Ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη

2019-10-27 08:22

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται η Super League, με το ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ που διεξάγεται στο Στάδιο Καραϊσκάκης. Έφτασε η ώρα των αποδείξεων για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Super League, που πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο. Οι δύο σύλλογοι έχουν διαφορά πέντε βαθμών και η νίκη εκτός από το γόητρο θα δώσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μεγαλύτερη ανάγκη έχει η φιλοξενούμενη ΑΕΚ, αφού θα μείνει πίσω οχτώ βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος. Ας δούμε αναλυτικά την ανάλυση και τα Ολυμπιακος – ΑΕΚ προγνωστικα.

Τρίποντο επιβεβαίωσης και τίτλου

Ο Ολυμπιακός, μετά την νίκη του ΠΑΟΚ, θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας την διαφορά από την δεύτερη θέση. Παράλληλα, θα αφήσει μακριά πίσω του στην σημερινή αντίπαλο του ΑΕΚ. Έχει μόλις μία βαθμολογική απώλεια, αυτή με τον Παναθηναϊκό και έξι νίκες σε επτά ματς, έχοντας σκοράρει 14 γκολ και δεχτεί μόλις τρία.

Προσφάτως κέρδισε την Λαμία με 2-0, πήρε μεγάλο διπλό στην Θεσσαλονίκη, με 1-2 επί του Άρη και επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του ΟΦΗ. Στο Βικελίδης, βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο ματς, αλλά άμεσα με τον Μασούρα και τον Ελ- Αραμπί, γύρισε το σκορ, πριν την λήξη του ημιχρόνου. Την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στον εξαιρετικό ΟΦΗ, πήρε την νίκη, χάρις σε δύο γκολ Σουντανί, με τον Ναμπι να ισοφαρίζει προσωρινά.

Στατιστικά, έχει ένα παραπάνω under 2,5 και no goal στο πρωτάθλημα. Τέσσερα είναι και 2-3 σύνολο γκολ. Σε πέντε ημίχρονα βρέθηκε προηγούμενος στο σκορ, ενώ στα άλλα δύο ήταν ισόπαλος.

Την Τρίτη, παρότι ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο βαθμό, χάνοντας με 2-3. Προηγήθηκε σε μία αντεπίθεση με κεφαλιά τον Ελ-Αραμπί, όμως ο Λεβαντόφσκι με δύο γκολ, ανέτρεψε την κατάσταση, με τον Κορεντίν Τολισό να κάνει το 1-3. Μείωσε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είχε συνέχεια αυτή η προσπάθεια.

Εκτός πλάνων του Πορτογάλου προπονητή, έμεινε ο Μπενζιά. Εκτός είναι και οι Μπα, Σισέ, Μπρούνο, Βαλμπουενά, όπως φυσικά και οι Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής: Αλέν, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας.

Υπέρβαση και μείωση απόστασης από την ΑΕΚ

Ο Δικέφαλος, πηγαίνει στο Καραϊσκάκη, πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έξι από τον ΠΑΟΚ, που έχει ένα ματς περισσότερο. Όπως φαίνεται δεν έχει πολλά περιθώρια και απαιτείται να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να μείνει κοντά στις δύο πρώτες ομάδες. Μετράει τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα με γκολ 12 υπέρ και 8 κατά.

‘Επειτα από τις δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και την λευκή ισοπαλία στην Λάρισα, επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας τον Βόλο στην Ριζούπολη.Ο Βόλος προηγήθηκε, ο Λιβάγια έφερε το ματς στα ίσια, στην συνέχεια ο Βόλος, έμεινε με δέκα παίκτες και μπόρεσε τελικά να πάρει την νίκη με δύο τέρματα του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου.Είναι σαφώς βελτιωμένη , μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά ακόμα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της.

Αντίθετα, με τον αντίπαλο της, έχει ένα παραπάνω over 2,5 και γκολ γκολ. Πέντε ημίχρονα της έχουν λήξει ισόπαλα, σε ένα προηγούνταν και σε ένα έχανε.

