Με τους φιλοξενούμενους στα σημερινά προγνωστικα

2019-12-08 05:49

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στον Βόλο με την ομώνυμη ομάδα, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη, με έντονο βαθμολογικό κίνητρο. Οι δύο σύλλογοι, έχουν διαφορά μίας νίκης και θέλουν τους πόντους για να κοιτάξουν τον πίνακα προς τα πάνω. Αναμένεται δυνατό και σκληρό παιχνίδι, όπου λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μπορεί να μας δώσει αξιόπιστα Βολος – Παναθηναικος προγνωστικα

Για την ζημιά στην έδρα του ο Βόλος

Ο νεοφώτιστος Βόλος, έχει 13 βαθμούς και απέχει επτά βαθμούς, από τις δύο επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Στο γήπεδο της μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες, με τα ίδια γκολ υπέρ και κατά. Δεν έχει αποκτήσει ακόμα σταθερότητα και θα δυσκολευτεί αρκετά σήμερα. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 22 γκολ παθητικό και -9 συντελεστή τερμάτων.

Δεν είχαν συνέχεια οι τέσσερις βαθμοί που πήρε από Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, αφού την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι από την Λάρισα. Προηγήθηκε στο ημίχρονο με τον Χοακίν Τόρες, όμως η Λάρισα, έφερε το ματς στα ίσια με πέναλτι του Φατιόν και έξι λεπτά την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας ο Αμπιόλα Ντάουντα, έκανε το 2-1, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Την Πέμπτη  ισοφαρίστηκε (1-1) στο 90ό λεπτό από τον Πανσερραϊκό, αλλά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-2) – με τον Θανάση Γκαραβέλη ν’ αποκρούει δυο εξ αυτών – και το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Στατιστικά, έχει δύο παραπάνω over 2,5 και μοιρασμένα γκολ γκολ.

Νίκη εξάδας για τους Πράσινους

Ο Παναθηναϊκός, έχει αποκτήσει αυξημένες ελπίδες για την πρώτη εξάδα. Έχει 16 βαθμούς, πίσω πίσω από την έκτη Λάρισα και ΑΕΚ. Έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας, αφού έχει ρεκόρ δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Δείχνει να είναι σταθερός στα πρόσφατα ματς, αφού είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία, έχοντας συλλέξει οχτώ βαθμούς. Έπειτα από την ισοπαλία στο Αγρίνιο, επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Έδιωξε το άγχος νωρίς, σκοράροντας ο Αναστάσιος Χατζηγιοβάννης, από την βούλα του πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος η απόδοση του έπεσε αρκετά και στα τελευταία λεπτά απειλήθηκε πολύ, διότι κλείστηκε στα καρέ του.

Κέρδισε και στο ΟΑΚΑ την Παναχαϊκή με 2-0 και πήρε την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας με τρία παιδιά από την ακαδημία να κάνουν ντεμπούτο. Σκόρερ οι Κολοβός και Καμπετσής για το τριφύλλι. Αντίθετα, με τον Βόλο, έχει δύο παραπάνω under 2,5 και μοιρασμένα γκολ γκολ. Στο ημίχρονο έχει ρεκόρ 3-4-5.

Η επιστροφή του ακραίου αμυντικού Εμάνουελ Ινσούα είναι το πιο σημαντικό νέο της αποστολής του Παναθηναϊκού. Αντίθετα ο Γκίας Ζαχίντ είχε ακόμα κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός. Εκτός αποστολής έμειναν και οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Πούγγουρας.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Μαυρομμάτη, Νούνες, Ζαγαρίτη, Βαγιαννίδη, Κολοβό, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Μακέντα, Περέα, Καμπετσή.

Βολος – Παναθηναικος προγνωστικα Super League: Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για το διπλό, όμως δεν θα είναι περίπατος στον Βόλο. Ο Βόλος, είναι κακός αμυντικά και δεν ξέρει να αμύνεται, ένα γκολ νωρίς μπορεί να ανοίξει το ρυθμό. Μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με πολλά γκολ, το over 2,5 σε απόδοση 2,30 στην σελίδα στοιχημαν, έχει ιδιαίτερη αξία. Επίσης, όποιος βλέπει το διπλό αξία υπάρχει και στο combo bet διπλού και over 2,5 σε απόδοση πάνω από 3,50

Βολος – Παναθηναικος προγνωστικα @@ Over 2,5 σε απόδοση 2,30 Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος τον Άρη, σε μία αναμέτρηση που έχει αποκτήσει επιπλέον ενδιαφέρον. Στο πάγκο του γηπεδούχου θα κάθετε πλέον ο Σάββας Παντελίδης, που είχε απομακρυνθεί από τον Άρη. Εκτός αυτού υπάρχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο σύλλογοι παλεύουν για την πρώτη εξάδα και την Ευρωπαϊκή έξοδο. όλα ανοικτά στα σημερινά Ατρομητος – Αρης προγνωστικα.

