Με τις έδρες στις προτάσεις στο πάμε στοίχημα

2019-11-23 06:03

Η αγωνιστική στην Super League, μετά την διακοπή ξεκινά από την Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε μία παραδοσιακή μάχη στην Εθνική κατηγορία. Ο Πανιώνιος, φέτος κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και κάθε βαθμός είναι σημαντικός, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει την νίκη, για να πάει με ηρεμία να αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο Λονδίνο και τον ΠΑΟΚ. Πάμε να τα δούμε τα σημερινά Πανιωνιος – Ολυμπιακος προγνωστικα

Για την υπέρβαση ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος, είναι καθηλωμένος στην τελευταία θέση, αφού έχει τιμωρία -6 βαθμών και δεν έχει μπορέσει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Το ρεκόρ του είναι δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει οχτώ γκολ και δεχτεί 17 τέρματα στην άμυνα. Ο απολογισμός του είναι ίδιος εντός και εκτός έδρας.

Πριν την διακοπή συγκέντρωσε τέσσερις πολύτιμους βαθμούς. Αρχικά, πήρε βαθμό στην έδρα του από τον Άρη. Προηγήθηκε με 0-1, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, δεν άντεξε την πίεση και πέντε λεπτά πριν την λήξη ισοφαρίστηκε σε 1-1. Την τελευταία αγωνιστική, πήρε μεγάλο διπλό στην Ξάνθη. Ο Γεωργιανός επιθετικός Μπατσάνα Αραμπούλι, με δύο γκολ, έδωσε την νίκη. Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε άμεσα, αλλά λίγο αργότερα, πήρε πάλι το προβάδισμα, με το τελικό 1-2.

Δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στα σύνολο γκολ, ενώ δεν έχει βρεθεί πότε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο.

Για εύκολο πέρασμα από την Νέα Σμύρνη

Ο Ολυμπιακός, παραμένει αήττητος και δύο βαθμούς πάνω από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική. Μακριά από το Καραϊσκάκη, μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με γκολ τέσσερα υπέρ και δύο κατά. Η άμυνα του παραμένει σκληρή με μόνο τρία γκολ παθητικό σε 10 παιχνίδια.

Άφησε πίσω του άμεσα την ισοπαλία στην Ξάνθη και επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου. Ντανιέλ Ποντένσε και Ελ Αρμπί Χιλέλ Σουντάνι σε διάστημα δύο λεπτών, έδωσαν την νίκη στην ομάδα τους, επιστρέφοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος. Διανύει μία σημαντική περίοδο, αφού μετά την Νέα Σμύρνη, θα πάει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ και αμέσως μετά θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, στην μάχη κορυφής. Δεν έχει κανένα περιθώρια για απώλειες σήμερα.

Στατιστικά, σε δέκα ματς, έχει τρία over 2,5 και τρία γκολ γκολ. Σκοράρει από νωρίς, έχοντας έξι ημίχρονα προηγούμενος και τρία ισόπαλα. Eκτός έμεινε ο αρχηγός της ομάδας, Ομάρ Ελαμπντελαουί, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να τον αποφορτίσει από τα συνεχή παιχνίδια με Ολυμπιακό και Εθνική Νορβηγίας. «Έξω» είναι επίσης ο Γιασίν Μπενζιά, ο Λεονάρντο Κούτρης, ο Μπρούνο, ο τιμωρημένος Αβραάμ και οι «γνωστοί» Φορτούνης, Λάζαρος και Σισέ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Πανιωνιος – Ολυμπιακος προγνωστικα Super League: Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη, σε θα μπορέσει να αντισταθεί ο γηπεδούχος στον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος, θα προσπαθήσει με την άμυνα του να πάρει αποτέλεσμα, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του και στο Λονδίνο. Θα πάω με την νίκη του Ολυμπιακού με κάτω από τέσσερα γκολ συνολικά, σε απόδοση 1.75 στην ιστοσελίδα Στοιχιμαν

Πανιωνιος – Ολυμπιακος προγνωστικα @@ 2 & Under 3,5 σε απόδοση 1,75

Στην Premier League η ημέρα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι. Οι δύο σύλλογοι, επιθυμούν να παραμείνουν κοντά στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ και να μην χάσουν επαφή με την πρώτη θέση της κατηγορίας. Είναι ποιοτικές ομάδες και προμηνύεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και δεν γίνεται να μείνουμε μακριά, από τα Μαντσεστερ Σιτι – Τσελσι προγνωστικα.

