Με «όπλο» το Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός

2018-08-23 02:35

Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες τα Πλεϊ οφ του Champions League και οι δύο εκπρόσωποι μας ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του θεσμού. Σήμερα, διεξάγονται τα Πλεϊ Οφ του Europa League, όπου ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας Ολυμπιακός υποδέχεται την Αγγλική Μπέρνλι που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Ας δούμε τις προβλεψεις στοιχηματος Ολυμπιακος – Μπερνλι, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Να φορέσει το Ευρωπαϊκό κοστούμι του ο Ολυμπιακός

Στο Καραϊσκάκη, όπου αποτελεί σημαντικό όπλο του, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η Μπέρνλι είναι μία επικίνδυνη ομάδα και χρειάζεται προσοχή.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από τον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου απέκλεισε εύκολα με δύο νίκες την Λουκέρνη. Επιβλήθηκε με 4-0 στο Καραϊσκάκη και 1-3 στην Ελβετία, δείχνοντας σαφώς την ανωτερότητα του στον αγωνιστικό χώρο από την αντίπαλο της. Δεν έχει άλλο επίσημο ματς, διότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες Νάτχο, Γκιλιέρμε και Χασάν θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός το βράδυ, καθώς και οι τρεις συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους: Χουτεσιώτη, Γιαννιώτη, Ελαμπεντελαουί, Μεριά, Τσιμίκα, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο, Γκιλιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν και Ανσαριφάρντ.

Η Μπέρνλι ξεκίνησε στον δεύτερο προκριματικό γύρο, όπου απέκλεισε την Αμπερντίν, στην παράταση, αφού και τα δύο ματς έληξαν με σκορ 1-1. Στον επόμενο γύρο, απέκλεισε την Μπασακσεχίρ από την Τουρκία πάλι στην παράταση, μετά τς δύο λευκές ισοπαλίες. Στην Πρεμιερ Λιγκ έχει δώσει δύο ματς, στην πρεμιέρα έμεινε ισόπαλη με την Σαουθάμπτον και ηττήθηκε με 1-3 από την Γουότφορντ.

Προβλεψεις στοιχηματος Ολυμπιακος – Μπερνλι: Απαιτείται προσοχή από τον Ολυμπιακό, αν θέλει να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση, δεν πρέπει να υποτιμήσει την Μπέρνλι και απαιτείται να εκμεταλλευτεί το Καραϊσκάκη. Ακόμα ο Ολυμπιακός δεν είναι σε φουλ φόρμα και η Μπέρνλι μπορεί να σκοράρει, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 2,30 στις στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις), μία απόδοση με αξία

Προβλεψεις στοιχηματος Ολυμπιακος – Μπερνλι @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,30

Το τριήμερο κλείνει στην Ευρώπη με τους αγώνες των πλέι οφ στο Europa League, με μοναδικό εκπρόσωπο της χώρας μας τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται την Αγγλική Μπέρνλι. Πολλά ζευγάρια στην φάση αυτήν και σε αριθμό 21, που μας δίνουν αρκετές επιλογές για προγνωστικα στοιχηματος, για όλα τα γούστα

Το πρώτο βήμα οι «ερυθρόλευκοι»                                      

Πιο εύκολα από ότι αναμενόταν, ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Λουκέρνης και με συνολικό σκορ 7-1 βρίσκεται πλέον στα πλέι οφ του Europa League. Δυναμικό ξεκίνημα για τους «ερυθρόλευκους» στην σεζόν, με τον Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει το ένα τέρμα μετά το άλλο. Πιο δύσκολη σαφώς η σειρά παιχνιδιών με την Μπέρνλι, καθώς μια ομάδα από την Αγγλία είναι πάντα υπολογίσιμη. Διαθέσιμοι για σήμερα στις 21.00, οι δύο νεοαποκτηθέντες Γκιγιέρμε και Μεριά, ενώ κάποιο σημαντικό πρόβλημα απουσίας δεν υπάρχει. Ο άσος σε απόδοση 1,67 στις στοιχηματικες εταιριες

Προβάδισμα ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με Αστάνα

Πήρε το μάθημα του ο ΑΠΟΕΛ, μετά τον αποκλεισμό στο Champions League από την Σουντούβα, καθώς στην συνέχεια πέρασε άνετα τόσο την Φλόρα Ταλίν, όσο και την Χάποελ Μπερ Σεβά. Αυτή την φορά παίζει με την Αστάνα στο ΓΣΠ και έχει την φόρμα για να πάρει σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Καζακστάν, που σίγουρα κρύβει περισσότερες δυσκολίες. Έμπειρος είναι και λόγω έδρας έχει όλα τα φόντα να βγάλει τον άσο στο 2,05.

Τα βλέμματα στο «Μπέργκαμο», το ελέγχει η Λειψία

Ένα από τα πιο εμπορικά ζευγάρια της βραδιάς είναι το Αταλάντα – Κοπεγχάγη, με τους «νερατζούρι» από το Μπέργκαμο να έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. Επιθετικά έχει βάλει αρκετά γκολ στο ξεκίνημα σε Europa League και Ευρώπη, αφού δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της. Καθόλου αμελητέα όμως ποσότητα η Κοπεγχάγη και με την εμπειρία, που διαθέτει μπορεί να σκοράρει στην Ιταλία. Επιλογή το Over 2,5 στο 1,73. Μια ακόμη σημαντική ομάδα της διοργάνωσης είναι και η Λειψία, που δοκιμάζεται στην Ουκρανία, με αντίπαλο την Ζόρια. Ξεξάθαρο φαβορί για το διπλό.

«Χτύπησε» φόρμα η Ρέιντζερς, φαβορί η Γκενκ με Μπρόντμπι

Όλα έχουν αλλάξει στην Ρέιντζερς, με την έλευση του Τζέραρντ στην ομάδα και αυτό φαίνεται τόσο στην Ευρώπη, όπου έχει προχωρήσει, αλλά και στο πρωτάθλημα. Σήμερα υποδέχεται την Ούφα και με την έδρα μπορεί να πάρει σκορ πρόκρισης. Προβάδισμα στον άσο. Μια ομάδα που επίσης συγκεντρώνει ποντάρισμα είναι η Γκενκ απέναντι στην Μπρόντμπι, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν. Λογική επιλογή ο άσος στο 1,80.

προγνωστικα στοιχηματος Ολυμπιακός – Μπέρνλι άσος σε απόδοση 1,67

προγνωστικα στοιχηματος ΑΠΟΕΛ – Αστάνα άσος σε απόδοση 2,05

προγνωστικα στοιχηματος Αταλάντα – Κοπεγχάγη Over 2,5 σε απόδοση 1,83

προγνωστικα στοιχηματος Γκενκ – Μπρόντμπι άσος σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικες εταιριες