Ο Πέτρος Μάνταλος έμεινε εκτός με θλάση, ο Βασίλης Μπάρκας είχε τραυματισμό στο δάχτυλο, ενώ και ο Τσίκο Ζεράλντες. Ο Σουηδός Νίκλας Χουλτ ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες και εν τέλει δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Η αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτας. Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Ολιβέιρα.

Ολυμπιακος – ΑΕΚ προγνωστικα  Super League: Οι Ερυθρόλευκοι είναι φαβορί στις νόμιμες στοιχηματικές σελίδες, κάτι που είναι λογικό. Αν πιάσει την ίδια απόδοση με την Μπάγερν δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει. Η έδρα θα δώσει σημαντική ώθηση, για τον άσσο. Η απόδοση στον άσσο, είναι μικρή για ένα ντέρμπι, χωρίς αξία. Θα ποντάρω στον συνδυασμό άσσου και over 1,5 σε απόδοση 1,90 στις σελίδες στοιχήματος

Ολυμπιακος – ΑΕΚ προγνωστικα @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,90

Για την 10η αγωνιστική της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, περιλαμβάνει άλλο ένα ντέρμπι, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Η Λίβερπουλ, έχει μπροστά της, άλλο ένα ντέρμπι, αυτή την φορά με την Τότεναμ, θέλοντας να διατηρήσει το αήττητος της, ώστε να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Τότεναμ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων. Όπως σε κάθε ντέρμπι, τα Λιβερπουλ – Τοτεναμ προγνωστικα, είναι δύσκολα.

Άλλη μία παράσταση για την Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αντιμετωπίσει τον Ποκετίνο σε μια επανάληψη του τελικού του Champions League της περασμένης σεζόν. Θα πρέπει να είναι άλλη μια ενδιαφέρουσα σύγκρουση. Το απόλυτο ρεκόρ νικών της Λίβερπουλ στην Premier League έφτασε στο τέλος, καθώς έμεινα στο 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι Κόκκινοι είχαν κερδίσει οκτώ αντιπάλους – Νόργουϊτς, Σαουθάμπτον, Άρσεναλ, Μπέρνλι, Νιούκαστλ, Τσέλσι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λέστερ Σίτι. Με την Γιουνάϊτεντ δεν τα κατάφεραν και έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 85ο λεπτό με γκολ του Άνταμ Λαλανά.

Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να έχει ένα σταθερό πλεονέκτημα έξι βαθμών από την δεύτερη θέση και την Μάντσεστερ Σίτι. Την Τετάρτη οι άνδρες του Κλοπ ταξίδεψαν στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσουν την Γκενκ στο Champions League. Εντυπωσίασαν κερδίζοντας 1-4  χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (δύο), Σάντιο Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα, αλλά Γερμανός τεχνικός έχει τέσσερις ανησυχίες με τραυματισμούς. Ο Ναθάνιελ Κλάιν και ο Σερντάν Σακίρι είναι σίγουρα εκτός, ενώ ο Ζοέλ Ματίπ και ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θεωρούνται αμφίβολοι. Και οι δύο έχασαν τη σύγκρουση της Τετάρτης λόγω τραυματισμού και ασθένειας αντίστοιχα και η κατάστασή τους θα αξιολογηθεί την Κυριακή. Ο Ναμπί Κεϊτά και ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν θα ξεκινήσουν μάλλον από το πάγκο παρά το γεγονός ότι και οι δύο εντυπωσίασαν στο Γκενκ.

Κάνει μεγάλα σκορ συνήθως, έχοντας επτά στα εννιά over 2,5 και γκολ γκολ. Μόνο δύο ημίχρονα, έληξαν χωρίς να προηγούνται στο σκορ.

