Με επίκεντρο την Γερμανία και την Αγγλία

2019-10-05 06:16

Στο πρωτάθλημα της Super League, στον κάμπο, πραγματοποιείται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην Λάρισα και την ΑΕΚ. Οι δύο αντίπαλοι, δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματα τους προσφάτως και θα γίνει μία σκληρή μάχη, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το τελικό αποτέλεσμα. Ο Δικέφαλος είναι φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο, η Λάρισα είναι σκληροτράχηλη ομάδα και μπορεί να κάνει την ζημιά. Θα κάνουμε την προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσουμε τα σημερινά προγνωστικα Λαρισα – ΑΕΚ.

Από νίκες προέρχεται η Λάρισα

Η Λάρισα, βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά βαθμούς και απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχει μόλις έναν πόντο, αυτόν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Στα δύο τελευταία ματς, όμως έκανε δύο μεστές εμφανίσεις, παίρνοντας δύο νίκες με Ξάνθη και Άρη.

Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, κερδίζοντας την φορμαρισμένη Ξάνθη με σκορ 3-0. Την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε μία τεράστια ανατροπή, βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 στο Βικελίδης, με δύο γρήγορα γκολ του Άρη. Μπόρεσε, να βρει ψυχικά αποθέματα και έφερε το παιχνίδια στα ίσια, πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με γκολ του Μάρκο Νούνιτς. Πήρε ψυχολογία και με γκολ του Αμρ Ουάρντα, έκανε το 2-3, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Με τον Ουάρντα και τον Κάτσε είναι άλλη ομάδα, με περίσσεια ποιότητα και όσο μπαίνουν στην ομάδα, γίνονται παράγοντες στην ομάδα τους.

Έχει ένα παραπάνω under 2,5 και ένα όχι γκολ. Τρία παιχνίδια του στο ημίχρονο έληξαν ισόπαλα, ενώ μόνο ένα είχε πάνω από τέσσερα γκολ.

O τεχνικός των βυσσινί, Μιχάλης Γρηγορίου, άφησε εκτός αποστολής τον Νίκολα Ζίζιτς καθώς ο Κροάτης αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωσε. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Γκόικοβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα και Μπέρτο.

Να συνεχίσει την άνοδο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, με δέκα βαθμούς, είναι δύο πίσω από ΠΑΟΚ και τρεις από Ολυμπιακό. Θέλει το τρίποντο, για να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έπειτα, από την ήττα στην πρεμιέρα, δεν έχει ξαναηττηθεί. Έκανε δύο διπλά σε Τρίπολη και Αγρίνιο, επιβλήθηκε 2-0 της Λαμίας και έμεινε ισόπαλη με τον ΠΑΟΚ, με σκορ 2-2.

Την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν κάκιστη με τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να χάνει με 0-1, με τον αντίπαλο της να χάνει και πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος, ανέβασε την απόδοση της, έφερε το ματς στα ίσια, σε 1-1 και 2-2, 11 λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του ματς. Έδειξε να έχει κάποια κενά, τα προβλήματα που άφησε ο Καρντόσο, μάλλον δεν μπορούν να ξεπεραστούν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Αντίθετα, από την Λάρισα, έχει ένα παραπάνω over 2,5 και γκολ γκολ, αλλά και τρία Χ στο ημίχρονο. Ένα ματς, είχε κάτω από δύο γκολ.

Ο μέσος Αντρέ Σιμόες, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και μπήκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Βίκτωρ Κλωναρίδης, Γιώργος Γιακουμάκης. Η αποστολή είναι η εξής,

Προγνωστικα Λαρισα – ΑΕΚ: Σκληρή μάχη με έντονη αντιπαλότητα θα γίνει στην Λάρισα. Περιμένω, ένα πολύ σφικτό παιχνίδι με λίγα γκολ και φάσεις. Οι δύο τεχνικοί δεν θα πάρουν επιθετικά ρίσκα και θα προσπαθήσουν να “κλέψουν” τους βαθμούς της νίκης. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,60 στην στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Προγνωστικα Λαρισα – ΑΕΚ @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,60

Η αγωνιστική της Super League, ξεκινά με τον τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Ξάνθη. Η αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στην Ριζούπολη, αφού στο ΟΑΚΑ, γίνονται βελτιωτικά έργα για τον χλοοτάπητα που είναι σε κάκιστη κατάσταση. Οι δύο ομάδες, θέλουν να διατηρήσουν την σταθερότητα τους στο πρωτάθλημα, ο γηπεδούχος να διπλασιάσει τις νίκες του, ενώ οι Ακρίτες να κερδίσουν άλλη μία φορά. Μην χάσουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα προγνωστικα Παναθηναικος – Ξανθη.

