Ολυμπιακός vs Βόλος, εύκολη αποστολή στο Καραϊσκάκη

2020-12-05 02:07

Ενδιάμεσα από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο στο Καραϊσκάκη το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Ολυμπιακός είναι αξεπέραστος στο γήπεδο του και θα έχει εύκολη αποστολή σήμερα, έναντι στον Βόλο, που είναι σε πρώτη στα τελευταία ματς. Πάμε να δούμε τα σημερινά Ολυμπιακος — Βολος στοιχημα προγνωστικα.

Stoiximan — Ένας συναρπαστικός κόσμος ΠΑΝΤΑ μαζί σου *| +21
Να τελειώνει με την υπόθεση νίκη νωρίς
Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώνουν νωρίς σήμερα για να προετοιμαστούν για την τελευταία αναμέτρηση του Champions League με την Πόρτο. Μετά το διπλό στο Βικελίδης πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Συνεχίζει αήττητος με μία βαθμολογική απώλεια και δύο γκολ μόλις παθητικό.

Το προηγούμενο Σάββατο πέρασε εύκολα από την Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας τον Άρη με 1–2, πρωταγωνιστής ο μέσος Μπουχαλάκης που πέτυχε τα δύο γκολ την ομάδας του. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Άρη και έδειξε ότι είναι το πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς με Λαμία και ΑΕΚ. Σε πέντε εντός έδρας ματς δεν έχει παραβιαστεί η εστία του. Έξι από τα οχτώ παιχνίδια του, είχαν σύνολο γκολ 2–3.

Την Τρίτη, στην Μασσαλία είχε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει την τρίτη θέση, προηγήθηκε με τον Μαντί Καμαρά, όμως δύο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντιμίτρι Παγιέτ, ανέτρεψαν την κατάσταση για το τελικό 2–1. Πλέον θέλει για την τρίτη θέση, θέλει ίδιο αποτέλεσμα με την Μαρσεϊγ. Την Τετάρτη υποδέχεται την Πόρτο που έχει περάσει στους 16 ως δεύτερη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ανάσες σε Ραφίνια και Εμβιλά, γι’ αυτό τους άφησε εκτός αποστολής. Νοκ άουτ είναι ασφαλώς οι Χασάν και Μπρούμα που έχουν επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19, ο Μπρούμα παραμένει στα… πιτς, όπως και ο Βαλμπουενά που πιθανότατα θα χάσει και τον “τελικό” με την Πόρτο.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! Με πρωτότυπα στοιχήματα και Live Streaming* |+21
Συνεχίζει ψηλά ο Βόλος
Ο Βόλος βρίσκεται στην πέμπτη θέση, παρόλο που έχει γευθεί την νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Είναι αήττητος εκτός έδρας με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ σε εννιά ματς έχει χάσει τα δύο. Έχει δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές ημέρες και απαιτείται να είναι ανταγωνιστικός.

Την Δευτέρα, στην Ριζούπολη, έμεινε πίσω στο σκορ με 3–0, όμως δεν τα παράτησε και μπόρεσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Μείωσε με τον Δουβίκα και τον Μπαρτόλο, αρχικά και στο 90΄ λεπτό ο Πέρεα, ισοφάρισε σε 3–3, εν μέσω έντονων πανηγυρισμών. Είναι φανερό, όσο εύκολα σκοράρει τόσο εύκολα δέχεται γκολ. Για αυτό έχει έξι στα εννιά γκολ γκολ και τρία στα τέσσερα εκτός έδρας.

Ο Άνχελ Λόπεθ έχει διαθέσιμους τους Ντεντάκη, Μπαριέντος και Σάντσες. Εκτός για τους Θεσσαλούς μένουν οι Γκουαροτσένα, Τσοκάνης και Τέκιο.

