Οι αποστολές των Εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ 2018

2018-06-05 02:34

Η αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για το Μουντιάλ 2018

Η εθνική Αργεντινής θα συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ισλανδία, στις 16 Ιουνίου στη Μόσχα, Κροατία στις 21 Ιουνίου στη Νοβγκόροντ και Νιγηρία 26 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη. Ο βασικός κίπερ Σέρχιο Ρομέρο, ήταν άτυχος αφού τραυματίστηκε στο γόνατο στις πρώτες προπονήσεις της εθνικής Αργεντινής και θα απουσιάσει από το Μουντιάλ 2018.

Ο αντικαταστάτης του στην 23άδα της “αλμπισελέστε” είναι ο 32χρονος τερματοφύλακας της Τίγκρες, Ναουέλ Γκουσμάν. Ο κόουτς Χόρχε Σαμπαόλι άφησε εκτός της 23μελούς αποστολής τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ που ήταν στην 35μελή προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής για το Μουντιάλ 2018. Στην αποστολή για την τελική φάση του Μουντιάλ δεν βρίσκεται ούτε ο μελλοντικά συμπαίκτης του στους “νερατζούρι”, Λαουτάρο Μαρτίνες. Τρεις μόνον οι εκπρόσωποι από το εγχώριο πρωτάθλημα της Αργεντινής, συγκεκριμένα οι Αρμάνι, Μέσα και Παβόν.

Η Εθνική Αργεντινής είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση από τους ομίλους, στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπου την προσφέρουν σε πολύ μικρή απόδοση. Για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο είναι σε αποδόσεις κοντά στο 1,60. Μόνο η Κροατία, μπορεί να την απειλήσει. Υπολογίζω ότι θα κάνει τουλάχιστον δύο νίκες, για αυτό το λόγο έχουν δίκιο οι εταιρίες στοιχημάτων, που είναι φαβορί οι συνολικοί πόντοι της έξι, επτά και εννιά βαθμοί, με τις αποδόσεις να κυμαίνονται από 3,60 εως 6,00.

Τερματοφύλακες

 

Ναουέλ Γκουσμάν (Τίγκρες)

 

Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)

 

Ουιλφρέντο Καμπαγιέρο (Τσέλσι)

 

Αμυντικοί

 

Γκαμπριέλ Μερκάδο (Σεβίλλη)

 

Φεντερίκο Φάσιο (Ρόμα)

 

Νικολάς Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι)

 

Κριστιάν Ανσάλντι (Τορίνο)

 

Νικολάς Ταγλιαφίκο (Άγιαξ)

 

Μάρκος Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

 

Μάρκος Ακούνια (Σπόρτινγκ)

 

Μέσοι

 

Εβέρ Μπανέγα (Σεβίλλη)

 

Χαβιέρ Μαστσεράνο (Hebei Fortune)

 

Εδουάρδο Σάλβιο (Μπενφίκα)

 

Λούκας Μπίγλια (Μίλαν)

 

Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν-Ζερμέν)

 

Χιοβάνι Λο Τσέλσο (Παρί Σεν-Ζερμέν)

 

Μανουέλ Λανσίνι (Γουέστ Χαμ)

 

Μάξι Μέσα (Ιντεπεντιέντε)

 

Κριστιάν Παβόν (Μπόκα Τζούνιορς)

 

Επιθετικοί

 

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

 

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

 

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους)

 

Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους)

Η αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζουλέν Λοπετέγκι ανακοίνωσε την 23άδα της εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Χωρίς τους Άλβαρο Μοράτα, Σέρτζι Ρομπέρτο και Μάρκος Αλόνσο θα παραταχθεί η εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, αφού ο κόουτς Τζουλέν Λοπετέγκι δεν τους συμπεριέλαβε στην τελική 23αδα, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Νάτσο Μονρεάλ, ο οποίος δεν βρισκόταν στα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ το προηγούμενο διάστημα.

Η Εθνικής Ισπανίας βρίσκεται στο δεύτερο γκρούπ, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Πορτογαλία στις 15 Ιουνίου, Ιράν στις 20 Ιουνίου και το Μαρόκο στις 25 Ιουνίου. Ο δεύτερος όμιλος διασταυρώνεται με τον πρώτο όμιλο, όπου θα φαβορί είναι η οικοδέσποινα Ρωσία και η Ουρουγουάη, με την Αίγυπτο να είναι πιο πίσω από πιθανότητες.

