Με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο Europa League

2018-10-04 03:25

Καλημέρα σας, στρεφόμαστε πλέον στον θεσμό του Europa League, όπου σήμερα διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Ο Ολυμπιακός, πηγαίνει στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Μίλαν, έχοντας μία δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία παραδοσιακή ομάδα στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα Μιλαν – Ολυμπιακος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Σκοράρει με άνεση η Μίλαν

Στην πρεμιέρα η Μίλαν πήρε τους βαθμούς της νίκης στην Μάλτα, επί της Ντούντελαντζ, κερδίζοντας με 0-1. Είχε την κατοχή σε όλη την διάρκεια το ματς και δεν έδειξε να δυσκολεύεται. Με νίκη σήμερα, θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, που είναι αναγκαία για την ομάδα και τον κόουτς Γκατούζο.

Στην Σέριε Α βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς, έχοντας χάσει μόνο από την Νάπολι. Την πρόσφατη αγωνιστική επιβλήθηκε εκτός έδρας της Σασσουόλο με 1-4, δείχνοντας πολλές επιθετικές αρετές. Δημιουργεί πολλές φάσεις στα παιχνίδια της και δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει 12 γκολ και δεχτεί εννιά τέρματα.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και είναι στη λίστα του Τζενάρο Γκατούζο, σε αντίθεση με τον τραυματία Ματία Καλντάρα.

Αναλυτικά η αποστολή της Μίλαν είναι η εξής: Τζ. Ντοναρούμα, Ρέινα, Καλάμπρια, Λασάλ, Μουζάκιο, Ροντρίγκεζ, Ρομανιόλι, Σαπάτα, Μπακαγιόκο, Μπίλια, Μποναβεντούρα, Κεσί, Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο, Κουτρόνε, Ιγκουαΐν, Σούσο.

Εν μέσω ντέρμπι ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στην πρεμιέρα, με την Μπέτις και πρέπει να αισθάνεται τυχερός που πήρε την λευκή ισοπαλία. Δεν θα είναι κακός ο βαθμός της ισοπαλίας σήμερα, αφού στα δύο επόμενα θα αντιμετωπίσει την Ντούντελαντζ.

Την Κυριακή υπέστη την πρώτη του ήττα στην Σούπερ Λιγκ, χάνοντας από το ΠΑΟΚ με 0-1 στο Φάληρο. Άδικο αποτέλεσμα, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ και ηττήθηκε με ένα αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Το Σαββατοκύριακο έχει πάλι ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Τσιμίκας και οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Χριστοδουλόπουλος και Μπουχαλάκης, τέσσερις κατά κανόνα βασικοί ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χάσαν

Προγνωστικα Μιλαν – Ολυμπιακος: Σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, η Μίλαν δεν έχει περιθώρια να μην είναι συγκεντρωμένη για να διεκδικήσει με αξιώσει την νίκη. Βγάζει πολύ επιθετικότητα, δημιουργεί τελικές προσπάθειες και μπορεί να κερδίσει σήμερα, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,49 στις στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα

Προγνωστικα Μιλαν – Ολυμπιακος @@ 1 σε απόδοση 1,49

Γεία χαρά σε όλους σας, μετά τον Ολυμπιακό, δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ στην Λευκορωσία με την Μπάτε Μπορίσοφ για τον τελευταίο όμιλο του Europa League. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλεια σήμερα, διότι θα μείνει στους μηδέν βαθμούς και θα μείνει πολύ πίσω στην κούρσα της πρόκρισης. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικα Μπατε – ΠΑΟΚ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Να κάνει βήμα πρόκρισης η Μπάτε

Η Μπάτε Μπορίσοφ επιβλήθηκε εκτός έδρας της Βίντι στην πρεμιέρα με 0-2 και με νίκη σήμερα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης από τον όμιλο του Europa League.

Στο πρωτάθλημα είναι με διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία ήττα μετά από 22 παιχνίδια. Προέρχεται από συνεχόμενες νίκες, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την τρίτη και πολύ δυνατή Μινσκ με 2-1. Σε 22 ματς έχει πετύχει 40 γκολ και δεχτεί 13 τέρματα.

Αποβλήθηκε ο Φιλιποβιτς Αλεκσάνταρ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Να μην ηττηθεί ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε τίποτα στην πρεμιέρα με την Τσέλσι στην Τούμπα και δικαίως ηττήθηκε με 0-1. Και σε ενδεχόμενη ήττα σήμερα θα μείνει πίσω στην πρόκριση από τον όμιλο.

Στο πρωτάθλημα, είναι μόνος πρώτος, με το απόλυτο των νικών και με την εστία του να έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά μέχρι τώρα. Την Κυριακή ήταν πολύ τυχερός και πέρασε από το Καραϊσκάκη με 0-1, με αυτογκολ του Βούκοβιτς. Δεν δημιούργησε τελικές προσπάθειες για γκολ και βασίστηκε στην σωστή αμυντική λειτουργία.

Ο Αμρ Ουάρντα και ο Ελ Καντουρί έμειναν εκτός αποστολής, ενώ  διαθέσιμοι είναι οι Μαουρίσιο και Βαρέλα.

