Μπαρτσελόνα – Βαλένθια, πράξη πρώτη

2018-02-01 01:34

Καλημέρα σας, πολύ μικρό το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη, οπότε θα ασχοληθώ με το μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια για το Ισπανικό κύπελλο. Ο ημιτελικός είναι διπλός, ο επαναληπτικός είναι σε μία εβδομάδα, αν υπάρξει ίδιο σκορ, υπάρχει παράταση και πέναλτι. Ας δούμε τις σημερινές προτάσεις στο παμε στοιχημα Μπαρτσελόνα – Βαλένθια, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Φαβορί για τον τελικό η Μπαρτσελόνα

Στο Καμπ Νου, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του Κόπα Ντελ Ρεϊ, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, όπου μπορεί να κρίνει ποία ομάδα θα μπορέσει να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.

Η Μπαρτσελόνα στην φάση των 16 απέκλεισε την Θέλτα, στο πρώτο ματς, ήρθε ισόπαλη, αλλά στον επαναληπτικό στην Βαρκελώνη, δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με 5-0. Μία από τα ίδια στην προηγούμενη φάση με την Εσπανιόλ. στην πρώτη αναμέτρηση έχασε με 1-0, αλλά στο επαναληπτικό ήταν σοβαρή και με τελικό σκορ 2-0, πέρασε στην επόμενη φάση.

Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση με εννιά βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, έχοντας την καλύτερη επιθετική γραμμή και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με δέκα γκολ παθητικό. Συνολικά έχει 14 στα 21 over 2,5 και μόνο δύο παιχνίδια στην έδρα της έχουν λήξει με κάτω από τρία γκολ. Προέρχεται από επτά συνεχείς νίκες, όπου μόνο σε δύο ματς έχει παραβιαστεί η εστία της.

Η Βαλένθια στην φάση των 16 απέκλεισε την Λας Πάλμας, με 1-1 εκτός έδρας και εύκολη επικράτηση 4-0 στο γήπεδο της. Στην προημιτελική φάση απέκλεισε δύσκολα την Αλαβές, τα δύο παιχνίδια έληξαν με 2-1, στην παράταση δεν άλλαξες κάτι και τελικά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι.

Στο πρωτάθλημα είναι στην τρίτη θέση, 17 βαθμούς πίσω από την σημερινή αντίπαλο της και δύο πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική με 1-4. Αυτή η ήττα, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, μετά την ήττα από την Λας Πάλμας, με τελικό σκορ 2-1. Φαίνεται να είναι μπερδεμένη στα τελευταία ματς, μετά από εντυπωσιακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στην σεζόν. Εκτός έδρας έχει 7 στα 1 over 2,5 με τα οχτώ να είναι με γκολ γκολ.

Παμε στοιχημα Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση, αφού άλλωστε η κατάκτηση ενός τίτλου είναι σημαντικός. Η Βαλένθια δεν είναι στα καλύτερα της και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να αντισταθεί στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, περιμένω η Μπαρτσελόνα να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,44 στις στοιχηματικες εταιριες