Να ανέβει και άλλο η Τότεναμ

Το Τότεναμ είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Έχουν συγκεντρώσει δώδεκα πόντους, 13 λιγότερους από τους πρωτοπόρους της Λίβερπουλ. Με μόνο τρεις νίκες στους πρώτους 9 αγώνες, ο τεχνικός Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι υπό μεγάλη πίεση, καθώς το ίδιο και οι παίκτες. Έχουν απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα και γκολ, όμως ακόμα μακριά από την έδρα δεν έχει νίκη σε τέσσερα παιχνίδια.

Ωστόσο, τα Σπιρούνια θα πάνε στο Άνφιλντ μετά τη νίκη του Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα. Η Τότεναμ κέρδισε 5 – 0 την Τρίτη και οι οπαδοί έφυγαν από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν ικανοποιημένοι. Ο Χάρι Κεϊν και ο Σον, πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ ο Έρικ Λαμέλα ήταν ο άλλος σκόρερ. Ήταν μια μεγάλη τακτική νίκη για τον Ποκετίνο. Ο Αργεντινός προπονητής επέστρεψε στο σχηματισμό 4-2-3-1 αφού έπαιξε με τρεις στην άμυνα στο ματς με την Γουότφορντ την περασμένη εβδομάδα. Οι παίκτες θα έχουν επιπλέον κίνητρο για εκδίκηση μετά την ήττα στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη. Ο Ποκετίνο θα έχει τους περισσότερους παίκτες του διαθέσιμους, μόνο ο τερματοφύλακας Ούγκο Λιορίς με τραυματισμό στο χέρι. Επιπλέον, ο Ράιαν Σεσενιόν δίνεται ως αμφίβολος.

Μία από τα ίδια, στα στατιστικά για την Τότεναμ, με επτά στα εννιά over 2,5 και έξι γκολ γκολ. Σημαντικό στοιχείο, είναι ότι σε πέντε ημίχρονα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα βρέθηκε προηγούμενη, χωρίς να έχει ισόπαλο αποτέλεσμα.

Πιθανές αρχικές  ενδεκάδες:                                               

Λίβερπουλ: ΑλλισονAlisson; Αλέξαντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Βαν Ντικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ; Σαλάχ, Μάνε, Φιρμίνο

Τότεναμ: Γκασανίγκα; Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόγκεν, Ρόουζ; Ντομπελέ, Σισοκό, Γουίνκς; Ντελέ Άλι, Σον, Χάρι Κεϊν

Λιβερπουλ – Τοτεναμ προγνωστικα Πρεμιερ Λιγκ: Νομίζω ότι η Τότεναμ είναι σε θέση να μην χάσει εύκολα και με διαφορά τερμάτων, που σημαίνει ότι δεν θα χάσει με περισσότερα από ένα γκολ στο Ανφίλντ. Η Λίβερπουλ δεν είναι άτρωτη. Η Τότεναμ ήταν εξαιρετική την Τρίτη και η εμπιστοσύνη των βασικών παικτών είναι υψηλότερη αφού Σον και Κεϊν σκόραραν και απέκτησαν επιπλέον ψυχολογία. Οι πιθανότητες υποδηλώνουν τη νίκη της; Λίβερπουλ, ωστόσο η υποτιμημένη Τότεναμ εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από πλούσια ποιότητα και να παραμένει ικανή να κάνει την ζημιά, ακόμα και να χάσει με μικρή διαφορά. Το χάντικαπ +1,5 γκολ δίνεται σε απόδοση 1,65 στις σελίδες στοιχήματος

Λιβερπουλ – Τοτεναμ προγνωστικα @@ Τότεναμ + 1,5 ΑΗ @ 1,65

Το μεσημέρι ξεκινά η αγωνιστική ημέρα στην Super League, με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λάρισα. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, κάνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη του. Από την άλλη η ΑΕΛ, θέλει να κάνει την ζημιά, ώστε να παραμείνει στην πρώτη εξάδα, διεκδικώντας ότι παραπάνω μπορεί. Δύσκολα σε κάθε άποψη τα σημερινά Παναθηναικος – Λαρισα προγνωστικα.