Η αποστολή που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι η εξής: Ρέι, Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάχοβ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ, Καρέλης

Προγνωστικα Μπατε – ΠΑΟΚ: Πολύ σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες για την συνέχεια του ομίλου, ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σημαντικός, αναμένω οι δύο ομάδες να τα δώσουν όλα, αλλά να είναι αρκετά επιφυλακτικές  ώστε να μην χάσουν. Περιμένω μικρό σκορ με λίγα γκολ, το under 2,5 σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικες εταιριες

Προγνωστικα Μπατε – ΠΑΟΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55

Το πλούσιο αυτό Ευρωπαϊκό τριήμερο κλείνει σήμερα Πέμπτη με την δεύτερη αγωνιστική του Europa League, που παίρνει κλασικά την σκυτάλη από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τα πολλά παιχνίδια δίνουν έξτρα στοιχηματικό ενδιαφέρον για σήμερα στο πάμε στοίχημα, ενώ υπάρχει διπλή Ελληνική εκπροσώπηση, με τον Ολυμπιακός να παίζει στο Μιλάνο και τον ΠΑΟΚ στην Λευκορωσία απέναντι στην Μπάτε Μπορίσοφ.

Με αλλαγές για το «θαύμα» ο Ολυμπιακός

Ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μάρτινς έχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και μάλιστα στο σπουδαίο ματς με την Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο». Η ενδεκάδα του θα είναι πάντως αρκετά ανταγωνιστική και έμπειρη, αφού αναμένεται να παίξουν μεταξύ άλλων ο ακραίος μπακ Τοροσίδης, οι μέσοι Τουρέ, Γκιγέρμε και μερικοί άλλοι. Σαφώς και το έργο των «ερυθρόλευκων» απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης είναι αρκετά δύσκολο, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο. Το παιχνίδι θα έχει τέρματα, αλλά μάλλον δεν θα ξεπεράσουν τα 2-3 Goals στο 1,95 στις στοιχηματικες εταιριες.

Αποτέλεσμα στην Λευκορωσία ο ΠΑΟΚ

Το απόλυτο στην Ελλάδα έχει ο ΠΑΟΚ, όμως στον όμιλο του Europa League προέρχεται από αναμενόμενη ήττα απέναντι στην Τσέλσι με 1-0 και θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην Λευκορωσία κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ για να μην επιτρέψει την αντίπαλο να ξεφύγει βαθμολογικά. Έμπειρη ομάδα οι γηπεδούχοι, αλλά προφανώς δεν έχουν την ποιότητα και τις λύσεις στο ρόστερ όπως ο ΠΑΟΚ. Το ματς κρύβει δυσκολίες σαφώς όπως διαπιστώνουμε στις αποδόσεις, αλλά με την τύχη μαζί της η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου μπορεί να βγάλει το διπλό που πληρώνει 2,60.

Ματσάρες σε Σάλτσμπουργκ και Φρανκφούρτη

Στην βραδιά υπάρχουν και κάποια ζευγάρια που ξεχωρίζουν και ένα από αυτά είναι το Σάλτσμπουργκ – Σέλτικ. Δεν βαριέσαι ποτέ να βλέπεις τις δύο ομάδες και τα παιχνίδια τους ανοίγουν αρκετά συχνά σε γκολ. Μάλιστα, οι Αυστριακοί είναι αήττητη και στα 16 φετινά τους παιχνίδια, αλλά και η Σέλτικ δεν είναι κάποια τυχαία ομάδα. Αρκετά πιθανό οπότε το Over 2,5. Αρκετά εμπορικό ζευγάρι και το Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Λάτσιο, αφού οι δύο ομάδες είναι αρκετά δυνατές και έχουν βλέψεις στο Europa League. Η δύναμη τους είναι επιθετικά και η λογική λέει ότι θα ρισκάρουν τουλάχιστον από μια φορά στην αναμέτρηση. Στο 1,67 η απόδοση στις στοιχηματικες εταιριες.

Νίκες για Λειψία και Ζενίτ

Στα υπόλοιπα ζευγάρια υπάρχουν επίσης κάποιες επιλογές και γεμίζουν τα δελτία μας. Προφανώς και παίζεται το διπλό της Λειψίας στην έδρα Ρόζενμποργκ, με τους Γερμανούς ούτως ή άλλως να είναι στο ανέβασμα τους, ενώ στην πρεμιέρα έχασαν εντός έδρας από την Σάλτσμπουργκ με 3-2. Πάμε οπότε με το διπλό στο 1,80 στις στοιχηματικες εταιριες. Πιθανός άσος στην Αγία Πετρούπολη για την Ζενίτ απέναντι στην Σλάβια Πράγας, ενώ αρκετές πιθανότητες έχει επίσης ο άσος της Ρέιντζερς, με αντίπαλο την Ραπίντ Βιέννης. Στην Κύπρο δεν είναι άσχημη το Goal/Goal στο Απόλλων Σμύρνης – Μαρσέιγ.

προγνωστικά πάμε στοίχημα Μίλαν – Ολυμπιακός 2-3 goals σε απόδοση 1,95

προγνωστικά πάμε στοίχημα Μπάτε Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ διπλό σε απόδοση 2,65

προγνωστικά πάμε στοίχημα Αϊντραχτ Φρ. – Λάτσιο goal/goal σε απόδοση 1,67

προγνωστικά πάμε στοίχημα Ρόζενμποργκ – Λειψία διπλό σε απόδοση 1,80