Ντεμπούτο για τον Παντελίδη στον Ατρόμητο                         

Ο Ατρόμητος έχει μείνει πίσω στην διεκδίκηση της εξάδας, αυτή την στιγμή, έχει 14 βαθμούς και απέχει τέσσερις από την έκτη θέση. Νέος τεχνικός θα είναι ο Σάββας Παντελίδης, μετά την άρνηση του Κάναντι. Αρκετά δυνατή στην έδρα της, με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η νίκη επί του ΟΦΗ, με 2-1, με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο της δεν είχε συνέχεια. Έχασε εύκολα στην Ξάνθη με 1-0, χωρίς να αξίζει κάτι παραπάνω, αφού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένει από τον Παντελίδη να αλλάξει την ψυχολογία και να βελτιώσει την ομάδα, αφού διαθέτει καλό και ποιοτικό ρόστερ. Στατιστικά, έχει επτά στα 12 over 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα γκολ γκολ. Τα ημίχρονα της είναι 3-6-3.

Δύσκολη αποστολή για τον Άρη

Ο Άρης θα έχει δύσκολο απόγευμα στο Περιστέρι και θα βρει απέναντι του, τον πρώην τεχνικό του Σάββα Παντελίδη. Μακριά από το Βικελίδης, έχει απολογισμό μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 5-5. Απέχει έναν βαθμό από Λάρισα και ΑΕΚ, και δύο από την τρίτη θέση.

Προέρχεται από δύο ισοπαλίες με 1-1 με ΑΕΚ και Λαμία. Στο ΟΑΚΑ, ήταν καλύτερος και έχασε την νίκη, στα τελευταία λεπτά. Με την Λαμία, την προηγούμενη εβδομάδα, Βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως λίγα λεπτά αργότερα, ισοφάρισε με τον Λάρσον, μη μπορώντας στην συνέχεια να επιβληθεί στον υπόλοιπο χρόνο που απέμεινε. Έρχεται δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια για τον Άρη. Ενώ έχει επτά under 2,5 σε 12 ματς, τα γκολ γκολ του είναι οχτώ. Τα αποτελέσματα του ημίχρονο είναι 5-5-2.

Ο Μίκαελ Ένινγκ είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στην προπόνηση. Μοναδικός απών από το ματς θα είναι ο Μπράουν Ιντέγε (11 συμ./3 γκολ) που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ehmann, Cuesta, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Sundgren, Abou Ba, Tonso, Martinez, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ατρομητος – Αρης προγνωστικα Super League: όπως φαίνεται εύκολα από τις αποδόσεις των στοιχηματικών σελίδων είναι απόλυτα μοιρασμένο και μπορεί να πάει παντού. Νομίζω ότι μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, έτσι τα λίγα γκολ έχουν τύχη. Θα ποντάρω στον νέο κόουτς και τα νέα πράγματα που θα φέρει τον γηπεδούχο, συντηρητικά ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα. Όποιος θέλει να ρισκάρει βλέπω αξία στο combo bet άσσου και under 3,5 σε απόδοση 3,10

Ατρομητος – Αρης προγνωστικα @@ 1 DNB σε απόδοση 1,75

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Prmier League, η Αστόν Βίλλα υποδέχεται την Λέστερ, στο Βίλλα Παρκ. Οι δύο ομάδες είναι στις άκρες της βαθμολογίας και έχουν τελείως αντίθετους στόχους. Η Λέστερ δείχνει να είναι ασταμάτητη και περιμένουμε ποία ομάδα θα την χαλάσει το σερί νικών στην Αγγλία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα Αστον Βιλλα – Λεστερ προγνωστικα

Με όπλο το Βίλλα Παρκ

Η Άστον Βίλλα, βρίσκεται στην οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας μόνο 15 βαθμούς. Στο γήπεδο της μετράει τρεις νίκες και από δύο ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 22 υπέρ και 24 κατά.

Μόνο τέσσερις βαθμούς έχει πάρει στα έξι τελευταία πρωταθλήματος. Η ισοπαλία στο Μάντσεστερ με 2-2 δεν είχε συνέχεια, διότι ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Τσέλσι με 2-1. Ισοφάρισε σε 1-1, όμως στις αρχές του ημιχρόνου, η Τσέλσι πήρε άμεσα προβάδισμα και το τελικό 2-1. Μετά την Λέστερ, αντιμετωπίζει ομάδες, που κινδυνεύουν και αυτές και θα είναι καλό να πάει με ψυχολογία.

Σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ για αυτό το λόγο έχει 11 στα 15 over 2,5 και 10 στα 15 γκολ γκολ. Επτά φορές είχε προβάδισμα στο ημίχρονο, που όμως δεν έχει καταφέρει να τα κρατήσει όλα ως το τέλος.Η προϊστορία του ματς είναι μοιρασμένη.

Τραυματίες είναι ο επιθετικός Κέναν Ντέιβις (6 συμ.) και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τζεντ Στιρ. Αμφίβολος δίνεται ο μέσος Ανβάρ Ελ Γκαζί (13 συμ./ 3 γκολ/ 4 ασίστ)

Πορεία πρωταθλητισμού η Λέστερ

Η Λέστερ, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, με ένα παιχνίδι λιγότερο από την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Με νίκη σήμερα, θα αποκτήσει διαφορά έξι βαθμούς από την Σίτι. Έχει κερδίσει 11 φορές σε 15 ματς, έχοντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με εννιά γκολ παθητικό.

Προέρχεται από επτά σερί νίκες και εννιά στα δέκα τελευταία ματς, χάνοντας μόνο από την Λίβερπουλ. Ένα γκολ έχει δεχτεί στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Στα δύο τελευταία επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον και 2-0 της Γουότφορντ. Πρωταγωνιστής ο επιθετικός Τζέιμι Βάρντι, που έχει βρει δίχτυα 14 φορές.

Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Πέντε φορές έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπεν Τσίλγουελ (12 συμ./ 1 γκολ/ 3 ασίστ) και του Ντεμαράι Γκρέι (9 συμ./ 1 ασίστ)

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Άστον Βίλλα (4-2-3-1): Χίτον, Γκουίλμπερτ, Νγκόγιο, Μινγκς, Ταργκέτ, ΜακΓκιν, Νακαμπά, Χούριχεϊν, Τρεζεγκέ, Γουέσλεϊ, Γκρίλις

Λέστερ (4-5-1): Σμαϊχελ, Περεϊρα, Έβανς, Σογιουντσού, Τσίλγουελ; Νντιντι, Πέρεζ, Τιελέμανς, Μάντισον, Μπεϊρνς, Βάρντι

Αστον Βιλλα – Λεστερ προγνωστικα Premier League: Σε καμία περίπτωση, δεν μπορείς να πας κόντρα στην φόρμα της Λέστερ. Περιορισμένες οι δυνατότητες της Βίλλα, που δέχεται εύκολα γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. Θα πάω με το διπλό σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα. Για περισσότερο ρίσκο, το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το over 2,5 σε απόδοση 2,40 στην ίδια στοιχηματική σελίδα

Αστον Βιλλα – Λεστερ προγνωστικα @@ 2 σε απόδοση 1,75

Με την αναμέτρηση της Μαρσέϊγ με την Μπορντό ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική για το Σαμπιονά, σε ένα ντέρμπι δεύτερης γραμμής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση μέσα στην φετινή σεζόν, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είναι τελείως αλλοπρόσαλλοι, ενώ έχουν και τις φημολογίες περί αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος πάνω από το κεφάλι τους. Με combo bet στα Μαρσειγ – Μπορντο προγνωστικα.

Σε τρομερή δυναμική η Μαρσέϊγ

Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει την φετινή σεζόν και να παραμείνει κοντά στην παντοδύναμη Παρί Σεν Ζερμέν, όντας στο -5 από την κορυφή. Οι Μαρσεγιέζοι έχουν συμπληρώσει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά μετά το 2014 και δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερή της φάση την φετινή σεζόν. Στο τελευταίο ματς επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Ανζέ εκτός έδρας με 2-0, με ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον Μπόας, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Οι Σανσόν και Παγιέτ είναι οι ηγέτες της ομάδας και αποτελούν τους στυλοβάτες για τη φετινή πορεία της ομάδας. Εντός έδρας είναι αξιόπιστη και αξίζει να αναφέρουμε ότι στα τελευταία τέσσερα μέσα στο σπίτι της, έχει πετύχει από 2 γκολ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδικό αμφίβολο τον μπακ Σακάϊ.