Για δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο

Ο Παναθηναϊκός με οχτώ βαθμούς απέχει μόλις έναν από την εξάδα και επιθυμεί να την πιάσει και να διατηρηθεί εκεί μέχρι το τέλος. Σίγουρα, δεν έχει το επιθυμητό βαθμολογικό απολογισμό, όμως στα τελευταία ματς, έχει βρει κάποιες σταθερές στο παιχνίδι του. Η απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα, φαίνεται να είναι ευεργετική για τον σύλλογο, ήδη ανανέωσε ο Χατζηγιοβάνης και επίκεινται να ανανεώσουν και άλλοι νεαροί παίκτες.

Στο ΟΑΚΑ, σε τρία ματς, έχει πάρει μόλις ένα πόντο και απαιτείται να το αλλάξει αυτό. Προέρχεται από δύο διπλά σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι, ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκε άδικα από την Ξάνθη. Πριν από μία εβδομάδα, ήταν ανταγωνιστικός και μπόρεσε με ασίστ του Μπουζούκη και γκολ του Χατζηγιοβάνη, να πάρει προβάδισμα και τελικά ένα πολύτιμο τρίποντο. Δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο του, έχοντας σωστή αμυντική λειτουργία. Ο Σεκεφέλντ, έχει δέσει την άμυνα, προσθέτοντας αυτοπεποίθηση, επιθετικά όμως υπάρχουν θέματα, έχοντας σκοράρει μόνο πέντε γκολ, τα τρία μάλιστα με πέναλτι. Αν λύση το επιθετικό του πρόβλημα, θα ξεκινήσει να παίρνει εύκολα βαθμούς και νίκες.

Στατιστικά, έχει δύο ματς στα επτά με πάνω από τρία γκολ και τρία με γκολ γκολ. Μόνο σε δύο ημίχρονα βρέθηκε προηγούμενος στο σκορ. Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Ινσούα, Γιόχανσον, ο τραυματίας Κότσαρης αλλά και οι Βέργος, Θεοχάρης, Ξενόπουλος, Σέχου, Ζαγαρίτης που δεν υπολογίζονται για το ματς με την ΑΕΛ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Φάουστο, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Για την ζημιά στο ΟΑΚΑ

Η Λάρισα, με εννιά βαθμούς, ισοβαθμεί με τον Βόλο στην έκτη θέση, με τον στόχο της να είναι να παραμείνει στην πρώτη εξάδα. Τα αποτελέσματα της είναι μοιρασμένα, έχοντας μία παραπάνω ισοπαλία και έχει σκοράρει (9) δύο παραπάνω από όσα έχει δεχτεί (7).

Είναι για τέσσερα ματς αήττητη με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες προσφάτως. Μετά την λευκή εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ, πήρε και βαθμό στο Αγρίνιο. Προηγήθηκε με τον Μιχαήλ, ο Παναιτωλικός ανέτρεψε το σκορ, αυτό όμως κράτησε μόνο τρία λεπτά, αφού ο έμπειρος αμυντικός Βαγγέλης Μόρρας με κεφαλιά, έκανε το τελικό 2-2. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Κάτσε και ο Ουάρντα, έχουν προσθέσει ποιότητα και μπορεί να κάνει ζημιές.

Στα στατιστικά, έχει τρία στα επτά over 2,5 και γκολ γκολ. Στο ημίχρονο, έχει πέντε ισόπαλα αποτελέσματα, μία νίκη και μία ήττα στο Καραϊσκάκη. Ο Μιχάλης Γρηγορίου άφησε εκτός τους εδώ και μέρες τραυματίες Γκοΐκοβιτς, Φιλίποβιτς και Σικάφκα. Επιπρόσθετα, εκτός έμειναν και οι Γιάκος – Χοτζάλι. Ο πρώτος έμεινε εκτός για αγωνιστικούς λόγους και ο δεύτερος διότι έχει ταξιδέψει στην Κίνα με την Εθνική Ενόπλων.

