Μάχη τετράδας το Άρσεναλ – Λίβερπουλ

2017-12-22 01:08

Καλημέρα σε όλους σας, έχουμε μπει ήδη σε εορταστικό mood, ενώ ξεκινάει σήμερα και το εορταστικό αγωνιστικό πρόγραμμα στα πρωταθλήματα που έχουν κανονικές αγωνιστικές αυτές τις μέρες. Λόγω του ότι δεν θα γίνουν παιχνίδια παραμονή Χριστουγέννων, σήμερα ξεκινούν ματς και η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο σε Αγγλία, Ισπανία, Βέλγιο και Ολλανδία. Σίγουρα, θα ασχοληθώ με την ματσάρα Άρσεναλ – Λίβερπουλ στην έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και δύο ματς από Λα Λιγκα και Βέλγιο, μην χάνουμε άλλο χρόνο ας δούμε τις σημερινές προβλεψεις στοιχηματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και καλέ γιορτές με υγεία και ευτυχία.

Μονομαχία για την πρώτη τετράδα στην Πρέμιερ Λιγκ

Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά με την σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ που αποτελεί μία μάχη για την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς και απολογισμό δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει 31 γκολ και δεχτεί 20 τέρματα. Μπροστά στο κοινό της είναι εξαιρετική με οχτώ νίκες και μία ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, χωρίς να την αξίζει 100% με βάση της απόδοσης της. Μετά από τρία ματς χωρίς νίκη και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 1-0 της Νιουκάστλ. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ.

Από την άλλη η Λίβερπουλ είναι μία θέση πιο πάνω, με 34 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ εννιά νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 38 υπέρ και 20 κατά. Εκτός έδρας μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας 2 γκολ υπέρ και 17 κατά. Μία από τα ίδια, μετά από δύο ισοπαλίες, την τελευταία αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Μπόρνμουθ με 0-4. Είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία ματς, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, με γκολ 21-4. Συνολικά έχει 11 στα 18 over 2,5 και οχτώ στα εννιά over 2,5 εκτός έδρας, με τα έξι να είναι με γκολ γκολ.

Προβλεψεις στοιχηματος Άρσεναλ – Λίβερπουλ:  Αρκετά ενδιαφέρουσα μονομαχία, μπορεί να κρίνει σε κάποιο βαθμό την τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ η κάθε μία, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,44 στις στοιχηματικές εταιρίες, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,44

Σε αγωνιστική άνοδο η Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε

Για την 17η αγωνιστική της Λα Λίγκα η Εσπανιόλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, που είναι σε άνοδο στα πρόσφατα ματς και δείχνει να διανύει καλή αγωνιστική περίοδο.

Η Εσπανιόλ είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, πέντε πόντους πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και ρεκόρ μέχρι τώρα τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες επτά ήττες με γκολ 13 υπέρ και 21 κατά. Στο γήπεδο της μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με γκολ 8-6 μόλις, εκτός έδρας ακόμα δεν έχει νίκη. Συνολικά έχει 11 στα 16 under 2,5, με δέκα no goal, εντός έδρας έχει έξι στα οχτώ under 2,5. Δεν είναι στα καλύτερα της, στα έξι τελευταία ματς έχει μία νίκη και ισοπαλία και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει μόνο τέσσερα γκολ.

Από την άλλη η Ατλέτικο Μαδρίτης, συνεχίζει να είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, με 36 βαθμούς, έξι πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, έχοντας δέκα νίκες και έξι ισοπαλίες με γκολ 25-7. Ενώ επιθετικά υστερεί αρκετά, τα επτά γκολ παθητικό είναι η καλύτερη επίδοση, μαζί με της Μπαρτσελόνα. Μακριά από την Μαδρίτη, έχει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει 11 στα 16 under 2,5 και 1 no goal. Πρόσφατα, δείχνει να είναι σε αγωνιστική άνοδο, προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες. Στα οχτώ τελευταία ματς έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ, από ένα σε δύο παιχνίδια.

Προβλεψεις στοιχηματος Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι δύο ομάδες έχουν αντίθετες φόρμες, η γηπεδούχος σκοράρει με το σταγονόμετρο, ενώ η Ατλέτικο είναι σε φόρμα και δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, αναμένω να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να πάρει το διπλό με απόδοση 1,83 στις στοιχηματικές εταιρίες, αξία υπάρχει και στον συνδυασμό διπλού και under 3,5 σε απόδοση 2,20.

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ 2 σε απόδοση 1,83

Επιστρέφει στις νίκες η Άντερλεχτ

Για την 20η αγωνιστική στο Βέλγιο η Άντερλεχτ υποδέχεται την ουραγό Έουπεν, επιθυμώντας να επιστρέψει στις νίκες, μένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η Άντερλεχτ είναι στην τρίτη θέση με 34 βαθμούς, πέντε βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση και 16 από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Συνολικά έχει μοιρασμένα αποτελέσματα, μετράει δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 29-26. Στην έδρα της έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, έχει σκοράρει 14 φορές και δεχτεί εννιά γκολ. Συνολικά έχει 11 στα 19 over 2,5 και δέκα γκολ γκολ. Το αήττητο σερί της σταμάτησε, αφού προέρχεται από δύο συνεχείς ήττες, από τις δύο πρωτοπόρες Κλαμπ Μπριζ και Σαρλερουά, επίσης τα πέντε πρόσφατα ματς της ήταν με πάνω από τρία γκολ.

Η Έουπεν είναι κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, απέχοντας πέντε βαθμούς από την σωτηρία, έχοντας συνολικό ρεκόρ δύο νίκες, επτά ισοπαλίες και δέκα ήττες με γκολ 26 υπέρ και 44 κατά. Η άμυνα της είναι μακράν η χειρότερη στην κατηγορία, για αυτό το λόγο έχει 14 στα 19 over 2,5 και επτά στα εννιά εκτός έδρας. Μακριά από το γήπεδο της δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά έξι ήττες σε εννιά παιχνίδια. Δεν έχει νίκη στα τελευταία ματς, προέρχεται από τρεις ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα ματς.

Προβλεψεις στοιχηματος Άντερλεχτ – Έουπεν: Η διαφορά των δύο αντιπάλων είναι μεγάλη, περιμένω η Άντερλεχτ να αφήσει πίσω της, τις δύο ήττες και να επιστρέψει στις νίκες, εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες της Έουπεν, θα ποντάρω στον άσσο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,85 στις στοιχηματικές εταιρίες

Άντερλεχτ – Έουπεν @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,85

Προβλεψεις στοιχηματος Παρασκευής 22/12/2017

Άρσεναλ – Λίβερπουλ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,44

Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ 2 σε απόδοση 1,83

Άντερλεχτ – Έουπεν @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,85