπουλ είναι σε άριστη κατάσταση και έρχεται σε αυτό το παιχνίδι έχοντας εξασφαλίσει τρεις πόντους εναντίον της Άστον Βίλλα το Σάββατο. Έχανε με 1-0 μέχρι το 86ο λεπτό, όμως πρώτα με τον Άντριου Ρόμπερτσον έφερε το ματς στα ίσια και ο Μανέ στις καθυστερήσεις έδωσε ένα ακόμα τρίποντο στην ομάδα του. Η πορεία της στην Premier League, είναι ξέφρενη με δέκα νίκες και μία ισοπαλία σε 11 ματς, έχοντας απόσταση έξι βαθμών από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κλοπ μάλλον θα εξετάσει μερικές αλλαγές στην αρχική σύνθεση, γνωρίζοντας επέρχεται το ντέρμπι με την Μάντσεστερ σε λίγες μέρες. Ο Σερντάν Σακίρι παραμένει εκτός με μυϊκό πρόβλημα, ενώ ο Ναθάνιελ Κλάιν είναι μακροχρόνια απόντας, ενώ ο Ματίπ θα επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες. Ο Ντιβόκ Όριτζι, ο οποίος πέρασε εννέα χρόνια στο Γκενκ στην αρχή της καριέρας του, θα μπορούσε να οδηγήσει την επίθεση.

Τελευταία ευκαιρία για πρόκριση

Η Γκενκ έχει μόλις ένα πόντο μετά τους τρεις πρώτους αγώνες και αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία της ευκαιρία να κρατήσει ζωντανές τις προσδοκίες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή πορεία της με μια ήττα 6 – 2 στο Σάλτσμπουργκ. Οι άνδρες του Φελίς Μαζού έπαιξαν κάκιστα και επέτρεψαν στον έφηβο Έρλινγκ Μπράουτ Χόλαντ να σκοράρει ένα χατ-τρικ. Στο δεύτερο ματς αντιμετώπισαν την Νάπολι. Η Γκενκ κατάφερε να παραμείνει αήττητη, μένοντας χωρίς γκολ στο σπίτι της. Όπως έχω ήδη γράψει παραπάνω, ο Γκενκ έχασε 4 – 1 στο Λίβερπουλ στον τρίτο γύρο των ομίλων.

Η εγχώρια φόρμα της είναι επίσης κακή. Έχανε 2 – 0 στο Εουπέν το βράδυ του Σαββάτου που την έριξε στην 9η θέση στην Jupiler League. Πριν από αυτό, είχε μείνει ισόπαλη με 2-2 με την Αντβέρπ εντός έδρας σε ένα άλλο απογοητευτικό αποτέλεσμα. Η Γκενκ πρέπει να βελτιώσει την απόδοση της προκειμένου να παίξει στους Ευρωπαϊκούς αγώνες την επόμενη σεζόν. Για αυτόν τον αγώνα ο Μαζού θα χάσει τον τερματοφύλακα Ντάνι Βούκοβιτς λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο. Ο κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου Μπουάνα Σαμάτα θα ξεκινήσει τον αγώνα μετά την ανάπαυσή του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Άλισον; Γκόμεζ, Λόβρεν, Βαν Νταϊκ, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Κεϊτα, Λαλανά, Σάλαχ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Οριγκί

Γκενκ: Κούκε; Μέλε, Κουέστα, Λουκουμί, Ουρόνεν, Ιτο, Χεϊνεν, Μπέργκε Μπογκοντά, Σαμάτα, Ονουάτσου

Λιβερπουλ – Γκενκ προγνωστικα Champions League: Δεν περιμένω περισσότερα από τέσσερα γκολ στο Άνφιλντ. Η Γκενκ θα προσπαθήσει να αποφύγει άλλη μία ταπείνωση και περιμένω μια προσεκτική προσέγγιση. Ο Κλοπ, εν τω μεταξύ, θα προσπαθήσει να δώσει ανάσες σε κάποιους  βασικούς του παίκτες για το επερχόμενο ντέρμπι με την Σίτι. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα γεγονότα, πιστεύω ότι θα είναι ένας αγώνας με κάτω από τέσσερα γκολ. Το under 4,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,55 στην ιστοσελίδα Στοιχημαν

Λιβερπουλ – Γκενκ προγνωστικα @@ Κάτω από 4,5 γκολ @ 1,55

Η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του παμε στοιχημα Champions League ανοίγει αυλαία σήμερα και δεν λείπουν τα μεγάλα ζευγάρια. Χαρακτηριστικά τα παιχνίδια Ντόρτμουντ – Ίντερ και Τσέλσι – Άγιαξ, ενώ το δικό τους ενδιαφέρον έχουν φυσικά και τα άλλα έξι ματς της βραδιάς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης.

Εκδίκηση από Ίντερ ψάχνει η Ντόρτμουντ

Από τα σπουδαία και λαμπερά παιχνίδια της βραδιάς διεξάγεται στο Ντόρτμουντ, όπου η Μπορούσια υποδέχεται την Ίντερ, με την Ιταλική ομάδα να κερδίζει στο γήπεδο της πριν δύο εβδομάδες με 2-0. Ωστόσο, οι Γερμανοί ψάχνουν μια άτυπη ρεβάνς γι’ αυτό το αποτέλεσμα και μπροστά στο κοινό τους έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τον άσο να πληρώνει 2,00. Νωρίτερα στον ίδιο όμιλο έχουμε το φαβορί την Μπαρτσελόνα απέναντι στην Σλάβια Πράγας και με λίγη τύχη το σκορ θα ανοίξει αρκετά, της τάξεως του Over 3,5 στο 2,08 στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες

Σκορ και θέαμα ανάμεσα σε Τσέλσι και Άγιαξ

Μεγάλη μάχη έχουμε και στο Λονδίνο, καθώς Τσέλσι και Άγιαξ διασταυρώνουν εκ νέου τα… ξίφη τους, μετά το διπλό που είχε βγάλει η ομάδα του Λάμπαρντ μέσα στο Άμστερνταμ με 1-0. Σε ένα παιχνίδι τότε, που κατά τύχη δεν ξέφυγε σε σκορ, κάτι που περιμένουμε να συμβεί σήμερα. Το Over 2,5 στο 1,60. Επιλογή προκύπτει και από το άλλο ματς του ομίλου, καθώς η Βαλένθια μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να βγάλει τον άσο απέναντι στην Λιλ σε απόδοση 1,83.

Νίκες για Λίβερπουλ και Νάπολι

Δύο φαβορί θα συναντήσουμε από εκεί και πέρα στον πέμπτο όμιλο του Champions League και πιο πιθανό σαφώς αυτό της Λίβερπουλ στο ματς, που έχει με την Γκενκ στο «Άνφιλντ». Χαμηλός αναμενόμενα ο άσος, αλλά με λίγη τύχη το Over 3,5 μπορεί να επιβεβαιωθεί στο 1,73. Στο «Σαν Πάολο», η Νάπολι υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ, στην συνέχεια του 3-2, με το οποίο είχαν κερδίσει οι Ιταλοί στην Αυστρία. Είναι και σήμερα το φαβορί η ομάδα του Αντσελότι και ο άσος δίνεται στο 1,85 στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες

Αμφίρροπες μάχες σε Αγία Πετρούπολη και Λιόν

Ο πιο ισορροπημένος όμιλος και μάλιστα μακράν είναι ο έβδομος, καθώς σχεδόν όλες οι ομάδες είναι της ίδιας δυναμικής. Αρχικά υπάρχει στην Αγία Πετρούπολη το Ζενίτ – Λειψία και όπως στο πρώτο ματς έτσι και σήμερα, οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν εκατέρωθεν και να βγάλουν το λογικό Goal/Goal στο 1,55. Το βράδυ υπάρχει και το Λιόν – Μπενφίκα, όπου και εκεί τα πάντα όσον αφορά σε σημείο είναι πιθανά. Προτιμότερο στοιχηματικά το Over 2,5 στο 1,70 στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες

παμε στοιχημα Champions League Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας Over 3,5 σε απόδοση 2,08

παμε στοιχημα Champions League Ντόρτμουντ – Ίντερ άσος σε απόδοση 2,00

παμε στοιχημα Champions League Τσέλσι – Άγιαξ over 2,5 σε απόδοση 1,60

παμε στοιχημα Champions League Βαλένθια – Λιλ άσος σε απόδοση 1,83

παμε στοιχημα Champions League Νάπολι – Σάλτσμπουργκ άσος σε απόδοση 1,85

παμε στοιχημα Champions League Ζενίτ – Λειψία goal/goalσε απόδοση 1,55