Πάλι φαβορί στο Champions League

2019-10-02 04:58

Για την δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου στην Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ίντερ, σε μία πολλή ανοικτή μάχη. Στον όμιλο όλους οι ομάδες έχουν από ένα πόντο. Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι, μαζί με την Ντόρτμουντ, θα παλέψουν για τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στην επόμενη φάση. Η Μπαρτσελόνα, δεν είναι στα καλύτερα της, όμως πάντα στην έδρα της είναι υπολογίσιμη ομάδα, που μπορεί να επιβληθεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Πάμε κατευθείαν να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικα Μπαρτσελονα – Ιντερ.

Βήμα πρόκρισης για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα, δεν έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στην σεζόν, έχει κάποια προβλήματα απουσιών και δεν μπορεί να βρει ρυθμό και το σχήμα που θα δώσει τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Στην πρεμιέρα, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Ντόρτμουντ, σε ένα μοιρασμένο ματς. Οι Καταλανοί είχαν την κατοχή με 60%, αλλά είχαν λιγότερες τελικές προσπάθειες για γκολ, έναντι της Ντόρτμουντ, που είχε περισσότερες τελικές προς το τέρμα. Μπορεί να κριθεί σαν δίκαιη η ισοπαλία αυτή.

Στην Λα Λιγκα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση, δύο βαθμούς όμως, μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος. Μετά από επτά αγώνες, μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας δεχτεί δέκα τέρματα. Οι τρεις απώλειες, ήταν μακριά από το κοινό της. Προέρχεται από δύο νίκες, με Βιγιαρεάλ 2-1 και Χετάφε 0-2 την πιο πρόσφατη αγωνιστική.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Ίντερ κάνει ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Για την υπέρβαση η Ίντερ

Ούτε η Ίντερ, μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί στον όμιλο, μένοντας στο 1-1 με την Σλάβια Πράγας. Η αναμέτρηση, ήταν μοιρασμένη σε κατοχή και προσπάθειες για γκολ, η Σλάβια, προηγήθηκε πρώτη στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ, όμως έσωσε τον βαθμό με γκολ στις καθυστερήσεις του Νικόλο Μπαρέλα. Είναι σημαντικό, να πάρει κάποιο βαθμό ή βαθμούς σήμερα.

Στην Ιταλία, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική αρχή με έξι στις έξι νίκες και λογικά είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέχρι τώρα, μόνο δύο φορές, έχει παραβιαστεί η εστία της. Έχοντας κερδίσει, Μίλαν και Λάτσιο, την τελευταία αγωνιστική, το Σάββατο, πέρασε από την Γένοβα, κερδίζοντας την Σαμπντόρια με 1-3.

Ο Βέλγος φορ των Νερατζούρι Ρομέλου Λουκάκου, ένιωσε ενοχλήσεις και δεν είναι στη διάθεση του Αντόνιο Κόντε για το ματς.

Προγνωστικα Μπαρτσελονα – Ιντερ: Είναι σημαντική αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Μπαρτσελόνα με τον Μέσσι είναι άλλη ομάδα και αν παίξει, θα έχει τον πρώτο λόγο. Δεν πιστεύω ότι οι δύο ομάδες, να πάρουν ρίσκα στο ματς, ειδικά η Ίντερ, θα βασιστεί πρωτίστως στην σωστή αμυντική λειτουργία. Δεν αναμένω να ανοίξει πολύ το σκορ, θα πάω με το under 3,5 σε απόδοση 1,50 στις νόμιμες σελίδες στην Ελλάδα, για να ελαχιστοποιήσω το ρίσκο.

Προγνωστικα Μπαρτσελονα – Ιντερ @@ Under 3,5 σε απόδοση 1,50

Στο πλαίσιο του 50υ ομίλου του Champions League, η κάτοχος του θεσμού Λίβερπουλ υποδέχεται την Ζάλτσμπουργκ, με μοναδικό στόχο, την νίκη και τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο. Η Λίβερπουλ, θέλει τους βαθμούς, για να κινδυνεύσει στο τέλος, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εντυπωσιακή η αντίπαλος της, στην πρεμιέρα. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε την στοιχηματική ανάλυση και προγνωστικα Λιβερπουλ – Ζαλτσμπουργκ.

Για το τρίποντο οι Κόκκινοι

Η Λίβερπουλ, που κατέχουν τον τίτλο της διοργάνωσης, ξεκίνησε την φετινή πορεία της με ήττα 2 – 0 στη Νάπολι. Ο Ντριές Μέρτενς άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 82΄λεπτό, ενώ ο Φερνάντο Γιορέντε εξασφάλισε τη νίκη της ομάδας του με γκολ στις καθυστερήσεις. Οι κόκκινοι έχουν να ηττηθούν σε πρεμιέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τον Σεπτέμβριο του 2002, στην ήττα από την Βαλένθια με 0-2. Είναι σαφές ότι οι παίκτες του Γιουρκέν Κλοπ έχουν πρόβλημα να παίζουν μακριά από το σπίτι τους. Έχουν χάσει έξι από τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια στο Champions League. Ωστόσο, η φόρμα εντός έδρας μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλή. Την προηγούμενη σεζόν, λόγω των εντός έδρας παιχνιδιών, πέρασε στην επόμενη φάση και στην πορεία της, προς τον τίτλο.

