Κρίσιμες αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα

2018-04-13 03:54

Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τα Ευρωπαϊκά ματς, όπου μας χάρισαν έντονες συγκινήσεις και μεγάλες ανατροπές, μη αναμενόμενες σε πολλές περιπτώσεις. Σήμερα, έχουμε πάλι μπροστά μας τα εγχώρια εθνικά πρωταθλήματα, όπου φτάνουν πλέον στο τέλος τους και το κίνητρο είναι αυτό που μετράει αυτή την εποχή. Πολλές ομάδες χρειάζονται βαθμούς για τους στόχους και μπορούν να μας προσφέρουν αξιόπιστα σημεία. Ας δούμε τις σημερινές προτάσεις με τις αποδόσεις στις εταιριες στοιχηματων, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Πολλά γκολ στο Χέρακλες – Άλκμααρ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του Ολλανδικού πρωταθλήματος η Χέρακλες υποδέχεται την Άλκμααρ που διεκδικεί με αξιώσεις την τρίτη θέση.

Η Χέρακλές είναι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, 11 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη υποβιβασμού και πέντε από την τελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ του Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει την έβδομη θέση, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνεύσει. Ενώ εκτός έδρας, έχει μόλις μία νίκη, στην έδρα της είναι πολύ καλή με εννιά νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 27 υπέρ και 20 κατά. Συνολικά έχει 22 στα 30 γκολ γκολ και 13 στα 15 γκολ γκολ εντός έδρας.

Η Άλκμααρ είναι στην τρίτη θέση με 62 βαθμούς, οχτώ πίσω από την δεύτερη θέση και οχτώ από την τέταρτη θέση. Λίγους βαθμούς θέλει ακόμα για να εξασφαλίσει την απευθείας είσοδο της στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, έχει δύσκολο πρόγραμμα στα υπόλοιπα τρία ματς, επομένως χρειάζεται βαθμούς σήμερα. Εκτός έδρας μετράει δέκα νίκες σε 15 ματς, με γκολ 29 υπέρ και 12 κατά. Συνολικά έχει τέσσερα παραπάνω γκολ γκολ και εννιά στα 15 εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική προηγήθηκε με 2-0 της Αϊντχόφεν, αλλά τελικά έχασε με 2-3. Μόνο ένα ματς στα επτά πρόσφατα δεν ήταν με γκολ γκολ.

Εταιριες στοιχηματων Χέρακλες – Άλκμααρ: Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, δεν είναι τυχαίο ότι έχουν πολλά γκολ γκολ, αναμένω ανοικτό ματς με πολλά τέρματα, ο συνδυασμός over 2,5 και γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,62 στις εταιριες στοιχηματων

Χέρακλες – Άλκμααρ @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,62

Με την δύναμη της έδρας η Βόλφσμπουργκ

Στη Μπουντεσλίγκα η 30η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Αουγκσμπουργκ, με στόχο να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις υποβιβασμού.

Η Βόλφσμπουργκ είναι ακριβώς πάνω από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής με δύο μόλις βαθμούς διαφορά και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, 14 σε 29 ματς, με τις μισές να είναι στην έδρα της. Συνολικά έχει 17 στα 29 γκολ γκολ και 11 στα 14 στο γήπεδο της. Μετά από αρκετό καιρό, πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς και μάλιστα εκτός έδρας. Πήρε λευκή ισοπαλία στην Χέρτα και νίκη με 0-2 στο Φραϊμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Άουγκσμπουργκ έχει 36 βαθμούς, εννιά παραπάνω από την επικίνδυνη θέση και χρειάζεται λίγους βαθμούς ακόμα για να είναι απόλυτα σίγουρη. Τα αποτελέσματα της είναι μοιρασμένα τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας, όπως επίσης και στα γκολ. Είναι εκτός φόρμας, μετράει μόνο μία νίκη στα οχτώ τελευταία ματς, δεχόμενη εύκολα το γκολ σχεδόν σε όλα τα ματς.

Εταιριες στοιχηματων Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ: Η γηπεδούχος Βόλφσμπουργκ, έχει μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς και απαιτείται να τα δώσει όλα για την νίκη, περιμένω να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μην χάσει σήμερα, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,47 στις εταιριες στοιχηματων

Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ @@ 1 DNB σε απόδοση 1,47

Σε φόρμα η Μπέτις

Η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζίον ξεκινά στην Μαδρίτη, όπου η Χιρόνα υποδέχεται την Μπέτις, που παλεύει για Ευρωπαϊκή έξοδο με περισσότερες αξιώσεις.

Η Χιρόνα, έχει 44 βαθμούς, τρεις πίσω από την έκτη θέση και πέντε από την σημερινή αντίπαλο της. Στην έδρα της, έχει απολογισμό οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 25 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Έναν βαθμό έχει πάρει στα τρία πρόσφατα ματς, όπου έφαγε έξι γκολ από την Ρεάλ Μαδρίτης και πέντε από την Σοσιεδάδ.

Η Μπέτις, είναι στην πέμπτη θέση με 49 βαθμούς και θα τα δώσει όλα για το Γιουρόπα Λιγκ. Μακριά από το γήπεδο της, έχει επτά νίκες, επτά ήττες και μόνο μία ήττα, με γκολ 22 υπέρ και 25 κατά. Συνολικά και εκτός έδρας έχει περισσότερα no goal. Έχει εύκολο αγωνιστικό πρόγραμμα και έχει αυξημένες ελπίδες να βγει στην πρώτη τετράδα. Είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες, όπου στα τρία τελευταία κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Εταιριες στοιχηματων Χιρόνα – Μπέτις: Η Μπέτις είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει πιο εφικτό στόχο και σήμερα μπορεί να μείνει αήττητη, το Χ2 είναι σε απόδοση 1,67 στις εταιριες στοιχηματων και αξίζει το ποντάρισμα.

Χιρόνα – Μπέτις @@ Χ2 σε απόδοση 1,67

Εταιριες στοιχηματων Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Χέρακλες – Άλκμααρ @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,62

Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ @@ 1 DNB σε απόδοση 1,47

Χιρόνα – Μπέτις @@ Χ2 σε απόδοση 1,67