Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα

2018-01-19 04:39

Γεία χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω τους το φτωχό μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα και έχουμε μπροστά ματς, ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο. Σήμερα, το πρόγραμμα, επανέρχεται στα γνωστά στάνταρ, με αγώνες για όλα τα γούστα, σχεδόν από όλα τα πρωταθλήματα. Θα ασχοληθώ με τα τρία σημαντικότερα παιχνίδια στις βαθμολογίες από Ισπανία, Γαλλία και Ολλανδία, όπου οι άμυνες θα μας δείξουν τον δρόμο στα παμε στοιχημα προγνωστικα, ας τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Με την γνωστή συνταγή η Καεν

Η 22η αγωνιστική στην Γαλλική Λίγκ 1 ξεκινά με την αναμέτρηση Καέν – Μαρσεϊγ, με την φιλοξενούμενη να έχει περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς, για να μείνει στις πρώτες θέσεις.

Η Καέν, βρίσκεται ακριβώς στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς και απολογισμό οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις 14 φορές και δεχτεί 22 τέρματα. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της εντός έδρας, με ρεκόρ πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ οχτώ υπέρ και το ίδιο κατά. Διαθέτει μακράν την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 14 γκολ, σκοράροντας ένα τέρμα ανά δύο ματς, μέσο όρο. Η άμυνα της από την άλλη, είναι μία από τις καλύτερες στην κατηγορία. Για τα παραπάνω, έχει 17 στα 21 under 2,5 και no goal και εννιά στα 11 under 2,5 εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες, μετά έξι αγωνιστικές, κερδίζοντας με 0-2 στην Μπορντό.

Η Μαρσεϊγ είναι στην τρίτη θέση με 44 βαθμούς, ένα πίσω από την δεύτερη Λυών και έναν πάνω από την Μονακό. Συνολικά έχει 13 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει 43 γκολ και δεχτεί 22 τέρματα. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 20-15. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, ενώ έχει 12 στα 21 no goal. Πάνω από τους μισούς αγώνες κράτησε ανέπαφη την εστία της. Μόνο από την Λυών έχει χάσει, από το τέλος Σεπτέμβρη έχει μόνο αυτή την ήττα. Προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες, μάλιστα στα δύο τελευταία κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Παμε στοιχημα προγνωστικα Καέν – Μαρσεϊγ: Η Καέν επιθυμεί να εξασφαλίσει με άνεση την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ η Μαρσεϊγ να μείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θα βασιστώ στις άμυνες των δύο ομάδων, αλλά την επιθετική δυστοκία της Καέν και θα ποντάρω στα λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,90 στις στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει παιχνίδια με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Καέν – Μαρσεϊγ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,90

Ντέρμπι μικρομεσαίων με κλειστές άμυνες

Στην Λα Λίγκα η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της, στην Μαδρίτη, όπου η Χετάφε υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ένα ντέρμπι μικρομεσαίων ομάδων, που έχουν, μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Η Χετάφε είναι στην ένατη θέση με 26 βαθμούς, έχοντας μοιρασμένα αποτελέσματα με επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, σκοράροντας 23 γκολ και δεχόμενη 18 τέρματα. Ενώ εκτός έδρας, έχει μόλις μία νίκη, στο γήπεδο της είναι αρκετά δυνατή με έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, με γκολ 16 υπέρ και επτά κατά μόλις. Συνολικά έχει 11 στα 19 under 2,5, με δέκα no goal. Ο απολογισμός της δείχνει την φόρμα της, κερδίζει εντός και χάνει εκτός. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 1-0 της Μάλαγα.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει έναν βαθμό με 25 βαθμούς, στην 12η θέση και συνολικό ρεκόρ έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι νίκες, με γκολ 21 υπέρ και 20 κατά. Σχεδόν ίδιο απολογισμό έχει εντός και εκτός έδρας, μακριά από το Μπιλμπάο έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 14-15. Συνολικά έχει 13 στα 20 under 2,5, με τα 11 να είναι με no goal. Έχει αήττητο σερί οχτώ αγώνων, με πέντε ισοπαλίες και τρεις νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, στην έδρα της Εσπανιόλ.

Παμε στοιχημα προγνωστικα Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να είναι άνετες βαθμολογικά και μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις, περιμένω, κλειστό ματς, όπως κάνουν οι δύο ομάδες και να έχουμε λίγες φάσεις και γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικες εταιριες

Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60

Γεμάτα δίχτυα στο Ουτρέχτη – Αλκμάαρ

Η 19η αγωνιστική στην Ολλανδία αρχίζει με την αναμέτρηση Ουτρέχτη – Αλκμάαρ, όπου οι δύο ομάδες είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και διεκδικούν με αξιώσεις την Ευρωπαϊκή έξοδο, την επόμενη χρονιά.

Η Ουτρέχτη, βρίσκεται στην έκτη θέση με 28 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ οχτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας βρει δίχτυα 27 φορές και παραβιαστούν 28 φορές. Ίδιο απολογισμό έχει εντός και εκτός έδρας, μπροστά στο κοινό της έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα και γκολ 14-12. Συνολικά έχει 11 στα 17 γκολ γκολ και πέντε στα επτά εντός έδρας. Διακόπηκε, το αήττητο σερί οχτώ αγώνων, με την ήττα από την Μπρέντα με 3-1. Στα πιο πρόσφατα έχει επτά στα οχτώ γκολ γκολ.

Η Αλκμάαρ είναι στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από τον Άγιαξ και οχτώ από την πρώτη Αϊντχόφεν. Μέχρι τώρα έχει 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 34 υπέρ και 19 κατά. Μακριά από την έδρα της έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 13-7. Συνολικά, έχει μοιρασμένα γκολ γκολ και πέντε στα οχτώ εκτός έδρας. Από τον Οκτώβριο και μετά έχει χάσει μόνο από τον Άγιαξ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Χέρενφεν με τελικό σκορ 3-1.

Παμε στοιχημα προγνωστικα Ουτρέχτη – Άλκμααρ: Δυνατή αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο δυνατούς αντιπάλους, που μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα, λόγω των πολύ καλών επιθετικών γραμμών και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο μας προσφέρεται σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες

Ουτρέχτη – Αλκμααρ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50

Παμε στοιχημα προγνωστικα Παρασκευής 19 Ιανουαρίου

Καέν – Μαρσεϊγ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,90

Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60

Ουτρέχτη – Αλκμααρ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50