Μονομαχίες με φόντο την δεύτερη θέση

2018-03-31 04:27

Καλημέρα σας, ξεκινά πάλι η Σούπερ Λιγκ, όπου μετά την διακοπή από τον υφυπουργό και λόγω των Εθνικών ομάδων, έχουμε πάλι πλήρη αγωνιστική δράση. Έτσι, όπως έχει γίνει η βαθμολογία, μετά τις τιμωρίες, η πρώτη θέση έχει σχεδόν κριθεί, ενώ θα γίνει μάχη για την δεύτερη θέση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, όπου και οι δύο αγωνίζονται σήμερα, μακριά από το κοινό τους. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια με τις στοιχημα προβλεψεις Σουπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Για το διπλό στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν βαθμολογική διαφορά δύο βαθμών και τα πάντα είναι ανοικτά.

Ο Ατρόμητος, είναι στην τέταρτη θέση με 47 βαθμούς, δύο πίσω από τον ΠΑΟΚ και τρεις πίσω από τον Ολυμπιακό και ακόμα έχει ελπίδες ακόμα και για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει υποστεί μόνο δύο ήττες, μέχρι τώρα. Στο Περιστέρι, έχει απολογισμό πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 12 γκολ και δεχτεί έξι τέρματα, συνολικά έχει δεχτεί μόνο 17 γκολ σε 25 ματς. Είναι αήττητος στα τελευταία ματς, με εναλλαγή νικών και ισοπαλιών, την τελευταία αγωνιστική, έμεινε ισόπαλος με 2-2 στην Νέα Σμύρνη. Συνολικά έχει 16 στα 25 under 2,5 και μόνο δύο over 2,5 στο γήπεδο του.

Οι “κυανόλευκοι” του Νταμίρ Κάναντι θα παραταχθούν χωρίς τους τρεις δανεικούς από τους Θεσσαλονικείς (Ουάρντα, Γιαννούλης, Χατζηϊσαΐας), αλλά και ασφαλώς τον Μανούσο που παραμένει τραυματίας.

Τη 18άδα απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Κυριακίδης, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης και Λαζαρίδης.

Ο ΠΑΟΚ, εκεί που ήτα φαβορί για τον τίτλο, κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση, αφού τα δύο ντέρμπι στην Τούμπα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν τελειώσαν ποτέ ή δεν έγιναν. Τα δύο ντέρμπι τα έχασε στα χαρτιά, ενώ του αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμούς από την βαθμολογία. Εκτός έδρας, έχει ρεκόρ έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 18 υπέρ και εννιά κατά. Λόγω της άμυνας του, έχει περισσότερα no goal, τόσο συνολικά όσο και εκτός έδρας

Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν είναι ακόμα έτοιμος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Ο Τιμπό Μουλέν ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και δεν είναι στη διάθεση του προπονητή Ράζβαν Λουτσέσκου για το ματς του Σαββάτου. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρινια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Στοιχημα προβλεψεις Σουπερ Λιγκ Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Ο Ατρόμητος, χωρίς τους τρεις δανεικούς είναι διαφορετική ομάδα, ο ΠΑΟΚ, φαίνεται να έχει βρει το κουμπί του αντιπάλου του και του επιβάλλεται φέτος σχετικά εύκολα, σήμερα περιμένω έστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ, να κάνει το διπλό, το οποίο είναι σε απόδοση 1,78 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,78

Εύκολη αποστολή στην Βοιωτία

Αργότερα στην Βοιωτία ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που πλέον έχει ανέβει στην δεύτερη θέση και με νίκες θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο δρόμο των μη πρωταθλητών.

Ο Λεβαδειακός με 30 βαθμούς, απέχει 11 βαθμούς από την προτελευταία θέση και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν. Στο γήπεδο του, έχει μαζέψει τους βαθμούς, αφού εκτός έδρας, έχει μόνο μία νίκη. Εντός έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 15 υπέρ και 11 κατά. Στα τρία τελευταία ματς, εκμεταλλεύτηκε το ευνοϊκό πρόγραμμα του και πήρε πέντε βαθμούς με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Συνολικά έχει 17 στα 25 under 2,5 και επτά στα 12 εντός έδρας.

Χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό Γιάννη Ζαραδούκα, αλλά και τον Γιουσούφ θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός. Οι «εκλεκτοί» του Ζοσέ Ανιγκό για το παιχνίδι είναι η εξής: Επασί, Σωτηρίου, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φαβάρο Αμαράλ, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Καλτσάς, Νιασέ, Σουμπίνιο, Καθάριος, Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης, Σαβαντογκό, Μαρκόφσκι, Νίκας, Ντιόγκο.

Ο Ολυμπιακός, με τους βαθμούς που πήρε από το ματς στην Τούμπα και την τιμωρία του ΠΑΟΚ, ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 50 βαθμούς, ένα παραπάνω από τον ΠΑΟΚ. Μακριά από το Καραϊσκάκη, έχει ρεκόρ επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει 28 γκολ και δεχτεί 13 τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική, είχε εύκολο έργο, απέναντι στον ουραγό Πλατανιά, κερδίζοντας με 0-4. Περισσότερα over 2,5 και γκολ γκολ έχει συνολικά και εκτός έδρας.