Η αποστολή της ΑΕΛ είναι:  Κρίστινσον, Ρίστιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Κάτσε, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο

Παναθηναικος – Λαρισα προγνωστικα Super League: Σημαντική αναμέτρηση για τα δύο κλαμπ, θα δείξει κατά ένα ποσοστό που μπορούν να φτάσουν. Αναμένω να κριθεί στις λεπτομέρειες και στο γκολ. Ο Παναθηναϊκός σκοράρει με δυσκολία, ενώ αμυντικά είναι βελτιωμένος. Η ΑΕΛ, δεν θα πάρει ρίσκο και θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Πιστεύω ότι θα έχουμε λίγα γκολ στο  ματς, το under 2,5 είναι πολύ πιθανόν, μας προσφέρεται σε απόδοση 1,55 στις σελίδες στοιχήματος

Παναθηναικος – Λαρισα προγνωστικα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55

Η 9η αγωνιστική της Serie A περιλαμβάνει ένα σημαντικό ματς, το ντέρμπι ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν. Οι δύο σύλλογοι, είναι μακριά από τις πρώτες θέσεις και θέλουν βαθμούς για να ανέβουν και άλλον στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν είναι στα καλύτερα τους, όμως πάντα ένα τέτοιο παιχνίδι έχει ενδιαφέρον και όλοι μας το περιμένουμε με αγωνία. Έχουμε θέματα τα πούμε, για να μας βγουν τα σημερινά Ρομα – Μιλαν προγνωστικα.

Πολλά προβλήματα για την Ρόμα

Η Ρόμα θα φιλοξενήσει την Μίλαν Μιλάνο στο ντέρμπι της Serie A. Οι οικοδεσπότες βρίσκονται στην έκτη θέση, τρεις βαθμούς μακριά από τις θέσεις του Champions League. Οι οπαδοί της δεν είναι ικανοποιημένοι με την κατάσταση, διότι περιμένουν να δουν την ομάδα τους μεταξύ των κορυφαίων τεσσάρων ομάδων στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, τρεις νίκες στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές δεν είναι καλό ρεκόρ. Η επίθεση της είναι προβληματική δείχνει άσχημη, έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ στους τελευταίους τέσσερις αγώνες στην Serie A.

Οι Τζιαλορόσι πρέπει να βελτιώσουν τις εμφανίσεις τους ξεκινώντας από αυτόν τον αγώνα. Αλλά ο προπονητής Πάουλο Φονσέκα έχει πολλά ζητήματα απουσιών αυτή την περίοδο. Έχει τουλάχιστον οκτώ τραυματίες και αναγκάστηκε να καλέσει κάποιους νεαρούς παίκτες στην πρώτη ομάδα. Οι Μπράιαν Κριστάντε, Λορέντζο Πελεγκρίνι, Αμαντού Ντιαουαρά, Ντάβιντε Ζαπακόστα, Χένρικ Μκιταριάν, Τζενγκίζ Ουντέρ, Νίκολα Κάλινιτς και Ντάβιντε Σαντόν έχουν θέματα τραυματισμών. Οι περισσότεροι από αυτούς θα χάσουν το ντέρμπι με το Μίλαν, μόνο ο τελευταίος και ο Ουντέρ έχουν κάποιες ελπίδες να είναι έτοιμοι. Ο βασικός επιθετικός Έντιν Τζέκο έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά, αλλά θα είναι διαθέσιμος. Άλλωστε ο Βόσνιος έπαιξε όλο το 90 λέπτο εναντίον της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ στο Europa League την Πέμπτη φορώντας μια προστατευτική μάσκα στα πλευρά. Για να είναι χειρότερο, ο Τζάστιν Κλάιφερτ, είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που πήρε στον αγώνα με την Σαμπντόρια το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Προέρχεται, από δύο ισοπαλίες με Κάλιαρι και Σαμπντόρια, ενώ μετράει πέντε στα οχτώ under 2,5. Έξι ημίχρονα της έληξαν ισόπαλα.