Αναλυτικά η αποστολή είναι: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Δουβίκας, Κιάκος, Μήτογλου, Μπάλλας, Ριένστρα, Φερράρι, Γέντρισεκ, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Κολόμπο, Νίνης, Λογαράς, Περέα, Ουάρντα.

Ολυμπιακος — Βολος στοιχημα προγνωστικα Super League: Ο Ολυμπιακός δεν απειλείται στο Καραϊσκάκη, βρίσκει πάντα τον τρόπο να κερδίζει. Έτσι και σήμερα, για να ανεβάσω την απόδοση, θα συνδυάσω τον άσσο με το over 2,5, λόγω της άμυνας των φιλοξενούμενων. Το combo bet μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Στοιχημαν

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να ανακάμψει από τις διαδοχικές ήττες ταξιδεύοντας στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσει την Σεβίλλη στην Ισπανία το Σάββατο το απόγευμα. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν — επί του παρόντος τέταρτη στη La Liga — έχει χάσει τους δύο τελευταίους αγώνες της με την Αλαβές και την Σαχτάρ, ενώ η Σεβίλλη βρίσκεται στην πέμπτη θέση και προέρχεται από ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, έχοντας υποστεί ήττα με 0–4 από την Τσέλσι το Champions League. Ας δούμε τα σημερινά Σεβιλλη — Ρεαλ Μαδριτης στοιχημα προγνωστικα.

Stoiximan — Ένας συναρπαστικός κόσμος ΠΑΝΤΑ μαζί σου *| +21
Φαβορί μετά από καιρό η Σεβίλλη
Η Σεβίλλη ήταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν από τη σύγκρουση της Τσάμπιονς Λιγκ της Τετάρτης με την Τσέλσι, καταγράφοντας πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με το σερί να τους βοηθάει να ανεβαίνουν στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga και να κλείνει τη θέση της στην φάση των 16 του κορυφαίου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους Μπλε, με τον Ολιβιέ Ζιρού να σημειώνει και τα τέσσερα γκολ στην νίκη της ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Οι κάτοχοι του Europa League έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, ωστόσο, και φαίνεται να έχουν ανακάμψει από μια απογοητευτική πορεία όπου συγκεκριμένα έχασε τρεις συνεχόμενους αγώνες μεταξύ 17 Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου.

Πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες — το ρεκόρ της Σεβίλλη στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας 16 πόντους για να καταλάβει την πέμπτη θέση, έναν βαθμό πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι οικοδεσπότες θα στοχεύουν να συσσωρεύσουν περισσότερα προβλήματα στην Βασίλισσα, αλλά έχουν χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της La Liga με τους πρωταθλητές της Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένης της ήττας 1–0 στον αντίστοιχο αγώνα την σεζόν 2019–20.

Με το καθιερωμένο 4–3–3
Ο τεχνικός προϊστάμενος της Σεβίλλης Λοπετέγκι έκανε αλλαγές στη σύγκρουση με την Τσέλσι, αλλά το Σάββατο θα υπάρξει μια πιο οικεία εμφάνιση στο γήπεδο της. Η γηπεδούχος ομάδα θα είναι χωρίς τους Σέρχιο Εσκουντέρο (4 συμ./1 γκολ), Μάρκος Ακούνια (7 συμ.) και Σούσο (5 συμ.) λόγω τραυματισμού. Εκτός είναι οι Κάρλος Φερνάντεθ (5 συμ.) και Γιασίν Μπουνού (6 συμ.), λόγω του ότι πρόσφατα διαγνώστηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! Με πρωτότυπα στοιχήματα και Live Streaming* |+21
Δύσκολη έξοδο για την Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ζιντάν είναι σίγουρα υπό πίεση στο Μπερναμπέου, έχοντας απώλειες από την Αλάβες και την Σαχτάρ στο πρωτάθλημα και στο Champions League αντίστοιχα, δημιουργούνται περισσότερα ερωτηματικά για το μέλλον του Γάλλου κόουτς.

