Με τις έδρες στα προγνωστικα στοιχηματος

2019-12-03 04:51

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Γαλλία, ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Λυών – Λιλ. Οι δύο ομάδες, δεν απέχουν πολύ από την τρίτη θέση και θέλουμε σήμερα ένα καλό αποτέλεσμα για να αυξήσουν τις ελπίδες τους. Αναμένω ένα ανοικτό παιχνίδι, που μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα. Πάμε να δούμε τα σημερινά Λυων – Λιλ προγνωστικα.

Σε καλή κατάσταση η Λυών

Η Λυών είναι ανεβασμένη προσφάτως, με 22 βαθμούς, απέχει δύο πόντους από την τρίτη θέση και έξι από την δεύτερη. Τα αποτελέσματα της είναι έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 24 υπέρ και 15 κατά. Μετά την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή.

Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχει κερδίσει στις τέσσερις και έχει ηττηθεί μόνο στην Μαρσεϊγ. Έπειτα, από την νίκη της επί της Νις με 2-1, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, πέρασε από το Στρασβούργο με το ίσιο σκορ. Η γηπεδούχος προηγήθηκε, όμως έφερε το ματς στα ίσια και 15 λεπτά πριν την λήξη, σκόραρε και πήρε ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο. Μπορεί συνολικά τα over – under να είναι μοιρασμένα, στην έδρα της, όμως έχει πέντε στα έξι under 2,5. Μόνο δύο φορές έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Τιμωρημένος είναι αμυντικός Φερνάντο Μαρσάλ (4 συμ.), ενώ τραυματίες είναι ο μέσος Χουσέμ Αουάρ (12 συμ./ 1 γκολ/ 3 ασίστ) και ο αμυντικός Λεό Ντιμπουά (13 συμ.)

Χωρίς νίκη ακόμα εκτός έδρας η Λιλ

Η Λιλ, κάνει περίεργη πορεία, στο γήπεδο της είναι αήττητη με έξι νίκες σε οχτώ ματς, αντίθετα όμως μακριά από αυτή δεν έχει νίκη, έχοντας μόλις δύο βαθμούς σε επτά ματς. Δεν έχει κα΄νει ποτέ δύο συνεχόμενες νίκες ακόμα στο πρωτάθλημα.

Το Σαββατοκύριακο, διακόπηκε το αρνητικό σερί τριών αγώνων, κερδίζοντας την αδύναμη Ντιζόν, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του επιθετικού Βίκτορ Όσιμεν. Δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στα στατιστικά της στα σύνολο γκολ. Ενώ, στο ημίχρονο, έχανε μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παραμένει εκτός ο Τίμοθι Γουεά (2 συμ.) ενώ αμφίβολος είναι ο αμυντικός Ανταμά Σουμαορό (5 συμ./ 1 γκολ)

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:

Λυών (4-3-3): Λόπεζ, Τετέ, Μαρσέλο, Ντεναϊερ, Κονέ, Ρεν Αντελαΐντ, Τουσάρτ, Τιάγκο Μέντες, Τερριέρ, Ντεμπελέ, Τραορέ

Λιλ (4-2-3-1): Μαϊγκναν, Σελίκ, Γκάμπριέλ, Χοσέ Φόντε, Μπρανταρίκ, Αντρέ, Σουμαρέ, Γιαζίτσι, Λουίζ Αραούζο, Ικονέ, Οσιμχεν

Λυων – Λιλ προγνωστικα Ligue 1: Δεν χαρακτηρίζονται από σταθερότητα οι δύο σύλλογοι και δεν έχουν την δυνατότητα να τις εμπιστευτείς άκριτα. Περιμένω να τα δώσουν όλα και να παλέψουν για την νίκη. Περιμένω παιχνίδι ρυθμού, με γκολ και φάσεις στις δύο εστίες. Το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,85 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες

Λυων – Λιλ προγνωστικα @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,85

Η εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει την αυλαία της σήμερα με δύο αναμετρήσεις, μία εξ’ αυτών είναι αυτή ανάμεσα στην Μπέρνλι και την Μάντσεστερ Σίτι. Αμφότερες έρχονται από γκέλα στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Ας δούμε τα σημερινά Προγνωστικά για Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι

Στηρίζεται στην έδρα η Μπέρνλι

Δεν κατάφερε να διευρύνει το σερί νικών της την τελευταία αγωνιστική η Μπέρνλι, όπου ηττήθηκε μέσα στο σπίτι της από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0 και υποχώρησε στην 10η θέση της βαθμολογίας. Συνολικά απείλησε περισσότερο την αντίπαλη εστία, αλλά ήταν αναποτελεσματική, ενώ και αμυντικά δεν είχε την σταθερότητα άλλων αναμετρήσεων. Δέχθηκε το 0-1 στο τέλος του ημιχρόνου και στο δεύτερο αγχώθηκε για να σκοράρει, κάτι που τελικά της κόστισε με δεύτερο τέρμα στο 78’. Εντός έδρας έχει μαζέψει τους 11 από τους 18 βαθμούς που έχει συνολικά στο πρωτάθλημα και στα τελευταία τέσσερα που υποδέχθηκε τους «πολίτες» πήρε μία νίκη, μία ισοπαλία, ενώ ηττήθηκε στα άλλα δύο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού και οι Γκούντμουντσον και Βύντρα, που δίνονται ως αμφίβολοι, είναι πιθανόν να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Μόνο νίκες μέχρι το τέλος για τη Σίτι

Σε ακόμα ένα ματς δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Νιούκαστλ, αφού το ισόπαλο 2-2 από την ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίστηκε σαν ήττα για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Προηγήθηκε δύο φορές μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν το καθάρισε με τις ευκαιρίες που σπατάλησε και τελικά πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς. Πλέον βρίσκεται στο -11 από την κορυφή και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά για την υπόθεση τίτλος. Άπαντες στο στρατόπεδο της Σίτι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους και μοναδικός τους στόχος είναι να πάρουν μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. Εκτός έδρας έχει τρία σερί ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, που δεν έχει καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζουν εκτός οι Αγκουέρο, Λαπόρτε, Σανέ και Ζιτσένκο.

Προγνωστικά για Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι Premier League: Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες για τους «πολίτες», που δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδος φόρμας τους. Η Μπέρνλι εντός έδρας είναι ανταγωνιστική και μπορεί να σκοράρει, άλλωστε α αγωνιστεί χωρίς άγχος. Περιμένω αποφασιστική εμφάνιση από το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα, με το διπλό να συνοδεύεται από το Over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες

Προγνωστικά για Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι @@ 2 & Over 1,5 σε απόδοση 1,70

Αυτή την εβδομάδα στην Ligue 1, έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σήμερα, διεξάγεται η αναμέτρηση Ανζέ – Μαρσεϊγ, με τους δύο συλλόγους να είναι στην τρίτη και δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι αντίπαλες ομάδες, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και περιμένω ένα πολύ όμορφο ματς, που μπορεί να μας δώσει έντονες συγκινήσεις. όλα ανοικτά στα Ανζε – Μαρσειγ προγνωστικα.

Δυνατή στο γήπεδο της η Ανζε

Η Ανζε, πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και έχει ελπίδες για Ευρωπαϊκή έξοδο. Βρίσκεται μόνη τρίτη με 24 βαθμούς, τέσσερις πόντους μακριά από την σημερινή αντίπαλο της. Μπροστά στο κοινό της, είναι εξαιρετική με έξι νίκες και από μία ισοπαλία και ήττα, έχοντας σκοράρει 15 φορές και δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ. Στην προϊστορία, οι τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσει μεταξύ τους, έληξαν ισόπαλες, με το ίδιο σκορ 1-1.

Το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων της, διακόπηκε την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας στο Νις. Οι αδυναμίες της εκτός έδρας, φάνηκαν και σε αυτή την αναμέτρηση, προηγήθηκε, με 0-1, η Νις όμως ισοφάρισε πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος, σκόραρε δύο γκολ και πήρε την νίκη με τελικό σκορ 3-1. Συνολικά, έχει δύο παραπάνω under 2,5, με 8 στα 14, ενώ μόνο τέσσερα παιχνίδια της είχαν πάνω από τρία γκολ. Επίσης, τα γκολ γκολ της είναι πέντε στα 14.

Τραυματίες είναι ο επιθετικός Ουίλφριντ Κανγκά (4 συμ.), ο αμυντικός Ραϊάν Αΐτ-Νούρι (12 συμ./ 2 ασίστ), ο αμυντικός Ισμαέλ Τραορέ (11 συμ.) και ο επιθετικός Κασιμίρ Νινγκά (12 συμ. 3 γκολ/ 1 ασίστ), ενώ αμφίβολος είναι ο επιθετικός Στεφάν Μπαοκέν (12 συμ./ 2 γκολ).

Σε φουλ φόρμα η Μαρσεϊγ

Η Μαρσεϊγ είναι στην δεύτερη θέση με 28 βαθμούς, πέντε πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει ματς λιγότερο. Το συνολικό ρεκόρ της είναι οχτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 20 υπέρ και 18 κατά.