Διπλό ψυχολογίας στην Ρώμη

Η Μίλαν μοιράζεται τη 10η θέση με την Τορίνο και την Ουντινέζε. Και οι τρεις ομάδες έχουν από 10 πόντους. Φυσικά, κανείς στο Μιλάνο δεν είναι ικανοποιημένος με αυτή την κατάσταση. Ο αθλητικός διευθυντής, Ρίκι Μασάρα, επέμεινε ότι οι φιλοδοξίες τους είναι υψηλότερες και σίγουρα να πάρουν μέρος στο επόμενο Champions League. Έτσι, δεν ήταν έκπληξη ότι ο πρώην προπονητής Μάρκο Τζανπάολο απολύθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Ο Στέφανο Πιόλι ανακοινώθηκε ως νέος τεχνικός. Ο 53χρονος είναι γνωστός ως προπονητής με χαρισματική προσέγγιση στη διαχείριση, οικοδομώντας έναν σύλλογο βασισμένο στην αποτίμηση των παικτών ως ανθρώπους πρώτα.

Το νέο αφεντικό στον πάγκο της, δεν έχει επικεντρωθεί πάρα πολύ στην τακτική καθώς έχει ρίξει βάρος στην ψυχολογία της ομάδας. Ο Πιόλι είναι επίσης γνωστός ως προπονητής που του αρέσει να δουλεύει με τους παίκτες μεμονωμένα, ώστε να τους καταλάβει, για να προσαρμόσει τις μεθόδους του. Ωστόσο, το ντεμπούτο του δεν ήταν απολύτως επιτυχημένο. Έχασε δύο βαθμούς με την Λέτσε την περασμένη Κυριακή. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου και ο Κρίστοφ Πιάτεκ εξασφάλισαν ένα προβάδισμα 2 – 1 για τους Ροσσονέρι, αλλά το γκολ του Μάρκο Καλντερόνι, στις καθυστερήσεις, έδωσε την ισοπαλία στην ομάδα του, με 2-2. Ήταν μια μεγάλη απογοήτευση, αν και υπήρξε μια εμφανής πρόοδος. Η Μίλαν έπαιξε καλά, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σημείωσε δύο γκολ στο ανοιχτό παιχνίδι. Ο Πιόλι έχει τους περισσότερους παίκτες έτοιμους για αυτόν τον αγώνα, μόνο Ματία Καλντάρα και Τζιάκομο Μποναβεντούρα είναι εκτός αποστολής.

Στατιστικά τα αποτελέσματα της είναι μοιρασμένα, χωρίς να υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Ρώμα: Παου Λόπεζ; Σπιναζόλα, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Κολάροφ; Βερετού, Παστόρε; Φλορενζι, Ζανιόλο, Περότι; Τζέκο

Μίλαν: Ντοναρούμα; Καλαμπρία, Μουσάτσιο, Ρομανιόλι; Ερναντέζ; Παγκουέτα, Μπίγλια, Κεσιέ; Σούσο, Λεαο, Τσαλχάνογλου

Ρομα – Μιλαν προγνωστικα Serie A:  Περιμένω έναν αγώνα με χαμηλό σκορ στο Στάδιο Ολύμπικο. Η παράδοση το υποστηρίζει αυτό, η Ρομά έχει κάτω από 2,5 γκολ στους τελευταίους έξι εντός έδρας αγώνες εναντίον της Μίλαν. Ωστόσο, ο βασικός λόγος για την επιλογή μου είναι ο τρόπος παιχνιδιού της γηπεδούχου, που έχει κάτω από 2.5 γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην Serie A. Όπως έγραψα παραπάνω, η επίθεση της είναι επίσης κάκιστη, σκοράροντας με το σταγονόμετρο. Το Europa League δεν αποτελεί εξαίρεση, όπου έμεινα στο 1 – 1 στους δύο τελευταίους αγώνες ενάντια των Βόλφσμπεγκέρ και Γκλάντμπαχ. Η Μιλανέζοι θα προσπαθήσουν να παραμείνουν αήττητοι, οπότε δεν περιμένω πολύ επιθετική προσέγγιση. Το under 2,5, σε απόδοση 2,10 είναι εξαιρετικό, με αξία στις σελίδες στοιχήματος

Ρομα – Μιλαν προγνωστικα @@ Κάτω από 2,5 γκολ @ 2,12

Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Οι σύλλογοι έχουν νέο κόουτς από το προηγούμενο ματς και θέλουν να κάνουν μία καλή αρχή, για να ανέβουν βαθμολογικά. Οι Κιτρινόμαυροι να συνεχίσουν νικηφόρα, ενώ ο Παναιτωλικός να ξεκινήσει να παίρνει τρίποντα, για να μην κινδυνεύσει στον τέλος. Πάμε να δούμε τα σημερινά Αρης – Παναιτωλικος προγνωστικα

Με φόρα στο γήπεδο του

Ο Άρης, δεν έχει ξεκινήσει καλά, βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, κοντά όμως στην πρώτη εξάδα, για αυτό πρέπει να βελτιωθεί περαιτέρω. Έχει οχτώ βαθμούς, με μοιρασμένα αποτελέσματα και γκολ 11 υπέρ και 9 κατά. Έπειτα από τις ήττες, από Λάρισα και Ολυμπιακό εντός έδρας, την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε το πρώτο του διπλό στην Ξάνθη, με σκορ 0-1. Προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό με πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, που κέρδισε ο Ιντέγιε, δεν είχε πρόβλημα στην συνέχεια να κρατήσει το προβάδισμα, αφού και οι δυνατότητες της Ξάνθης είναι περιορισμένες.

Στατιστικά, μετράει τέσσερα πάνω από τρία γκολ και τέσσερα γκολ γκολ. Τα αποτελέσματα στο ημίχρονο, είναι και αυτά μοιρασμένα. Ο Γερμανός Μίχαελ Ένινγκ, δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά η αποστολήείναι: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ιντέγε, Ντουάρτε, Φετφατζίδης.

Για βαθμούς στην Θεσσαλονίκη

Οι Αγρινιώτες θέλουν να κάνουν νέα αρχή, με τον Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία, έτσι ώστε να σώσει την κατηγορία. Δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά δύο βαθμούς, με δύο ισοπαλίες. Αν δεν είχε τιμωρία ο Πανιώνιος, θα ήταν στην τελευταία θέση. Έχει σκοράρει πέντε γκολ και δεχτεί 12 γκολ, έχοντας μία από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα.

Προέρχεται από δύο ισοπαλίες, πήρε ισοπαλία στην Λαμία και έμεινε στο 2-2 στην έδρα του με την Λάρισα. Στο ντεμπούτο του Χάβου, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε άμεσα, με τον Χόρχε Ντιάζ, πήρε προβάδισμα με τον Μπαϊροβιτς, στο 77΄λεπτό. Τρία λεπτά, όμως κράτησε το προβάδισμα, με κεφαλιά του αμυντικού Βαγγέλη Μόρα, η Λάρισα, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έχει δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια, έτσι κάθε πόντος είναι σημαντικός. Μοιρασμένα τα over 2,5 – under 2,5, όπως και τα γκολ γκολ. Σε κανένα ημίχρονο, δεν βρέθηκε να έχει προβάδισμα, αλλά πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Αρης – Παναιτωλικος προγνωστικα Super League: Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, με την απόδοση τους οι δύο σύλλογοι. Παρόλα αυτά, θα πάω με την έδρα και θα ποντάρω στον άσσο, μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά του Παναιτωλικού και να βρει τα τέρματα ή το τέρμα της νίκης. Ο άσσος είναι σε απόδοση 1,45 στις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων

Αρης – Παναιτωλικος προγνωστικα @@ 1 σε απόδοση 1,45

Σπουδαία δράση σήμερα Κυριακή στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς υπάρχουν αρκετά ντέρμπι σε ορισμένα από αυτά. Όπως στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ, αλλά και στην Serie A, με δύο ντέρμπι σε «Ολίμπικο», αλλά και Φλωρεντία, που μας κάνουν δύσκολα τις προβλεψεις παμε στοιχημα.

