Με προβάδισμα στους επαναληπτικούς Λίβερπουλ και Ρεάλ

2018-03-06 01:33

Καλημέρα σε όλους σας, Ευρωπαϊκή εβδομάδα υπάρχει μπροστά μας, όπου διεξάγονται οι επαναληπτικοί της φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πρώτα ματς της ίδιας φάσης στο Γιουρόπα Λιγκ.  Σήμερα, πραγματοποιούνται οι παιχνίδια, τα οποία όμως έχει ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση, αφού Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν προβάδισμα από τα πρώτα ματς. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα Τσαμπιονς Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Απαιτείται υπέρβαση από την Παρί Σεν Ζερμέν

Στο Παρκ Ντε Φράνς η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, με στόχο να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς και να πάρει αυτή την πρόκριση.

Στο πρώτο ματς η Ρεάλ Μαδρίτης, κέρδισε με σκορ 3-1 και μπορεί να περάσει σχετικά εύκολα. Η Παρί Σεν Ζερμέν πριν 15 μέρες, κατάφερε με τον Ραμπιότ να προηγηθεί στο Μπερναμπέου, λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, η Ρεάλ, όμως, κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο προτού λήξει το πρώτο μέρος να φέρει το ματς στα ίσια. Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο, η Ρεάλ κατάφερε με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών, στο τελευταίο δεκάλεπτο, να πάρει σημαντικό προβάδισμα με τελικό σκορ 3-1. Για να περάσει η Παρί θέλει καθαρή νίκη με δύο γκολ διαφορά ή μεγάλο σκορ πάλι με διαφορά δύο τερμάτων.

Στην Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν, κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα, έχει διαφορά 14 βαθμών από την δεύτερη θέση, έχοντας 24 νίκες σε 28 ματς, σκοράροντας σχεδόν σε όλα τα ματς κατά βούληση. Το Σάββατο, πέρασε εύκολα από την Τρουά με σκορ 0-2. Τραυματίας είναι ο Νεϊμαρ και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει μείνει πίσω στην Λα Λίγκα, είναι στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς, επτά πίσω από την Ατλέτικο και 15 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Μόνο από την Εσπανιόλ, έχασε πρόσφατα, ενώ το Σάββατο επιβλήθηκε με τελικό σκορ 3-1 της Χετάφε.

Προγνωστικα Τσαμπιονς Λιγκ Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης: Η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι αναγκασμένη να επιτεθεί από την αρχή, διότι χρειάζεται δύο γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης, οι δύο ομάδες, διαθέτουν ποιοτικές ομάδες και μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και γκολ πολύ εύκολα, περιμένω ανοικτό παιχνίδι με γκολ, ο συνδυασμός over 2,5 και γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,47 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα, που προσφέρει τη αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Παρι Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,47

Δεν θα αυτοκτονήσει η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Πόρτο και για να χάσει την πρόκριση, πρέπει να αυτοκτονήσει, γιατί στην Πορτογαλία, επιβλήθηκε με σκορ 0-5.

Στην πρώτη αναμέτρηση, η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική, σκοράροντας πέντε φορές. Σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, πριν το ημίωρο, Μανέ και Σαλάχ, σκόραραν από ένα τέρμα, κάνοντας το 0-2. Δεν έριξε ρυθμό, στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε άλλα τρία γκολ για να κάνει το τελικό 0-5, με δύο γκολ του Μανέ και ένα του Φιρμίνιο. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα πρόκρισης.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ βρίσκεται στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά μακριά από την Μάντσεστερ Σίτι. Στο γήπεδο της, παραμένει αήττητη, αλλά με εννιά νίκες και έξι ισοπαλίες και γκολ 33 υπέρ και δέκα κατά. Μόνο μία φορά έχει ηττηθεί από το Οκτώβριο και έπειτα, στο Σουόνσι, ενώ προέρχεται από τρεις νίκες και τέσσερις στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, ενδιάμεσα έμεινε ισόπαλη με την Τότεναμ.

Η Πόρτο, στο πρωτάθλημα, είναι πρωτοπόρος, με διαφορά πέντε βαθμών από την δεύτερη Μπενφίκα. Είναι αήττητη, με 21 νίκες σε 24 παιχνίδια και τέσσερις ισοπαλίες. Την Παρασκευή, υποδέχτηκε την Σπόρτινγκ Λισαβώνας και κατάφερε να κερδίσει με 2-1, πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για τον τίτλο.

Προγνωστικα Τσαμπιονς Λιγκ Λίβερπουλ – Πόρτο: Περίεργη αναμέτρηση, με δυσκολία σε κάθε πρόβλεψη, δεν γνωρίζεις πως θα αντιδράσουν οι δύο ομάδες, δηλαδή θα το παλέψει η Πόρτο ή θα τα παρατήσει, θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ, ώστε να γίνει ένα ανοικτό και ελεύθερο παιχνίδι, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα

Λίβερπουλ – Πόρτο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,65

Προγνωστικα Τσαμπιονς Λιγκ Τετάρτη 06 Μαρτίου 2018

Παρι Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,47

Λίβερπουλ – Πόρτο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,65