Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους

2018-08-29 02:40

Καλημέρα σας, μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους, το ίδιο θέλει να κάνει σήμερα και ο ΠΑΟΚ, απέναντι στην Μπενφίκα και έτσι να έχουμε δύο ομάδες στην τελική φάση του θεσμού. Όπως φάνηκε και χτες με την ΑΕΚ, που κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις, το ματς δεν θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ και απαιτείται να είναι προσεκτικός και να τα δώσει όλα για την πρόκριση. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα προγνωστικα ΠΑΟΚ – Μπενφικα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Με την βοήθεια της Τούμπας ο ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπενφίκα, με μοναδικό στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του, έτσι ώστε να βρεθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Πριν από μία εβδομάδα, στην Πορτογαλία η Μπενφίκα, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 76΄λεπτό όμως ο Αμρ Ουάρντα κατάφερε να επωφεληθεί μέσα στην περιοχή και με σουτ να κάνει το 1-1 και να δώσει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ, για να φτάσει στα Πλεϊ Οφ απέκλεισε κατά σειρά την Βασιλεία και την Σπαρτάκ Μόσχας, με καλές εμφανίσεις, για την εποχή. Το Σάββατο κέρδισε, δύσκολα τον Αστέρα Τρίπολης, με πέναλτι και τελικό σκορ 1-0.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που απουσίαζε από το πρώτο παιχνίδι λόγω προβλήματος τραυματισμού, να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά κι ο Στέλιος Μαλεζάς. Οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι παρακάτω: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίντ, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Η Μπενφίκα στον προηγούμενο γύρο απέκτησε την Φενέρμπαχτσέ, κερδίζοντας με 1-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της και παίρνοντας το 1-1 στην Τουρκία. Στην Λίγκα της Πορτογαλίας, έχει δώσει τρία ματς, ξεκίνησε με δύο νίκες, επί Γκιμαράες και Μποαβίστα, ενώ το περασμένο Σάββατο έμεινε ισόπαλη στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ισοφαρίζοντας τέσσερα λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του ματς.

Προγνωστικα ΠΑΟΚ – Μπενφικα: Ο ΠΑΟΚ, μπορεί να έχει το προβάδισμα, λόγω του εκτός έδρας γκολ, αλλά απαιτείται να φανεί βελτιωμένος στο γήπεδο σε σχέση με το πρώτο ματς και να εκμεταλλευτεί την καυτή Τούμπα. Αναμένω να γίνει ένα ανοικτό ματς και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, όπως έγινε και στην πρώτη αναμέτρηση, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,75 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Προγνωστικα ΠΑΟΚ – Μπενφικα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75

Ακόμη τρία και τελευταία εισιτήρια κρίνονται σήμερα για τους ομίλους του Champions League και το Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει στην αναμέτρηση της Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ. Τα άλλα δύο ζευγάρια έχουν φαβορί, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν ματς για το Λιγκ Καπ της Αγγλίας και μερικά παιχνίδια σε διάφορα πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας για τα προγνωστικά μας.

Η κατάμεστη Τούμπα σπρώχνει τον ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία είναι ο ΠΑΟΚ, αφού είναι έτοιμος να προκριθεί για πρώτη φορά στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League. To 1-1 του πρώτου αγώνα αυξάνει κατά μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητες πρόκρισης στην κατάμεστη Τούμπα, αλλά μέχρι εκεί. Το έργο του παραμένει δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζει μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια τους, όμως και ο Δικέφαλος θα βρει λογικά κάποιο τέρμα στο ματς. Στοιχηματικά θα σταθούμε στο Goal/Goal και το 1,83 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα

«Σφραγίζει» την πρόκριση η Αϊντχόφεν

Η ανωτερότητα της Αϊντχόφεν έγινε φανερή από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στην Λευκορωσία και με τη νίκη που πέτυχε επί της Μπάτε Μπορίσοφ με 3-2 έχει σαφώς τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση. Εξάλλου, είναι καλύτερη ομάδα σε σχέση με την αντίπαλο της και μπορεί να πετύχει τον στόχο της με μία δεύτερη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται οπωσδήποτε γκολ, οπότε λογικά ο ρυθμός της αναμέτρησης θα ανοίξει αρκετά. Το Over 2,5 στο 1,67 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα.

Με την εμπειρία της η Σάλτσμπουργκ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες, μετά το 0-0 στο Βελιγράδι, αλλά κακά τα ψέματα, ο ρόλος του φαβορί περνά πλέον για τα καλά στην Σάλτσμπουργκ. Αρχικά γιατί σήμερα είναι γηπεδούχος, ενώ έχει την ποιότητα και την εμπειρία από τις πορείες των τελευταίων ετών για να φτάσει στη νίκη. Εξάλλου να κερδίσει πρέπει για να πετύχει τον στόχο της και έστω οριακά μπορεί να φτάσει στον άσο. Χαμηλό, αλλά πιθανό το 1,50.

«Τρένο» και στο Λιγκ Καπ η Γουότφορντ

Στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας απέμειναν κάποια ζευγάρια από χθες, που κάνουν παρέα στα πλέι οφ του Champions League. Λογικά η Έβερτον δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην Ρόδεραμ, αλλά το στοιχηματικό ενδιαφέρον εστιάζεται στο Ρέντινγκ – Γουότφορντ, με την δεύτερη να έχει την φόρα από το 3/3 στο πρωτάθλημα. Αξίζει το διπλό στο 2,10 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα. Στην δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, η Γιερβ υποδέχεται την πρωτοπόρο Άαλεσουντ και πάμε με την καλύτερη ομάδα, που είναι η φιλοξενούμενοι. Προβάδισμα στο διπλό.

προγνωστικά στοιχήματος ΠΑΟΚ – Μπενφίκα goal/goal σε απόδοση 1,83

προγνωστικά στοιχήματος Αϊντχόφεν – Μπάτε Μπορίσοφ Over 2,5 σε απόδοση 1,67

προγνωστικά στοιχήματος Σάλτσμπουργκ – Ερυθρός Αστέρας άσος σε απόδοση 1,50

προγνωστικά στοιχήματος Ρέντινγκ – Γουότφορντ διπλό σε απόδοση 2,10