Για δεύτερο τρίποντο ο Παναθηναϊκός

Οι Πράσινοι, επιθυμούν να κερδίσουν για πρώτη φορά εντός έδρας και παράλληλα να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα. Μέχρι τώρα, μετράει μία νίκη και από δύο ισοπαλίες και ήττες, με γκολ τέσσερα υπέρ και εννιά κατά. Έκανε την πρώτη του νίκη, μόλις την πιο πρόσφατη αγωνιστική, με το διπλό στην Νέα Σμύρνη. Προηγήθηκε με τον Ζαχίντ, δεν απειλήθηκε καθόλου και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο. Αυτό το αποτέλεσμα, ήταν συνέχεια της ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στα δύο τελευταία ματς, έχει πάρει τέσσερις πόντους, δείχνοντας να έχει βρει μία σταθερότητα, με σαφή αμυντική προσήλωση και ασφάλεια. Έχει ακόμα, περιθώρια βελτιώσεις, αλλά απαιτείται να γίνει μέσω των θετικών αποτελεσμάτων και των νικών. Στατιστικά, έχει μοιρασμένα αποτελέσματα στα σύνολο γκολ, ενώ σε τρία ημίχρονα από τα πέντε βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Γιώργος Δώνης έστειλε ένα μήνυμα προς τον Μολό και όχι μόνο, αποκλείοντας τον, από την αποστολή για το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού ο Μακέντα. Πλην του Μολό έμεινε και ο Χατζηγιοβάνης, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Μπεκ, Φάουστο και Σέχου αλλά και οι Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Θεοχάρης που δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Ακρίτες. Η αποστολή είναι,

Για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα η Ξάνθη

Οι Ακρίτες είναι εντυπωσιακή μέχρι τώρα, έχουν μία απώλεια βαθμών και βρίσκονται στην δεύτερη θέση, έναν πάνω από τον ΠΑΟΚ και ένα πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα. Έχει βρει εννιά φορές δίχτυα και δεχτεί επτά γκολ. Έχει χάσει μόνο στην Λάρισα, ενώ έχει επιβληθεί σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό εκτός έδρας με το ίδιο σκορ 1-2. Αντίθετα στην έδρα της επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και Βόλου με 3-1. Με τον Βόλο, ήταν καλύτερη στο γήπεδο και συνάμα αποτελεσματική.

Μέχρι τώρα, μόνο σε ένα ματς δεν έχει σκοράρει, μετράει πέντε στα πέντε over 2,5 και τέσσερα στα πέντε γκολ γκολ. Επίσης, έχει τέσσερα 2-3 σύνολο γκολ και ένα πάνω από τέσσερα γκολ.

O Ισπανός προπονητής της ομάδας της Θράκης, Κίκο Ραμίρεθ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού κι έτσι οι ακρίτες ταξιδεύουν πάνοπλοι για την πρωτεύουσα.

Η αποστολή της Ξάνθης αποτελείται από τους: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Ντίρεσταμ, Φασίδης, Σόσα, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Ντε Λούκας, Τερκί, Μουλέν, Καμαρά, Μπαριέντος, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Τζουρίτσκοβιτς, Εντουάρντο, Ρενέλα και Φοσέ.

Προγνωστικα Παναθηναικος – Ξανθη: Η Ξάνθη, μπορεί να είναι σούπερ αποτελεσματική, αλλά έχει σταθεί και τυχερή σε πολλά ματς. Ο Παναθηναϊκός, δείχνει να είναι σε άνοδο, έχοντας βρει κάποια σταθερότητα. Αν και σε διαφορετικό γήπεδο, περιμένω οι Πράσινοι να βρουν τρόπο να κερδίσουν, έστω και δύσκολα, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,67 στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Προγνωστικα Παναθηναικος – Ξανθη @@ 1 σε απόδοση 1,67

Μεγάλα παιχνίδια στα πρωταθλήματα της Ευρώπης σήμερα Σάββατο και οι περισσότερες ομάδες θέλουν να πάνε στην διακοπή με το καλύτερο δυνατό ηθικό. Σημαντικές αναμετρήσεις και επιλογές τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και από Μπουντεσλίγκα, Serie A και Λα Λίγκα στα προγνωστικά στοίχημα.