Χωρίς τον Μπιόρν Ένγκελς αλλά και τους Χατζισαφί, Ιγκόρ Σίλβα, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά. Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές,που απαρτίζουν την αποστολή είναι: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης.

Στοιχημα προβλεψεις Σουπερ Λιγκ Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Ο Λεβαδειακός θα παραμείνει στην κατηγορία, δεν θα έχει θέμα, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την δεύτερη θέση, αναμένω σήμερα να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του γηπεδούχου και να πάρει μία ακόμα νίκη, το διπλό είναι σε απόδοση 1,40 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός @@ 2 σε απόδοση 1,40

Γκολ εκατέρωθεν στο Αγρίνιο

Νωρίς το μεσημέρι στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα, σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες, ίσως να είναι ευχαριστημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Παναιτωλικός έχει 29 βαθμούς και απέχει δέκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και δεν θα έχει θέματα παραμονής. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα του, εντός έδρας έχει ρεκόρ τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 18 κατά. Μετά από τρεις νίκες, στα δύο τελευταία ματς, έκανε κακές εμφανίσεις και ηττήθηκε από Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης. Σχεδόν μοιρασμένα τα αποτελέσματα του στα σύνολο γκολ, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας.

Με πέντε απουσίες θα αγωνιστεί σήμερα, εκτός πλάνων είναι οι Άργκους, Ρότσα, Ροντρίγκες, Ουίλιαν και Μπεχαράνο. Έτσι στην αποστολή για τον αγώνα συμπεριλήφθηκαν οι: Κυριακίδης, Κουσιάδης, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Μπράβο, Βακράκος, Κλέσιο και Ιταμπέλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει 30 βαθμούς και ούτε και αυτός θα έχει πρόβλημα παραμονής. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, 12 τον αριθμό και από έξι νίκες και ήττες, με τα ίδια γκολ υπέρ και κατά. Είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία, μετά από δύο νίκες, στα δύο πρόσφατα έμεινε ισόπαλος με Λεβαδειακό και Κέρκυρα εκτός έδρας. Σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ και για αυτό το λόγο έχει 15 στα 24 γκολ γκολ και μοιρασμένα εκτός έδρας.

Χωρίς τον τραυματία Καρίμ Σολτάνι και τον τιμωρημένο Νίκο Καρανίκα, θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός Πετράκης πήρε στην αποστολή τους: Βελλίδης, Περιστερίδης, Μιχαήλ, Μπέριος, Λίλα, Τσικάρσκι, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Τζημόπουλος, Χέλκβιστ, Βιδάλ, Χαλκιαδάκης, Μανθάτης, Αποστολόπουλος, Κόντε, Γιάκος, Σκόνδρας.

Στοιχημα προβλεψεις Σουπερ Λιγκ Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννενα: Οι δύο ομάδες θέλουν ακόμα κάποιους βαθμούς για να είναι σίγουρες, όσον αφορά την παραμονή τους, περιμένω σήμερα να γίνει ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το οποίο είναι σε απόδοση 2,00 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα, μία απόδοση με αξία.

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,00

Στοιχημα προβλεψεις Σουπερ Λιγκ Σαββατου 31 Μαρτίου 2018

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ @@ 2 σε απόδοση 1,78

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός @@ 2 σε απόδοση 1,40

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,00

 Γεία χαρά σε όλους σας, φουλ αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη έχουμε σήμερα, μετά την διακοπή για τα φιλικά των Εθνικών ομάδων. Όλα τα πρωταθλήματα, μπαίνουν στην τελική ευθεία τους, αφού πρέπει να τελειώσουν νωρίς λόγω του Μουντιάλ στην Ρωσία. Από το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, θα ασχοληθώ με τρία σημαντικά παιχνίδια, όπου τα γκολ μπορούν να μας δείξουν τον δρόμο για το ταμείο. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα σημερινά στοιχημα προγνωστικα Σαββατου, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Μικρό σκορ στο Τορίνο

Η 30η αγωνιστική στην Serie A περιλαμβάνει το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν, ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Ιταλίας, που πάντα έχει συγκινήσεις και όλο το φίλαθλο κοινό το περιμένει με αγωνία.

Η Γιουβέντους έχει ανέβει στην πρώτη θέση με 75 βαθμούς, δύο παραπάνω από την δεύτερη Νάπολι, που μέχρι λίγο καιρό πριν, ήταν στην πρώτη θέση. Έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές μέχρι τώρα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία. Στο γήπεδο της, σε 14 ματς, έχει μόνο μία ισοπαλία και ήττα, έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια. Μετά από ένα σερί νικών, την αγωνιστική πριν την διακοπή, δεν κατάφερε να κερδίσει την Σπαλ, μένοντας στην λευκή ισοπαλία. Λόγω της άμυνας της έχει εννιά γκολ γκολ σε 2 ματς και 11 στα 14 εντός έδρας.