Η Βασίλισσα κινδυνεύει σοβαρά να αποκλειστεί από την φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, επίσης έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τους τρεις τελευταίους αγώνες της στην Λα Λιγκα της Ισπανίας.

Είναι ανησυχητικό, οι πρωταθλητές έχουν νικήσει σε τρία από τα έξι τελευταία τους παιχνίδια στη La Liga, έχοντας υποστεί ήττες από τη Βαλένθια και την Αλαβές σε δύο από τα τρία πρόσφατα παιχνίδια. Η θέση της Ρεάλ Μαδρίτης στην βαθμολογία δεν είναι καταστροφική, καθώς απέχουν μόλις επτά πόντους από την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ με ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά στη δεύτερη θέση είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης με έξι πόντους διαφορά και έχει παίξει έναν αγώνα λιγότερο, με την ομάδα του Σιμεόνε να είναι ποιο ποιοτική και ανταγωνιστική.

Παραμένουν οι απουσίες
Όσον αφορά την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εντέν Αζάρ (3 συμ./1 γκολ) και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε (8 συμ./3 γκολ/1 ασίστ) είναι σίγουρα εκτός, ενώ ούτε ο Ντάνι Καρβαχάλ (4 συμ./1 ασίστ) ούτε ο Σέρχιο Ράμος (8 συμ./2 γκολ) αναμένεται να συμμετάσχουν στην αναμέτρηση.

Ο Λούκα Γιόβιτς είναι αρνητικός στον κορονοϊο και τώρα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στους Ισπανούς πρωταθλητές. Ο Ζιντάν αναμένεται να κάνει αλλαγές από την ομάδα που ξεκίνησε ενάντια στην Σαχτάρ.

Σεβιλλη — Ρεαλ Μαδριτης στοιχημα προγνωστικα La Liga: Η μονομαχία έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός συναρπαστικού παιχνιδιού, και οι δύο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν από τα απογοητευτικά αποτελέσματα. Η νίκη θα είναι σημαντική για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η φόρμα της Σεβίλλης, εκτός από το αποτέλεσμα της Τσέλσι, ήταν ισχυρή, και βλέπουμε την γηπεδούχο να βάζει δύσκολα στους πρωταθλητές, οι οποίοι είναι αουτσάϊντερ στις στοιχηματικες σελίδες. Θα ποντάρω στις επιθετικές αρετές των δύο κλαμπ, μπορούν να βρουν συνολικά πάνω από δύο γκολ, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,77 στην ιστοσελίδα βετσοπ

Η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάδιο του Λονδίνου το Σάββατο απόγευμα, με τους οπαδούς να επιστρέφουν στα γήπεδα. Μέχρι 2.000 υποστηρικτές θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που χωρίζονται από τέσσερις θέσεις, αλλά μόνο ένα βαθμό διαφορά στον βαθμολογικό πίνκα πίνακα της Premier League. Πάμε να δούμε τα ενδιαφέροντα Γουεστ Χαμ -Μαντσεστερ στοιχημα προγνωστικα.

Stoiximan — Ένας συναρπαστικός κόσμος ΠΑΝΤΑ μαζί σου *| +21
Με σημαντική τύχη η Γουέστ Χαμ
Όλη η χώρα περιμένει εννέα μήνες για να υποδεχτεί τους οπαδούς πίσω στα γήπεδα και το Σάββατο σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι για την ομαλότητα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η ατυχής πραγματικότητα είναι ότι ορισμένες περιοχές της Αγγλίας παραμένουν κάτω από αυστηρότερες συνθήκες από άλλες, και έτσι ούτε η Μπέρνλι ούτε η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούν να καλωσορίσουν τους οπαδούς το Σάββατο, ενώ το Στάδιο του Λονδίνου θα είναι αραιοκατοικημένο με μόνο 2.000 θεατές από τις 60.000 θέσεις.