Φημολογίες και εσωστρέφεια

Τελείως αλλοπρόσαλλη ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή Μπορντό και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας. Μετά το κάζο με την Ρεμς εκτός έδρας (1-1), όπου ήταν απογοητευτική, πέτυχε τη μεγάλη νίκη επί της Νιμ στο τελευταίο με 6-0. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη που έχει πετύχει η Μπορντό από το 2008. Ο Άγγλος φορ, Μάγια, πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο ματς, ενώ σκοράρει επί τρεις σερί αγωνιστικές. Στο τελευταίο ματς υπήρξε και μεγάλη ένταση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, με τους οπαδούς να επιθυμούν την αποχώρηση της υπάρχουσας διοίκησης και συγκεκριμένα του προέδρου, αφού θεωρούν ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατρακύλα της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει και μία φημολογία για ένα Αμερικάνικο fund που ενδιαφέρεται, χωρίς να έχει γίνει τίποτα ακόμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν μόνο επιστροφές, με τους Τσουαμενί, Μπριάν, Καμανό και Μπενίτο να υπολογίζονται κανονικά.

Μαρσειγ – Μπορντο προγνωστικα Ligue 1: Από τη μία είναι η Μαρσέϊγ που εμπνέει σιγουριά και από την άλλη η Μπορντό, που μπορεί να κερδίσει και να χάσει από τον οποιονδήποτε. Σίγουρα ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στην έδρα και στην σταθερότητα που εμπνέει και θα το συνδυάσουμε και με το under, που έχει το πρώτο λόγο στις τέσσερις τελευταίες μονομαχίες των δύο πλευρών. Combo bet 1Χ και Under 3,5 σε απόδοση 1,62 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα

Μαρσειγ – Μπορντο προγνωστικα @@ 1Χ και Under 3,5 σε απόδοση 1,62

Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, με τους παίκτες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μία πληθώρα αναμετρήσεων για όλα τα γούστα. Δεν λείπουν τα μεγάλα ντέρμπι, ούτε τα γκράντε φαβορί στα προγνωστικα, όπως άλλωστε ούτε και οι παγίδες, που καλούμαστε και πάλι να αποφύγουμε, με στόχο να επισκεφτούμε εκ νέου το ταμείο. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι έχουμε ξεχωρίσει:

Τουν – Σεν Γκάλεν: Τείνει να γίνει από τις αγαπημένες ομάδες της σεζόν η Σεν Γκάλεν, που εκμεταλλεύτηκε τη νίκη της Βασιλείας στο ντέρμπι την περασμένη αγωνιστική και σε συνδυασμό με τη δική της νίκη με 4-1 επί της Λουκέρνης, μείωσε στους 2 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή. Μετράει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς και σήμερα αντιμετωπίζει την άχρωμη και άγευστη, αλλά και ουραγό Τουν. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι φέτος στην έδρα τους, με το ρεκόρ τους να βρίσκεται στο 0-2-6. Σε τιμές διπλασιασμού έχει λογική το διπλό στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα

Τον πρώτο λόγο Μίλαν και Μπεσίκτας

Μπολόνια – Μίλαν: Τη τεράστια νίκη επί της Νάπολι, ακολούθησε η απογοητευτική εμφάνιση και ήττα με 4-0 από την Ουντινέζε για το Κύπελλο. Ο λόγος για την Μπολόνια, που μπορεί να χρησιμοποίησε δύο παίκτες από τη Νέων στο Κύπελλο, αλλά η εικόνα της ήταν απογοητευτική. Η Μίλαν με τον Πιόλι έχει αρχίσει να κάνει μικρά βήματα προόδου. Η νίκη επί της Πάρμα, αλλά ακόμα περισσότερο η διάθεση των παικτών και συχνή παρουσία στην αντίπαλη περιοχή, αφήνουν χαμόγελα, αλλά και απαιτήσεις. Αμυντικά είναι αξιόπιστη η Μίλαν, αλλά έχει πρόβλημα με το γκολ. Περιμένω σήμερα μία ανάλογη εμφάνιση όπως στο τελευταίο με την Πάρμα και θα φύγει αήττητη από την Μπολόνια. Χ2 και Under 3,5 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα

Κασίμπασα – Μπεσίκτας: Φαβορί για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, που τρέχουν εντυπωσιακό σερί με πέντε νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς και έχουν βρεθεί στο -3 από την κορυφή. Δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και παίζει πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η Κασίμπασα συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη, με τρεις κολλητές ήττες και έχει νέο προπονητή στον πάγκο της σήμερα. Δεν περιμένουμε να κάνει θαύματα αμέσως ο Χαβουτσού, αφού η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Διπλό στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα

Συνοπτικά σημερινά προγνωστικα

Κασίμπασα – Μπεσίκτας: 2 (1,88)

Τουν – Σεν Γκάλεν: 2 (1,95)

Μπολόνια – Μίλαν: Χ2 και Under 3,5 (1,95)