Είναι σε φουλ αγωνιστική φόρμα, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και στα έξι τελευταία, έχει ηττηθεί μόνο στο Παρίσι από την Παρί. Έχει επιβληθεί κατά σειρά των Λιλ, Λυών, Τουλουζ εκτός έδρας και της Μπρέστ. Την Παρασκευή, η Μπρεστ, ισοφάρισε στο 88΄λεπτό, όμως άμεσα ένα λεπτό αργότερα ο Νεμάνια Ράντονιτς, έδωσε πάλι προβάδισμα και την νίκη στην ομάδα του. Στα σύνολο γκολ της είναι σχεδόν μοιρασμένα, με ένα παραπάνω over 2,5 και γκολ γκολ.

Μοναδικός απόντας ο αναπληρωματικός μέσος Φλοριάν Τοβάν.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες

Ανζε (4-1-4-1): Μπουτελέ, Μπαμπά, Τραορέ, Τόμας, Αιτ, Νούρι, Σανταμαρία, Φουλγινι, Μπομπικον, Μανγκανι, Ματίας Λαγκέ, Αλιουϊ

Μαρσεϊγ (4-3-3): Μανταντά, Σακάϊ,, Αλβάρο Γκονζάλεζ, Καλέτα-Καρ, Αμάβι, Ρονγκιέρ, Καμαρά, Σανσον, Σαρρ, Μπενεντέτο, Παγιέτ

Ανζε – Μαρσειγ προγνωστικα Ligue 1: Οι αποδόσεις στις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων είναι μοιρασμένες και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Μπορεί να πάει παντού το ματς και θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα. Θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, που έχουν δυνατότητες και μπορούν να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Το αμφίσκορο μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες

Ανζε – Μαρσειγ προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,80

Μπορεί από το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα του στοιχήματος να απουσιάζουν οι Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κουπόνι δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία, Γαλλία, αλλά και αναμετρήσεις Κυπέλλων σε πολλές χώρες ανά της Ευρώπη κρύβουν ευκαιρίες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουμε ξεχωρίσει στα προγνωστικα στοιχηματος από το σημερινό πρόγραμμα:

Με την δύναμη των εδρών

Λανς – Σαμπλί: Την ήττα γνώρισε η Λανς, μετά από τέσσερις σερί νίκες, από την Βαλενσιέν με 2-0 και υποχώρησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι δυναμώνουν πολύ στην έδρα τους και σίγουρα έχουν το πρώτο λόγο απέναντι στην αδύναμη Σαμπλί. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο κολλητές νίκες εκτός έδρας με 1-4 και 0-4 απέναντι σε Μποβέ και Τρουά αντίστοιχα, αλλά στο τελευταίο ηττήθηκαν εντός έδρας από την Αζαξιό. Αμυντικά έχουν θέματα και απέναντι σε μία από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος δεν θα την βγάλουν καθαρή. Άσσος σε απόδοση 1,73 στην ιστοσελίδα Στοιχημαν

Αντβερπ – Γκενκ: Αναμέτρηση Κυπέλλου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αντίθετη πορεία το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, όπου μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία και δείχνουν πως ο παράγοντας Ευρώπη, τους έχει κουράσει και τους έχει αποπροσανατολίσει. Ομάδες και οι δύο που σκοράρουν, αλλά και δέχονται το γκολ με σχετική ευκολία. Θεωρώ ότι το Over 2,5 σε απόδοση 1,75) στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες έχει πολλές πιθανότητες.

Μπάρτον – Σάουθεντ: Για τους φιλοξενούμενους η φετινή σεζόν θεωρείται ήδη χαμένη, αφού με μόλις 5 βαθμούς σε 18 αναμετρήσεις δεν μπορούν να περιμένουν κάτι περισσότερο. Διαθέτουν μακράν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 52 γκολ παθητικό και στο τελευταίο ματς ηττήθηκαν εύκολα με 4-0 από την Όξφορντ. Η Μπάρτον είναι από τις σταθερές ομάδες της κατηγορίας. Αξιόπιστη αλλά με χαμηλό ταβάνι. Δεν θα κινδυνέψει και ομάδες τύπου Σάουθεντ, έχει τον τρόπο να τις κερδίζει, εδικά εντός έδρας. Άσσος κ Over 1,5, σε απόδοση 1,52 στις νομιμες στοιχηματικες εταιρειες

Συνοπτικά προγνωστικα στοιχηματος

Λανς – Σαμπλί: Άσσος (1,73)

Αντβερπ – Γκενκ: Over 2,5 (1,75)

Μπάρτον – Σάουθεντ: Άσσος κ Over 1,5 (1,52)