Η Μίλαν, βρίσκεται στην έκτη θέση με 50 βαθμούς, έχοντας αποκτήσει έξι βαθμούς διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την θέση που δίνει θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Μακριά από το Μιλάνο έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες, με γκολ 26 υπέρ και 20 κατά. Είναι σε αγωνιστική άνοδο εδώ και καιρό, είναι αήττητη για δέκα ματς, ενώ προέρχεται από πέντε συνεχείς νίκες, δεχόμενη γκολ μόνο στο τελευταίο ματς με την Κιέβο. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ.

Στοιχημα προγνωστικα Σαββατου Γιουβεντους – Μίλαν: Σημαντική αναμέτρηση, ειδικά για την Γιουβέντους, που την κυνηγά η Νάπολι, αναμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και φάσεις, ο Γκατούζο έχει δημιουργήσει ένα σκληρό σύνολο με καλή αμυντική λειτουργία, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,62 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Γιουβέντους – Μίλαν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,62

Γερμανικό ντέρμπι με γκολ εκατέρωθεν

Στην Μπουντεσλίγκα στα πλαίσιο της  28ης αγωνιστικής η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ντόρτμουντ, σε ένα ντέρμπι που τα τελευταία χρόνια αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, σχεδόν από όλους.

Η Μπάγερν Μονάχου θα κατακτήσει ένα ακόμα τίτλο στην Γερμανία, αφού η διαφορά των 17 βαθμών δεν ανατρέπεται στις αγωνιστικές που απομένουν. Διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση με 66 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 20 γκολ παθητικό. Στο Μόναχο, έχει μόνο δύο βαθμολογικές απώλειες, έχοντας σκοράρει 40 γκολ και δεχτεί μόλις εννιά τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε, έπειτα από καιρό, από την Λειψία με 2-1, κάνοντας μία μέτρια εμφάνιση. Έχει περισσότερα over 2,5 και μοιρασμένα γκολ γκολ.

Η Ντόρτμουντ είναι στην τρίτη θέση με 48 βαθμούς, ένα πίσω από την δεύτερη θέση και την Σάλκε. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 22 υπέρ και 14 κατά. Παραμένει αήττητη, εδώ και πολλές αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από δύο συνεχείς εντός έδρας νίκες, με Αϊντραχτ και Αννόβερο. Συνολικά έχει 17 στα 27 γκολ γκολ και οχτώ στα 12 γκολ γκολ εκτός έδρας.

Στοιχημα προγνωστικα Σαββατου Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ: Ουσιαστικά το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, μόνο η φιλοξενούμενη έχει ανάγκη τους βαθμούς, περιμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές επιθετικές αρετές, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65

Τρύπια δίχτυα στο Ντιζόν

Η αγωνιστική στην Γαλλική Λιγκ 1, σήμερα Σάββατο διεξάγεται ένα παιχνίδι, στο οποίο η Ντιζόν υποδέχεται την Μαρσεϊγ, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες.

Η Ντιζόν, βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, με 38 βαθμούς, απέχοντας οχτώ βαθμούς από την πέμπτη θέση και εννιά από τις επικίνδυνες θέσεις, όμως πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι δραματικά. Ενώ εκτός έδρας έχει μία νίκη, μπροστά στο κοινό της έχει εννιά νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 27 γκολ υπέρ και 18 κατά. Πριν την διακοπή είχε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Συνολικά έχει 22 στα 30 over 2,5, με 20 γκολ γκολ, ενώ εντός έδρας έχει εννιά στα 15 over 2,5 και 11 στα 15 γκολ γκολ.

Η Μαρσεϊγ είναι στην τρίτη θέση που οδηγεί στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, με 59 βαθμούς, δύο πάνω από την Λυών και επτά μακριά από την δεύτερη Μονακό. Σχεδόν ίδιο απολογισμό εντός και εκτός έδρας, με μία παραπάνω ήττα εκτός έδρας. Την αγωνιστική, πριν την διακοπή, ηττήθηκε με 2-3 από την Λυών, σε ένα πολύ όμορφο ματς. Συνολικά μετράει 17 στα 20 over 2,5, με 15 γκολ γκολ και ένα παραπάνω over 2,5 εκτός έδρας.

Στοιχημα προγνωστικα Σαββατου Ντιζόν – Μαρσεϊγ: Η Ντιζόν δεν έχει ουσιαστικούς στόχους, η Μαρσεϊγ έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι δύο ομάδες, ειδικά η Ντιζόν κάνουν μεγάλα σκορ, σκοράροντας και δέχονται εύκολα το γκολ, οπότε περιμένω εύκολα πολλά γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,60 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα

Ντιζόν – Μαρσεϊγ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60

Στοιχημα προγνωστικα Σαββατου 31 Μαρτίου 2018

Γιουβέντους – Μίλαν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,62

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65

Ντιζόν – Μαρσεϊγ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60