Ωστόσο, είναι ένα άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αν και η Γουέστ Χαμ έχει περισσότερους λόγους να θέλει να καθυστερήσει η επιστροφή των οπαδών, έχοντας δει τη φόρμα της έδρας της να βελτιώνεται, καθώς οι αγώνες διεξήχθησαν πίσω από κλειστές πόρτες.

Πράγματι, τα Σφυριά είναι η ομάδα με την πιο βελτιωμένη φόρμα εντός έπειτα από το κλείδωμα, κερδίζοντας πέντε από τους 10 τελευταίους αγώνες σε σύγκριση με μόνο δύο από τους 10 νωρίτερα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτει την πιο βελτιωμένη φόρμα εκτός έδρας — εννέα σε σύγκριση με μόνο τρεις νίκες εκ των προτέρων.

Όλα προσθέτουν ένα άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι σε μια ήδη ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ δύο συλλόγων των οποίων η φόρμα των τελευταίων πέντε αγώνων πρωταθλήματος ήταν πανομοιότυπη — ισοπαλία, ήττα και μετά τρεις νίκες στην σειρά.

Με φόρμα και χωρίς απουσίες
Ο Ντέιβιντ Μόγιες οδήγησε την ομάδα του σε τρεις διαδοχικές νίκες στην Premier League και μόνο μία ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές — συμπεριλαμβανομένων των πόντων από τους ηγέτες του πρωταθλήματος Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ και Γουλβς.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η νίκη σε αυτόν τον αγώνα θα ανέβαζε προσωρινά την Γουέστ Χαμ μέχρι την τρίτη θέση, μόλις ένα πόντο από τους πρωτοπόρους, και έχουν λόγο να είναι αισιόδοξοι ότι θα το κάνουν αυτό έχοντας κερδίσει πέντε και δεν έχασε κανένα από τα έξι τελευταία εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις — πιο πρόσφατα η νίκη της Δευτέρας 2–1 το βράδυ έναντι της Άστον Βίλλα.

Η Γουέστ Χαμ έχει επίσης σχεδόν μια πλήρως κατάλληλη ομάδα, με τον Αντρέι Γιαρμολένκο (5 συμ.) να είναι η μόνη αμφιβολία μετά από ένα θετικό τεστ κοροναϊού τον περασμένο μήνα.

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! Με πρωτότυπα στοιχήματα και Live Streaming* |+21
Να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα
Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η τελευταία από τις νίκες της ήταν ένας συναρπαστικός θρίαμβος έναντι της Σαουθάμπτον καθώς ανέκαμψε από το 2–0 στο ημίχρονο για να κερδίσει 3–2 στο Σεντ Μέρι.

Αναμφίβολα υπήρξε μια δυσάρεστη αρχή για τη σεζόν για τους άντρες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά μετά από το ένα τέταρτο της σεζόν, απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος με ένα παιχνίδι λιγότερο, και η νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο θα τους ανέβαινε τουλάχιστον στην τετράδα προσωρινά. Οι κόκκινοι διάβολοι, με τη νίκη στο Σαουθάμπτον έκαναν οκτώ διαδοχικές νίκες πρωταθλήματος στα εκτός έδρας ταξίδια τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ένας άλλος θρίαμβος στο Λονδίνο θα τους έβλεπε να κερδίζουν τα πέντε πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν για πρώτη φορά από το 1985–86, έχοντας ήδη γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που κέρδισε τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια παρά τον άσχημο απολογισμό στο γήπεδο της.