Να επιστρέψει στις νίκες η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη μια οδυνηρή ήττα με 3-1 στο Λίβερπουλ πριν από το διάλειμμα των Εθνικών ομάδων. Οι Πολίτες είναι τώρα τέταρτοι με 25 πόντους, εννιά πόντους πίσω από την Λίβερπουλ και δεν έχουν άλλα περιθώρια για σήμερα. Αυτοί είναι οι λιγότεροι βαθμοί που έχει κερδίσει ο Γκουαρδιόλα στους πρώτους 12 αγώνες του πρωταθλήματος σε μια σεζόν και την πρώτη φορά που βρίσκεται κάτω από τρεις βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν, η Μάντσεστερ Σίτι δέχτηκε τρία γκολ σε ένα παιχνίδι της Premier League, χάνοντας 3-2 στο Νόργουϊτς προηγουμένως.

Ο Γκουαρδιόλα συνέθεσε μια ποιοτική ομάδα, αλλά είναι σαφές ότι έχει αμυντικά ζητήματα. Οι Πολίτες έχουν δεχτεί 13 γκολ, περισσότερο από την νεοφερμένη Σέφιλντ Γιουναϊτεντ. Ο τραυματισμός του αμυντικού Εμερίκ Λαπόρτ είναι ίσως ο κύριος λόγος για αυτή την κατάσταση. Ο Φερναντίνιο παίζει συνήθως στην καρδιά της άμυνας, αλλά αυτή δεν είναι η φυσική του θέση.

Παρ ‘όλα αυτά, η φόρμα της είναι καλή, η Μάντσεστερ έχει τρεις νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της Premier League. Κέρδισαν την Κρίσταλ Πάλας με 2-0, Άστον Βίλλα με 3-0 και Σαουθάμπτον με 2: 1. Εξασφάλισαν επίσης τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ και είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκουαρδιόλα έχει κάποια ζητήματα απουσιών για τον σημερινό  αγώνα. Οι Λίροϊ Ζανέ, Εμερίκ Λαπόρτ και Ολεκσάντρ Ζιντσένκο είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι τιμωρημένος. Ο τελευταίος πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 50.000 στερλινών λόγω ενός ρατσιστικού tweet που έστειλε στον συμπαίκτη του Μεντί τον Σεπτέμβριο. Ο τερματοφύλακας Έντερσον εκτιμάται ως αμφίβολος λόγω ενός μυϊκού προβλήματος.

Σε συνεχή άνοδο η Τσέλσι

Η Τσέλσι ξεκίνησε κάκιστα τη σεζόν, με μόλις δύο νίκες στους πρώτους έξι γύρους της Premier League. Έχασε επίσης τον τελικό του UEFA Super Cup από την Λίβερπουλ και ο νέος τεχνικός Φρανκ Λάμπαρντ αισθάνθηκε πίεση. Έχει μια δύσκολη δουλειά, να οικοδομήσει μια νέα ομάδα χωρίς τον βασικό παίκτη Εντέν Αζάρ, ο οποίος εντάχθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλοί ήταν καχύποπτοι για την ικανότητά του καθώς αυτή ήταν η πρώτη του δουλειά στο υψηλότερο επίπεδο.

Τα τελευταία αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα, η Τσέλσι προέρχεται από έξι νίκες στο πρωτάθλημα. Οι Μπλε κατάφεραν να νικήσουν Μπράϊτον, Σαουθάμπτον, Νιουκαστλ,Μπέρμλι, Γουοτφόρντ και Κρίσταλ Πάλας. Είναι σαφές ότι ο Λάμπαρντ οδηγεί το σύλλογο προς τη σωστή κατεύθυνση. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα βελτιώθηκε μετά τα τελευταία αποτελέσματα, ενώ η εμπιστοσύνη των παικτών είναι πολύ υψηλότερη. Η Τσέλσι ήταν επίσης επιτυχημένη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αρπάζοντας τέσσερις πόντους σε δύο αγώνες εναντίον του φιναλίστ της περασμένης σεζόν Άγιαξ. Ο κόουτς Λάμπαρντ έχει κάποιες ανησυχίες. Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών. Ο Κρίστιαν Πούλισιτς υπέστη τραυματισμό ισχίου ενώ ήταν στην εθνική και είναι αμφίβολος. Ο Ρος Μπάρκλεϊ δεν κατάφερε να ανακάμψει εγκαίρως και δύσκολα θα αγωνιστεί σήμερα.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Φερναντίνιο, Στόουνς, Ανγκελίνο, Ρόντρι, Σίλβα, Ντε Μπρουϊνε, Μαχρέζ, Αγκουέρο, Στέρλιγκ

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ζούπα, Τομόρι, Τζεϊμς, Τζοτζίνιο, Καντέ, Μουντ, Έμερσον, Γουϊλιαν, Αβραχάμ

