Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Φιλανδία και Ελλάδα

2018-10-15 02:11

Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για όλους τους ομίλους του Nations League και για όλα τα Group. Η Εθνική Ελλάδος δοκιμάζεται στην Φιλανδία σε μία σκληρή μονομαχία για την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση των Πλει Οφ. Πάμε να δούμε την στοιχηματική ανάλυση και τα προγνωστικα Φιλανδια – Ελλαδα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Μονομαχία πρωτιάς ομίλου Φιλανδία – Ελλάδα

Στην Φιλανδία διεξάγεται μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, που μπορεί να κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, αν η γηπεδούχος κερδίσει θα κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης.

Η Φιλανδία, μετράει τρεις στις τρεις νίκες, με το ίδιο σκορ 1-0. Έχει κερδίσει κατά σειρά τις Ουγγαρία, Εσθονία εντός έδρας και Εσθονία εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε της Εσθονίας με γκολ στις καθυστερήσεις, με τέρμα του Πούκι. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, δείχνει ότι ένα γκολ της αρκεί.

Η Εθνική μας, έχει έξι βαθμούς, με δύο νίκες και μία ήττα. Κέρδισε με 0-1 στην Εσθονία, ηττήθηκε με 2-1 στην Ουγγαρία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 1-0 της Ουγγαρίας στο ΟΑΚΑ. Ήταν πολύ κάκιστη, ειδικά στο πρώτο μέρος, έφτασε μία καλή σέντρα και μία καλή επαφή από τον Μήτρογλου, να σκοράρουμε και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης.

Τραυματίστηκε ο μέσος Κουρμπέλης και την θέση του, πολύ πιθανόν να πάρει ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Οι υπόλοιποι θα είναι ίδιοι με το προηγούμενο ματς. Ο Βασίλης Μπάρκας θα είναι στα γκολπόστ, ενώ στα δεξιά της άμυνας ο Μιχάλης Μπακάκης, με τον Κώστα Τσιμίκα από τα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας δεν σπάει το δίδυμο Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Κώστας Μανωλάς.

Οι Κάρλος Ζέκα και Αλέξανδρος Τζιόλης στον άξονα, ο Κώστας Φορτούνης σε έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου που χάρισε τη νίκη στη γαλανόλευκη στο ΟΑΚΑ, με τους Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Πέλκα στις πτέρυγες.

Προγνωστικα Φιλανδια – Ελλαδα: Αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Ελλάδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσει. Την επόμενη υποδέχεται την Φιλανδία και μπορεί να την προσπεράσει. Περιμένω να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι με λίγα γκολ και φάσεις, με πολλές σκοπιμότητες από τις δύο ομάδες. Το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,40 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Προγνωστικα Φιλανδια – Ελλαδα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40

Προτελευταία ημέρα με το Nations League σήμερα Δευτέρα, που είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο πρόγραμμα. Πέρα από το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας στην Φινλανδία υπάρχουν επίσης σημαντικά ζευγάρια στην Ευρώπη, με κυριότερο το Ισπανία – Αγγλία, που μαγνητίζει το ενδιαφέρον στο παμε στοιχημα.

Με κεκτημένη ταχύτητα η Ισπανία κόντρα στην Αγγλία

Το πιο λαμπερό ζευγάρι για σήμερα στο Nations League είναι ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία, ελπίζοντας να δούμε ένα καλό παιχνίδι, που έχει λείψει αρκετά είναι αλήθεια τις τελευταίες ημέρες από την διοργάνωση. Δύο στα δύο για τους Ισπανούς στον όμιλο και με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο τους δείχνουν να κάνουν μια νέα αρχή, μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας που πέρασε. Προφανώς έχουν το πάνω χέρι για την πρωτιά από την στιγμή που Αγγλία και Κροατία έχουν μόλις έναν βαθμού και τους δίνεται η ευκαιρία να τελειώσουν μια και καλή με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Nations League. Η Αγγλία είναι πάντα υπολογίσιμη, αλλά ποιοτικά υστερεί σε σχέση με την σημερινή της αντίπαλο. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1,80 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων.

Το κίνητρο με την Ελβετία στην Ισλανδία

Από τις πιο δυνατές κόντρες της βραδιάς διεξάγεται στο Ρέικιαβικ, όπου η Ισλανδία υποδέχεται την εθνική ομάδα της Ελβετίας. Καθόλου καλά δεν μπήκε στο Nations League η γηπεδούχος ομάδα, καθώς μετρά δύο σερί ήττες, με την Ελβετία να έχει μια νίκη και μια ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Προφανώς αν κάποια από τις δύο ομάδες μπορούν να κοντράρουν το Βέλγιο, αυτή είναι η φιλοξενούμενη, αρκεί να περάσει αλώβητη όμως από το σημερινό παιχνίδι. Η αναμέτρηση δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη από πολλές απόψεις, αλλά το κίνητρο και η εικόνα που έχουμε από τους δύο μονομάχους σε αυτό το διάστημα της σεζόν μας οδηγεί στο διπλό σε απόδοση 1,80 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων.

Τελειώνει με την πρόκριση η Βοσνία

Εγγύηση αποτελεί σε αυτό το κομμάτι της σεζόν η Βοσνία, που έχει ήδη δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Nations League. Η ποιότητα της δεδομένη και με τρία στα τρία σήμερα απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία θα τελειώνει μια και καλή με την πρωτιά του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόνο ήττες έως τώρα στον θεσμό και γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι δύσκολα προλαβαίνουν κάτι καλό και χρειάζεται να περιμένουν τα προκριματικά για να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το Euro. Η διαφορά υπάρχει εξάλλου σύμφωνα με τα ρόστερ των ομάδων, που απέχουν αρκετά, οπότε οι Βόσνιοι είναι σε θέση να φτάσουν σε ακόμη μια νίκη και να τελειώνουν με την πρόκριση. Σημαντικός παράγοντας και η έδρα για να βγει ο άσος, που δίνεται στην λογική τιμή του 1,65 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων.

προγνωστικά παμε στοιχημα Ισπανία – Αγγλία άσος σε απόδοση 1,80

προγνωστικά παμε στοιχημα Ισλανδία – Ελβετία διπλό σε απόδοση 1,80

προγνωστικά παμε στοιχημα Βοσνία – Β. Ιρλανδία άσος σε απόδοση 1,65