Στην Premier League, οδηγεί την κούρσα, με πέντε βαθμούς διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι. Μετράει το αήττητο των νικών, σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές. Έχει σκοράρει 18 γκολ και δεχτεί μόλις πέντε. Προέρχεται από δύο διπλά με Τσέλσι 1-2 και Σέφιλντ Γιουναϊτεντ με 0-1, το περασμένο Σάββατο. Ο προπονητής Κλοπ έχει λίγα ζητήματα τραυματισμών για αυτό το παιχνίδι. Ο βασικός κίπερ Άλισσον Μπέκερ παραμένει εκτός, αλλά είναι κοντά στην επιστροφή του,σ τους αγωνιστικούς χώρους. Εκτός, είναι επίσης ο Σακίρι, αλλά και ο Κλάϊν που απουσιάζει καιρό με τραυματισμό στο γόνατο. Στο τέλος θα αναφέρω ότι ο Σάντιο Μανέ (από το 2012 έως το 2014) και ο Νάντι Κεϊτα (το 2015 και το 2016) έπαιξαν με την φανέλα της Αυστριακής ομάδας.

Για την έκπληξη οι Αυστριακοί

Η Ζάλτσμπουργκ, παίζει για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ στα 25 χρόνια, έπειτα από πολλές προσπάθειες, μάλιστα ξεκίνησε ονειρικά στην διοργάνωση. Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι οπαδοί τς δεν θα μπορούσαν να φανταστούν μια μεγάλη νίκη 6 – 2 ενάντια στη Βελγική Γκενκ. Ο νεαρός Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ ήταν ο ήρωας σε αυτόν τον αγώνα αφού σημείωσε χατ-τρικ. Ο 19χρονος Νορβηγός έδωσε στην Ζάλτσμπουργκ προβάδισμα στο δεύτερο λεπτό και πρόσθεσε δύο ακόμα τέρματα στην αντεπίθεση στο 34ο και 45ο λεπτό. Ο Χάαλαντ είναι ο τρίτος νεότερος παίκτης που σημείωσε ένα χατ-τρικ μετά τον Ραούλ (Ρεάλ Μαδρίτης) το 1995 και τον Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) το 2004. Μεταγράφηκε στην Ζάλτσμπουργκ αυτό το καλοκαίρι από την Νορβηγική Μόλντε.  Molde της Νορβηγίας.

Στην Αυστριακή Bundesliga, πηγαίνει τρένο, με διαφορά πέντε πόντων από την δεύτερη θέση. Έχει μόλις μία βαθμολογική απώλεια, μετά από εννέα αγωνιστικές. Σκοράρει κατά βούληση, έχοντας βρει δίχτυα 40 φορές σε αυτά τα πρώτα ματς. Η ψυχολογία των παικτών είναι πολύ υψηλή αυτή τη στιγμή. Το Σάββατο, επιβλήθηκε με 4-1 της Αούστρια Βιέννης.

Ο Τζέσι Μαρς, ο οποίος είναι ο πρώτος Αμερικανός προπονητής στο Champions League, έχει κάποιες ανησυχίες με τραυματισμούς πριν το ταξίδι στην Αγγλία. Ο Αντοϊονε Μπερνεντέ και ο Αλεχάντερ Γουάλκε σίγουρα θα χάσουν τον αγώνα, ενώ ο βασικός επιθετικός Χάαλαντ χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος λόγω ασθένειας.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Άντριαν, Αλέξαντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Βαν Ντικ, Ρόμπερτσον; Τσάμπερλέϊν, Φαμπίνιο, Μίλνερ; Σαλάχ, Φιρμίνο, Μάνε

Ζάλτσμπουργκ: Στάνκοβιτς;Κρίστενσεν, Ραμάλχο, Γουομπέρ, Ούλμερ; Σζομποσζλαϊ, Τζουνουζοβιτς, Μγουεπου, Μιναμίνο; Γουάνγκ, Χάαλαντ;

Προγνωστικα Λιβερπουλ – Ζαλτσμπουργκ: Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των δύο συλλόγων. Περιμένω οι πρωταθλητές Αυστρίας να είναι ανταγωνιστικοί, ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο παιχνίδι που σημείωσαν έξι γκολ ενάντια στην Γκενκ. Η ψυχολογία των παικτών είναι υψηλή και πιστεύω ότι είναι σε θέση να αναστατώσουν την Λίβερπουλ. Θα ποντάρω στο διπλό με χάντικαπ 2 τερμάτων, σε απόδοση 1,95 στις νόμιμες σελίδες στην Ελλάδα