Εμπόδιο Ρότζερς για Λίβερπουλ

Ασταμάτητη δείχνει και φέτος στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ, καθώς μετρά μόνο νίκες στις εφτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (7-0-0). Εξάλλου, φέτος ο μεγάλος της πόθος είναι τίτλος στην Αγγλία, όμως η ομάδα του Κλοπ έχει σήμερα απέναντι της ένα δύσκολο εμπόδιο, αυτό της φορμαρισμένης Λέστερ του Ρότζερς. Με την πρόσφατη εικόνα τον δύο ομάδων θα προτιμήσουμε τον συνδυασμό Goal/Goal & Over 2,5 στο 2,08 στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση της πληγωμένης από την εφτάρα Τότεναμ μέσα στην έδρα της Μπράιτον και καλείται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με ένα διπλό.

Πετάει… φωτιές η Σάλκε

Ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Μπουντεσλίγκα είναι η Σάλκε, η οποία μετράει τέσσερις απανωτές νίκες. Ειδικά, η πιο πρόσφατη μέσα στην Λειψία με 3-1 έκανε αίσθηση και την έφερε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Βατό το εμπόδιο της ντεφορμέ Κολωνία και ο άσος πληρώνει 1,62. Από εκεί και πέρα, η Μπάγερν έχει πατήσει… γκάζι και λογικά δεν θα συναντήσει δυσκολίες απέναντι στην Χόφενχαϊμ, ενώ ξεχωρίζει το Λεβερκούζεν – Λειψία. Πιθανό εδώ το Over 2.5, ενώ η Ντόρτμουντ καλείται να βγάλει το διπλό στο Φράιμπουργκ σε απόδοση 1,55 αν θέλει να μην χάσει έδαφος από τις πρώτες θέσεις της Μπουντεσλίγκα.

Παραπαίει η Μίλαν

Στο πρόγραμμα της Serie A σήμερα Σάββατο υπάρχουν τρία παιχνίδια και από τις μεγάλες ομάδες αγωνίζεται μόνο η Μίλαν, η οποία όμως παραπαίει και παίζει μέσα στην έδρα της Τζένοα. Γενικά οι δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους, ειδικά αμυντικά και έχει αξία το Goal/Goal στο 1,75. Νωρίτερα υπάρχει το Σπαλ – Πάρμα, το οποίο μπορεί να οδηγηθεί και αυτό στο Goal/Goal, ενώ τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στην αναμέτρηση της Βερόνα με την Σαμπντόρια. Πάντως, οι γηπεδούχοι δείχνουν πιο μαχητικοί και μπορούν να βγάλουν οριακά τον άσο στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Βατό εμπόδιο για Ρεάλ Μαδρίτης

Αν και δεν εμπνέει γενικά εμπιστοσύνη η Ρεάλ Μαδρίτης, εντούτοις στην Λα Λίγκα της Ισπανίδας διατηρείται αήττητη (4-3-0), αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας. Απέναντι στην Γρανάδα έχει την ευκαιρία να παραμείνει πρώτη, αλλά με την άμυνα που διαθέτει θα προτιμήσουμε το Goal/Goal στο 1,73 στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Στα υπόλοιπα ξεχωρίζει ο άσος της Βαλένθια με την Αλαβές, ενώ πιο αμφίρροπα είναι τόσο το Λεγανές – Λεβάντε, όσο και το βραδινό παιχνίδι ανάμεσα στην Οσασούνα και την Βιγιαρεάλ, όπου πραγματικά αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη.

προγνωστικά στοίχημα Λίβερπουλ – Λέστερ goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,08

προγνωστικά στοίχημα Σάλκε – Κολωνία άσος σε απόδοση 1,62

προγνωστικά στοίχημα Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ διπλό σε απόδοση 1,55

προγνωστικά στοίχημα Τζένοα – Μίλαν goal/goal σε απόδοση 1,75

προγνωστικά στοίχημα Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα goal/goal σε απόδοση 1,73