Μαντσεστερ Σιτι – Τσελσι προγνωστικα Premier League: Περιμένω ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο δυνατές και ποιοτικές ομάδες. Οι Πολίτες έχασαν από την Λίβερπουλ και απαιτείται να τα δώσουν όλα για την νίκη. Οι εστίες παραβιάζονται των δύο ομάδων εύκολα και μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Η Τσέλσι μετράει 8 στα 12 γκολ γκολ και το αμφίσκορο, μπορεί να επαληθευτεί και σήμερα. Το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,55 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Μαντσεστερ Σιτι – Τσελσι προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,55

Λίγο μετά την έναρξη στην Νέα Σμύρνη, θα ξεκινήσει μία άλλη αναμέτρηση στην Φθιώτιδα. Η Λαμία θα υποδεχτεί την Ξάνθη, με στόχο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στην διακοπή και η Ξάνθη να επιστρέψει στις νίκες. Τα πάντα είναι ανοικτά στην αναμέτρηση, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στις στοιχηματικές σελίδες στην Ελλάδα. Η φόρμα των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και θα γίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη. Πάμε να δούμε τα σημερινά Λαμια – Ξανθη προγνωστικα

Για 3η συνεχής νίκη η Λαμία

Η Λαμία, έφτασε στους δέκα βαθμούς και έχει απόσταση ασφαλείας από τις δύο επικίνδυνες τελευταίες θέσεις. Στο γήπεδο της, είναι αήττητη, με μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Συνολικά, έχει σκοράρει εννιά γκολ και δεχτεί 15 τέρματα.

Ξεκίνησε με οχτώ ματς χωρίς νίκη, όμως πριν την διακοπή έκανε δύο συνεχείς νίκες και θα είναι ευχής έργο να τριπλασιάσει τα τρίποντα. Επιβλήθηκε 1-0 του Βόλου, εντός έδρας με 1-0, με τέρμα του Τουράμ, δέκα λεπτά πριν την λήξη του 90λέπτου. Την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην ροή του αγώνα, χωρίς να είναι φαβορί, πέρασε από την Λάρισα με 0-3. Πάλι ο Τουράμ, άνοιξε το σκορ και ο Γιάννης Σκόνδρας με δύο γκολ, κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και θα είναι σημαντικό οι σημερινοί βαθμοί της νίκης.

Συνολικά, έχει τέσσερα στα δέκα over 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα γκολ γκολ. Στο ημίχρονο ο απολογισμός της είναι 1-6-3. Ο προπονητής των Φθιωτών, Άκης Μάντζιος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το σημερινό ματς. Έτσι κι αλλιώς δεν προτίθεται ν’ αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς στη Λάρισα.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Δημούτσος, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς.

Να επιστρέψει στις επιτυχίες η Ξάνθη

Η Ξάνθη, ξεκίνησε ιδανικά, με πέντε νίκες σε έξι ματς, έχοντας 11 γκολ ενεργητικό και 12 παθητικό. Μακριά από την Θράκη, μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες με γκολ πέντε υπέρ και επτά κατά.

Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, πήρε μόνο έναν βαθμό, από τον Ολυμπιακό, ενώ ηττήθηκε από Άρη, ΟΦΗ και Πανιώνιο. Ήταν αρκετή τυχερή στα πρώτα ματς, είτε προηγούνταν στο σκορ, είτε κατάφερε με τύχη, αν ανατρέπει το σκορ άμεσα. Σε αυτά τα 4 ματς, πέτυχε μόνο ένα γκολ. Με τον Πανιώνιο, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό, ισοφάρισε αλλά άμεσα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στατιστικά, έχει έξι στα δέκα over 2,5 και μοιρασμένα γκολ γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο έχει ρεκόρ 2-6-2. Ο Κίκο Ραμίρεθ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Δήμο Μπαξεβανίδη και Ζορντάν Φοσέ, αμφότεροι τραυματίες. Εκτός είναι και οι Ντάνιελ Στούρζεον και Αλεκσάνταρ Κοβάτσεβιτς, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Σόσα, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Ντίρεσταμ, Φασίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μαλεζάς, Ντε Λούκας, Τερκί, Καμαρά, Μουλέν, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Πολέττο, Ρενέλα.