Νέο ντέρμπι για Λίβερπουλ με Τότεναμ

Το ένα ντέρμπι πίσω από το άλλο για την Λίβερπουλ, που την περασμένη αγωνιστική υπέστη την πρώτη της απώλεια στην Πρέμιερ Λιγκ στο 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Σήμερα υποδέχεται την Τότεναμ, που μετά τις κατραπακιές στο πρωτάθλημα πήρε καλή νίκη μεσοβδόμασα στο Champions League επί του Ερυθρού Αστέρα με 5-0. Χαμηλός ο άσος και θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,60. Μεγάλο ενδιαφέρον και στα υπόλοιπα παιχνίδια, όπου η Τσέλσι έχει εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της Μπέρνλι, ενώ ευκαιρία διπλού έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Νόριτς σε απόδοση 1,75 στις σελίδες στοιχήματος

Το ενδιαφέρον σε Ρώμη και Φλωρεντία

Μεγάλα παιχνίδια στην Serie A και κυρίως στην πρωτεύουσα, όπου η Ρόμα υποδέχεται την Μίλαν. Όχι και στα καλύτερα τους οι δύο ομάδες, αλλά σε παραπάνω επίπεδο δείχνουν οι «τζιαλορόσι». Ένα μίνι προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 2,20. Το βράδυ μεγάλο ματς και το Φιορεντίνα – Λάτσιο, όπου οι «βιόλα» είναι πιο φορμαρισμένοι την δεδομένη χρονική στιγμή. Πιο λογικό το Over 2,5 στο 1,73. Από εκεί και πέρα η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Σπαλ και έχει σαφώς το προβάδισμα, ενώ λογικά και η Αταλάντα θα βρει τον τρόπο να κερδίσει την Ουντινέζε.

Προβάδισμα σε Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ

Κλασικά δύο ματς στο πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα σήμερα Κυριακή, αλλά έχουν και αυτά το δικό τους ενδιαφέρον. Αρχικά, η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ και έχει τα φόντα να συνεχίσει θετικά, οπότε ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στο 1,60. Αργότερα, ακόμη πιο ισορροπημένο το Γκλάντμπαχ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφού οι δύο ομάδες είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Πάντως, η ποιότητα τους είναι μεσοεπιθετικά και είναι στο χέρι τους να προσφέρουν θέαμα στην μεταξύ τους κόντρα. Το Over 2,5 στο 1,55 στις σελίδες στοιχήματος

Εγγύηση στην έδρα της η Σεβίλλη

Αρκετά παιχνίδια στην Ισπανία και ξεχωρίζει λίγο παραπάνω αυτό στο «Σάντσες Πιθχουάν» ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Χετάφε. Οι Ανδαλουσιάνοι δείχνουν σοβαροί σε μεγάλο ποσοστό και μπορούν να προσθέσουν ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό τους. Ο άσος πληρώνει 1,75. Στα υπόλοιπα, τριπλή δείχνει το Θέλτα – Σοσιεδάδ, καθώς οι δύο ομάδες είναι ικανές για τα πάντα, ενώ στο Γρανάδα – Μπέτις θα μας απασχολήσει το Goal/Goal στο 1,75 στις σελίδες στοιχήματος. Όλα πιθανά στα άλλα δύο ζευγάρια όπου η Λεβάντε υποδέχεται την Εσπανιόλ και η Οσασούνα την Βαλένθια.

προβλεψεις παμε στοιχημα Λίβερπουλ – Τότεναμ goal/goal σε απόδοση 1,60

προβλεψεις παμε στοιχημα Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διπλό σε απόδοση 1,75

προβλεψεις παμε στοιχημα Ρόμα – Μίλαν άσος σε απόδοση 2,20

προβλεψεις παμε στοιχημα Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ άσος σε απόδοση 1,60

προβλεψεις παμε στοιχημα Σεβίλλη – Χετάφε άσος σε απόδοση 1,75