Πράγματι, αυτοί οι 12 πόντοι που κερδίστηκαν εκτός έδρας είναι οι περισσότεροι αυτή τη χρονιά, οπότε σίγουρα δεν θα πανικοβληθούν αν η αντίπαλο της πάρει το προβάδισμα το Σάββατο, παρά την αποτυχία να πάρει βαθμό ή βαθμούς στον όμιλο του Champions League την Τετάρτη το βράδυ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό το αποτέλεσμα άφησε τις προσδοκίες της πρόκρισης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κρέμονται από την τελευταία αγωνιστική και στο παιχνίδι με την Λειψία την επόμενη εβδομάδα, αλλά ο Σόλσκιερ ξέρει ότι η ομάδα του πρέπει να επικεντρωθεί πλήρως στην Πρέμιερ Λιγκ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πιθανώς μη διαθέσιμος ο Ράσφορντ
Ενώ η Γιουναϊτεντ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ σε πολλές περιπτώσεις αυτή τη σεζόν, η Γουέστ Χαμ σημείωσε το πρώτο γκολ σε καθένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και θα μπορούσε να επεκτείνει αυτό το τρέξιμο σε έξι — κάτι που έχουν επιτύχει μόνο μία φορά στην Premier League.

Οι δύο ομάδες έχουν από έξι over 2,5 μέχρι τώρα, ενώ τα ματς της Μάντσεστερ εκτός έδρας ήταν όλα με πάνω από δύο γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αισιόδοξη ότι ο Μάρκους Ράσφορντ (9 συμ./2 γκολ/4 ασίστ) θα είναι έτοιμος για αυτό το ματς, παρά το γεγονός ότι ο επιθετικός αναγκάστηκε να αποχωρήσει εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν στην επανάληψη με τραυματισμό στον ώμο.

Πρωταγωνιστές Καβάνι και Μπρούνο Φερνάντες
Ο Έντινσον Καβάνι (5 συμ./3 γκολ/1 ασίστ) περιμένει ακόμα να ακούσει το αποτέλεσμα μιας έρευνας της FA για μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα μπορούσε να θεωρηθεί ρατσιστική, αλλά είναι επιλέξιμος για αυτόν τον αγώνα και θα μπορούσε να οδηγήσει τη επιθετική γραμμή για άλλη μια φορά. Ο Ουρουγουανός έχει κατά μέσο όρο ένα γκολ ή ασίστ κάθε 32 λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, στα 128 λεπτά του στο γήπεδο.

Ο κύριος πρωταγωνιστής παραμένει όμως ο Μπρούνο Φερνάντες (9 συμ./7 γκολ/ 3 ασίστ), με τον Πορτογάλο παίκτη να έχει σημειώσει τέρμα σε κάθε ένα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του. Ένα άλλο γκολ το Σάββατο θα τον έκανε να γίνει ο πρώτος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ που θα σκοράρει σε έξι συνεχόμενα ματς από τον Μάρτιο του 1964.

Ο αντίκτυπος του Φερνάντες στην ομάδα είναι τεράστιος, με το κλαμο να κερδίζει περισσότερους πόντους στην Πρέμιερ Λιγκ ανά παιχνίδι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα από την άφιξή του και να συγκεντρώσει 17 περισσότερους πόντους σε αυτούς τους 23 αγώνες από ό, τι είχε στα προηγούμενα 23. Ο αγώνας του Σαββάτου πιθανότατα θα έρθει πολύ νωρίς για τον Λουκ Σο (7 συμ.)

Γουεστ Χαμ -Μαντσεστερ στοιχημα προγνωστικα Premier League: Αυτή θα είναι μόνο η τέταρτη φορά στην εποχή της Πρέμιερ Λιγκ που η Γουέστ Χαμ μπαίνει σε έναν αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόμενη πάνω από τους αντιπάλους της στην βαθμολογία, και υποστηρίζουμε την γηπεδούχο να επεκτείνει αυτό το προβάδισμα. Η φόρμα εκτός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ δεν είναι τόσο απίστευτη, αλλά η Γουέστ Χαμ είναι εντυπωσιακή εντός έδρας, έχει πάει σχετικά καλά με τις μεγαλύτερες ομάδες και πρέπει να ενισχυθεί από την πολυαναμενόμενη επιστροφή των οπαδών. Η διπλή ευκαιρία 1Χ μας δίνεται σε απόδοση 1,83 στην στοιχηματική σελίδα Novibet

H Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να χτίσει στην δραματική νίκη του Champions League έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύοντας στο Μονπελιέ για τη διοργάνωση της Ligue 1 του Σαββάτου. Ωστόσο, οι πρωταθλητές ελπίζουν να αποφύγουν ένα τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη αν και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που έχει κερδίσει τέσσερις φορές σερί στο πρωτάθλημα. Δεν χρειάζονται άλλα, πάμε στα Μονπελιε — Παρι Σεν Ζερμεν στοιχημα προγνωστικα.

