Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες

2018-01-25 01:41

Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες. Θα ασχοληθώ, με τρία παιχνίδια για τον θεσμού του κυπέλλου, από Ελλάδα, Ισπανία και Γαλλία, στα οποία υπάρχουν δεδομένα για το στοιχημα κυπελλου σημερα. Πάμε να να δούμε, κάπως εν συντομία, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

Μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση η Μπαρτσελόνα

Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Εσπανιόλ, για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόπα Ντελ Ρεί, με την Εσπανιόλ να έχει προβάδισμα μετά το 1-0 του πρώτου ματς.

Πριν από μία εβδομάδα η Εσπανιόλ, μετά από ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές κίτρινες κάρτες, κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0, σκοράροντας με τον Μελέντο Όσκαρ δύο λεπτά την λήξη της κανονικής διάρκειας του ενενηντάλεπτου. Η Μπαρτσελόνα, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο της, σε μία αντεπίθεση να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση.

Για να προκριθεί η Μπαρτσελόνα θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά, χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα, ενώ σε αντίθεση περίπτωση, θα θέλει νίκη με τρία δικά της γκολ. Με 1-0 τελικό σκορ, θα υπάρχει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Στο πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να είναι αήττητη, στο γήπεδο της, έχει μόνο μία βαθμολογική απώλεια, ενώ σε εννιά ματς έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ. Στις πέντε τελευταίες νίκες, έχει πετύχει τουλάχιστον τρία τέρματα σε αυτά τα ματς. Η Εσπανιόλ, εκτός έδρας, έχει κερδίσει μόνο μία φορά, έχει βρει δίχτυα μόνο έξι φορές σε εννιά ματς. Το Σάββατο ηττήθηκε με 0-3 από την Σεβίλλη, κάνοντας μία μέτρια εμφάνιση.

Στοιχημα κυπελλου σημερα Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ: Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, η Μπαρτσελόνα είναι πανίσχυρη στο Καμπ Νου και σίγουρα μπορεί να ανατρέψει το 1-0 και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο άσσος με -2 γκολ διαφορά είναι σε απόδοση 1,83 στις εταιρίες στοιχημάτων με live streaming

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ @@ 1 (-2) σε απόδοση 1,83

Σφικτό σκορ στα Γιάννενα

Στα Γιάννενα, διεξάγεται ο τελευταίος πρώτο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται την Λάρισα, για μία θέση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα, πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο, αφήνοντας πίσω της Πανιώνιος και Άρη, έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Στην προηγούμενη φάση, απέκλεισε τον Λεβαδειακό, ενώ στο πρώτο ματς στην Βοιωτία ηττήθηκε με 1-0, στον επαναληπτικό, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε με 4-0, πραγματοποιώντας μία πολύ μεστή εμφάνιση, αφού ήδη από τα πρώτα λεπτά είχε κάνει την ανατροπή με 2-0.

Η Λάρισα στον όμιλο έμεινε στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Παναθηναϊκό και υπερισχύοντας της Παναχαϊκή που την κέρδισε με 3-0. Στην φάση των 16, πήρε μία περιπετειώδης πρόκριση επί της Ξάνθη, στο πρώτο ματς, εκμεταλλεύτηκε τις αλλαγές στην αρχική σύνθεση της αντιπάλου της και τα αμυντικά της λάθη, κερδίζοντας με 3-0. Στο επαναληπτικό, όμως κινδύνευσε αρκετά, όπου τελικά έχασε με 2-0, έπαιξε με παίκτη λιγότερο, για μισή ώρα και με εννιά παίκτες στα τελευταία λεπτά.

Στοιχημα κυπελλου σημερα ΠΑΣ Γιάννενα – Λάρισα: Ο ΠΑΣ είναι αήττητος στα Γιάννενα, αλλά έχει δύο νίκες και επτά ισοπαλίες, ενώ η Λάρισα, χάνει δυναμική εκτός έδρας, δεν νομίζω ότι πρέπει να ρισκάρουν οι δύο ομάδες, κάθε γκολ είναι σημαντικό, έτσι τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιρίες στοιχημάτων με live streaming

ΠΑΣ Γιάννενα – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55

Στην σωτηρία το μυαλό της Λιλ

Για την φάση των 32 του κυπέλλου Γαλλίας, σήμερα διεξάγεται μία αναμέτρηση, όπου το Στρασβούργο υποδέχεται την Λιλ. Ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Το Στρασβούργο είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, έχοντας 27 βαθμούς, απέχοντας πέντε βαθμούς από την σημερινή αντίπαλο της και είναι σχετικά άνετη βαθμολογικά προσωρινά. Είναι πολύ καλή εντός έδρας, έχοντας υποστεί τρεις ήττες σε 11 εντός έδρας παιχνίδια. Το Σάββατο, επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 3-2 την Ντιζόν. Σκοράρει σχετικά άνετα, η άμυνα της όμως πολλές φορές την πληγώνει.

Η Λιλ, είναι ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και πρέπει να έχει περισσότερο το μυαλό της εκεί, παρά στο κύπελλο. Σε 12 εκτός έδρας ματς έχει οχτώ ήττες, έχοντας πετύχει μόνο οχτώ γκολ σε αυτά τα 12 παιχνίδια. Προέρχεται από δύο ήττες, από Ρεν και Τρουά το Σάββατο με 1-0.

Στοιχημα κυπελλου σημερα Στρασβούργο – Λιλ: Δεν θα πω πολλά για αυτό το ματς, πιστεύω ότι η Λιλ πρέπει να δώσει βαρύτητα στο πρωτάθλημα, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, το Στρασβούργο είναι καλή ομάδα και μπορεί να πάρει την πρόκριση, η οποία μας προσφέρεται σε απόδοση 1,67 στις εταιρίες στοιχημάτων με live streaming

Στρασβούργο – Λιλ @@ πρόκριση Στρασβούργο σε απόδοση 1,67

Στοιχημα κυπελλου σημερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ @@ 1 (-2) σε απόδοση 1,83

ΠΑΣ Γιάννενα – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55

Στρασβούργο – Λιλ @@ πρόκριση Στρασβούργο σε απόδοση 1,67