Λίγες επιλογές την Δευτέρα

2019-11-04 04:59

Η ένατη αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της στην Φθιώτιδα, με μία αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, σε ένα ματς που έχει σημασία, με τους συλλόγους να πρέπει να ξεφύγουν από τις χαμηλές βαθμολογικές θέσεις, στην μάχη που δίνουν για την σωτηρία τους. Τα πάντα είναι ανοικτά στην αναμέτρηση, κάτι που κάνουν τα Λαμια – Βολος προγνωστικα, δύσκολα σε κάθε περίπτωση.

Για το πρώτο τρίποντο η Λαμία

Η Λαμία προσπερνά στην βαθμολογία μόνο Παναιτωλικό και Πανιώνιο, τον τελευταίο λόγω της τιμωρίας των έξι πόντων. Έχει τέσσερις βαθμούς από τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει πέντε γκολ και δεχτεί 15 τέρματα. Στο γήπεδο της έχει τέσσερις στις τέσσερις ισοπαλίες και τον ίδιο απολογισμό εκτός έδρας, αλλά με ήττες.

Προέρχεται από δύο ήττες σε Τούμπα και Τρίπολη, με 3-0 και 4-1 αντίστοιχα. Σε κανένα από τους δύο αγώνες δεν έδειξε κάτι στον αγωνιστικό χώρο και αφέθηκε στις ορέξεις των αντιπάλων της. Στην Τρίπολη, το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά. Η Λαμία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, επικράτησε 3-0 του Αιολικού στη Μυτιλήνη χάρη στα γκολ των Ρόμανιτς, Τιρόνε, Σάλιακα και πρακτικά κλείδωσε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στατιστικά μετράει πέντε στα οχτώ under 2,5 και τέσσερα στα οχτώ γκολ γκολ. Πέντε ημίχρονα ήταν ισόπαλα, ενώ σε τρία ήταν πίσω στο σκορ. Τιμωρημένος είναι ο Ελίνι Δημούτσος, που αποκλήθηκε με τον Αστέρα.

Στόχος η επιστροφή στις επιτυχίες για τον Βόλο

Ο Βόλος, ξεκίνησε ιδανικά με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς την σεζόν, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού ηττήθηκε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. 12 γκολ έχει δεχτεί εκτός έδρας και 17 συνολικά, που αποτελούν την χειρότερη επίδοση στην Super League.

Οι ήττες στα τέσσερα τελευταία ήταν από Ξάνθη, Ατρόμητο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δεχόμενη τουλάχιστον δύο γκολ σε αυτά τα ματς. Την προηγούμενη εβδομάδα, παίζοντας χωρίς τους δανεικούς ηττήθηκε με 0-2 από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να δείξει κάτι στο αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με την «Sportime», ο Χουάν Φεράντο δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες. Σε περίπτωση ακόμη ενός αρνητικού αποτελέσματος, η θέση του στην ομάδα της Θεσσαλίας θα είναι αρκετά επισφαλής, ακόμη κι αν οι ποδοσφαιριστές του τον στηρίζουν.

Στο κύπελλο Ελλάδος, ισοφάρισε στο 90΄τον Πανσερραϊκό και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Λαμια – Βολος προγνωστικα Super League: Δύσκολα προκύπτουν προτάσεις για το στοίχημα. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τους βαθμούς και δεν βλέπω να παίρνουν πολλά ρίσκα κατά την διάρκεια του ματς. Μάλλον θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο γκολ, έτσι τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,57 στις νομιμες σελιδες στοιχηματων με αδεια

Λαμια – Βολος προγνωστικα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,57

Κάτι υπάρχει και στο πρόγραμμα της Δευτέρας, που κλείνει ένα τριήμερο γεμάτο με αγώνες πρωταθλημάτων και το επίκεντρο εστιάζεται σήμερα κυρίως στον αγώνα της Serie A, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει στην Τσβάιτε Λίγκα της Γερμανίας, την Τσάμπιονσιπ και σε μερικά ακόμη παιχνίδια γενικά στην Ευρώπη στο στοιχημα ποδοσφαιρο.

Μάχη στην ουρά για Σπαλ και Σαμπντόρια

Με αμφίρροπη και άκρως ισορροπημένη αναμέτρηση κλείνει η 11η αγωνιστική στην Serie A της Ιταλίας και συγκεκριμένα με το Σπαλ – Σαμπντόρια. Πρόκειται για μια κόντρα μεταξύ ομάδων, που βρίσκονται χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και αυτό τις κάνει να είναι συνεχώς σε εγρήγορση για ότι καλύτερο σήμερα και για την συνέχεια. Πάντως, αμφότερες δεν είναι τόσο αρνητικές στον αγωνιστικό χώρο και όσο μπορούν παίζουν καλά. Μπροστά συνήθως την βρίσκουν την άκρη και πιο λογική επιλογή φαντάζει το Goal/Goal σε απόδοση 1,75 στις νομιμες σελιδες στοιχηματων με αδεια

Σκορ και θέαμα στο Μπόχουμ

Δράση και στην Τσβάιτε Λίγκα της Γερμανίας σήμερα το βράδυ, σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσον αφορά το σημείο ανάμεσα στην Μπόχουμ και τη Νυρεμβέργη. Οι δύο ομάδες αδυνατούν να φτάσουν εύκολα σε κάποιο τρίποντο και προς το παρών βρίσκονται μακριά από τους στόχους τους. Μεγάλο τους πρόβλημα η άμυνα και ειδικά στην Μπόχουμ, που δέχεται γκολ με το… τσουβάλι. Ένα τέρμα νωρίς μπορεί να ανοίξει ακόμη περισσότερο ρυθμό της αναμέτρησης και με λίγη τύχη μπορεί να περάσει το πιθανό Over 2,5 στο 1,65 στις νομιμες σελιδες στοιχηματων με αδεια

Όλα πιθανά στο «Μπριτάνια», άσος για Σπαρτάκ Μόσχας

Ακόμη δύο ματς θα μας απασχολήσουν από το πρόγραμμα της Δευτέρας και χρονικά προηγείται το πρωτάθλημα στην Ρωσία, όπου η Σπαρτάκ Μόσχας είναι σε θέση να επιστρέψει στις επιτυχίες, υποδεχόμενη την Άρσεναλ Τούλα. Η έδρα μπορεί να κάνει την διαφορά και ο άσος πληρώνει 1,73. Αργότερα στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας υπάρχει το αμφίρροπο Στόουκ – Γουέστ Μπρομ, όπου όλα δείχνουν πιθανά. Ειδικά με την Στόουκ κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη, αλλά αμφότερες οι δύο ομάδες είναι σε θέση να σκοράρουν και να μας δώσουν το Goal/Goal στο 1,75 στις νομιμες σελιδες στοιχηματων με αδεια

στοιχημα ποδοσφαιρο Σπαλ – Σαμπντόρια goal/goal σε απόδοση 1,73

στοιχημα ποδοσφαιρο Μπόχουμ – Νυρεμβέργη over 2,5 σε απόδοση 1,65

στοιχημα ποδοσφαιρο Σπαρτάκ Μόσχας – Άρσεναλ Τούλα άσος σε απόδοση 1,73

στοιχημα ποδοσφαιρο Στόουκ – Γουέστ Μπρομ goal/goal σε απόδοση 1,75