Stoiximan — Ένας συναρπαστικός κόσμος ΠΑΝΤΑ μαζί σου *| +21
Θα απειλήσει την πρωταθλήτρια
Η Μονπελιέ σίγουρα έβαλε τις βάσεις για μια θέση στην Ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Μισέλ Ντερ Ζακαριάν να βλέπει την ομάδα του να κυριαρχεί στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Μόνο η Μονακό και η Μαρσεϊγ — που κάθονται και στις δύο πλευρές της Μονπελιέ της πέμπτης θέσης — μπορούν επίσης να υπερηφανεύονται για ένα τόσο δυνατό σερί φόρμας, αν και οι Μασσαλοία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα καθώς βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την Μονπελιέ.

Παρ ‘όλα αυτά, οι οπαδοί της Μονπελιέ σίγουρα θα αισθάνονται πιο αισιόδοξοι για την τύχη του συλλόγου τους τώρα, με το κλαμπ να αφήνει πίσω τους τον θλιβερό Οκτώβριο με ένα τέλειο σύνολο αποτελεσμάτων τον Νοέμβριο.

Οι παίκτες του Ντερ Ζακαριάν πήραν 12 πόντους από τους πιθανούς 12 εναντίον της Σεντ Ετιέν, Μπορντό, Στρασβούργου και της Λοριάν τον περασμένο μήνα, με τον Πέταρ Σκούλετιτς (3 συμ./1 γκολ) να σημειώνει το νικητήριο τέρμα έναντι της τελευταίας — το πρώτο του γκολ της σεζόν — στη νίκη με 1–0 την περασμένη Κυριακή.

Η Μονπελιέ έχει μια μικρή ευκαιρία να πιάσει αυτό το Σαββατοκύριακο την κορυφή της κατάταξης — καθώς Λιλ και Μονακό κοντράρονται την Κυριακή και μείνουν ισόπαλες — αλλά θα πρέπει πρώτα να νικήσει την Παρί Σεν Ζερμέν και να ελπίζει ότι η Λυών δεν θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μετς για να συμβεί αυτό.

Στατιστικά, έχει πέντε στα έξι over 2,5 εντός έδρας, επτά στα 12 γκολ γκολ συνολικά, ενώ πέντε ματς της είχαν πάνω από τρία γκολ, ένα εκ των οποίων ήταν με επτά τέρματα.

Λευκό απουσιολόγιο
Η Μονπελιέ έχει τη σπάνια πολυτέλεια ενός λευκού απουσιολογίου για αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Ντερ Ζακαριάν πριν καλωσορίσει τους πρωταθλητές. Το πρώτο γκολ του Σκούλετιτς είναι πολύ απίθανο να βάλει στη σκέψη του όσον αφορά τους τρεις βασικούς επιθετικούς, που θα ξεκινήσουν για άλλη μια φορά.

Στη Novibet… γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι! Με πρωτότυπα στοιχήματα και Live Streaming* |+21
Δεν έχει χρόνο να σκεφτεί
Γκολ, μονομαχίες και μια μαγευτική απόδοση από τον Νεϊμαρ. Μια άλλη τακτική βραδιά στο Champions League για τους Παριζιάνους.

Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ ήταν πολύ τυχερή που έπαιξε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου με 11 παίκτες, αφού ο Φρεντ χτύπησε με το κεφάλι του τον Λεάντρο Παρέντες (7 συμ.). Ο Νέϊμαρ, άνοιξε το σκορ, πριν ισοφαρίσει ο Μάρκους Ράσφορντ.

Ωστόσο, το βράδυ της Γιουναϊτεντ κατέρρευσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς ο Φρέντ τελικά πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αμέσως μετά ο Μαρκίνιος (7 συμ..) έδωσε το προβάδισμα στην Παρί και μια γρήγορη επιθετική αντεπίθεση τελείωσε με τον Νεϊμαρ να βάζει το δεύτερο τέρμα του, για να δώσει την νίκη στο Όλντ Τράφορντ.

Οι Παρί, Μάντσεστερ και Λειψία διαθέτουν εννέα πόντους από πέντε αγώνες στο γκρουπ πριν από τον τελευταίο αγώνα του ομίλου την επόμενης εβδομάδας, με τον Τόμας Τούχελ να γνωρίζει ότι η πρέπει να νικήσει στην Κωνσταντινούπολη την Μπασακσεχίρ για να έχει τις καλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει στους τελευταίους 16.

Η εστίαση στρέφεται προσωρινά στη Λίγκ 1 προς το παρόν, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ελπίζει να επεκτείνει το προβάδισμα δύο πόντων έναντι της Λιλ στην κορυφή της κατάταξης, αλλά οι Παριζιάνοι έχουν χάσει από την Μονακό και πήραν έναν πόντο με την Μπορντό τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η Μονπελιέ επιβλήθηκε 3–2, επί της σημερινής αντιπάλου της στο Σταντ ντε λα Μοσσόν στην σεζόν 2018–19, αλλά οι πρωταθλητές κέρδισαν δύο φορές την Μονπελιέ, την περασμένη σεζόν, 3–1 εκτός έδρας, πριν κερδίσουν 5–0 στο Παρίσι.

Στατιστικά, μετράει οχτώ στα 12 over 2,5 και επίσης, έχει και αυτή πέντε ματς με πάνω από τρία γκολ και ένα με επτά τέρματα.

Με κούραση και κάποιες απουσίες
Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι τόσο τυχερή στο μέτωπο των τραυματισμών, με τον Μάουρο Ικάρντι (5 συμ./2 γκολ) και τον Πάμπλο Σαράμπια (11 συμ./2 γκολ/4 ασίστ) να αναμένεται να χάσουν την αναμέτρηση.

Ο Τζούλιαν Ντράξλερ (6 συμ./2 γκολ) παραμένει αμφίβολος, αλλά έχει την πιθανότητα να επιστρέψει από το πρόβλημα του μηρού για αυτή τη συνάντηση, ενώ ο Αμπντού Ντιαλό (9 συμ.) επέστρεψε μετά την τιμωρία του. Μπορεί να κάνει κάποιες αλλαγές, δίνοντας ανάσες σε κάποιους παίκτες.

Μονπελιε — Παρι Σεν Ζερμεν στοιχημα προγνωστικα Ligue 1: Η Μονπελιέ θα φοβόταν κανονικά να υποδεχτεί τους πρωταθλητές στο γήπεδο της, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σαν πρωταρχικό στόχο το Champions League αυτή τη στιγμή και θα μπορούσε να ξεκουράσει μερικά μεγάλα αστέρια της έχοντας υπόψη το Champions League σε λίγες ημέρες. Λαμβάνοντας υπόψη την έντονη φόρμα των οικοδεσποτών τις τελευταίες εβδομάδες, μπορούμε να δούμε την Μονπελιέ να δυσκολεύει αρκετά τους πρωταθλητές αυτό το Σαββατοκύριακο.Θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα στο σπάμε στοίχημα, και θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, διότι διαθέτουν εξαιρετικές γραμμές, το αμφίσκορο, βρίσκεται σε απόδοση 1,70 στην πλατφόρμα στοιχημάτων Ιντερβετεν