Προγνωστικα Λιβερπουλ – Ζαλτσμπουργκ @@ 2 +2 G σε απόδοση 1,95

Ακόμη οχτώ παιχνίδια σήμερα Τετάρτη για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αρκετά αμφίρροπα, όμως τα περισσότερα έχουν φαβορί. Περισσότερη λάμψη από όλα στο Μπαρτσελόνα – Ίντερ, όμως όλες οι αναμετρήσεις έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον και στις προτάσεις champions league.

 «Γιγαντομαχία» στην Βαρκελώνη

Δείχνει να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι η Μπαρτσελόνα και σήμερα αναζητά την πρώτη της νίκη απέναντι στην Ίντερ, μετά το ισόπαλο 0-0 της πρεμιέρας με τη Ντόρτμουντ. Όπως και να έχει, η ομάδα του Βαλβέρδε παρουσιάζεται αποτελεσματική στο «Καμπ Νου» και έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο σε απόδοση 1,65. Νωρίτερα στην Πράγα, η Σλάβια υποδέχεται τη Ντόρτμουντ, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο με ισοπαλία. Καλύτερο το ρόστερ των Γερμανών σε όλες τις γραμμές και αν παρουσιαστούν σήμερα αποτελεσματικοί τότε θα μας δώσουν το διπλό στο 1,88 στις νόμιμες σελίδες στην Ελλάδα

Πολλά γκολ σε Άνφιλντ και Γκενκ

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο η Λίβερπουλ, χάνοντας από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» με 2-0. Σαφώς και δεν έχει περιθώρια για γκέλα σήμερα στο Άνφιλντ απέναντι στην Σάλτσμπουργκ, αλλά στοιχηματικά ο άσος πληρώνει χαμηλά. Με την συχνότητα που σκοράρουν οι δύο ομάδες θα προτιμήσουμε το Over 3,5 στο 1,83. Πολλά γκολ ενδέχεται να έχουμε και στο Γκενκ – Νάπολι, αρκεί να ανατρέξει κάποιος στα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στην διοργάνωση, αλλά κυρίως στα πρωταθλήματα τους. Το απλό Over 2,5 στο 1,53 και αποτελεί επιλογή.

Όλα πιθανά στο Μεστάγια

Από τα πιο δυνατά παιχνίδια της βραδιάς είναι αναμφίβολα το Βαλένθια – Άγιαξ, καθώς από παιχνίδι σε παιχνίδι οι δύο ομάδες ανεβάζουν ρυθμό, ενώ ούτως ή άλλως διαθέτουν σχεδόν την ίδια διναμική. Με δεδομένο ότι κέρδισαν τα παιχνίδια τους στην πρεμιέρα του Champions League, ίσως να μην πουν όχι στον πόντο της ισοπαλίας, που πληρώνει 3,50. Ωραίο παιχνίδι και αυτό στην Γαλλία ανάμεσα στην Λιλ και την Τσέλσι, δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα, αλλά σπάνια διατηρούν το μηδέν στα μετόπισθεν. Απολύτως λογικό το Goal/Goal σε απόδοση 1,73 στις νόμιμες σελίδες στην Ελλάδα

Για το δύο στα δύο η Λειψία

Μπορεί στο πρωτάθλημα να προέρχεται από την πρώτη της ήττα η Λειψία, χάνοντας με 3-1 από την Σάλκε, αλλά ένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να αμαυρώσει την εν γένει πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα του ομίλου κέρδισε την Μπενφίκα εκτός έδρας με 2-1 και σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο απέναντι στην Λιόν, που δεν βλέπεται τελευταία. Προβάδισμα στον λογικό άσο του 1,67. Τέλος υπάρχει και το Ζενίτ – Μπενφίκα, ίσως το πιο αμφίρροπο ματς της βραδιάς, που ωστόσο μπορεί να μας δώσει το Goal/Goal στο 1,67 στις νόμιμες σελίδες στην Ελλάδα

προτάσεις champions league Μπαρτσελόνα – Ίντερ άσος σε απόδοση 1,65

προτάσεις champions league Σλάβια Πράγας – Ντόρτμουντ διπλό σε απόδοση 1,88

προτάσεις champions league Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ over 3,5 σε απόδοση 1,83

προτάσεις champions league Βαλένθια – Άγιαξ ισοπαλία σε απόδοση 3,50

προτάσεις champions league Λιλ – Τσέλσι goal/goal σε απόδοση 1,73

προτάσεις champions league Λειψία – Λιόν άσος σε απόδοση 1,67