Λαμια – Ξανθη προγνωστικα Super League: Αναμένω ένα σκληρό ματς, με τους δύο συλλόγους να παλεύουν για τους βαθμούς. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν βλέπω πολλά γκολ στο ματς. Πρόσφατα οι δύο ομάδες είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στην άμυνα και τα λίγα γκολ ενισχύονται πολλή. Το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,50 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Λαμια – Ξανθη προγνωστικα @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,50

Μπαίνουμε σε φουλ αγωνιστική δράση, τόσο στα πρωταθλήματα όσο και στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Σήμερα, αγωνίζονται σχεδόν όλες οι ομάδες που έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα και επακόλουθα υπάρχει αρκετή ποιότητα στο κουπόνι στοιχήματος. Υπάρχουν πολλά ματς που μπορούν να μας δείξουν τον δρόμο για το ταμείο. Αξιόπιστες οι προτάσεις στο πάμε στοίχημα σήμερα.

Γκολ στην Serie A

Εκτός από το ντέρμπι στο Μιλάνο, στην Ιταλία υπάρχουν άλλα δύο ματς, το μεσημέρι η Αταλάντα υποδέχεται την Γιουβέντους, ενώ το βράδυ το Τορίνο αντιμετωπίζει την Ίντερ. Η Αταλάντα, διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 30 γκολ σε 12, δηλαδή πετυχαίνει 2,5 γκολ ανά ματς μέσο όρο. Η Γιουβέντους, με τις απουσίες στην άμυνα δέχεται πιο εύκολα γκολ και δυσκολεύεται να κερδίζει με ευκολία. Η γηπεδούχος έχει 9 στα 12 over 2,5 και θα ακολουθήσω τον τρόπο παιχνιδιού της. Το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στην ιστοσελίδα Στοιχιμαν

Αργότερα, στο Τορίνο, η Ίντερ θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της Γιουβέντους, αλλά παρόλα αυτά, η νίκη είναι αυτοσκοπός για το κυνήγι του τίτλου. Και εδώ οι δύο ομάδες, παίζουν ανοικτά και κάνουν μεγάλα σκορ, η Τορίνο έχει επτά στα 12 over 2,5 και έξι αμφίσκορα, ενώ η Ίντερ, μετράει 9 στα 12 over 2,5 με οχτώ γκολ γκολ. Τα επτά τελευταία ματς της Ίντερ, ήταν με πάνω από δύο γκολ και παράλληλα γκολ γκολ. Περιμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ σε απόδοση 1,75 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, έχει αξία

Τον πρώτο λόγο Λυών και Ανζέ

Στην Γαλλία, η Λυών, πρέπει να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μπορεί να βρίσκεται στην 14η θέση, όμως απέχει από την δεύτερη θέση μόνο έξι βαθμούς. Απέναντι στην Νις, μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Η Νις δεν έχει δυνατή εκτός έδρας και δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην έδρα της Λυών. Ο Γκαρσία έχει στα χέρια του, ένα εντυπωσιακό επιθετικό δίδυμο Ντεπάι, Ντεμπελέ και το μόνο που χρειάζεται, είναι να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία. Θα κερδίσει εύκολα σήμερα, το combo bet άσσου και over 1,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Αργότερα, η εντυπωσιακή Ανζέ υποδέχεται την Νιμ, με στόχο να μείνει στην τρίτη θέση. Η γηπεδούχος, είναι ισχυρή στο γήπεδο της, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με τέσσερα γκολ παθητικό. Η Νιμ, είναι στην τελευταία θέση και ακόμα δεν έχει νίκη εκτός έδρας. Η Ανζέ έχει δυναμική και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,70 στην Sportingbet, στις προτάσεις στο πάμε στοίχημα.

Πολλά γκολ πάλι στην Μπουντεσλίγκα

Στην Μπουντεσλίγκα θα ποντάρουμε πάλι στα γκολ, αφού στην κατηγορία, έχουν πολλά μεγάλα σκορ. Μόνο ένα παιχνίδι της Βέρντερ Βρέμης, είχε κάτω από τρία γκολ, ενώ η Σάλκε έχει επτά στα 11 over 2,5. Τo Over 2,5 στην Βρέμη σε απόδοση 1,60 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, έχει αξία.

Στο Λεβερκούζεν – Φραϊμπουργκ, θα γίνει ματς με γεμάτα δίχτυα. 7 στα 11 στα over 2,5 η γηπεδούχος και 8 στα 11 over 2,5 η Φράϊμπουργκ και 4 στα 5 εκτός έδρας. Στο 1,53 το over 2,5 στις προτάσεις στο πάμε στοίχημα.

Η Λειψία έχει περισσότερη ποιότητα από την Κολωνία και μπορεί να έχει ένα εύκολο απόγευμα. Από τις χειρότερες άμυνες διαθέτει η Κολωνία και δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Σημαντική τύχη ο συνδυασμός άσσου και over 2,5 σε απόδοση 1,75 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες