Μάχες μικρομεσαίων στην Σούπερ Λιγκ

2018-09-22 01:18

Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την πρώτη αγωνιστική των ομίλων αυτών και επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις. Σήμερα, στην Σούπερ Λιγκ, δεν υπάρχει κάποια πολύ σημαντική αναμέτρηση, αυτή που ξεχωρίζει είναι η μάχη ΠΑΣ και Άρης, όπου θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο νεοφώτιστος Άρης. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τις προβλέψεις στο στοιχημα Σουπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Ώρα αποδείξεων για τον Άρη στα Γιάννενα

Για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΣ Γιάννενα υποδέχεται τον Άρη, που επιθυμεί να συνεχίσει αήττητος στο πρωτάθλημα. Από νίκες προέρχονται οι δύο ομάδες.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα δίνει για πρώτη φορά παιχνίδι στην έδρα του, τις δύο πρώτες αγωνιστικές ηττήθηκε εύκολα από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Την προηγούμενη αγωνιστική, όμως κατάφερε να περάσει με διπλό από την Ριζούπολη, επιβλήθηκε με 1-2 του Απόλλων Σμύρνης. Προηγήθηκε με 0-2 και το μόνο που κατάφερε ο Απόλλων ήταν να μειώσει σε 1-2.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει στην διάθεση του τον Κάστρο που αποβλήθηκε με τον Απόλλων. Η αποστολή αποτελείται από τους: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Ευαγγέλου, Αθανασιάδης, Βιντάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κριζμάν, Τσικάρσκι, Λεό

Ο Άρης, επέστρεψε για τα καλά στην Σούπερ Λιγκ, έχει μόνο νίκες, όπου μάλιστα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Κέρδισε με 0-3 την Λαμία και 2-0 την Λάρισα και Λεβαδειακό.

Ο Πάκο Ερέρα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του το Νικολάς Μαρτίνες ενώ αντίθετα εκτός θα είναι οι Μαύραϊ, Βαλεριάνος, αλλά και οι Καντιμοίρης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Βίτορ και Παυλίδης.

Στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Μαρτίνες, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης.

Στοιχημα Σουπερ Λιγκ ΠΑΣ Γιάννενα – Άρης: Αυτό το ματς είναι αποδείξεων, ο γηπεδούχος να δείξει ότι η νίκη στον Απόλλων δεν ήταν τυχαία και ο Άρης να δείξει ότι είναι η καλή ομάδα και δεν είναι τυχαία αήττητος. Περιμένω κλειστό ματς με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικές εταιρίες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.

ΠΑΣ Γιάννενα – Άρης @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,50

Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης

Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα και να θέλουν επειγόντως κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, ξεκίνησε με τρεις ήττες, αλλά είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Σε αυτά τα ματς, μπορεί να ηττήθηκε, αλλά κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν έχασε με κάτω τα χέρια. Την προηγούμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη, έχασε στις καθυστερήσεις.

Ο Σάββας Παντελίδης, επανέφερε στην 18άδα τον Κυριακόπουλο που δεν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό και εκτός μεταξύ άλλων έμειναν οι Ρόλε, Τασουλής, Ματρικάρντι, Σάλας.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο, Μαρτίνεζ, Κώτσιρα, Βλάχο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Τόνσο, Καλτσά, Τσιλιανίδη, Φερνάντες, Μανιά και Δουβίκα.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει μόνο ήττες και δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο, ηττήθηκε από Λάρισα με 0-1, 1-0 από τον Λεβαδειακό και 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στην αποστολή του Απόλλωνα τώρα συμπεριλήφθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γκαρός, από τη στιγμή που βγήκε το δελτίο του. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Κύργιας που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιο, Ελ Χέλβε, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός

Στοιχημα Σουπερ Λιγκ Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης: Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη του Αστέρα, ήταν καλός στα τρία πρώτα ματς και δεν έπρεπε να έχει μηδέν βαθμούς. Από την άλλη, ο Απόλλων ήταν κάκιστος και στα τρία ματς και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να αντισταθεί στην ανωτερότητα του γηπεδούχου, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,47 στην Novibet.gr στις στοιχηματικές εταιρίες

Αστέρας Τρ. – Απόλλων Σμ. @@ 1 σε απόδοση 1,47

Μικρό σκορ στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΛ, με στόχο να παραμείνει αήττητος ώστε να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος έχει μέχρι τώρα επτά βαθμούς, έχει κερδίσει Παναιτωλικό και Λαμία, ενώ ισόπαλος έμεινε με την Ξάνθη. Έχει σκοράρει τρεις φορές και δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Τραυματίες είναι οι Κυβρακίδη, Μάντσον και Ενσικουλού και έμειναν εκτός έδρας. Ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς και Μπουσούλατζιτς.

Η Λάρισα, ξεκίνησε την σεζόν με εκτός έδρας νίκη στην Ριζούπολη, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, διότι ηττήθηκε από τον Άρη με 2-0 και τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-3. Σε αυτές τις ήττες έδειξε να έχει πολλές αδυναμίες.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Βαγγέλης Μόρας και Μανώλης Μπέρτος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ είναι: Κρίστινσον, Γκέκας, Τριποτσέρης, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Καρανίκας, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Κόεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ακόστα, Μόρσυ, Κούνιτς, Νούσιος, Σαχίτι, Λεοζίνιο, Μπαργκάν.

Στοιχημα Σουπερ Λιγκ Ατρόμητος – Λάρισα: Θα παλέψουν οι δύο ομάδες για τους βαθμούς, αναμένω η ΑΕΛ να είναι συμπαγής και να έχει στόχο το μηδέν στην άμυνα. Ο Ατρόμητος δεν έχει την περσινή δημιουργία και δυσκολεύεται να κάνει τελικές προσπάθειες για γκολ, περιμένω λίγα γκολ και φάσεις, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικές εταιρίες

Στοιχημα Σουπερ Λιγκ 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννενα – Άρης @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,50

Αστέρας Τρ. – Απόλλων Σμ. @@ 1 σε απόδοση 1,47

Ατρόμητος – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55

Φουλ πρόγραμμα έχουμε μπροστά μας σήμερα Σάββατο, καθώς παίρνουν μέρος όλα τα πρωταθλήματα, αλλά και το δικό μας με τρεις αναμετρήσεις. Δεν λείπουν ούτε κάποια σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη και υπάρχουν επιλογές με φαβορί και περισσότερου ρίσκου στα προγνωστικα παμε στοιχημα

Το αήττητο του Άρη δοκιμάζεται στις Ζωσιμάδες

Από τις ομάδες που κλέβουν τις εντυπώσεις στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ είναι ο Άρης, που μετρά τρία στα τρία σε νίκες, όμως σήμερα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει το δυσκολότερο εμπόδιο από όλα μέχρι στιγμής. Πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Πετράκη και το ματς έχει πολύ ισοπαλία μέσα σε απόδοση 3,35. Νωρίτερα υπάρχουν άλλα δύο ματς και οι περισσότεροι περιμένουμε την πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης, που υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ προβάδισμα για τον άσο έχει και ο Ατρόμητος στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λάρισα.

Διευρύνει το απόλυτο η Λίβερπουλ, πήρε φόρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ασταμάτητη δείχνει η Λίβερπουλ, τόσο στο πρωτάθλημα, όπου έχει το απόλυτο των νικών (5-0-0), όσο και στο Champions League που κέρδισε 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν. Λογικά δεν θα συναντήσει προβλήματα απέναντι στην Σαουθάμπτον, όμως το ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι στις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τα πάνω της από ορισμένες μαζεμένες νίκες και το 1,60 του άσου απέναντι στην Γουλβς είναι μια χαρά. Πιθανός άσος και για την Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Νιούκαστλ, που δεν κερδίζει ούτε με αίτηση.

Βάζει δύσκολα στην Μπάγερν η Σάλκε

Παραδοσιακά δυσκολεύεται στην έδρα της Σάλκε η Μπάγερν και μένει να δούμε τι θα συμβεί και φέτος. Χαμηλό το διπλό και περισσότερο αξίζει σε τιμές αουτσάιντερ το Goal/Goal. Στα υπόλοιπα της Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζει επίσης το Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ, αναμέτρηση που μπορεί να πάει παντού. Η επιλογή μας έρχεται από το Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ, με τους «λύκους» να ξεκινούν δυνατά την σεζόν και η σημερινή αντίπαλος είναι στα μέτρα τους. Ο άσος στο 1,80 στις στοιχηματικές εταιρίες

Δοκιμασία στην Γένοβα για την Ίντερ

Μετά την αναπάντεχη όπως ήρθε μεσοβδόμαδα νίκη της Ίντερ επί της Τότεναμ στις καθυστερήσεις με 2-1, η ομάδα του Σπαλέτι θέλει ανάλογη συνέχεια και στην Serie A, όμως το εμπόδιο της Σαμπντόρια στην Γένοβα μόνο εύκολο δεν είναι. Με την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής, η πιο λογική επιλογή στο ζευγάρι είναι το Goal/Goal στο 1,67 στις στοιχηματικές εταιρίες. Νωρίτερα, η Πάρμα υποδέχεται την Κάλιαρι και το Over 2,5 είναι κοντά, ενώ παίζεται ο άσος της Φιορεντίνα απέναντι στην Σπαλ, με τους «βιόλα» να ξεκινούν θετικά και με καλή μπάλα την φετινή χρονιά.

Νίκες για Ρεάλ και Ατλέτικο στην Λα Λίγκα

Αρκετά ματς περιλαμβάνει το Σάββατο όσον αφορά την Λα Λίγκα της Ισπανίας, εκεί όπου η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να επιστρέψει στα τρίποντα, κερδίζοντας εντός έδρας την Εσπανιόλ. Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει το μίνο Μαδριλένικο ντερμπάκι της Χετάφε με την Ατλέτικο και περιμένουμε την ομάδα του Σιμεόνε να κερδίσει και στο πρωτάθλημα, μετά το μεσοβδόμαδο διπλό στο Πριγκιπάτο επί της Μονακό για το Champions League. Το διπλό στο 1,97 στις στοιχηματικές εταιρίες