Η Εθνική Ισπανίας είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και μαζί με την Πορτογαλία, είναι κατά πάσα πιθανότητα, οι δύο ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις. Οι νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων, θεωρούν ότι θα κάνει δύο νίκες, με Ιράν και Μαρόκο, προσφέροντας σε απόδοση 5,25 τους έξι βαθμούς συνολικά και τους επτά και εννιά βαθμούς σε απόδοση 3,50. Η πρώτη θέση λογικά θα παιχτεί στην αναμέτρηση Ισπανία – Πορτογαλία.

Η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες

 

Νταβίντ ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ)

 

Πέπε Ρέινα (Νάπολι)

 

Κέπα Αριθαμπαλάγα (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

 

Αμυντικοί

 

Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης)

 

Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης) [captain]

 

Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα)

 

Τζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα)

 

Νάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης)

 

Άλβαρο Οντριοθόλα ( Ρεάλ Σοθιεδάδ)

 

Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)

 

Νάτσο Μονρεάλ (Άρσεναλ)

 

Μέσοι

 

Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα)

 

Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

 

Σαούλ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

 

Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν Μονάχου)

 

Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα)

 

Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)

 

Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης)

 

Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης)

 

Λούκας Βάθκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης)

 

Επιθετικοί

 

Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης)

 

Ιάγο Άσπας (Θέλτα Βίγκο)

 

Ροντρίγκο (Βαλένθια)

 

Η αποστολή Εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο κύπελλο 2018

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, Τίτι, ανακοίνωσε την 23άδα της “Seleção” για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ο Νεϊμάρ είναι στις επιλογές, ενώ ο Ντανίλο προορίζεται για αντι-Ντάνι Άλβες

Ο Νεϊμάρ έχει να αγωνιστεί απ’ τον Φεβρουάριο, αλλά έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή, ενώ θυμίζουμε πως ο συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμεν, Ντάνι Άλβες, τραυματίστηκε πριν λίγες μέρες και τέθηκε… νοκ-άουτ.

Τα δεξιά μπακ που πήρε ο Τίτι είναι οι Ντανίλο της Μάντσεστερ Σίτι και Φάγκνερ της Κορίνθιανς, ενώ μετά τον Μαρσέλο, στα αριστερά επιλέχθηκε ο Φιλίπε Λουίς της Ατλέτικο (μόλις επέστρεψε από τραυματισμό) και όχι ο Αλέξ Σάντρο της Γιουβέντους. Για 4ο στόπερ επιλέχθηκε ο Πέντρο Ζερομέλ της Γκρέμιο αντί του Ροντρίγκο Κάιο της Σάο Πάουλο, ενώ δεν τα κατάφεραν οι Ταλίσκα (Μπεσίκτας) και Ουίλιαν Ζοζέ (Σοθιεδάδ).

Η Εθνική Βραζιλία συμμετέχει στον πέμπτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει στις 17 Ιουνίου την Ελβετία, στις 22 Ιουνίου την Κόστα Ρίκα και στις 27 Ιουνίου την Σερβία. Δεν θα έχει εύκολο έργο, αφού Ελβετία και Σερβία είναι καλές ομάδες, με δυνατότητες, παρόλο αυτά είναι το πρώτο φαβορί να περάσει στην επόμενη φάση, με πολύ μικρές αποδόσεις στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.

Πιστεύω ότι θα έχει μία βαθμολογική απώλεια στον όμιλο και επομένως να μαζέψει επτά βαθμούς στον όμιλο μας δίνεται σε απόδοση 2,95 στον Stoiximan, που προσφέρει πληθώρα εδικών στοιχημάτων σε όλο το Μουντιάλ.

Η αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας:

 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

 

Άλισον (Ρόμα)

 

Κάσιο (Κορίνθιανς)

 

Έντερσον Μοράες (Μάντσεστερ Σίτι)

 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

 

Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν)

 

Μιράντα (Ίντερ)

 

Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν)

 

Πέντρο Ζερομέλ (Γκρέμιο)

 

Ντανίλο (Μάντσεστερ Σίτι)

 

Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης)

 

Φάγκνερ (Κορίνθιανς)

 

Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο)

 

ΜΕΣΟΙ

 

Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης)

 

Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι)

 

Ρενάτο Αουγκούστο (Beijing Sinobo Guoan)

 

Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα)

 

Φρεντ (Σαχτάρ)

 

Ουίλιαν (Τσέλσι)

 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

 

Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν)

 

Φιλίπε Κοουτίνιο (Μπαρτσελόνα)

 

Γκαμπριέλ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι)

 

Τάιζον (Σαχτάρ)

 

Ντόουγκλας Κόστα (Γιουβέντους)

 

Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ)