Με εθνικές ομάδες και πρωταθλήματα την Κυριακή

2018-09-09 03:44

Το βάρος στις εθνικές ομάδες πέφτει και σήμερα Κυριακή, αλλά με ενδιαφέρον σε κάποια πρωταθλήματα όπως η Σεγούντα Ντιβιζιόν και το βράδυ η πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Δεν λείπουν τα μεγάλα παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα και προκύπτουν αρκετές επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος.

Τα βλέμματα στο Παρίσι για το Γαλλία – Ολλανδία

Αναμφίβολα πρόκειται για το μεγάλο ζευγάρι της βραδιάς και παρότι η κάτοχος του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαλλία δίνεται μεγάλο φαβορί, το ματς με την Ολλανδία δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Οι «οράνιε» έχουν αρκετό ταλέντο κυρίως μεσοεπιθετικά και με τον Κούμαν στον πάγκο τους θα βελτιωθούν σε βάθος χρόνου σε όλους τους τομείς. Προφανώς και οι «τρικολόρ» έχουν λόγω έδρας το πάνω χέρι για τη νίκη, όμως με την ποιότητα που διαθέτουν οι δύο ομάδες από το κέντρο και μπροστά, το goal/goal δείχνει προτιμότερο και πληρώνει 1,83.

Πρώτο εντός για Κύπρο, σπουδαίο ματς στην Δανία

Με άδεια τα χέρια έφυγε από τη Νορβηγία μεσοβδόμαδα η Κύπρος, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Σήμερα έχει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως αυτή την φορά είναι εντός έδρας κόντρα στην Σλοβενία. Ευκαιρία να σκοράρουν οι Κύπριοι σε αυτό το ματς, αλλά στον τομέα της επίθεσης δυνατοί είναι και οι αντίπαλοι. Η αξία στο goal/goal. Σημαντικό παιχνίδι στην Κοπεγχάγη ανάμεσα στην Δανία και την Ουαλία, με τις δύο ομάδες να δείχνουν καλά και ειδικά οι Ουαλοί, που επικράτησαν την Πέμπτης της Ιρλανδίας με 4-1. Με λίγη τύχη μπορεί να επιβεβαιωθεί το over 2,5 στο 2,30. Από εκεί και πέρα για όσους ψάχνουν φαβορί, η Γεωργία μπορεί να κάνει το 2/2 κερδίχοντας την Λετονία και ο άσος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Με την δύναμη του «Ριαθόρ» η Λα Κορούνια

Σε περίοπτη θέση για σήμερα και η Σεγούντα Ντιβιζιόν, όπου διεξάγονται αμφίρροπα και μεγάλα παιχνίδια. Πρώτο και κύριο στο «Ριαθόρ», όπως η Λα Κορούνια καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να κερδίσει το ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Χιχόν. Έστω και δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει, δίνοντας μας τον άσο στο 2,15. Από τα υπόλοιπα προκύπτουν δύο ακόμη άσοι, πιο λογικός αυτός της Νουμάνθια απέναντι στην Έλτσε, ενώ με ρίσκο θα κρατήσουμε τον άσο της Κόρδοβα στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Αλκορκόν.

Ασταμάτητη γι’ ακόμη μια νίκη η Παλμέιρας

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα με διαφορά στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας είναι η Παλμέιρας και εκεί που ήταν πίσω βαθμολογικά έχει φτάσει μόλις στο -3 από την κορυφή και προβάλει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Σήμερα έχει μπροστά της το ντέρμπι με την Κορίνθιανς, όμως φέτος η δεύτερη είναι σκιά του καλού της εαυτού. Ο άσος δίνεται στο 1,80. Ντέρμπι και στο Ιντερνασιονάλ – Γκρέμιο, όπου δύσκολα να ξεφύγει από το Under 2,5, ενώ λογικά η Σάο Πάολο θα βρει τρόπο να κερδίσει την Βιτόρια Μπαϊα για να επιβεβαιώσει τον άσο.

προγνωστικά στοιχήματος Γαλλία – Ολλανδία goal/goal σε απόδοση 1,83

προγνωστικά στοιχήματος Δανία – Ουαλία over 2,5 σε απόδοση 2,30

προγνωστικά στοιχήματος Λα Κορούνια – Σπόρτινγκ Χιχόν άσος σε απόδοση 2,15

προγνωστικά στοιχήματος Παλμέιρας – Κορίνθιανς άσος σε απόδοση 1,80